Szerző: aranylaci » 2007.12.16. 10:37
Pontosan ez a helyzet: az eredeti képek jogvédettek. Ezért kifejezetten hasznos, ha az embernek vannak kapcsolatai.
A "hamisítás" SAJNOS nem "értelmetlen dolog. A hamisítás = hazugság. A mei világ pedig erről szól: a hazugságról. Jól hamisítani = jól hazudni, nem könyű, mert a hazugság mindig kiderül, a hazugság tehát újabb és újabb hazugsákkal "tetézhető" csak, bízva abban, hogy az emberek gyorsan elfelejtik az előző hazugságokat. Ami az esetek túlnyomó többségében igaz is.
Most arról van szó, hogy elhangzanak állítások, "könnyű ilyen hamisítványt csinálni!" Vagy százszor hallottam már ezt a mondatot. Az eredmény ugyanaz mint itt és most: ha az a kérésém, hogy OK, ha valak iezt állítja, akkor tegyen le az asztalra egy hamisítványt, amit Ő MAGA CSINÁL. És már meg is győzött. De ilyent, EDDIG MÉG SOHA SENKI SEM TETT ELÉM, pedig már 30 éve kérem. Szóval, akkor tényleg olyan könnyű lenne hamisítani?...
Hivatkozásokat én is tudnék beidézni százával. De aki ilyesmit állít, hogy ez vagy az hamis, mielőtt ezt tenni, tegyen már le az asztalra egyetlen icike-picike "hamisítványt", enélkül ugyanis nem tudom komolyan venni az illető kijelentését.
Látom, a beidézett linken le van írva, hogyna kell hamisítani, lehet kipróbálni, semmi gond. (Bár onnan is "lefelejtették" a fázisképeket...
Akik azt állították, hogy a holdfotók hamisak, legalább bizonyítottak. Kőkeményen ám.
Egyébként pedig az érvelés nagyon sánta. Az a dolog, hogy valamit hamisítani is lehet - többnyire igen rossz minőségben -, az nem jelenti azt, hogy a tény, miszerint idegenek űrhajókkal látogatnak hozzánk, ne maradna tény. Az a dolog, hogy néhányan igen primitív gamonaköröket tudnak "taposni", még messze nem jelenti azt, hogy a világvan keletkező gabonakörök akárcsak jelentősebb részben is hamisítványok lennének. A tény az, hogy a gabonakörök 90%-a valódi, azaz "ismeretlen eredetű", ám többnyire UFO-jelenséggel összekapcsolható. A plazma-vortex elmélet egész egyszerűen ostobaság. És akkor még finom voltam. De mit is lehetne feltételezni nyugati "tudósok" gondolkodási képességeiről?....
Még szerencse, hogy hiteles fotókért nem kell a világ másik részére elmenni, alég ha az ember kimegy esténként helyen és jó időben. A dolog innentől kezdve pedig egyértelmű.