UFO kutatással kapcsolatos vélemények, kérdések.

Gyógyító idegenek

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Gyógyító idegenek

Szerző: Gabe » 2005.11.28. 08:29

Még régen a mamámnál egy barátomhoz átmentem és láttam egy jó 30cm-es porcelánszobrot ami egy kis szürkét ábrázolt. Megkérdeztem,honnan van és azt mondta,hogy az édesapja leeset a padlásról és a gerince is megsérült, nem volt valószínű,hogy lábra áll valaha.Majd egyik éjszaka elvitték az idegenek és meggyógyították. Járt orvosnál is aki megállapította,hogy teljesen meggyógyult.Ezután fölment Pestre,ahol találkozott egy UFO kutatóval aki megállapította,hogy idegenek gyógyították meg és ettől a kutatótól kapta a szobrot.

Vajon miért tesznek ilyet az idegenek,mi alapján választják ki,hogy kit gyógyítanak meg?
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2005.11.28. 13:09

Kedves Gabe!

Ezt is meg fogjuk tőlük kérdezni.
Mindenesetre velem is megtették.

Szeretettel:
Aranylaci
no avatar
User

mind

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

114

Csatlakozott

2008.04.26. 09:13

Re:

Szerző: mind » 2008.06.19. 22:26

WIM írta:Íme egy érdekes eset amikor a meglátogatott személyt szándéka ellenére sem gyógyítják meg az idegenek: :D

Na igen, a félelem...
Avatar
User

katafexi

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
Hozzászólások

273

Csatlakozott

2008.05.20. 17:20

Tartózkodási hely

Szentendre

Re: Gyógyító idegenek

Szerző: katafexi » 2008.06.20. 14:05

Erzsi ismerosomet szinten meggyogyitottak csak nem a szurkek...
majd leirom megint...
erdekes a latta-s story kar h szettepted rajzokat Shiva..
nem mentel el regresszios hipn. v terapiara???
akkor talan kiderulne vmi h igaza volt e ..
Nem akarok hinni,csak tudni...
no avatar
User

fecske

Re: Gyógyító idegenek

Szerző: fecske » 2008.08.14. 09:19

Elképzelni sem tudom, hogy mi alapján döntik el a földönkívüliek, hogy kit gyógyítanak. Én kb. 18-19 évvel ezelőtt tapasztaltam, hogy a szívem úgy kezdett verni, mint mikor az ember szemhéja rángatózik. Teljesen elgyengültem, és halálfélelmem volt. Nem mertem senkinek sem szólni. Akkor olyan érzés kerített hatalmába, hogy valaki megkérdezte, hogy mi lenne ha meggyógyítanjánk. Gondolatban válaszoltam, hogy ha még nem jött el az időm, akkor beleegyezem. Ha eljött, akkor nem.
Reggelre ha nem is tudtam táncolni, de a gyengeségem elmúlt. Mikor mentem lefürödni, a bal kulccsontom alatt, és a mellem között rengeteg tűszúrás nyomot láttam. Ezek szerint meggyógyítottak az éjszaka.
no avatar
User

fecske

Re: Gyógyító idegenek

Szerző: fecske » 2008.08.14. 09:41

Volt még egy eset az életemben, kb. 10 éve.
Azt álmodtam, hogy a vándortanítók bolygójára érkeztem, akik nagyon hasonlítottak a földi emberre, csak szürke volt a bőrük színe. A bolygón nők éltek, gyerekeket szültek, a földön dolgoztak. Rendkívül gyorsan lebomlott a halottaik csontjáról minden. A csontot pedig a nők lószerű élőlénnyé teremtették, az volt az igavonó állatuk, ez segített a földművelésben. A férfiak a holdra jártak dolgozni, egy fénykorongon, ami függőlegesen emelkedett fel velük. Ott voltak a gyáraik, kutató labortóriumaik, űrhajó hadaik, amin az új civilizácókat látogatták meg, és segítették őket, tanították mindenféle kezdetleges szerszám használatra. Mikor bemutató lezajlott, Jézus jött oda hozzám, mint már annyiszor álmomban. Elvitt egy nagy lapos kőhöz, amiről azt mondta, hogy "teremtőkő". Elmesélte, hogy a bolygólakó nők, ennek a kő segítségével teremtik meg az igás állataikat a halottaik csontjából. Közben leült mellé, és elkezdett rajzolni egy bot szerűséggel a lapos kő melletti apró fehér kristályokban. Almát, körtét rajzolt, amik elő is hengeredtek, akár meg is lehetett volna enni. Kérte, hogy üljek le mellé. Mikor leültem, azt mondta, hogy próbálja rajzolni én is. Galambot, kutyát, macskát, almát rajzoltam. Ekkor azt mondta, hogy mivel az utóbbi időben már többször megpróbálták kicserélni a szívem, mert a középső gyermekem, a fiam születésénél megsérült, csak egy hónapig volt üzemképes. Elhatározták, hogy én teremtsem meg saját magamnak a szívemet. Megkért, hogy rajzoljak le a fehér kristálykavicsok között egy szívet. De figyelmeztetett, hogy ne krokodil szívet rajzolja, mert az emberek ezt szokták ábrázolni, hanem ember szívet. Mikor megrajzoltam, életre kelt. Akkor azt mondta, hogy feküdjek fel a nagy lapos teremtő kőre, és mire felébredek, meg lesz a szívcsere. Ezentúl nem lesz problémám a szívemmel.
Mikor felébredtem nagyon gyenge voltam, de egy hét alatt elmúl. Azóta sincs semmi baja a szívemnek. Hála éret JÉZUSNAK.
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Gyógyító idegenek

Szerző: Laca » 2008.08.14. 09:45

Szerintem és mások szerint is, a kiválasztottakat gyógyitják leginkább, és figyelemmel kisérik életük folyamán. Ezt én is tapasztaltam, magamon és a családtagjamon is. Ez hogy kiválasztott nekem nem nagyon szimpatikus, de ha ez van akkor nem tehetek ellene semmit. A szivedre vigyázz mert fibrillált, ami életveszélyes állapot! Ne terheld magad és aludj sokat, és szedj Panangint. :shock:
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
no avatar
User

fecske

Re: Gyógyító idegenek

Szerző: fecske » 2008.08.14. 09:52

Kedves Laca!
Köszönöm a jótanácsodat, és az aggódásodat.
A teremtőkő álmom óta az égvilágon semmi bajom a szívemmel. Szerintem akkor végérvényesen meg lett gyógyítva.
Az izgulós természetemről kellene leszoknom, akkor a vérnyomásom is rendben lenne. Most erre szedek gyógyzert a fiam születése óta. Akkor a szülő orvos elfertőzött, és majdnem szívinfarktust kaptam. Ez már 25 éve volt.
Háztartásbeli vagyok. Szerintem ennél többet senki sem tud pihenni.
Úgy látszik vigyáznak rám az Égiek.
no avatar
User

Painkiller

Re: Gyógyító idegenek

Szerző: Painkiller » 2011.10.15. 23:20

Izsáky László: Az aranykoporsó titka (Találkozás az ismeretlennel)
1.rész http://www.youtube.com/watch?v=ffL5pu1EGFI
2.rész http://www.youtube.com/watch?v=-H-LvPrCmVI
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: Gyógyító idegenek

Szerző: aranylaci » 2012.12.09. 10:14

Beszámolok ezúttal az életem másik legjelentősebb, "idegenekkel" való találkozásáról

Életem folyamán tucatnyi alkalommal éltem át klinikai halált. A "klinikai halálok" onnan jöttek, hogy a szó szoros értelmében halálra dolgoztam magam. Úgy voltam vele, bírom azt még, bírtam is. Egy darabig... A "csúcspont" 10-17 évvel ezelőtti időszak volt. Nem volt köze egyéb "találkozásokhoz", egészen egyszerűen összeroppantam, s közben még volt egy válás is, úgyhogy meglehetősen megterhelő volt a dolog. Annyiszor, de annyiszor adtam fel, és kívántam a halált inkább, mert az nem fájt, csak az odáig vezető út. Aztán, mindig visszahozott valaki, pedig nem akartam. Amikor pedig bekövetkezett, a szívem és a légzésem leállt, borzasztóan elhagyatottnak és magányosnak éreztem magam, habár gyermekeim velem voltak.
A végső gyógyulást hozták el az emberi "idegenek". Néhány perc alatt meggyógyítottak az egyik augusztusi éjszakán, 1995-ben. A betegséglista hosszú, az érdekesség benne az, hogy attól a találkozástól kezdve, tökéletesen egészséges vagyok, bár, az is hozzátartozik a dologhoz, hogy másfél évig tartott, mire talpra álltam. A lista: mitrális billentyű előesés - következtében szívelégtelenség, epekő, májelégtelenség, vese-elégtelenség, tartós (heteken, hónapokon át) 180/120-as vérnyomás, 180/110-es pulzussal, mellette cukorbetegség és hasnyálmirigy-elégtelenség, a vérképemen az 50 paraméter között annyi csillag (határértéken kívüli érték) volt, mint az égen a csillag....
A leghosszabb, 3.5 perces "távollétem" előtt elmagyaráztam a gyermekeimnek mit tegyenek, ha már nem leszek magamnál. Ők nem pánikoltak be (6.5 és 12 évesek voltak) , végrehajtották azt, amit mondtam nekik, és visszahoztak az életbe.

A gyógyításom úgy zajlott le, hogy azon a bizonyos augusztusi éjszakán arra ébredtem, hogy pofoznak. Szokott szöveg a részemről: "hagyjál már békén, mi a nyavaját akarsz, aludni akarok, stb." Aztán, addig-addig folytatták, amíg kinyitottam a szemem. Két, normál magasságú (170-175 cm) nagyságú, zöld, orvosi maszkot viselő ember állt közvetlenül az ágy mellett.
Nem tudtam a nemüket megállapítani.
Amikor érzékelték, hogy nyitva a szemem, és őket figyelem, akkor "megszólalt a fejemben egy hang": "Megműtöttünk, egészséges vagy." Persze, szavukat sem hittem, mert már olyan állapotban voltam, többszöri újraélesztést követően, hogy az utcára sem mertem egyedül kimenni, emberek között pedig szinte rettegtem, hogy rosszul leszek. Látták a hitetlenségemet, ezért megismétlődött a hang: "Megműtöttünk, egészséges vagy." Valami köszönésfélét motyogtam, aztán aludtam tovább.
Másnap reggel azért csak körbenéztem magam, s az epehólyagomnak megfelelő ponton, a jobb oldali alsó bordám alatt szúrt sebet találtam, pár napra rá begyulladt és hat hétig a gyulladás állandósult.
(Volt) feleségemnek csak hetekkel később mertem egyáltalán elmondani, de csak azért, hogy ha attól kezdve tényleg soha többé nem leszek rosszul, akkor az eset "nagy valószínűséggel megtörtént".
A fentebb betegségekkel kapcsolódóan, soha életemben nem lettem többé rosszul.
Bő fél évvel később úgy gondoltam, most már csak elmegyek kivizsgálásra, már csak a kíváncsiság kedvéért is. Ahogy rakosgattam a biciklimet, hogy akkor indulok, megszólalt a hang: "Ne menj, neked erre nincs szükséged." Persze, azonnal jött a kételkedés a részemről, hogy szép-szép, de hát mégiscsak kíváncsi vagyok. Megismétlődött a dolog: "Ne menj, erre neked
nincs szükséged." OK, hát nem mentem. Évekkel később aztán mégis. Valamennyi betegségem tökéletesen elmúlt, fizikai állapotom jobb paramétereket mutatott, mint huszonévesen. Azóta is minden rendben van.
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Gyógyító idegenek

Szerző: Laca » 2012.12.09. 11:23

Kedves Laci jó hogy leirtad ezek a történéseket, köszönöm!
Sok momentum egyezik a saját élményeimmel, leginkább a "hirtelen" gyógyulások és a klinikai halál.
Régebben irtam pár esetet itt a fórumon amik velem történtek meg, ismételni nem akarom magamat csak annyiban hogy két éve Január elsején én is "meghaltam" pár percig, s engem is felpofoztak de nem "idegenek" hanem a lányom. :) Kisértetiesen hasonlit az az élmény a Tiédhez Laci hogy én is leszidtam hogy miért ébreszt fel amikor olyan jól alszom. Nem lélegeztem nem voltak életjeleim, és nem is tudom hogy történt, csak azt hogy pofoz a lányom és ébredezem, betört egy ablak amikor nekiestem. Azóta sincs kutya bajom olyan értelemben hogy nincs új betegségem és a régiek is sokat javultak. Természetesen én is kivizsgálásokra jártam utána eredmény nélkül, és már már kezdték azt hinni hogy szimulálok. :) (csak miért tenném?) Álmom érdekes volt mig nem voltam "élő", világos helyen kuporgok egy hideg fal mellett és nevetek valakire aki megnevettetett. :D De kellemes volt minden és nyugodt. Aztán jött a pofon és a nyilalló fejfájás, és a leszidás hogy miért törtem be az ablakot. :)))
Abban is sok a hasonlóság hogy voltam én annyira beteg régebben hogy nem mertem kimenni az utcára sem, mert mi lesz ha összeesem ott, ez túl ciki lett volna. 8)
Gondoltam hogy depressziós vagyok vagy pánikbeteg, de nem mert aztán elmúlt egyik napról a másikra. Igaz néha nincs kedvem emberi társaságra de ennek egészen más okai vannak, éspedig a képmutató aljas önző emberi magatartás az ok nagy részben.
Sokan nem hiszik el amiken átmentem, de nem érdekel, nem tartozom senki földi embernek számadással, és ezt komolyan mondom.
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®