Áh nehogy azt hidd,lehet igy hobbizni..átlagba heti 3 nap repülök szoval idöm mint a tenger..

Hát Bristoli ufo beszámolokat még nem sikerült szereznem..de Llangollenben eljéárkáltam iszogatni pubokba(nem ugy mint most,mivel inni nem lehet munka elött 8 orával) meg ismerkedtem a 300 lakossal és ott szereztem rengeteg beszámolót!
Érdekes hogy szinte mindenki akivel beszéltem ezüstös fényü fémböl készült gömböket látott!!Volt aki fényes nappal..
egy ember látott gabonakört és egy exmunkatársam a helyi ujásgak is adott beszámolot egy négyzet alaku uforol ami az egyik végén kék fénnyel világitott:)ez évekkel ezelött történt..spanyol exmunkatársam kiskorában látott ufot szüleivel..
na meg szellemsztorik..hát Llangollen föutcája már idötlen idök óta egy főutvonal volt,és az összes hotel az utcába ahol laktam szellemjárta volt..a német lakotársam amikor pubozott nékülem összeismerkedett egy két emberrel,akik mesélték hogy a Hand hotelben szálltak meg és éjszaka a tv magátol ki be kapcsol az éjjeliszekrény a szoba egyik feléböl a másikba "huppant" csak ugy..a szomszéd ház landladyje jo baratom hát az ö hazaban is él egy nénike szelleme aki idönkét meglátogatja a házat az uj lakokat szemügyre veszi..a képeket tükröket megforditja a falon,bezárja a szobák ajtaját...a landlady odaadta a ház történetét amit 6 médium közös munkája hozott össze és a nénike szellem történetét is..
2 tanárom és egy brüsszeli ismerösöm élt a házban(utobbi 2,5 évig) a tanaraim tapasztaltak érdekes dolgokat bár ök csak 2 hétig laktak ott...mig ismerösöm semmit nem érzékelt,mivel addigra a nénike szelleme már a "tul oldalon volt" csak néha nézett be landlady szerint..
természetesen ezt a story beszámolot is otthon hagytam..
én Wrexhamben közel Llangollenhez 7 fontot perkáltam egy szellemkastély (a neve Plas Teg ha érdekel youtubeon van rola pár video)látogatásért de semmit nem tapasztaltam..sajnos..pedig még a Haunted sorozatban is szerepelt a kastély..a vendégkönyvbe olvastam hogy a tükör megfordult a falon meg volt hogy egy kép lángra gyulladt..sajnos nem én voltam a szerencsés vendég akinek ez megtörtént..
A noteszembe rengeteg sztory van sajnos otthon maradt,majd ha hazamegyek elhozom és idézek még..