UFO kutatással kapcsolatos vélemények, kérdések.

A Lacerta interjú

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

A Lacerta interjú

Szerző: Gabe » 2005.11.13. 01:47

Az interjú lényege:
Egy félig emlős félig hüllő humanoid lény,mely a Föld őslakosa elmeséli,hogy az emberiség mesterséges beavatkozásokkal,gyorsított evolúcióval alakult ki és betelepítettek minket a Földre.
Régen két faj között háború folyt a földi erőforrásokért és egy tömegpusztítófegyvert vetettek be,mely a mexikói öbölbe csapódott be és kipusztúlt a földi élet nagy része (van egy nagy kráter a mexikói öbölben,ahová egy elmélet szerint egy kisbolygó csapódot be és kipusztította a dínókat.Az interjú szerint ez a bomba becsapódásikrátere és ez pusztított 65millió éve).

Érdekes és megdöbentő volt elsőre,ozt elkezdtem gondókodni.
Mindig szoktam kételkedni ha hallok ilyesmit,nem szoktam csak úgy elhinni mindent.A történelmi részével nem volt semmi bajom,felőlem lehet igaz,viszont a lénnyel szemben vannak fentartásaim.
Először is,hogy a faja emlősszerű humanoid hüllő (érdekes,génmanipulációval biztos megoldható,de hogy egy hüllő fejlődése során kezdjen emlőssé alakulni?).Aztán azt állítja,hogy faja többmilliárd éves evolúció után fejlődött ki (Darwin evolúciós-elméletét támasztja alá).Tökéletesen beszéli az emberi nyelvet,holott a saját nyelve
a kígyók sziszegésére emlékeztet.

Egyébként légi és űrcsaták valamelyik ősi indián nép szent könyvében is levannak írva.
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

Mixi

Szerző: Mixi » 2005.11.13. 06:30

Necces, elég necces :?
no avatar
User

Gagxy

Szerző: Gagxy » 2005.11.13. 11:24

eggyet értek, nagyonnagyon necces
no avatar
User

angyalka

Szerző: angyalka » 2005.11.14. 08:58

Necces, necces, de én azért kíváncsi vagyok a folytatására!
no avatar
User

Mixi

Szerző: Mixi » 2005.11.15. 06:53

Enni erővel én is arra, hogy ma mi lesz a Rém rendes családban, de arról legalább tudom, hogy semmi haszna annak, hogy nézem -legfeljebb jobb kedven lesz. Viszont dezinformáció és a félig tudás világokat rombol le! Az interjú hitelessége megkérdőjelezhető, de semmi felett sem szabad azonnal ítélni.
no avatar
User

Gagxy

Szerző: Gagxy » 2005.11.15. 17:00

egy éve rávágtam volna hogy hülyeség, de az elmult egy év tapasztalatai után... bár tulzások vannak benne sztm...
no avatar
User

Gagxy

Szerző: Gagxy » 2005.11.19. 15:17

igazából sztm ennek az interjúnak a naggya kitaláció
no avatar
User

Mixi

Szerző: Mixi » 2005.11.20. 06:53

osztom Gag véleményét
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.12.04. 04:10

Elolvastam a folytatást.

Szerintem, ha ez hazugság, akkor egy igen jófantáziájú emberkével állunk szemben,aki igen jártas a történelmi és UFO dolgokban.
Lacerta szerint azért nem hisszük el ezt az egészet mert kitenyésztőink ezt a programot ültették DNS-ünkbe.

Az interjú 2. része engem meggyőzött (persze a kétkedés még bennem van). Olyan dolgokat leírt amit én is elképzelhetőnek tartok.
Pl., hogy ők is és más idegenek is járkálnak köztünk úgy, hogy agyunkal elhitetik, hogy emberek és nem is tűnik fel nekünk, hogy a jeti áll melletünk. :shock: :(
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

Gagxy

Szerző: Gagxy » 2005.12.04. 11:54

nekem továbbra is úgy tűnik, hogy simán elmehetne regényírónak.
no avatar
User

shaolin

Szerző: shaolin » 2005.12.04. 17:13

Sziasztok!

Szerintem is elég "meredek" ez az "interjú"... 8)
Biztosan a megfertőzött műszaki agyammal van a baj, de ha nekem lett volna lehetőségem hasonló szituációban kérdezni, hát a kérdéseim kissé más irányúak lettek volna...

Egyébként a folytatást kíváncsian várom.
no avatar
User

Mixi

Szerző: Mixi » 2005.12.05. 06:34

Még párszor át fogom olvasni a szöveget, szerintem jól hazudik.
no avatar
User

Gagxy

Szerző: Gagxy » 2005.12.05. 13:06

Nem hiszem hogy hazudik.. inkább átt lett verve..
no avatar
User

Mixi

Szerző: Mixi » 2005.12.07. 06:36

Bővebben?
no avatar
User

payne

Rang

UFO kutató

UFO kutató
Hozzászólások

542

Csatlakozott

2005.06.23. 09:35

Szerző: payne » 2005.12.14. 19:48

elolvastam a lacerta interjut azért szántam rá magam eme írományra.

bruce cathie éveken keresztül gyüjtögette az ufo észlelésekről szóló feljegyzéseket majd ezeknek helyszínét bejelölte egy világtérképen.
amikor a pontokat összekötötte óriási földet átfogó hálózatot kapott.sok helyszínre többször visszatérnek az ufok az időpontok is egy bizonyos szisztematika szerint zajlanak.
mintha meg lenne határozva mikor hol kell elszállítani valamit.bruce cathie szerint létezik egy világot átfogó energiahálózat.
az ősi kultuszhelyek és a kereszténység nem egy szentje hasonló szerepet kapott.pl.szent jakab sírja spanyolországban santiago de compostela katedrálisában található.
itt szólt II.jános pál pápa a fiatalsághoz 1989 augusztusában a nemzetközi imanapon.több mint 300ezer fiatal halgatta.többségük gyalog tett meg egy 200 km-es utat és közben nem is sejtették hogy
egy ősrégi pogány vonalon mennek.ezt az utat az élet értelmének megtalálására szolgáló zarándokútnak nevezték el a szervezők.
louis charpentier könyvében leleplezte a zarándokutak titkát amiről még a pápának is tudnia kellett a kijelentései alapján.főleg hogy nemrég néztem egy műsort ahol az öltözetén egy hórusz medál volt található.
a fordított keresztes ülőalkalmatosságról nem is beszélve.
nem csak helységek egész láncolata fekszik ugyanazon a szélességi körön de a nevükben is ugyanaz a fogalom rejlik:csillag.pl.les etoilles,estillon,lizarra,lizaragga,liciella,aster.
valamennyi a szélességi kör 42 fok 46 percén fekszik.egy másik csillagut a 48 és a 49 szélességi kör között huzódik.az itt található strassburgtól délre kezdődő és keletről nyugatra tartó számos helyiségben található megalitikus építmény egy vonal mentén.
Tralleborg, Dánia. Ha fogunk egy körzőt és húzunk egy kört, aztán néhány centiméterrel arrébb egy másikat, majd még egyet és még egyet, négy kört kapunk. Ezzel felvázoltuk Tralleborgot. A legbelső kör egy 17 méter vastag, 6 méter magas töltés földhalmokból és kisebb kövekből. A belső kör sugara 68 méter.
Aztán 17 méteres árokfal következik, majd újra egy kör alakú földhalom, amelynek sugara az első kétszerese : 136 méter. Az egész körül megint egy kisebb árok és egy kör húzódik. Most vegyünk két, egymást keresztező lécet, és fektessük észak-déli és keleti-nyugati irányban az összes körre úgy, hogy keresztezés középpontja a legbelső kör centrumában legyen.
Milyen képet kapunk ? Négy, egyenlő nagyságú negyedcikkekre felosztott kört. Most képzeljünk el 13 hajócskát, nem elől-hátul hegyes, hanem elliptikus formájúakat. Helyezzük el a hajócskákat egymás mellé a harmadik és negyedik kör között, de a körnek csupán abban a szélében, amely pontosan a keleti és a déli irány között helyezkedik el. A hajócskák tengelye
mutasson a belső kör középpontjára. A kép jól alakul, de még nem teljesen kész. A kereszt alakú lécekkel a belső kört négy részre osztottuk. Mindegyik részbe helyezzünk el még négy hajócskát, összesen tizenhatot, kettesével észak-déli, illetve kelet-nyugati irányban, és máris kész Tallerborg alaprajza.
Egyik repülő utján Preben Hansson, dán pilóta felfigyelt a falak furcsa szimmetrikus elrendeződésére. A tájékozódást egy óriási földi kereszt segítette. Hansson ráállította erre a robotpilótát, és meglepetésére a repülő pontosan a második várhoz, Eskelholmhoz navigált, majd a harmadikhoz, Fyrkathoz, végül a negyedikhez.
Jogosan merülhet fel az a kérdés, hogy milyen irányítóeszközökkel tájékozódtak ilyen pontosan a vikingeket megelőző korban ?az épitmény elrendeződése alapján húzott vonal egyébként nyílegyenesen delphoiba vezet.a történelem elötti időkben delphoi volt a világ köldöke s minden országból ténylegesen sok vonal fut irányába.
dél amerikában is megtalálható ez a rendszer.tony morrison régész az egyik vonalon 30km-t gyalogolt ősi bálványok,templomok vagy keresztény ereklyetartók mentén.állitása szerint a keresztény templomokat azokon a helyeken állították fel ahol a pogány istenszobrokat ledöntötték.
delphoira visszatérve az egészet apollonnak szentelték aki nemcsak zeusz fia volt hanem a fény és bölcsjóslatok istene is.legnépszerübb jelzője:lükeiosz a fény istene.állitólag minden évben egy hónapra egy titokzatos néphez repült a hiperboreuszokhoz akik az északi szeleken túl éltek.vagyis tralleborgban.
egyvalakinek van hasonló neve:lucifer=fényhozó.
az ősi írások megerősitik hogy ezeket a vonalakat égi tanítók jelölték ki.pl.a tengerből kiemelkedő oannes aki babiloni halember isten volt akit az alvilág és a sötétség urának is tartanak vagy pl. a perzsák szent könyvéböl yma stb.igazából kik is ők?miért is köthető össze számos vonal pentagrammba?
a klagenfurti csillag dombokon és hegyeken át huzódik.klagenfurttol északnyugatra fekszik a maria saal nevü helység ettől másfél kilométerre északra található a herzogstuhlnevü hegu.régi kultuszhely pontosan a pentagramm geometriai középpontjában.13 km-re északra a kraigerberg hegy déli lejtőjén vannak hochkraig várának romjai.
ez a pentagramm legészakibb csücske.itt számos megalitikus épitmény romja található.
däniken szerint földönkivüli tanítómester a nagy kiterjedésü földi 5águ csillagokkal jelezhette segítőtársainak vagy más fajoknak hogy valamikor itt voltak.kérdem én ha csak itt voltak akkor miért találhatóak meg eme szimbólumok washingtonban és a többi helyen?ebben a témában 2005-ben készült egy film:the lightbringers-the emissaires of jahbulon.
ebben bemutatják a szabadkőmüvesek által készített épületeket és a rend lényegét.
ha eggensteint-büchelberget-szent vendelin templomot-kléosterwaldot-klein steinbachot összekötjük 5szöget kapunk úgy hogy a helységek között levő távolság egyenlő.
a gnosztikus iskolákban a pentagramm az égő csillag és a mindenhatóság szimbóluma volt.a szabadkőmüvesek a pentagramm középpontjába G betüt tettek.ez jelenthette a gnózis és a generáció szavakat amelyek szent szavak a kabbalában.

ha valamennyire is igaz hogy történt egy interjú egy reptoiddal kérdem én ha a föld az ő bolygójuk amit személy szerint nem az interjúra alapozok mit keres ott számos helyen a sátánizmus szimbóluma?az interjúban azt állítják nem rosszak.kérdem én miért kell elbújniuk a föld alá?miért nem hagyják a szabadenergiát bevezettetni hogy ne tegyük tönkre a bolygót?
miért most készül egy interjú azt a képzetet keltve hogy ők jók és így talán mellettük leszünk a bajban.tán közeleg a leverésük?rettegnek?teotihuacant az istenek terve szerint építették és pont 2010 lakóblokk található ott.egy üzenet tán?ráadásul a hely a naprendszert ábrázolja!
miért nem tesz említést jézusról és a tanításairól?mayák naptára szerint ami kettős számolási rendszerü és állitólag ez is az istenektől származik 2012-re datálja a tűzözönt amire a bibliában számos utalás van na meg arra is hogy jézus visszatér az angyalokkal és leveri a gonoszt a vég elött.arra is figyelmeztet hogy ne álljunk a rossz oldalra.
kérdem én az eddigi civilizációk nem e azért tűntek el mert meg lettek vezetve?görögöknél suméroknál 12 isten volt 13.volt a sátán.biblia szerint le lettek taszítva a földre.12 fő faj 1 ellen.vajon ki lehet a rossz?minket csak kihasználnak és félrevezetnek!
NASA-nál és az ilyesfajta szervezeteknél is csak az őket követők dolgoznak.Szóval van értelme hinni nekik.

jános apostol 1.levele2.rész
18. Fiacskáim, itt az utolsó óra; és a mint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok antikrisztus támadt; a honnan tudjuk, hogy itt az utolsó óra.
19. Közülünk váltak ki, de nem voltak közülünk valók; mert ha közülünk valók lettek volna, velünk maradtak volna; de hogy nyilvánvalóvá legyen felőlük, hogy nem mindnyájan közülünk valók.ui.:nagyon nehéz rászedni az embereket ha már kinyilt a szemük/alfred polgar 1873-1955/
no avatar
User

payne

Rang

UFO kutató

UFO kutató
Hozzászólások

542

Csatlakozott

2005.06.23. 09:35

Szerző: payne » 2005.12.15. 11:18

azzal kapcsolatban hogy az utcán sétállva képesek állcázni magukat.
ő azt állitja hogy a kamerát nem tudják átverni.
ha belegondol az ember számos helyen van már térfigyelőkamera,internetes kamera,bevásárlóközpontokban biztonsági kamerák vagy fényképező az embereknél!egyszóval mivel körbe vagyunk véve megfigyelőrendszerekkel ez az állítás kamu.nincs rá mód hogy úgy járjanak köztünk ahogy állítja.képesek.de nem úgy ahogy mondja.afrikai sámánok szerint a vámpírokról kialakult mondáknak van alapja.talán véletlen hogy az angol királyi család vérrokona a romániai drakula grófnak?bár az ő történetét is kicsit elvitték a valóságtól.
miért is tűnik el nyomtalanul számos ember évente?érdekes hogy az FBI ezekről az eltünésekről semmilyen feljegyzést nem készít ahoz képest hogy a járművekről meg igen.
Az ufo repülőnek való álcázása talán nem lehetetlen.Valamelyik oldalon láttam anno hogy egy chemtrailst huzó gépet lekeptak és mit mondjak nem repülő formálya volt.Pár éve ha jól emlékszem Mexicóban zuhant le egy hengeres tárgy amiből valamilyen folyadék folyt ki.Igen elhallgattak róla.Tán ez is ezt a célt szolgálta.
no avatar
User

Gagxy

Szerző: Gagxy » 2005.12.15. 16:40

ez az interjó "K_A_M_U"
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2005.12.15. 17:05

A magyarországi Ley-vonalak felkutatásával barátaimmal közösen dolgoztunk. A munka nem teljes, áll, mert nincs gömbi térképet kezelni képes számítógépes programunk, de azért elég sok mindent sikerült elérni. A honlapomon van egy-két kép a teljes térkép kis részletéről, illetve egy átfogóbb ábra is.

A térfigyelő kamerák már "szellemeket" is lefotóztak, egy-két kép véletlenül kikerült, amit ezen kívül rögzítenek, nem kötik az orrunkra.

Mellesleg, ha valaki kifejleszti aura-látó képességét, képes felismerni az idegeneket, ha némi agykontrollos technikával leárnyékolja a tudat-blokkolásukat.

"Több dolog van földön, s égen Horatio mit értelmetek felfogni képes."
no avatar
User

hologramma

Szerző: hologramma » 2005.12.16. 20:00

aranylaci írta:... ha némi agykontrollos technikával leárnyékolja a tudat-blokkolásukat.


Itt van a lényeg...
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.12.19. 08:54

Nos, az agykontrol gépek mint álcázóberendezés nem logikus.
Megint a Star Trek-et említeném, méghozzá a holografikus álcázást.
Ezzel a módszerrel egy idegenre emberi holomaszkot lehet húzni és emiatt embernek fogom látni. Egy repülő csészealjat pedig egy utasszállítónak. Ezért filmezhet akárki mert a filmen is annak látszik aminek láttatni szeretnék.
Az auralátáshoz nem értek, de talán egy magasenergiájú mező talán módosítja valamilyen szinten az aurát és így sem tűnhet fel, hogy földönkívüli az illető.
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

payne

Rang

UFO kutató

UFO kutató
Hozzászólások

542

Csatlakozott

2005.06.23. 09:35

Szerző: payne » 2005.12.19. 10:36

Mint írtam ufóikat azokat elfogadom hogy különböző gépekkel álcázzák,de figyelembe kéne venni a sok eltünt embert az idő folyamán akiket talán feláldoztak valamilyen okból.És honnan van a sátánista rituálékon való vérivás.Tán utánoznak és követnek valakiket?
Nem tartom valószínünek hogy ugy álcáznák magukat hogy a kamera kiszúrja őket.Gondoljatok bele mit szólna egy biztonsági őr aki még sose hallott ilyen dolgokról?Van olyan korombeli /28/ aki még a majákról se hallott nemhogy a reptoidokról.Ha az ő planétájuk a föld valószínü nem olyan technikát dobnak be nekünk ami elárulja őket.
Mert ugye azt azért lehet mondani hogy nem a miénk a bolygó.
Persze szellemeket már fotóztak és filmeztek le,de azok szellemek nem pedig emberi alakot öltött reptoidok vagy más fajok.
Véleményem szerint alkalmazhatatlan nagy tömegben egy egyed agykontrollos álcázása.Nem mindenkire hat ugyanugy és talán egy egyednek nincs akkora hatalma hogy tömegeket vezessen félre a saját álcázása céljából.
Azt ugye nem kell boncolgatni hogy a biblia szerint kinek a szimbóluma a sárkány és a kígyó.Asszem az interjúban is megemlítik hogy az övüké.Azonkívül itt a királyi család egyik logója.Előrébb már említettem hogy kinek a leszármazottai.
http://www.bibleetnombres.online.fr/images4/pcblason.jpg
no avatar
User

Gagxy

Szerző: Gagxy » 2005.12.19. 12:44

sztm ez a tudatkontrolos-manipulációs dolog legalábis, sandít... :? :lol:
Következő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®
cron