UFO kutatással kapcsolatos vélemények, kérdések.

Raboltak már el földönkívüliek?

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Raboltak már el földönkívüliek?

Szerző: Gabe » 2005.07.09. 03:36

Az én kis sztorim:
Kb. 4 éves koromtól 6 éves koromig több olyan tapasztalásom volt,hogy éjszaka miután anyu lefektetett az ágyam melleti falon egy kékszínű kör alakú "kapu" jelent meg (olyasmi mint a Csillagkapu c. sorozatban a kapu közepén létrejött féregjárat) melyből egy kéz nyúlt ki,megragadott és behúzott,aztán megszakad a film.Töbször volt közben testenkívűli élményem,ezért tudom így leírni.Miután felébredtem úsztam az izzadságban és rettegtem.Egyszer úgy eszméltem,hogy a szobámból szaladok át anyuhoz sikítva ( az a legszebb,hogy futás közben ébrettem fel). Egyszer játék közben egy figura akadt a kezembe ami nem emberi alak volt,de hasonlított az emberre és valamiért hasonlatosnak találtam az "elrablómmal" és elneveztem Medvebácsinak (már nem emlékszem miért pont ez a név és az "elrablómra" sem emlékszem,akkor sem emlékeztem,csak éreztem,hogy ez az a valaki).
Ezen élmények miatt rettentően féltem a sötétben és egyedűl,éjszakánként a fejemre húztam a takarót és álomba ringattam magam és más olyan szokásokat vettem fel melyet valami sokkon átesettek szoktak,pedig semmi nem indokolta volna (jó volt a kapcsolatom a családdal, nem volt semmi probléma).Ezeket a szokásokat már kinőttem azóta.
Máig nem tudom,hogy álom vagy valóság volt e.
Azt mondják arról álmodunk amit megtapasztaltunk és olyan dolgok nem jelenhetnek meg állmainkban amiről soha életünkben nem hallottunk.
Ekkor én az E.T és a 0. típusú találkozások című filmet láttam, ezek közül egyikben sem volt olyan,hogy a falon át egy enregimező segítségével elrabolnának valakit.A legszebb az egészben,hogy kb. 1 éve a discovery-n egy ufo-s műsorban hallottam először,hogy egy nőt úgy raboltak el,hogy az éjszaka közepén az emeleti lakás falán egy kékszínű "energiakapu" jelent meg és egy kis szürke lépett át rajta (ez animálva is volt a műsorban és majdnem leborúltam az ágyról,mert pontossan ugyanezt a "kaput" láttam én is).

Mit gondoltok az elrablásokról,igazak,mi lehet ezzel a céljuk az idegeneknek?:shock:
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2005.07.12. 11:17

Kedves Gabe!
Ez egy nagyon érdekes történet, köszönöm, hogy megosztottad velünk!
Az "elrablások" többségéről azt gondolom, hogy nagyon is emberek műve és nem idegeneké, hiszen nekik egyáltalán nincs szükségük ilyen "eszközökre", a saját tapasztalataim is egészen mást mutatnak.
A gyerekkori élményeid közt szereplő "kapu nyitások" rendkívül érdekesek, ha akkoriban természetesen kellően félelmetesek lehettek is. Ez a technika már inkább az idegenekre vall, bár ilyenben nem volt részem. (Késpb ébredtem...)
Szeretettel:
Aranylaci
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.07.30. 04:31

A történetemet folytatva:
Sajnos az alagút képén kívűl már nem emlékszem más képi dologra,de arra emlékszem,hogy kis koromban emlékeztem arra (mert ezeket meséltem anyunak és magamban is gondolkoztam a történtekről,így emlékszem,hogy mire gondoltam,miket tudtam akkor) ,hogy áltlalában az alagút megjelenése után egy kéz nyúlt ki, megragadott és filmszakadás.
Volt egy eset amikor a bátyjám nálunk aludt (akkoriban az édesapjánál lakott és 2 hetente hétvégére jött), nem tudtunk aludni ezért fölkeltünk és játszottunk csendben mert anyu a másik szobába nézte a tv-t és nem akartunk lebukni.Ekkor megjelent az alagút és mindkettőnket elvitt (a bátyám semmire sem emlékszik).Az érdekes,hogy másnap ezt elmondtam anyunak és úgy meséltem,hogy mikor Medvebácsi meglátta a bátyjám meglepődött és ezért vitte el őt is.
Ezekszerint láttam őt a szobámban ami azért lehetett különleges mert mikor aludtam akkor egy karnyújtás elégvolt,hogy bevigyen,de így átkellett jönnie ráadásúl anyu a másikszobában nézte a tv-t.
Az is érdekes,hogy ezek ellenére nem rettegtem befeküdni az ágyamba
(igaz,hogy féltem a sötétbe és a fejemre húztam a takarót,de a normális az lett volna,hogy visítva ellenkezzek az ágymba fekvés ellen).

Mostmár bánt,hogy hiába meséltem anyunak ezekről,mégcsak annyit sem tett,hogy átnézzen az éjszaka,hogy megvagyok-e (nem mintha nem tudtak volna ezellen tenni,de a szándék a fontos).

Persze az is lehet,hogy ez nem is volt valóság,de akkor egy igen durva éveken át tartó rémálomsorozat volt. :roll:
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

Zlatan

Szerző: Zlatan » 2005.08.19. 00:47

Nos kezdeném azzal, hogy én se fanatikus, se szkeptikus nem vagyok ebben a témában. Elolvasgattam Gabe kommentjeit és hogy mi történt vele. És én 2 dolgot tudok tanácsolni Gabe-nak és falcoop-nak (ha jól emlékszem te is írtad egy másik témánál, hogy elraboltak). 1:Röntgennel meg kéne nézni hogy van e valamilyen idegen tárgy a testetekben. Mivel ha elraboltak, akkor mindig van. 2: Ha van valamilyen tárgy akkor ki lehetne próbálni a hipnózist. Mivel akármilyen régen történtek ezek az elrablások a hipnózissal előhívhatók az emlékek, viszont ezzel a dologgal vigyázni kell, mert lehet emlékeket kreálni.
no avatar
User

falcoop

Zlatanhoz:...

Szerző: falcoop » 2005.08.21. 22:35

Már eltelt egy kis idő, és mindannyian emlékszünk azokra a beszámolókra, amikben egyes orvosok mindenféle kicsiny, az emberek fejében talált idegen eredetű tárgyakról beszélnek, amit röntgen-hullámok segítségével fedeztek fel. Azonban azóta nem csak a mi technikánk fejlődött, hanem az idegeneké is. És azóta olyan beültetéseket használnak, amiket nem mutat ki a röntgen. Miért is ne létezhetne ilyen anyagból készült implantátum??? A másik: a hipnózisról: Ti valóban elhiszitek, hogy ha ténylegesen ki akarnának törölni minden emléket, akkor nem tudnák azokat úgy törölni, hogy még hipnózissal se legyenek hozzáférhetőek? Én ezt kétlem. Úgy tudják az emberek tudatát befolyásolni, ahogy ők akarják! Például, ha valaki azt álmodja, hogy elrabolja a maffia és ott mindenféle kínzásnak vetik alá, hogy beszéljen, akkor az miért biztos, hogy álom? Lehet, hogy ezt láttatják, és ha félálomban van közben az ember, akkor még el is hiszi, és másnap arra emlékszik, amit láttattak vele. OP
no avatar
User

Zlatan

Szerző: Zlatan » 2005.08.22. 03:33

Nos ahoz, hogy milyen anyagokat használnak az idegenek a beültetéseknél nem tudok hozzászólni, mert ennyire nem ismerem őket. Viszont a hinózis működik minden elrablásos esetnél. Olykor a primitív módszerek is elég hatékonyak. Mellesleg az idegen technológiák se olyan tökéletesek ha belegondolsz (lezuhannak az űrhajóik, nem mindig tudják magukat álcázni)
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.08.26. 14:30

Nos én voltam koponya MRI vizsgálaton más okból de nem találtak semmit.
Lehet,hogy az implantátumok képesek utánozni az egészséges emberi szövetet ezért nem tűnik fel az orvosoknak vizsgálatnál.
(én nem állítom,hogy lenne implantátumom,remélem tényleg nincs):shock:
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

Bardo

Szerző: Bardo » 2005.10.04. 14:04

Én velem nem történt még ilyen vagy nem emlékszem mert én gyakorlatilag mindent fetudok fogni álomként ami nem verő fényes napsütésben történik de van hogy még azt is... de ami bisztos hogy ma este télleg láttam vmit... és nem ilyettem meg... egy repülö valmi ált meg az abalkomnál (mitha) és ennyi de erre úgy emlékszem mint arra fogok hogy ezt az üzenetet írom

másik kérdés meg: MIÉRT? miért csinálják ezt? és melyik faj .. de tényleg mi az érdekük társadalmunknak úgy sincs sok... akkor meg mért nem hagyanak minket szépen megpusztulni?
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.13. 08:07

Az álmok is segíthetnek,ugyanis vannak dolgok amikre nem emlékszünk,de álmunkban újra átéljük.
Volt régen egy álmom (biztos,hogy álom volt) amiben éjszaka aludtam és az ablakomnál valami Faemberke megjelent (kiszáradt,lomb nélküli,teste belül üres,tetején nyílással),benyúlt az ablakon és betett magába.
Egy kis köralakú,szürke szobában találtam magam,ahol a falon végig körbe pad volt (szintén szürke), és a padon gyerekek ültek és mind meztelenek voltunk.A gyerekekkel beszéltem is,de nem tudom már miről.
Ha valóságnak veszem az akkor történteket,akkor ez az álom lehet egy emlék megtestesülése. :shock:
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

david1984

Szerző: david1984 » 2006.02.27. 12:29

Érdekes!
Tudod hasonló esetem, nekem csak egyszer volt, de nagyon távol áll tőle!
Szóval nem nyílt meg kapu meg hasonló, de egyszer egy éjjel felébredtem és láttam, hogy az ablakon kívűl egykéz nyúlik előre a naracssárga utca lámpa fényénél!
A kéz emberinek látszott de egy kicsit hosszabbak voltak az újjai!
Mikor meg láttam a félelemtől fejemre húztam a takarót aztán...azthiszem elaludtam! Nos nem sok és remélem csak tévedtem! Nem igazán szeretném, ha engem irányítanának!
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2006.03.20. 12:44

Kedves Bassboy!

Ez nagyon érdekes.
Másnap hogyan érezted magad?

Szeretettel:
Aranylaci
no avatar
User

Kree

Szerző: Kree » 2006.04.02. 21:27

nekem még csak olyan volt (emlékeim szerint), hogy miután felébredtem több helyen nagy sebek voltak a számban, főleg gyerekkoromban
hát nemtom
no avatar
User

ascsca

Szerző: ascsca » 2006.04.03. 14:34

nekem olyan volt pár hete, hogy a sarkamon egymás mellett egyenlő távolságra volt egy síkban 4 kerek seb. Kb. így:
o o o o
De lehet hogy csak feltörte a cipő.
no avatar
User

xlr8r

Szerző: xlr8r » 2006.06.17. 19:19

ascsca

Megkérdezhetem hogy milyen formában jelentek meg a sebek -
Gondolok én arra hogy kb átmérő olyan 1.2 cm, volt-e rózsaszin pereme,
mennyi idő alatt mult el, illetve mikor gyógyult viszketett-e.

A választ köszönöm.
no avatar
User

ascsca

Szerző: ascsca » 2006.06.17. 19:45

akkorák voltak mint ez az o betű. nem viszketett, perem se volt körülötte, bár nem tom hogy lettek ott, mert a cipőm nem törte a lábam.
normális idő alatt gyógyult be.
no avatar
User

xlr8r

Szerző: xlr8r » 2006.06.18. 08:55

ascsca

és nem gondolod hogy valamilyen rovar csipett meg este alvás közben?
(bár - ahogyan magamon is - erre gondoltam a legkevésbé, hiszen túl szabályos az elhelyezkedésük.)
no avatar
User

ascsca

Szerző: ascsca » 2006.06.18. 18:28

wáó megcsapoltak az idegenek? Mesélsz róla?
Én még régen a nagyimnál arra lettem figyelmes, h a hüvjkujjam tövénél, három o <--- ekkora seb van, szabályos háromszöget alkotva.(kb fél centis átlókkal)
no avatar
User

xlr8r

Szerző: xlr8r » 2006.06.18. 18:54

Persze, elmesélhetem...

Egyik reggel arra lettem figyelmes fürdésnél (ez már olyan 2 éve volt) hogy 5 db, olyan 1.2 - 1.5 cm körüli kerek, szabályos sebek tátongtak a bal lábam belső, fenti részénél.

Na már most. Én elég szkeptikus vagyok, igy meg sem fordult a fejemben hogy valamilyen fejlettebb létforma műve lenne az egész.

Viszont ha azt a tényt figyelembe vesszük, hogy a körök elhelyezkedése egymáshoz túl logikus, túl szabályos, illetve hogy a házban és a ház körül élő - rovarok - pókok - egyéb kisméretű állatok csipése sem hasonlit ezekhez - ha pedig nap közben szereztem volna, arról biztosan tudomást szereztem volna, hiszen úgy nézett ki, mintha nem is csipés, hanem valami forró dolog vájta volna ki a káváját. (Olyan 3 mm-es külsö peremmel rendelkeztek.)

Elhelyezkedésük ilyen volt:

OOO
OO

(A felső sor jobb utolsó köre valamivel kisebb és lejjebb volt a mellettük levőknél.)
no avatar
User

xlr8r

Szerző: xlr8r » 2006.06.18. 18:59

Nem jelenthetem ki, hogy "idegenek" műve lenne az egész, hiszen erre semmilyen egyértelmű bizonyitékot nem találtam.

Volt viszont még egy-két dolog, amit nem értek, és nem tudom hol hallottam, hol olvastam róla, vagy egyáltalán honnan is tudom az az volt, hogy: "nem kell felőle aggódni, mert 3-4 héten belül elmúlik".
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2006.06.19. 15:11

Nem tudom,hogy valaki írt-e már arról,hogy milyen ezköz okozhatta ezeket a sebeket,de lehet,hogy valamiféle oltópisztoly amivel bejuttattak valamit a szöveteidbe,de az is lehet,hogy valami olyan eszköz ami megjelöli az embert valami anyaggal,mondjuk radióaktívval,amit nem láthatsz de a megfelelő eszközzel látható,bemérhető és leolvasható.
Mint valamiféle láthatatlan vonalkód.

Talán.


Gabe
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

xlr8r

Szerző: xlr8r » 2006.06.20. 09:39

Elképzelhető az is. Amúgy vártam hogy mikor jelenik meg újra rajtam, hogy meg tudjam mutatni valami szakembernek, de erre eddig nem került sor...
no avatar
User

Gagxy1

Szerző: Gagxy1 » 2006.06.20. 21:37

én cak egy földönkívüli lényt imserek, a barátnömet, ennyire aranyos és kedves élőlény nem születehetett egy olyan bolygón ahol a legnagyobb vírus az ember uralkodik :D :D :D
Következő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®
cron