UFO kutatással kapcsolatos vélemények, kérdések.

térrezonátor

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

stiletto

Re: térrezonátor

Szerző: stiletto » 2008.04.04. 15:13

Hello mindenki!

A német körrepülőkről szóló cikkhez lenne egy kérdésem: Mi az a tachion és hogy lehet űrjármű meghajtására felhasználni?
Avatar
User

Tyrael

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
Hozzászólások

621

Csatlakozott

2008.02.07. 11:46

Re: térrezonátor

Szerző: Tyrael » 2008.04.04. 18:52

Üdv! A Tachyon az valamiféle konverter a Thule-Vril hajtóművekhez. Valamiféle energiaátalakító. De van sokfajta. Schauberger féle meghajtás. Schumann féle meghajtás illetve a Vril és a Thule egy-egy hajtóműprojektje. A meghajtás elvben egyszerű, antigravitációs impulzusokat kelt (valószínűleg mágneses elven) és vagy a hajót tép ki a gravitációs térből, vagy valamiféle "passzív" meghajtásként egyszerűen legyűri a gravitációt afféle rakétaelven. Tehát ez nem a Schauberger féle "vizess reaktor". Olyan elven működhet mint a Lifter, azonban annál jóval bonyolúltabb és erősebb hajtómű. Olvastam olyan téziseket, hogy a föld mágneses mezejéből csatol ki energiát, vagy az étert csapolja meg, afféle körforgás része mint a Tesla konverter. Sok lehetőség van. A működése épp oly homály, mint a német csészealjak létezése. Viszont a német dokumentuomokban van bevetési ideje pl a Haunebu 2-esnek. Ha jól emlékszem 55 óra. Akkor vagy a hajtómű volt még kiforratlan és nem bírta az anyag a terhelést, vagy valamiféle feltölthető szerkezet volt. Ha utóbbi akkor valószínűleg Schauberger féle levitáló vízzel működő reaktort használt. Illetve a hatalmas nagy forgó test a gépen belül. Nagy sebeséggel végzett rotációs mozgást. A külső test volt a - a belső forgó korong a + test. Így köszöbölték ki a forgatónyomatékot. Illetve a belső és külső köpeny nem surlódott (nem egy hatalmas tengely körül fogorr csapágyazva. Vagy "mágnescsapágyat" használtak vagy vagy valamiféle minimális surlódással járó technológiát.
Egyébként nem tachion hanem Thule Tachionator ez valamiféle konverter vagy valamiféle hajtóműprototípus kódneve. Olyan mint a hiperszóniuks "Auróra" bombázó, afféle projekt név. Vagy olyan mint a KSK (kraftshallkanone) szó szerinti fordításban erősugárágyú afféle lézerágyú. Vagy mint a páncélzat elnevezése "Viktalen" valamiféle különleges kötőötvözet lehet. A hajtóművekben is felhasználtak nagy mennyiségben titánt, báriumot, wolfrámot stb. Azonban ezek a fellelhető dokumentumok által nyíjtott adatok, feldolgozások részemről. Nem hitelesek, olyan szempontból, hogy még nincs rá konkrét bizonyíték de megcáfolni sem lehet! Üdv!
no avatar
User

stiletto

Re: térrezonátor

Szerző: stiletto » 2008.04.04. 23:16

Köszi a választ, de én valami olyasmit hallottam, hogy valami részecske vagy talán az időhöz van köze... Meg hogy háromfelé ágazik és az egyik oldali visszacsatolódik a középsőbe és így egy újat hoz létre... Elég homályos volt, ezért érdeklődök, hátha valaki világosan le tudná írni, mi is ez, hogy működik és mire jó.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: térrezonátor

Szerző: aranylaci » 2008.04.05. 10:34

A tachyon olyan "képzeletbeli" részecske, melynek sebessége felülről érinti a fénysebességet, azaz a transzverzális elektromágneses hullámoknál nagyobb a sebessége. Az "önmagába való fordulás", meg "időtükrözés" meg egyéb fogalmak nagyon szépen hangzanak, de semmi alapjuk sincs. Miként a tachyonok létezésének sem. Ahogy a fénysebesség határsebesség voltára sem!
Avatar
User

Tyrael

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
Hozzászólások

621

Csatlakozott

2008.02.07. 11:46

Re: térrezonátor

Szerző: Tyrael » 2008.04.05. 11:37

Pontosan így van, ahogy Laci fogalmaz! Én is csak a fellelhető dokumentumok fordításából származó információkat adtam közre. Ha tudnám a Tachyon és egyéb antigravitációs hajtóműveknek a működési elvét, akkor már rég nem itt lennék!
Nem tagadom, rengeteg skiccet és elméleti megoldást dolgoztam már ki rá vonatkozólag, de az elmélet a szó szoros értelmében nem ér egy fabatkát sem amíg gyakorlatba nem ülteted eredménnyel! Ilyesmiről max elmélkedni érdemes köreinkben, ugyanis ha tudnád a megoldást irány külföldi szabadalmi iroda (mert ott esetleg támogatnak is), vagy egy földalatti komplexum életed végéig! Persze ha rájönnék a megoldásra, biztos átadnám Laci csapatának. Csak így lehetséges az áttörés. Önzetlen érdekekből! Ez nem így müködik, hogy valaki elmagyarázza a lehetséges működést, itt nem árt tisztába lenni legalább Tesla munkásságának egy részével vagy nehézelemek elméleti tulajdonságaival. Ráadásul ezek még "fikcionális" dolgok. Tehát, hogyan működik a gázturbina, azt elmagyarázom neked, de ez még egy "járatlan" út manapság. Természetesen a visszacsatolással sem árt tisztában lenni. Mint már említettem a hajtómű egy körforgás része, mely többletenergiát állít elő. Jóval többet, mint amennyit a hajtómű felemészt. Tesláéhoz hasonló lehetett, de annál jóval összetetebb. Olvastam egyszerűbb antigravitációs hajtóművekről, történetesen olyan nehéz elemekről melyek elektromos áram hatására levitálnak. Pontos működése a Haunebu hajtóműveknek mítosz lessz még egy jó darabig! Üdv!
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Re: térrezonátor

Szerző: Gabe » 2008.04.05. 13:25

Meg a Star Trekben is van olyan, hogy Tachyon ágyú.
Azt hiszem a klingonok által használt energiafegyver mely a tachyon részecskékkel operál. :ugeek:


Gabe
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
Avatar
User

Tyrael

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
Hozzászólások

621

Csatlakozott

2008.02.07. 11:46

Re: térrezonátor

Szerző: Tyrael » 2008.04.05. 15:57

Érdekes egy dolog. Vagy a német dokumentumokról vették, vagy nem tudom. Mert maga a modern energiakutatás illetve az antigravitációs és egyéb ilyen jellegű fejlesztések a 2. VH-ig nyúlnak vissza velősen... Nem tudom ki alkothatta meg a szót, vagy hogy mit jelent konkrétan.
Avatar
User

Tyrael

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
Hozzászólások

621

Csatlakozott

2008.02.07. 11:46

Re: térrezonátor

Szerző: Tyrael » 2008.06.18. 10:59

Az antigravitációs hajtóműveknek is lehet rengeteg csoportja. Hisz, ha megnézitek a levegőben is lehet többfajta meghajtási elvet alkalmazni. A rakéta és sugárhajtómű a hatás-ellenhatás elvén alapszik, míg a légcsavar tulajdonképpen a levegőben mint közegben "rotál, fúr"', hogy előre jusson. Az antigravitációs eszközök közül biztosan ismeritek a LIFTER nevű szerkezetet, mely ionszelet generál. Gyakorlatilag olyan mint egy sugárhajtómű (gondolom a levegő töltött részecskéit vonza magához a felső elektróda, míg az alós taszítja és így egyfajta "turbinaként" funkciónál). A legendaírtókban megvizsgálták ezt az eszközt és vákumban nem működött. Tehát gyakorlatilag egy mozgó alkaterészt nem tartalmazó elektromos "turbinaként" lehetne jellemezni ezt a szerkezetet. Viszont nem tudom a vérbeli antigravitációs hajtóművek tulajdonképpen a gravitációt árnyékolják e le, és ezzel tulajdonképpen megszüntetik a rájuk vonatkozó vonzást, vagy pedig egyfajta "könnyített" közegbet hoznak létre maguk körül, melyben aztán könnyedén legyőzhetik viszonylag kisebb energiabefektetéssel a gravitációt. A vákumnak sem szabad egy üress térnek lennie, mivel a reaktív hajtómű mint a rakéta is képes benne haladni. Itt a földön az ellenhatást a levegő fejti, amihez képest a rakéta előre tud haladni. A világűrben ez a vákum. Fiziktanárom már pedzegette, hogy hivatalos tudósok is kezdik azt az álláspontot elővenni, hogy a vákum gyakorlatilag a világegyetem legsűrűbb köuzege és úgy kell benne elképzelni a földet, mint a vízben egy buborék.

Üdvözletem!

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®
cron