UFO kutatással kapcsolatos vélemények, kérdések.

UFO és Alien raktár

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: aranylaci » 2014.11.12. 08:55

Politikai fogás. Semmiféle "paktum" nem létezik.
no avatar
User

curro

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
Hozzászólások

332

Csatlakozott

2011.04.01. 13:48

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: curro » 2014.11.12. 10:03

Csak, hogy ők nem hülyék, és nem egyszerűen ajtóstól rontanak a házba és utólag eszmélnek, hogy úr isten hova kerültünk.
A háttérben, rövid megfigyelést végezve egyértelműen felfoghatták, hogy kikkel állnak szemben és hogyan érdemes közelíteni.

Az egyén szintjén biztos segítenek valamiben, de én nem hiszem, hogy egyszer is odaálltak volna az amerikai elnök elé és jó szándékuk jeléül, önzetlen segítségnyújtásból átadtak bárminemű szerkezetet vagy tudást, hogy abból az emberek fegyvert készítsenek és rájuk támadhassanak.

Aztán lehet, hogy mégis!
Nem tudom, csak próbálom logikusan átgondolni a dolgot, ha én intelligens, fejlett faj lennék és ide csöppennék, akkor mit tennék.

Gabe


Gondolom nem azzal kezdtek, hogy ´nesze, itt van ez az antigravitációs szerkezet, csinálj vele amit akarsz!´. Nyilván elööször tárgyaltak vagy legalábbis próbáltak, pl.: ´segítünk nektek, átadunk bizonyos információkat, amennyiben azt a nagyközönség számára is elérhetöövé teszitek, esetleg megváltoztatjátok a hozzáállásotokat bizonyos kérdésekben stb.´
A másik lehetööség szerintem, amit Obelix is említ, hogy egy olyan fajjal sefteltek, akik úgy vágták át ööket a palánkon, hogy a kormány még örült is, milyen jó üzletet kötöttek.
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: Gabe » 2014.11.12. 20:27

De mivel üzleteltek?
A csúnya gonosz idegeneknek miért kéne üzletelni?
Miért nem veszik el az, ami kell nekik csak úgy?
Miért van szükségük az engedélyünkre, közreműködésünkre, stb?

Gabe
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

curro

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
Hozzászólások

332

Csatlakozott

2011.04.01. 13:48

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: curro » 2014.11.13. 07:14

Pont azért, amit írtam. Ne magunkból indulj ki!
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: aranylaci » 2014.11.13. 19:07

Nincs semmiféle "üzlet", sem semmi egyéb. Politikai hangulatkeltés van.
no avatar
User

curro

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
Hozzászólások

332

Csatlakozott

2011.04.01. 13:48

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: curro » 2014.12.07. 11:26

https://www.youtube.com/watch?v=FBKBs2QMzzM

Nekem nem tűnik valódinak...
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: aranylaci » 2014.12.07. 19:34

Nekem sem, de attól még szépek.
no avatar
User

curro

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
Hozzászólások

332

Csatlakozott

2011.04.01. 13:48

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: curro » 2015.01.15. 09:10

A project blue book anyagai fent vannak a neten:

http://projectbluebook.theblackvault.com/
Avatar
User

Darci

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

175

Csatlakozott

2009.06.07. 19:32

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: Darci » 2015.01.18. 22:19

http://realzoldek.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1876

Olykor a valóság borzasztóbb, mint a fantáziálás

Juhos László Főszerkesztő Úr részére
Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Érdekes, fontos és bátor publikációnak tartom Mészáros Milán Magyar X-akták című cikkét, amelyet a Reális Zöldek Klubjának honlapján közöltek. Szerintem azért érdekes és fontos, mert a vázolt ügyekről Magyarországon még mindig csak nagyon-nagyon kevesen tudnak. Bátor pedig azért, mert a szerzője ennek ellenére is mert megemlékezni egy olyan rendkívül fontos diplomáciai eseményről, mint amilyen az amerikai idősebb George Bush elnök és a szovjet Gorbacsov elnök 1989-ben Máltán lezajlott találkozója volt. Nem Mészáros úr tehet arról, ha nem tudja, hogy ez a találkozó csak egy volt a sok közül, amely előkészítette a hidegháború beszüntetését.
Nem tudhatta pl., hogy egy magyar parafenomén, akit 3 éves korától kezdve a tudtán kívül is a szovjetek ügynökei a hüllőszerű idegen gyarmatosítók elleni harcra, illetve annak elkerülése érdekében a Mars bolygó és a Naprendszer más bolygóinak felkeresésére készítettek fel, már jóval előtte diplomáciai futárként közvetített ebben az ügyben (is). Miként azt sem tudhatta, hogy az akkori szovjet pártvezető, L. I. Brezsnyev lánya és annak parafenomén képességű férje cirkuszi akrobata fedéssel már 1958-től kezdve azért járta a világot, hogy felkutassanak és kiképezzenek olyan parafenomén képességű gyerekeket ilyen feladatokra, mint az említett Opál Sándor.
Brezsnyev vejét ma is csak a cirkuszi művésznevén, Kió-ként ismeri a világ. Rendszerint a bőrét barnára festve és indiai jelmezben lépett fel a cirkuszi porondokon. A felesége pedig úgynevezett nehéz akrobataként dolgozott. Tudomásom szerint korábban KIó volt az egyetlen ember, aki úgy tudott bánni a kajmánokkal, krokodilokkal és más hüllőkkel, hogy még csak ketrec sem kellett hozzá, amikor a jelenlevő közönség sikoltozása közben a cirkuszok porondjára vezette őket. Azok minden szavának és intésének azonnal és feltűnően értelmes módon engedelmeskedtek.
A kortársai közül sokan nem értették azt sem, hogy 1958-68 között Magyarországon járva Budapesten kívül miért csak egy Békés megyei kisvárosban, Gyulán vendégszerepelt a Moszkvai Nagycirkusszal. Miért csak az akkor még más nevet viselő gimnazista kisdiáknak, Opál Sándornak, a Békés Megyei Népújság tudósítójának adott interjút és fogadta őt egész napokra, amikor Gyulán tartózkodott. Később pedig, amikor a gyermek már egyetemista volt, Kió és a felesége, a Budapesti Nagycirkuszban szintén csak Opál Sándort voltak hajlandók fogadni és bioenergetikussá képezni. Akkor már az ifjú is értett az említett hüllők nyelvén és azok vakon engedelmeskedtek neki is.
Mindezért már nem is csodálkoztam, amikor jó néhány évvel később hivatalból megtudtam, hogy 1969-70-ben az akkorra már felnőtt és titokban kiképzett Opál Sándor volt az első ember, aki marsi hüllők űrhajóján a Marson felvette a diplomáciai kapcsolatot az ottani hüllők fejedelmével. Amikor visszatért olyan kiváltságokat kapott Brezsnyevtől és a szovjet kormánytól, amivel még Brezsnyev közvetlen munkatársai sem rendelkeztek.
Azt azonban csak jóval később tudtam meg, hogy a kiváltságok nem annyira az első marsutazó ember hősiességének és a Kióéhoz hasonló parafenomén képességeinek szóltak. Sokkal inkább annak, hogy a továbbiakban, egészen 1991-ig, diplomáciai futárként ő tartotta a kapcsolatot a nagyhatalmak vezetői közt annak érdekében, hogy a lehető legbékésebb módon minimum lassítsák, vagy teljesen megakadályozzák a földönkívüliek földi gyarmatosítását.
És mi volt mindezért a hála a hidegháború megszűnése után? Az, hogy a földönkívüliek kollaboráns ember-ügynökei az elmúlt 25 évben már számos gyilkossági kísérletet követtek el Opál Sándor ellen. Az, hogy Kiót meggyilkolták a felesége pedig hajléktalanul, a szó szoros értelmben egy szennyvízcsatornában éhen halt. Opál Sándor a meggyilkolására tett kísérletek miatt jelenleg már 70 százalékos rokkantként, mindenkitől elzárkózva, a múló napok szinte minden órájában testi és lelki kínoktól szenvedve ugyan él még, de a karaktergyilkosság minden lehetséges módszerét is bevetik ellene. Nem is szólva a hivatalos szervektől és az MTA-tól kapott megalázásokról. Pedig Opál Sándor eddig összesen hat olyan tudományos törvényszerűséget fedezett fel, amelyeket katonai okból a BM-ben államtitokká, a NATO-ban pedig szövetségi titokká nyilvánítottak, noha tudják, hogy azokat a Szovjetunió jogutódja, Oroszország is jól ismeri. Ráadásul már a magyarok közül is majdnem mindenkit meggyilkoltak, aki az ő diplomáciai küldetéseiről bármit is tudhatott.PL. 1998-ban egy parkban, ahol éjszaka az akkori katonai elhárítási hivatal legfelső vezetőjével négyszemközt találkozott, reggelre kelve állítólagos szívbénulás miatt holtan találták. Opál Sándor pedig éppen akkor egy néhány nappal korábbi utcai támadás során kapott tűszúrásos ricin mérgezés miatt a BM Budakeszi úti kórházában hosszú időre lebénult állapotban feküdt. Ilyen és még durvább merényleteket és életveszélyes fenyegetéseket 1990-től kezdve gyakran érik. Mindamellett többször kirabolták és feldúlták a lakását, a fia által örökölt orvosi rendelőjét, lerombolták és felgyújtották a vidéki nyaralóját és kertészetét, ellopták az autóját. Ma már fel sem tudom sorolni, hogy mi mindenen ment át az utóbbi évtizedekben. Nem is beszélve az ifjúkori űrhajós kalandjairól.
Ha Pataky Attila rock-sztár nem figyelt volna fel rá, s nem hívták volna meg tavaly a TV2 Mokka című műsorába az X-aktás ügyekről nyilatkozni, akkor valószínűleg úgy távozna majd közülünk, hogy semmit sem tudhatnánk pl. a marsi hüllők földi mutációinak valódi küldetéséről. Biztos vagyok azonban abban, hogy Oroszország és az ázsiai nagyhatalmak illetékesei tudják, és sohasem fognak meghátrálni sem a földönkívüliektől, sem pedig az Európában tovább élő inkviziciós gyakorlattól.
Ez a gyakorlat azért is különösen veszélyes, mert tudományos és kulturális téren egész keresztény világot továbbra is középkori tudatlanságban tartja. Pl. elhitetik az emberekkel, hogy a költöző madarak csupán 8-10 dkg növényi mag energiájával repülik át a Földközi-tengert. Hogy 17 ezer km-et úgy tesz meg a csupán egy-két évig élő és Magyarországon kikelt gólya Dél-Afrikáig, hogy útközben csak magvakkal táplálkozik. Ráadásul még azt a képtelenséget is szajkóztatják, hogy az ott kikelt gólyafióka úgy talál vissza a szülei magyarországi fészkére, hogy közben csak a Föld bolygó szüntelen mozgásban lévő erővonalaihoz igazodik. De ha ez így van, akkor honnan tudja a vissza jövő gólya, hogy a szülei melyik város, melyik utcájának hányas számú háza közelében hagyták számára fészket?
És még millió számra sorolhatnám a hasonló képtelenségeket, amelyekkel az inkviziciótól átvett módszerekkel az emberek közé beépült földönkívüli ügynökök megtévesztik még a tudósokat.
Tisztelt Főszerkesztő Úr! Amikor elküldés előtt újra elolvastam ezt a levelem Önnek és még néhány tömegtájékoztatási médiumnak, akkor döbbentem rá, hogy az abban leírtakkal én is az életemet kockáztatom. Hiszen én is Opál Sándor egykori munkatársai közé tartozom. Ugyanakkor szégyelleném magam, ha merő gyávaságból nem próbálnám meg felhívni a magyar tudóstársaságok figyelmét az egész emberiséget fenyegető veszélyekre. Ezért a legnagyobb tisztelettel kérem, hogy arról mindenkor csak a nevemet és az elérhetőségemet titokban tartva adjanak tovább bármit is.
Tisztelettel:
Nagy György,
űrhajózási fizikus
" Hamarosan elindul egy olyan folyamat a lelkekben és az ország minden településén, amelynek során minden magyar feleszmél és lerázza a hamis urak hamis hatalmát. TÜNDÖKLŐ FORRADALOM - így kerül majd bele minden
történelemkönyvbe."
Avatar
User

Darci

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

175

Csatlakozott

2009.06.07. 19:32

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: Darci » 2015.01.18. 22:22

"hanem erre: A marsi témájú interjúk előtt senki sem tájékoztatott arról, hogy a marsi utazásról is szó lesz. Még kevésbé a két volt beosztottam által írt olvasói levelekről, amelyek az Ufómagazin novemberi számában jelentek meg erről. Az tény, hogy 1969-70-ben marslakók űrhajóján a SZU-ból kiindulva és oda visszatérve elsőként térképeztem fel a Mars bolygót. Ezért a nemzetközi jog szerint a civilizált országok előtt még nem ismert akár földi, akár földönkívüli terület tulajdon- vagy birtoklási joga azt az országot illeti meg, amelynek a kifejezetten kutatási célra kiküldött embere elsőként ér oda. Ezért az általam felfedezett területek a SZU jogutódját, Oroszországot, illetve a FÁK országait illeti meg.
"
Tekintettel arra, hogy a nagyhatalmak és földönkívüli népségek részéről már régen folyik a versengés a Nap-rendszer gyarmatosításáért, az utazásomról eddig csak annyit mondhattam el mind a Pataky Attilával tavaly együtt adott tévé interjúban, mind pedig az ufómagazin munkatársának, hogy versengés folyik a Nap-rendszer gyarmatosításáért. Azt azonban az engem is eláruló, de jelenleg szökésben lévő két volt munkatársam most igen csak kiegészítette. Az árulásuk miatt most már nemcsak a magyar és Oroszország, hanem a NATO és az EU titkosszolgálatai is körözik őket. Tekintettel arra, hogy minden további ismeretem az említett államszövetségeknél és Magyarországon is szigorúan titkos, különösen fontos szövetségi szintű titokká van nyilvánítva, bármennyire is megharagudott ezért rám Pataky Attila és mások, még az ő kérésére sem adhattam interjút pl. a Frizbi című tévé műsorban általa beígért meghívásomkor.

90 évre államszövetségi szintű titokká lett minősítve a marsi utazásomon szerzett minden konkrét tapasztalatom. Mindezért azt javaslom, hogy Ön se foglalkozzon egyelőre ezzel a rendkívül veszélyes témával.
"
" Hamarosan elindul egy olyan folyamat a lelkekben és az ország minden településén, amelynek során minden magyar feleszmél és lerázza a hamis urak hamis hatalmát. TÜNDÖKLŐ FORRADALOM - így kerül majd bele minden
történelemkönyvbe."
Avatar
User

Pezo

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
Hozzászólások

328

Csatlakozott

2011.03.28. 01:09

Tartózkodási hely

Csertő, Szőlőhegy 446.

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: Pezo » 2015.01.20. 14:37

Az a kifejezés, hogy "hüllőszerű" lények, kissé elgondolkodtatott.
Ugyanis nyilvánvaló, hogy egy kultúrát alkotó, (technikailag is) fejlett faj egyedeinek bizonyos nélkülözhetetlen anatómiai sajátságokkal kell rendelkeznie.
Magyarán: a testi adotságainak meg kell felelnie annak, hogy a legbonyolultabb fizikai tevékenységet is el tudja végezni. Enélkül nem tudna (technikailag) fejlődni.
Tehát a "hüllőszerű" mennyire hüllőszerű? Mint a krokodil? Mint a kígyó? (baráti kézfogás kizárva! :D ) stb...
Török Zsolt
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: aranylaci » 2015.01.21. 08:55

Állítólag Kanadában találtak egy tökéletesen emberi alkatú hüllőt. Egyképet leltem róla, cikk is van valahol. Régészhek általi rekonstrukció. De ezzel is úgy vagyok, ahogy azt a héberek hangsúlyozzák..., "ha nincs bizonyítékod, hát hamisíts egyet!" Ennyit róluk és a "hüllőkről".

http://hu.zum.wikia.com/wiki/Fájl:Reptoid.jpg
Avatar
User

Miskolci Laci

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

1

Csatlakozott

2015.01.31. 03:15

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: Miskolci Laci » 2015.01.31. 03:22

Ez a kép amit linkeltél Laci, érdekes.
Én az ilyen hüllő idegenekben nem nagyon hiszek, de a képre reagálnék.
Dale Russel hivatalos tudós, paleontológus, őslénykutató ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Dale_Russell ) kidolgozott egy elméletet. Szerinte ha a dinoszauruszok nem haltak volna ki, előbb utóbb értelmes humanoidok lettek volna belőlük a továbbfejlődés során mint mi is, de ugye nem maradt rá idejük. A kép ezt a humanoidot ábrázolja. Eléggé hasonlít a "reptoidokhoz".

Paktumhoz és üzleteléshez annyit, hogy hülyeség.
Egy magasabb szintű technikai civilizáció nem fog paktumot kötni a kormányokkal.
Ők tudnának nekünk adni valamit, mi semmit.
Régen olvastam a "szürkék-kormányok" egyezségéről: ők technológiát adnak, mi pedig "hagyjuk", hogy elvigyenek akit csak akarnak a kísérleteikhez. Butaság. Ezt engedély nélkül is megtehetik, ezen kívül mégis hogyan tudná a kormány megfigyelni, hogy kit visznek el és kit nem.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: aranylaci » 2015.01.31. 18:04

Stegoszauruszokat temettek el teljes szerzámzattal, mint hátaslovat Dél-Amerikában, emberrel együtt. A lelet maximum pár ezer éves.
Csomó sírmelléklet található, dinoszaurusz-szobrok formájában.

http://www.genesispark.com/exhibits/evi ... /dinosaur/

Itza-kövek. Edények, reliefek, ábrák, stb. stb.
Avatar
User

Valka

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
Hozzászólások

939

Csatlakozott

2008.04.29. 18:50

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: Valka » 2015.06.14. 13:56

a bűntudat nem helyettesíti a tudatosságot!
no avatar
User

Olivaw

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

5

Csatlakozott

2014.11.23. 18:49

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: Olivaw » 2015.06.14. 16:49

És miért nem lehet az eredeti képet kiadni? Ez a gyökHD-s egy vicc. Majd én felnagyítom magamnak. Amúgy meg tök jó lenne ha mindenki legalább egy 30ezres kompakt géppel mászkálna és kihasználnák a 20-30x optikai zoomot. :roll: Végre elértünk egy tök jó szintet erre mindenki telefonnal bohóckodik.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: aranylaci » 2015.06.14. 17:43

Még az is gond, hogy csak egyetlen felvétel van. több kellene és különböző szögekből.
no avatar
User

Spíler

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

2

Csatlakozott

2016.05.17. 12:00

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: Spíler » 2016.05.27. 12:15

Üdvözletem!

Nagyon érdekelnek az idegen lények és azt szeretném megkérdezni h van e olyan oldal ahol magyarul össze vannak gyűjtve az eddig ismert idegen lények rövid leírással?

Én amatőr szinten ufókutató vagyok , ezen az oldalon rengeteg hasznos és jó dolgot olvastam, ezért is bátorkodtam kérdezni, hátha valaki tud segíteni!


Krisztián
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: aranylaci » 2016.05.30. 07:20

Kedves Krisztián!
A legjobb gyűjtemény a decemberben megjelent könyvem. "A földönkívüliek" - címmel. Megrendelhető nálam, dedikálva, vagy a Magyan Menedék Könyvesháznál.
Üdvözlettel:
Aranylaci
no avatar
User

Spíler

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

2

Csatlakozott

2016.05.17. 12:00

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: Spíler » 2016.06.02. 11:21

Köszönöm, meg is fogom rendelni!
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: UFO és Alien raktár

Szerző: aranylaci » 2016.06.03. 10:29

:D
Előző

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®
cron