UFO kutatással kapcsolatos vélemények, kérdések.

Magyar Égi Szekér-kutatás

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

NapLénárd

Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: NapLénárd » 2008.07.30. 14:25

Tisztelt Aranyi László!

Innen, Debrecenből már több éve figyelem a munkásságodat, és szeretném először is kifejeznem a hálámat és köszönetemet, hogy van végre valaki Magyarországon, aki olyan tudással, eltökéltséggel és lényeglátással rendelkezik, mely mindenképpen eléri a nyugati országok egyes nem-fővonalas ( UFO, háttérhatalom, szabadenergia stb. ) kutatóinak a nyolcvanas évek közepe óta tartó szinvonalát.
Az ok, amiért e fórumot felkerestem éppen ez a probléma: sajnos, úgy látom, Magyarországon NINCS pillanatnyilag rajtad kívül olyan nem-fővonalas kutató, akivel kellő MÉLYSÉGBEN meg lehetne vitatni a magyarság-világ-emberiség aktuális problémáit -ez nem hízelgés, hanem tény! Persze én is tudom, hogy vannak nálunk is egyes részterületen "nagy koponyák", mint Egely, KIsfaludy, Hargitay, Kriston Endre, Kalmár János, Gyurcsok, Pap Gábor stb., de úgy látom, hogy tulajdonképpen ők már kezdenek kiöregedni, mindig ugyanazt mondják, egyre kevésbé tudnak megújulni, vagyis ők már nem lehetnek ÚJ KÖZÖSSÉG TEREMTŐ ERŐK!
A problémám éppen ez: gyakorlatilag úgy 2000 körül Magyarországon leállt pl. az UFO-kutatás - de más is. Az a kezdeti pezsgés, ami a rendszer-nemváltozás körül kibontakozott, megszünt. A legtöbb kutató visszasüllyedt valami nyárspolgári szkepszisbe, és megint állandóan, még a legnyilvánvalóbb dolgoknál is, bizonyítékokat követel. És ahol elhal az érdeklődés, ott előbb-utóbb megszünnek az anyagi alapok is: UFO-klubok, újságok, közösségek stb-k szünnek meg. De az egészbe az a felháborító, ami mély lelki fájdalmat okoz, hogy ugyanakkor - a magyar UFO-kutatók ? állítása ellenére - éppen EXPONENCIÁLISAN NŐ annak a leleplező információs mennyiségnek az áradata, amelyet a nem-fővanalas kutatók nyugaton produkálnak!
Ez hát az én problémám, és ezért nyitottam egy új témát ( Égi Testvéreinknek sértő az UFO-titulus, ezért használom az ősi magyar Égi Szekér kifejezést )- Később szeretém folytatni.
Üdvözlettel: Nap Lénárd
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: aranylaci » 2008.08.05. 09:29

Kedves Lénárd!

Köszönöm leveled, elismerő szavaid.
Nem létezne sem a honlapom, sem annak ilyen színvonala barátaim és az ismert-ismeretlen segítőim rendkívüli háttérmunkája nélkül. A köszönet és hála mindenféleképpen őket is megilleti, az én szerepem csak annyi, hogy ezeket a mozaikokat összeillesztem és nyilvánosságra hozom. Így kialakult egy világkép, ami igen nehezen kikezdhető. Semelyik oldalról sem.

Az ufókutatás és semmilyen kutatás nem állt le, szinte naponta kapom a bejelentéseket, melyeket gondosan archiválok. Tény, a média nem tolong a téma körül, bár néha még el-elsüt egy-egy lejárató kampányt, de már ők sem a régiek...

Sajnos a felsorolt nevek túlnyomó többsége azokat az embereket jelentik, akik éppenséggel a független kutatásokat tönkretették, lejáratták. A felsoroltak között köztörvényes bűnöző is található. Debrecenben is akadtak-akadnak bőven kerékvetők. Ismerem őket is személyesen.

A Független irányvonal kutatóit éppen úgy gátolják az egyetemi körök, mint a sarlatánok.

A lapok azért szűnnek, meg, mert a szenzációra hajtottak és hajtanak és nem az igazságra. A lapok irányítói számára az igazság nem szenzáció... Pedig - éppenséggel mivel hazug világban élünk - az igazság számítana szenzációnak.

Ufóklubok léteznek, rendszeresen meghívnak engem is, csak visszahúzódtak, mert a lejáratás, és a megfigyelés jelenleg is folyik, ha kisebb mértékben is.

Olyannyira vannak és dolgoznak kutatók és klubok, hogy szükségesnek láttuk a munkát összehangolni és egyesületi keretek között jogilag is tiszta és egyértelmű pályára helyezni. Ezért alakítottuk meg a Maghar Akadémiát.

A kutatásban mindig is egy cél vezérelt, és ha a tudást nem is sok esetben, mert az tapasztalás kérdése is, de legalább a célt és a szándékot szeretném ha mások is átvennék, elfogadnák. ennek lényege az, hogy tiszta szívvel, alázattal és előítéletektől mentesen kérdezzük a természetet annak viselkedéséről. Ha így teszünk, igaz válaszokat fogunk kapni, és az igazság útján járunk, a valóságot ismerjük meg. Ha nem így teszünk, becsapjuk magunkat és másokat is. Miként a felsorol és fel nem sorolt illetők tették és teszik...

Szeretettel:
Aranylaci
no avatar
User

NapLénárd

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: NapLénárd » 2008.08.07. 01:22

Kedves Aranyi László!

Nagyon köszönöm a válaszodat. Örülök - ahogy Te is utaltál rá - ,hogy Nálatok még most is "pezseg" az élet - bár ezzel korábban is tisztában voltam. Éppen ezért fordultam Hozzátok, hiszen Ti még valami életjelenséget mutattok a nagy magyar szellemi élet sivatagában.
Nos, amit írtam, hogy haldoklik az UFO-kutatás (is), az legközelebbi barátaim, ismerőseim és jómagam személyes tapasztalata immár évek óta. Gondolj arra, hogy a nyolcvanas évek sci-fi klubjai ( amit valójában a titkosszolgálatok szerveztek meg ) a minden új iránt nyitott fiataloknál mennyire előkészítették a talajt a kilencvenes évek elejei nagy ufós-ezoterikus fellendülésére. Ekkor óriási lehetőség lett volna - vagyis a kilencvenes években - , hogy a világegyetem titkai után vágyakozó kiéhezett lelkeket a MÉLYEBB MEGÉRTÉS irányába vezessék el! De nem ez történt, hanem éppen az ellenkezője! Persze ennek megvannak a lelki,anyagi és történelmi okai is.
A nyolcvanas évek csillagászati-sci-fi-tudományos stb. müvház-körei ugyanis közvetve vagy közvetlenül az (akkor) fiatal KISZ-aktivisták irányítása alatt volt, akik a kilencvenes években egy ideig követték a Saulusból Paulussá válás ösvényét, vagyis a "dekanens nyugat" számunkra tilos legtöbb tabutémáit feloldották a zárlat alól, szabadon lehetett írni és beszélni róluk.
Persze nem akarom azt állítani, hogy mindent mindig kézivezérelt ( egy UFO-kutató által rendszerint mélyen megvetett )a politika, de gondolj arra, hogy az első nagy tabudöngető nyitás 1972-ben, a Galaktika megjelenése, a sztálinista házi költő, Kuczka Péter nevével fémjelezhető. Éppen úgy, a nyolcanas években FOKOZATOSAN kezdik bedobni az UFO-témát, mintegy megszondázni a magyar társadalmat, főleg Nemere és Hargitay révén. Az UFO-témával persze automatikusan előjöttek metafizikai, parapszichológiai jelenségek óvatos taglalása is.
A lényeg az volt, hogy a téma mindig FELSZINES maradjon, megmaradjon mindig valami olcsó szenzációhajhász szinten, amely után az ember sohasem tudta eldönteni, hogy igaz-e vagy sem - ebben kezdetben Nemere járt az élen, majd később a két UFO-lap, az UFO-magazin meg a Szines-UFO vitte el a pálmát. ( És ha megnéznék, hogy valójában KIK állnak ezen újságok mögött, akkor megint Kuczka Péter világához jutnánk )
A kilencvenes évek közepére azonban, az állami dotáció hiányában, először a klubok, majd maguk a művházak is megszüntek. És meg kell mondani, nagyon jól kitalálták: a rendszer-(nem)változás előtt a klubélet (minimális!)fenntartása a politika számára fontos volt, mivel itt kapta a legfontosabb hangulatjelentéseket az ifjúságról. Mikor aztán kiderült, hogy EZ az ifjúság nem fog forradalmat csinálni, nyugodtan le lehetett építeni az egész látszat-infrastruktúrát.
Látható tehát a nagy átverés UFO-ügyben is: minden valójában csak ürügy volt - és most is az!
Aki viszont komolyan el kezd kutatni nem-fővonalas (non-main stream) témákban, az éhenhalás vagy jobb esetben a mélyszegénység között választhat.
Kedves Aranyi László! Hányszor szerettem volna elmenni a Maghar Akadámia előadására, de innen Debrecenből egy családos embernek szinte lehetetlen válalkozás a roppant magas anyagi költségek miatt. Egy teljesen szétzilált-atomizált, mélyszegénységben vergődő társadalomban sajnos MÉG nincs meg annak a lehetősége, hogy VALÓDI közösségek létrejöhessenek. Ahhoz egy ALAPVETŐ társadalmi változás kell, az kell, hogy sok ember VÁGYAKOZZON AZ IGAZ TUDÁS UTÁN, mely aztán az egész Földet átalakítja a SZERETET, A HARMÓNIA ÉS A BÖLCSESSÉG bolygójává!

Szeretettel: Nap Lénárd
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: aranylaci » 2008.08.07. 07:39

Kedves Lénárd!

BIzony-bizony. Amikor megtudtam egyes klubvezetők foglalkozását, még az 1990-es évek elején, "kissé" meglepődtem, no, nem is azon a tényen, hogy honnan jöttek, mit csináltak, hanem azon, hogy egy ilyen kicsi országban, mint Magyarország, ilyen mértékben és hangsúllyal vannak jelen. Aztán persze felfogtam a dolgot. Csillagász nem néz az égre. Beprogramozza a kis távcsövét, aztán elmegy valamerre. Az eget csakis és kizárólag ufo-kutató nézi. Az 1990-es évek elején igen fontos dolog volt az ég figyelése, hiszen ekkor volt az 1. iraki háború, NATO csatlakozás, szovjet kivonulás, egyebek. Bizonyos körökben rendkívül szerettek volna tudni, hogy mi minden látható a felszínről azokból a titkos katonai műveletekről, melyek hazánk légterében folynak, és persze arra is kíváncsiak voltak, mindezekből egy megfigyelő mit tud összerakni, mit tud megérteni. Nos, elég sokat.

Amikor egyes klubok nem "célzottan" jöttek létre, mint a mi szentesni klubunk esetében, de persze sok más eset is volt, akkor rögtön küldtek "megfigyelőket", akik a klubok életébe bekapcsolódva gyűjtötték a híreket, vagy ha túl komolyra fordult a dolog, egyszerűen szétzüllesztették a társaságot.

Mindenhol vannak beépített emberek, ezzel tisztában vagyok, nem kivétel ez alól az újonnan formálódó egyesületek sem. Az ok nyilvánvaló.

Aztán azon is megdöbbentem, amikor - mivel alapos ember vagyok - a Színes UFO felé elküldött írásaimra kapott kritika sokszor tartalmazta a "túl tudományos" jelzőt. Noha a lapra "Színes ismeretterjesztő magazin" megjelölést biggyesztették. Nyilván, a cél az elburvárosítás volt, nem az igazság, hanem a szenzáció közlése. Lényeges mondataimat töröltek ki egyszerűen a cikkeimből, a képek feliratozását megváltoztatták, az eredeti értelmet összekeverték, érthetetlenné tették. Ezért kénytelen voltam mindig feltenni a netre a hiteles változatot is, mielőtt bárki pongyolasággal, vagy szakértelem-hiánnyal vádolhatna meg.

Egyesületünk országos rendezvényét Szolnokon tartottuk meg, Debrecenből könnyen elérhető. Családdal 90%-os kedvezmény kérhető, az meg már majdnem ingyen van.

Szeptembertől (2. szombat) minden hónapban szemináriumot tartunk Budapesten, alapismereteket oktatunk, elsősorban magunknak, de természetesen az érdeklődőknek is. Ingyenesen.

Nyilvánvaló cél, hogy minden eszközzel próbálják megakadályozni az emberek személyes kapcsolattartását, ezért történnek azok az intézkedések, amelyek történnek. A mi dolgunk meg az, hogy ne törődjünk ezekbe bele.

Szeretettel:
Aranylaci
Avatar
User

sagura

Rang

A Hal a tortán

A Hal a tortán
Hozzászólások

615

Csatlakozott

2007.09.09. 08:39

Tartózkodási hely

A Holdon keresem az Apollo egységeit, de semmi nyomuk. :)

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: sagura » 2008.09.07. 15:33

Igaz gondolatok mondatok, az előttem íróktól.

Nem tudom magamban tartani, le kell hogy írjam, a TV és a média minden vonalon dübörögve kőkeményen dolgozik az emberi társadalom vissza butításán és agresszívá tételén.
A tudományos műsorok szinte teljesen eltűntek a műsorok sokaságából.
Van helyette való világ, ki kivel feküdt le és hogyan szellent, roppant tehetségtelen énekesek vadászata, kritikán aluli Mónika és Balázs gyötrelmek.
Szinte már fájón érdektelen és semmit mondó színészekkel és közéleti személyekkel való beszélgetések.
Az hogy Karda Beáta aggastyán énekesnőnek nevezett egyénnek eltört a karja a gyötrelmes szülinapi buliján, fantasztikus hírnek számít a média berkeiben.
Az hogy Kovács István ex boxolónk balettozik és megpróbál humoristának látszani, a média úgy véli nekem és az ország minden lakosának erre a színvonalra van szüksége.
Siralmasnak és felháborítónak tartom.
Na és persze a lényeget csak ezek a gyötrelem adagok után kapjuk orvérzésig, erőszak minden menyiségben.
A gyilkosságok legagyafúrtabb művészetét próbálják az agyunkba vésni mindenáron.
Bárhova kapcsolom a tv csatornákat , mindenhol halálhörgés, rettegés, segítségért üvöltő nőket gyerekeket vagy éppen katonákat látok.
Boncterem, vérbe fagyott megcsonkított meztelen női testek, betonba ágyazott férfiak, szüleik után ordító torzult gyermekek arca, szórakoztatás gyanánt.
Nem tudom melyik a megfelelőbb kifejezés, az elkeserítő, vagy a felháborító ? !
Vagy azt kérdezném.... miért?
Ezek a szörnyűségek, kulturálódás, fejlődés és tudásszint érdekében, vagy szórakoztatás érdekében adagolják minden másodpercben a nap huszonnégy órájában az agyunknak?!
Jó, mondhatjuk minek nézed ember?
Nem nézem ha tehetem, de mindenki így van vele?
De nézik a gyerekek, a fiatalok ezerrel és látom nap nap után, az iskolában ütik verik egymást heccelik kínozzák a lányokat és egymást, a tanárokat megtámadják megütik.
De nem csak az iskolában, mindenhol csak az agresszív viselkedés a trendi.
Szörnyű.
Hihetetlen számomra, hogy ezen változtatni még senki nem akart, vagy akar.
Ez egy ilyen megszokott mindennapi események sorozata.
És...? Nagy dolog..!
Farkas törvények uralkodnak ember...!!
Szokták mondani!!
Tényleg?
Ki , vagy kik, állítják ezt hogy ennek így kell történnie minden másodpercben?
Aki megalkot egy elképzelt gyilkosságot a könyvében, filmjében, az ugyan akkora tudással és erővel, megalkothatja a szerelem és szeretet történetét...
Nem?
Miért nem ezt teszi?
Ha meg ezt teszi, mi miért engedjük, támogatjuk, vagy a mozikban miért fizetünk érte ??
Ha orrba szájba lehet gyilkolni és vérfürdőket alkotni, szeretni miért nem lehet orvérzésig ?

Miért nem trendi az a hír, hogy ma a második kerületi iskolások tanáraikat virágcsokorral köszöntötték minden óra megkezdése előtt.

Nem értem....

Ha elkezdünk beszélgetni az emberiség eredetéről, az idegen fajokról űrhajókról, UFO-k ról, az idiótízmus és elmebetegség jeleit hordozza magával.
Ha arról kezdek eszmefuttatást eszközölni hogy a szomszéd Mari nénit megcsonkítom, majd vérbe fagyva belebetonozom a ház előtti zöld kukába, azzal érdekfeszítő érdeklődést vívok ki magamnak.
Miért?
Nem értem én ezt....

Minden nap, órákig tudnám nézni a TV minden csatornáján, hogy miért és hogyan építették a piramisokat.
Mikor és hogy alakult ki az emberi faj a Föld nevű bolygón.
Kik laktak az emberi faj előtt a Föld nevű bolygón.
De minden nap tudnám nézni Aranyi László és tudós barátai tudományos műsorát " Az emberiség története" címmel.
Vagy hol jártak az " Aranyi UFO klub" tagjai.
Vagy mit fedeztek fel az "Aranyi társaság tudós palántái" ?
Nem?
Ilyen TV műsor miért nincs, ha már Gizi néni kukába betonozása orrba, szájba van ??

Nagyon dühös vagyok, most megyek felmosom az előszobát és lesikálom a gázrezsómat! :evil:
az ember, saját maga állítja fel korlátait
no avatar
User

mind

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

114

Csatlakozott

2008.04.26. 09:13

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: mind » 2008.09.25. 08:26

Azért kedves barátom, mert velejéig (agyvelejéig) romlott társadalomban élünk.
Mert egyrészt nehéz kimászni a guánóból, másrészt meg kellemetlen, mert jó meleg, kimászva pedig hideg lenne a lemosakodás és megszárítkozás idejéig. Harmadrészt meg ciki lenne elszenvedni a kiröhögést, hogy milyen kakásak vagyunk azoktól, akik vígan lubickolnak tovább benne, és vígan kacarászva dobálják egymást vele.
no avatar
User

Skagen

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

60

Csatlakozott

2006.07.01. 13:20

Tartózkodási hely

Budapest

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: Skagen » 2008.09.25. 11:46

Helló!

Én személy szerint csodálkozok, hogy ezt a parazitát ("emberek") miért nem veti le a hátáról a Föld?
Az IGAZSÁG napfényre kerüléséhez ÖSSZEFOGÁSRA van szükség!
no avatar
User

mind

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

114

Csatlakozott

2008.04.26. 09:13

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: mind » 2008.09.25. 18:59

Skagen írta:Helló!

Én személy szerint csodálkozok, hogy ezt a parazitát ("emberek") miért nem veti le a hátáról a Föld?


--------------------------------------------------------------------------
Earth system............................................... _ [_] X
--------------------------------------------------------------------------

:!: The Earth is working...


--------------------------------------------------------------------------
no avatar
User

izabella

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: izabella » 2009.01.13. 14:30

Magyar ÉGI-SZEKÉR kutatás. Tetszik a szóösszetétel,mókás de találó. :D
Elhangzott itt a Győzike és a Monika-show. Nos ezek nem népbutitás,hanem valóságos társadalmi tömegigény,amit természetesen kielégitenek. Erre mondom én hadd szórakozzon mindenki ugy ahogy akar.
Ettől még az ufókutatás minden további nélkül felvirágozhatna.
SEMMI AKADÁLYA !
http://ufo.lap.hu
A multkor például a DUNA-TV Hiradójában láttam egy teljesen korrekt ufó-beszámolót sokszázezer magyarral együtt :D

Ime :http://www.dunatv.hu/felsomenu/nettv?video=1_485423
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: Laca » 2009.01.13. 15:29

Na kérem a győzike és a mónika show nem tömegigény hanem ezt adják és nincs más, az más megint hogy ezt eszik sokan, mert én ugyan nem, csak akkor ha végezni akarok magammal majd akkor megnézem őket! :))) Ha nem adták volna ezeket senki sem hiányolná, nem is lenne igény rá, mesterségesen generálják a népbutítást, a fiatalok azt hiszik hogy ez a menő, kivéve aki elég értelmes és kapcs. táv. :wink: !
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
Avatar
User

Tyrael

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
Hozzászólások

621

Csatlakozott

2008.02.07. 11:46

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: Tyrael » 2009.01.13. 16:05

Az UFO kutatást sajnos úgy lejáratták az utóbbi években, hogy azt hiszik sokan e szó hallatán UFO valami SCIFI, film miegymás...
Csatlakozom Lacához az imént említett antikultúrális műsorokat figyelembe véve. Ezek csak töltelékműsorok egy-egy délutáni és esti program kitöltésére szolgálnak két reklám között.
Aki ilyesmiket néz, annak hűen tükröződik a kultúrális igénye és ezzel együtt a tudni akarása is! :) No abszolút nem bántásból!
no avatar
User

hologramma

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: hologramma » 2009.01.30. 11:24

Sziasztok!

Akkor tegyük meg, amit tudunk! Az http://ufo.lap.hu szerkesztője vagyok, és csatlakozni tudok az itt elhangzottakhoz úgy, ahogy én tapasztalom. A legutóbbi néhány linkajánlás között volt: ufó-kvíz, ufó-munkaruha, ufó-lakóhajó, stb. témakörben néhány ajánlás. De ez évek óta tartó folyamat, hogy lényegi linket nem ajánlanak, csak ilyen ...-t, amit aztán el kell utasítani természetesen.
A másik, szintén a 0 információhoz vezető módszer, hogy pl. egy lekvárgyártó kisiparos kreál egy ufó-sztorit, felrakja a lekvárgyártással foglalkozó honlapjára, és ezt beküldi linkajánlásként. Az oldal témája persze egybevág a lap profiljával, fel lehet venni. Egy hónap múlva már természetesen azon a linken a profit-termelő tevékenységéről van szó, amire az ufo.lap.hu látogatottságát tekintve elég sokan rákattinthatnak. Szerencsére ezekről az olvasók szoktak értesíteni, az ilyen linkeket feketelistára teszem azonnal.
Tehát a probléma ezekkel kapcsolatban az, hogy nincs olyan hazai, vagy legalább magyar nyelvű tartalom, amivel értelmesen fel lehetne tölteni a linkgyűjteményt - mert az egész dolog, ahogy ti is írtátok, a felszín alá vonult, a közvélemény számára látható része ellaposodott. Angol, és más idegen nyelvűek lennének bőven, de itt a magyar érdeklődők kiszolgálásán lenne a hangsúly.
Itt is kérek mindenkit, hogy akinek használható ufo-linkje van, ne habozzon az oldal linkajánlóján beküldeni. Alakítsuk úgy legalább ezt az oldalt, ahogy szeretnénk, hogy legyen.
no avatar
User

izabella

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: izabella » 2009.02.01. 08:37

Valójában inkább az egyértelmü és bizonyitható ufó-esetek hiányoznak. Finoman fogalmazva bujócskáznak.Ha valaki direktebb kapcsolatba kerül velük abból sincsen sok haszna,inkább tárgy és eszköz vagyunk a számunkra és kevéssé a barát.
Ha már KUTATNI kell őket,az álcázás és manipulálás nagymestereit,akkor baj van.
Nagyon sok ilyen-olyan közleményükkel kapcsolatban pedig felmerül a gyanu hogy közönségesen szólva HAZUGSÁG ! Tul sok van belőlük és ellentmondanak egymásnak is....
Az ilyen sziszifuszi és kevés hozammal kecsegtető munkához nincs kedve az embernek. :o
Elhangzott itt Kisfaludy György neve talán dicsérőleg ? nos nem az a baj vele hogy öreg :))) ő már fiatalon nagyotmondó,hencegő volt. Ott voltam előadásán a Bikszádi uton amikor közölte hogy időfizikai kutatásai grandiózusak,a Japánok nem Isten lábát fogták meg,még a zokniját se.Viszont Kisfaludy lesz a Föld első ufóflottája parancsnoka a kétezer táján. :D Melldöngető,büszkélkedő bőven van...
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: aranylaci » 2009.02.01. 09:16

Kedves Izabella!

Nem hiányoznak az ilyen esetek, nálam is több tucat van dokumentálva.

A magyar és más média hazudja le az ilyen esetek létét. Még azok után is, hogy egyes országok teljes UFÓ-akta történelmüket megnyitották.

Egyetértek, pontosan a média miatt, az esetek 90%-a hazugság. Ebben az ufó-kutatók is ludasak. Merthogy hagyják.

Kisfaludy kritikán aluli. Meg még van pár tucat "ilyen médiasztár"... Erről beszélek.
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: Laca » 2009.02.01. 11:14

Ez jó, "Kisfaludy lesz a Föld első ufóflottája parancsnoka a kétezer táján" :mrgreen: még a vasút és BKV sem működik, kihúzhatná a kezét a biliből Kisfaludy, fingja sincs a témához, ezek járatják le az ufó kutatást!
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
no avatar
User

hegylakó

Rang

UFO kutató

UFO kutató
Hozzászólások

491

Csatlakozott

2008.08.20. 15:43

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: hegylakó » 2009.02.01. 19:49

Háát 2000 már elmúlt... önkritika?? Sajnos az van, hogy ikonná dermedt eladható nevek szerepelnek még mindíg a tévében ha ez a téma... és ez már a témaválasztást is behatárolja...
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Magyar Égi Szekér-kutatás

Szerző: Laca » 2009.02.01. 20:57

Hegylakó ez egy nagyon jó szöveg: "ikonná dermedt eladható nevek" ! :)))
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®
cron