Mondanám tovább a magamét:)):
Hogy miért jelent meg kizárólag csak románul?? Erre vannak tippjeim, pl maguknak szánták a könyv vége felé leírt és éppen csak megemlített -a változás Romániából indul ki- kijelentést tudatos félreinformálás céljából. De nem ez a lényeg, hanem amit sugall. Ha a románok elég sokan elolvasták, akkor bizonyos hatást értek el ezzel náluk. Hazabeszélnek a kis magyargyűlölők saját jelentéktelenségüket takargatva, ami ugyan tök felesleges, mert jelentéktelenek és kész, több szót nem is kell rájuk pazarolni

Ez a könyv véleményem szerint TUDATMÓDOSÍTÁS a románok közvetítésével nekünk Magyaroknak szánva.
Ha a bolygón minden cenzúrázott és irányított, akkor ez a könyv se jelenhetett volna meg országos méretekben a "piacon" még Romániában sem. Ha ez lehetséges volt, akkor "valakik", nevezetesen az annunakik:)) ezt így akarták.
Aztán ennek a Gorilla bácsinak "véletlenül" eszébe jutott lefordítani a mi nyelvünkre. Vagy nagyon ravasz az ügy, vagy paranoiám van, ami nincs tudtommal. Mindössze annyiról van szó, hogy én már nem hiszek jóformán senkinek, ezért minden hírt ami velünk is kapcsolatos még ha csak kis mértékben is, azt hiszem jogos kétségekkel és fenntartásokkal fogadok.
Nem állítom azt sem, hogy nem egészen emberi lények irányítása alatt vagyunk, mert sok jel szól amellett is, hogy lehetséges.
Arra akartam a szót terelni, hogy meglátásom szerint a zsidóság cionista részének az igazságszolgáltatás alóli felmentésére apellál, bűnbakot keresve a maga bűneinek áttestálására, mert félnek a büntetéstől.
Amúgy nagyon érdekes a könyv és sok, ill töméntelen mennyiségű új információt közöl, amiről képtelenség megállapítani, hogy igaz, vagy sem, legalábbis számomra.
Az ezós dolgok előttem sem ismeretlenek, azokat nagyjából én is így tudom, de találtam benne újat, amiket én el is tudok fogadni de nem ezekre helyezem a hangsúlyt, mert ez a mi esetükben momentán csak annyiban fontos, hogy a jelenlegi ezós gondolkodású létszámnál sokkal többre lenne szükség köztünk.
Engem már nem nagyon tud érdekelni a zsidóság bizonyos lények által történő vezetettsége, -ha igaz 1általán-, mert ők akarták így, az ő döntésük volt amikor ebben meg1eztek a titokzatos írányítóikkal, ha vannak 1általán ilyenek. Tételezzük fel mégis, hogy vannak, hogy vezetik őket és erre nekik nincs ráhatásuk.
De valamikor volt. Akkor, amikor megköttetett a becstelen ALKU!! Amikor döntöttek. Amikor még képesek lettek volna ellenállni a gonosz erő csábításának, de nem ezt tették, hanem elfogadták az anyagi előnyöket -az emberiség megrontása és megnyomorítása érdekében- a tőlük megkövetelt árulásukért cserébe.
Nem hiszem el azt sem, hogy tudatmódosítással kényszerítik őket most is arra, hogy fejezzék be a megkezdett "munkát".
Ők már 1000 évektől tudják mitől döglik a légy, vagyis mit jelent számukra a gazdagság, az anyagi javakban turkálás, a pénz hatalma. Magát a hatalmat!! A bolygó feletti hatalmat, uralmat és irányítást. A bolygó népeinek rabszogaként való fel és kihasználását, persze az általuk és nagyonis közeli jövőre tervezett optimális létszám elérésésével, ami tudomásom szerint durván 500 millió ember. A többit, a felesleget, akaratuk és számításaik szerint ki kell írtani, mert felesleges pénzkidobás szerintük ennyi éhes szájat betömni és gyomrot jóllakatni, 1általán életben tartani, mindenféle "hülye" igényeiket kielégíteni.
Még a vegetációjuk fenntartása is pazarlás.
A normális embereket, a tömegeket miért nem "tudatmódosítják" szerintetek?? Nem képesek rá?? Akkor a "kiválasztottakkal" eleve valami baj van, plusz könnyű Katit táncba vinni...
Szóval az nem ilyen 1szerű, hogy nem tehetnek arról, hogy a végtelenségig aljasok a "kiválasztottak", MERT EZ NEM IGAZ!!
Aztán, a könyv szerint ugye köztünk is élnek tömeges méretekben ezek a szellemi toprongyok, ezek a ködös izék, ellenséges lények, emberi testben bennünket megtévesztve.
Itt a könyvnek elmaradt tisztázni valója maradt min. annyiban, hogy konkrétabban megjelöli kik ezek, miről tudjuk felismerni őket, melyik földi népcsoport az amely közt legnagyobb számban elrejtőznek, melyikre kell leginkább oda figyelni. Ezt pl vártam és hiányolom azóta is, mert nem találtam utalást rá az összezavarás kivételével.
Nincs semmi tisztázás, -még halvány utalás sem-, csak kavarás, összezagyválás, ködösítés.
Dávid "kapcsolata" miért nem tér ki konkrétumokra, ha az emberek érdekében üzenget??
Talán azért, mert ez esetben nevén kellett volna neveznie a zsidóságot, mint a sötét erőkkel cimboráló, a legnagyobb összhangban 1ütt dolgozó népcsoportot, vagyis helyesebben bizonyos részét, mert hiszen tudván tudjuk, hogy bizony köztük vannak, ha vannak, a gonosz erők fizikai megtestesülései, akiket mindenképpen meg kell állítani, ha fel akarjuk a rabszolgaság alól a bolygó népeit szabadítani..
Ha nem emberi irányítás alatt vannak akkor azért, ha csak a maguké alatt akkor meg azért, vagyis mindenképpen meg kell állítani őket.
Végezetül ezósan, igen, ők teszik a dolgukat amit tenniük kell, járják az útjukat karmájukat teljesítik.
Megtették amit akartak.
DE!! Mi Magyarok is az utunkat járjuk és a karmánkat kell teljesítenünk.
Tehát teljesítjük mi is, amit kell. Rajtunk a sor.
Szóval maga a könyv nagyon érdekes, szinte lebilincselő, sok valódi infót közöl azt hiszem és tetszik ráadásul.
Csak megpróbálok a sorok között is olvasni.
Remélem, nem kapok mindezekért össztüzet