Na igen.. a forum szetbarmolasa alatt ertendo ez is, hogy nem a megfelelo topikban beszelitek ezt meg! Ezt inkabb a tarsalgoban kene, vagy ajanlom, hogy nyissatok, egy duhongo szobat, ahol mehet egymas "csepelese"! Ahova ezeket a kommentek at lehetne helyezni, mert szerintem sokan akik latogatjak a forumot, es mondjuk esetunkben a "Piramisok es a Szfinx" temat szeretne olvasgatni, hatha talal rola valami uj informaciot, erre azt latja, hogy par emberke, az informacio kozles helyett egymast "cseszegeti"
En is inkabb etogpx-el ertek egyett, de hozzateszem ez szubjektiv dolog, gondolom korosztaly es felfogas kerdese is!
Tisztelt, ujabban "lalapapa" gondolom a korodnal fogva tiszteletet kovetelsz magadnak, illetve hozzaszolasaid alapjan ez jon le.
De attol meg, hogy valaki idosebb, nem kell feltetlen tisztelni!
Amit mar regebben en is irtam, a forumszabalyzat elfogadasa az idosekre is vonatkozik, bar szeretnem megegyszer megkoszonni, hogy mar nem negybetuvel tetszik irogatni:)
lalapapa írta:MEG VALAMIT
MAJD AKASSZAL IDE BE VALAMIT MELYET IGEN CSAK NAGY ERDEKLÖDESSEL
OLVASNAK
Ez onre is vonatkozik szerintem, mert attol hogy egy HSZ- arrol szol, hogy van benne 20 link attol meg, nem mond semmit, legkozelebb kis magyarazotot is kene melle csatolni!
Igy az angolul nem tudo forumozok, is jobban megbaratkoznanak onnel, es szerintem mindenki szamara erthetobb es konnyebb lenne, persze ezalatt nem azt ertem, hogy szorul szora forditsa le, hanme egy par soros, esetleg 1-2 mondatban, osszefoglalva kommentelni, mit is illesztett be ide nekuk. Igy talan NAGY ERDEKLODESSEL OLVASNA mindenki akit erdekel!
Mivel magyar forum, es nem kell mindenkirol feltetelzeni, hogy beszel angolul, ezert sok segitseg lenne ha par sorban kommentalna mi is az, ha meg nem megy akkor erre szerintem rengeteg hasnlo angol forum is letezik! En esetemben, ha volt olyan cikk, akkor lehet, hogy nem a legjobb forditasban, de probaltam magyarra atforditani, gondolva itt az angolul nem beszelo retegre is! Igy tobb emberhez jut el az esetleges informacio, de lehet, hogy bennem van a hiba, hogy magyar forumon, magyarul probalok amit lehet!
Itt most gondolom belemkotne az ekezetek miatt, hogyha annyira eroltetem a magyart akkor miert nem irok helyesen ekezettel, de szanom banom, en is kulfoldon elek, es sajnos angol a billentyuzetem, tudom tudom a 852-es kodlapot fel lehetne telepiteni es akkor talan bogaraszhatnam az ekezeteket, de csak emiatt a forum miatt nem fogom ezt megtenni

ezert millio bocsanat!!!
A masik amin el kene gondolkozni, hogy megis az on masik accountja lett kitorolve, nem okatalnul, akkor hol is kellene a hibat keresni?
De amennyiben betartana, a forumozas szabalyait, szerintem igen hasznos tagja lehetne ennek a remek kis kozossegnek.
Az Adminoktol elnezest az OFF-ert, amennyiben letrejon a duhongo szoba keretik athelyezni az en HSZ-emet is!
Koszonet
Tovabbi szep napot, es tartalmas forumozast mindenkienk!