UFO kutatással kapcsolatos vélemények, kérdések.

Ki látott már UFO-t?

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: Ki látott már UFO-t?

Szerző: aranylaci » 2015.04.14. 18:21

Szerintem pixelkiégés tükrőződés miatt.
no avatar
User

Torobi

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

1

Csatlakozott

2015.04.15. 08:12

Re: Ki látott már UFO-t?

Szerző: Torobi » 2015.04.15. 17:58

Szervusztok!
A következő megfigyelést szeretném veletek megosztani, és jó lenne tudni, hogy Ti már láttatok-e hasonlót. 2014. július 18-án 20-21óra között nagyon különös fényekre lettünk figyelmesek.A dolog pikantériája, hogy ebben az időszakban még világos az ég, és ráadásul kb. 80%-os volt a borultság. Amit mi láttunk, szerencsére áttűnt a felhők közül. Miután határozottan úgy tűnt, hogy ezek a fények nem hozzátartozói a megszokott égképnek, átmentünk az egyik barátunkhoz, akinek egy komoly csillagászati távcsöve van, és azzal folytattuk a megfigyelést. A műszer egy 15cm lencseátmérőjű távcső, és higgyétek el, tökéletes képet ad. Szóval: szabad szemmel én egy fénypontot láttam, de jobb szemű barátom erősködött, hogy ott több pont van. Miután belenéztünk a távcsőbe elállt a szavunk...sci-fi-be illő kép fogadott: a központi fénypont minden kétséget kizáróan egy űrhajó volt, a távcsövön tisztán ki lehetett venni a formáját;kerek volt, dupla gyűrű látszott eltérő fényerővel, illetve kb. a területének kb 1/3 szintén más fényben úszott.Élesen és tisztán látszott a tárgy mesterséges volta. Körülötte 5db jóval kisebb fénypont, ezek is kerekek voltak, de pontosan nem látszott a felületük. Ahogy múlt az idő egyre biztosabbak voltunk benne, hogy a középen álló nagy űrhajót mint valami vadászgépek körülfogták a kicsik, és még ekkora távolságból is érződött a feszültség, és hogy valami történni fog...A távcső óragépe nem követte a mozgásukat, így állandóan kézzel kellett korrigálni, hogy az optika közepén legyenek...És ekkor történt az igazi, tényleg hátborzongató dolog....a kicsik megsemmisítették a nagyot. Jól látható volt ahogy az űrhajó felrobban, az alkatrészei sokáig pörögtek az űrben...A kicsik pedig kötelékbe rendeződve távoztak a helyszínről. Gondolhatjátok, mit éreztünk, ami eddig számunkra (számomra) kétséges volt, az most kétséget kizáróan valósággá vált. Mint a mondat végén a pont. Nem vagyunk egyedül, és ez hagyján de itt vannak...Ennyit a mi észlelésünkről, de a dolog felvet néhány kérdést. Ezt nem csak mi négyen láttuk az szent. Másnap végigböngésztem az internetet, de csak egy francia észlelést találtam ahol a mi 5 gépes kötelékünkhöz kísértetiesen hasonlító kötelék húz át az égbolton. Ezenkívül semmi...illetve nem igaz, mert a youtube-on találtam egy érdekes videót (https://www.youtube.com/watch?v=Q3Xhd2bfnJo), ami nagyon hasonlított ahhoz amit mi láttunk, csak ez jóval korábban volt!!!! Tehát ez nem az első eset, és azt gondolom nem is az utolsó. Kíváncsian várom a véleményeteket, Üdv: Tóth Róbert
Avatar
User

Darci

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

175

Csatlakozott

2009.06.07. 19:32

Re: Ki látott már UFO-t?

Szerző: Darci » 2015.04.15. 20:13

Halló!

Remélem valamelyik negatív faj hajóját fröccsentették széjjel.
Jó hogy írtál Torobi, ha van időd kukkantsd meg a filmeket: http://www.spiritufo.ditro.hu/videotar/ ... mennyekben.

Mostanában ilyenekt rögzít a kamera: http://videa.hu/videok/tudomany-technik ... zZwCf56DLu

Üdv,
" Hamarosan elindul egy olyan folyamat a lelkekben és az ország minden településén, amelynek során minden magyar feleszmél és lerázza a hamis urak hamis hatalmát. TÜNDÖKLŐ FORRADALOM - így kerül majd bele minden
történelemkönyvbe."
Avatar
User

WIM

Rang

UFO kutató

UFO kutató
Hozzászólások

524

Csatlakozott

2006.12.08. 14:46

Re: Ki látott már UFO-t?

Szerző: WIM » 2015.04.17. 21:19

Szia Torobi!

Az előző oldalon láthatsz pár felvételt amiket én csináltam, sőt tegnap délután a távcsövemmel is sikerült megfigyelnem egyet amint váratlanul feltűnt egy utasszállító gép közelében: belerepült a kondenzcsíkba majd kijött belőle és másodpercekig mozdulatlanul állt, aztán szem elől tévesztettem. Egy nagyon fényes pontnak észleltem, de az alakját nem tudtam kivenni a távolság miatt.
Avatar
User

WIM

Rang

UFO kutató

UFO kutató
Hozzászólások

524

Csatlakozott

2006.12.08. 14:46

Re: Ki látott már UFO-t?

Szerző: WIM » 2015.06.01. 21:16

Figyelem! Akinek van erősebb teleszkópja, az most láthat a Hold mellett valamit! Hosszúkás és fényes, együtt mozog vele. - közben rájöttem, hogy csak a Szaturnusz az ... :)))
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: Ki látott már UFO-t?

Szerző: aranylaci » 2015.06.02. 07:40

Köszi. Igen, Te ezt viccnek szántad, és nyilván az is, de ilyenkor mennek ám a hisztikeltések, pl. "különleges gyűrűvel övezett ismeretlen égitest kering a Hold körül"... :) - meg hasonlók.
no avatar
User

Cyantific

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

1

Csatlakozott

2021.09.21. 16:49

Re: Ki látott már UFO-t?

Szerző: Cyantific » 2021.09.21. 17:07

Sziasztok!

Ezer éve hogy erre jártam. Akkor még másik felhasználónévvel amit el is felejtettem. Láttam fényes nappal kb talán 6-7 éve ufót. Sajnos nincs róla képem. Tudom hogy nem drón volt. Egy ház felett lebegett és ahhoz viszonyítva viszonylag nagy is volt. Emlékszem a nap fénye is megcsillant a külsején ami valamilyen fém lehetett.

Illetve láttam valami sokkal sokkal érdekesebbet. Valószínűleg nem fogtok nekem hinni. Ez az egyetlen élményem és azóta sem történt velem hasonló. Ez valami olyan élmény volt amit a mai napig nem tudok megkérdőjelezni. Találkoztam egy idegennel vagyis inkább felismertem őt. Nem vagyok nagy spiritiszta vagy médium tényleg soha ilyen élményem nem volt még sem ez előtt sem utána. Ez kb 5-7 évvel ezelőtt történhetett a pontos dátumra nem emlékszek mert rettenetesen megijedtem és próbáltam elfelejteni az egészet. Az egyik metróállomásról mentem ki az aluljáróban éppen haza igyekeztem amikor elhaladtam egy alak mellett. Eddig ez így nem tűnik furcsának de valahogy képes voltam érezni vagy az auráját vagy az energiáját amit a mai napig nem tudok megmagyarázni hogy miért történt. Valamiért éreztem hogy az övé más. Konkrétan azt éreztem hogy nem emberi. Olyan mintha bemennél egy tömegbe ahol mindenki ugyanazt a parfümöt viseli és van egy ember aki mást és képes lennél összekapcsolni az idegen illatot a viselőjével. Nagyon magas volt, elég vékony,férfi, sötét hajjal és napszemüvegben (ez volt az egyetlen furcsa rajta , amugy nappal történt az aluljáró jól meg volt világítva). Emlékszem megálltam és hátrafordultam és ránéztem. És épp akkor ő is rám. Olyan volt mintha tudná, hogy én tudom hogy ő micsoda. Igazából röviden ennyi. Kicsit filmbe illő. Azóta semmi ilyesmi nem történt velem. Sajnos nem volt bennem annyi bátorság hogy odamerészkedjek hozzá és elkérjem bármilyen kontaktját :) :lol: érdekes lett volna a szituáció. Valamiért azt is érzem hogy vannak egy páran az országban. Nem feltűnősködnek. Igazából rettenetesen félnek tőlünk.
Előző

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®
cron