Jézus Krisztus, családja, tanítványai, Mária-jelenések, a kereszténység eredete

Jézus teremtése

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
1102

2005.07.09. 00:53

Pécs

Jézus teremtése

Szerző: Gabe » 2005.07.09. 01:34

Nem vagyok olyan tájékozott a témában,de ha a Bibliát és egyébb forrást veszünk lehet,hogy Jézus a földönkívüliek által teremtett személy,akit lombikbébi módszerrel hoztak a világra és megtanították az "erő" használatára és feledatot kapott.
Halála után pedig elvitték testét (esetleg életre keltették).
Mi a véleményetek? :idea:
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

falcoop

Szerző: falcoop » 2005.07.11. 23:10

Jézus nem ilyen módszerrel született, hanem tényleg Mária hordta ki, de a földönkívüliek avatkoztak be, ők adták hozzá Jézus DNS-éhez a fölfönkívüli géneket. Jézus tisztában volt származásával, és hogy születése előtt mit tettek vele. A földönkívüliek tudatosan készültek erre a beavatkozásra. Már évtizedekkel, sőt évszázadokkal előrre "bejelentették", hogy a megváltó hamarosan megérkezik. Céljuk ismeretlen, de annyi biztos, hogy a maguk javát is nézik!
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
1102

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.07.30. 02:40

A lombikbébi módszert úgy értettem,hogy mesterségessen megtermékenyítették Máriát és így lett terhes.
Az apai gének valószínűleg földönkívűli vagy valamilyen módosított,mestreségessen előállított hibridgének, hogy kompatibilis legyen az emberi genommal.
Állítólag Jézusnak voltak leszármazottai, ezt is feszegeti a Davinci kód c. könyv és más írások. :wink:
no avatar
User

payne

Rang

UFO kutató

UFO kutató
542

2005.06.23. 09:35

Szerző: payne » 2005.08.03. 10:45

itt 1 link jézus visszatéréséröl:
http://www.jesuswillreturn.com/
:shock: [/img]
no avatar
User

payne

Rang

UFO kutató

UFO kutató
542

2005.06.23. 09:35

Szerző: payne » 2005.08.03. 10:51

az egyébb nyelvekben magyar forditást is találtok a lap tetején de itt azért a link:
http://www.jezusvisszater.com/index2.html

:roll:
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

2005.05.05. 10:44

Szentes

Jézus - idegen?

Szerző: aranylaci » 2005.08.03. 21:28

Igen. Van olyan elképzelés, hogy Jézus "nem e világból való". A Szíriuszt szokták emlegetni. Ha megnézed az idevonatkozó részt a Salla jelentésből, illetve majd megvárod a valamikor elkészülő fordításom erről a társaságról (úgy 200 oldal), érthető lesz, miért gondolják így sokan.
no avatar
User

Kree

Szerző: Kree » 2005.10.03. 21:39

Hali!

Hát én nemtudom ki teremtette, de minden bizonnyal jót akart. Remélem újra lesz egy ilyen ember. (Amúgy mi az a Szíriusz?)
Ti ennek ellenére hisztek Istenben? Én igen. Valahogy Nélküle ezt az egészet nemtudom elképzelni. :roll:

Üdv,

Plepszi
no avatar
User

Milán

Szerző: Milán » 2005.10.05. 18:54

Én sem tudom másképp elképzelni ezt az egész világot, és szerintem nem véletlen van az, hogy ennyien hisznek benne. Mindenesetre egyszer vissza fog még térni Jézus, azt viszont nem tudom, hogy mi ezt megérjük-e vagy sem.
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
1102

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.13. 11:42

Plepszi!
A Szíriusz kettős csillag,Szíriusz A és B.A Szíriusz B egy fehértörpe.
Ebből a rendszerből jöttek ide idegenek akik pl. a dogonokat is tanították.
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
1102

Pécs

Szerző: Gabe » 2006.04.05. 14:36

Azt olvastam,hogy régen élt a Földön egy idegen faj akik az ősök voltak.
Az ő fejük volt olyan hoszúkássan megnyúlott. Ők elérték a tökéletes állapotot, beavatottak voltak. A Földön élt még az "ősember" akiknek a lányaival gyermekeket nemzettek az istenfiak,hogy az emberiséget segítsék a felemelkedésben. Egyiptom első fáraói is ezek a lények voltak,de mivel elérték a tökéletes állapotot és lejárt az idejük a Földön,dematerializálódtak és visszatértek Istenhez. Ezek a lények segítik a szellemi fejlődésben az embereket oda átró. Minden világhónapban (2000 valamennyi évenként) leküldenek maguk közül egy prófétát,hogy segítse az emberek helyes útra térését. Ilyen próféta volt Jézus is.

Gabe
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2006.04.06. 13:13

És Buda és Gudea és még egy páran.
no avatar
User

chottosan

Re: Jézus teremtése

Szerző: chottosan » 2008.05.17. 12:54

Azt szeretném megkérdezni,hogy Jézus hogyan váltotta meg az emberiség bűnét amikor a háborúk, gyilkosságok ,a pusztítás soha nem látott méreteket öltött, és a szeretet helyett az emberi gonoszság jutott hatalomra.
Miért kell meggyónni a bűneinket egy papnak,aki feloldoz, hogy aztán újra lehessen folytatni a bűnös cselekedeteket tiszta lélekkel mert vasárnap újra megtisztulok. Viccesnek találom.
Mellesleg a pap is olyan gyarló mint más, azzal, hogy elvégezte az iskolát még nem lesz közelebb Istenhez és nem válik szentté.
Engem ez nagyon zavar
AZ ember tudatában megtalálható az Isten is és a Sátán is, rajtunk múlik, hogy ellen tudunk - e állni a gonosz kísértésnek.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2008.05.18. 11:15

Jézus igazából nem "váltott meg" senkit és semmit. Ha így lett volna, mit lett volna az érkezése előtt elkövetett bűnökkel?...

Jézusból a héberek csináltak "áldozati bárányt", így "szépítve" az ellene elkövetett gyilkosságot. Az "áldozati bárány" teória a Jézussal soha nem találkozó, híveit gyilkoló, "apostolnak" és "szentnek" nevezett Pál "találmánya". Jézus apostolai nem tanították ezt az "elképzelést" mesterükről, Jézus szavaihoz utólag biggyesztették be az idevonatkozó - állítólagos - kijelentéseit az utolsó vacsora eseményei közé. Az eredeti szövegekben nem szerepel.

Azért kell "meggyónni", mert a papok jó része - amikor a gyónás intézményét bevezették, de még a 20. században is -, az államgépezet besúgói voltak. Mostanság ismert nevükön "békepapok" és 3/3-as ügynökök. Így tartották terror alatt a gondolkozó embereket. Másrészről, sok ember azért tesz nagy ívben a törvényekre és a viselkedési normákra, mert majd úgyis meggyónja... tucatjával ismerek ilyen "mélyen vallásos hívőket"....

A "papi nőtlenség" meg vicc. Fiúkat és lányokat egyaránt szeretnek közülük szép számmal, legfeljebb "titkárnak" és "házvezető nőnek" hívják őket... De a pedofil botrányok sem kevésbé hangsúlyosak.

Sok embert zavar ez, de fütyülnek rá.
User

Tyrael

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
621

2008.02.07. 11:46

Szerző: Tyrael » 2008.05.20. 11:41

Üdv!

Abszolút igaza van Lacinak! Ugyanis gondoljatok bele, ha Jézus megváltotta volna mindenki bűneit, akkor mi szabhatna gátat rengeteg embernek a gyílkosságok elől- a lelkiismeretet leszámítva? Sokan ezzel magyarázzák még ma is tetteiket. Ezen "szent" állításokra hivatkozva! Ez egy félremagyarázott "fikció". Nem véletlenül azok ültették ezt a Szent Iratokba, akik nagy felfordulást vagy ahogy manapság fogalmaznék "anarchiát" akartak előidézni. Ez egy nagy hülyeség, hogy meggyónhatod a bűneidet. Feloldoz a pap aztán mehetsz újabb emberek életét kioltani? Szerintem ez az erkölcsi fertő legalja!
„Aki ember vérét ontja, annak vérét ember ontja. Mert Isten a maga képmására alkotta az embert” (1Móz 9,6).
Rengeteg hasonló idézet van még a Bibliában. A klasszikus "szemet szemét, fogat fogért"-ig minden.
Ártatlan emberek ezrei haltak már meg ilyen szövegekre hivatkozva. Sőt megkockáztatom a milliókat is! Gondoljunk a Vatikán kardjára! Azonban nem tudják azt, hogy ez kétélű fegyver! "Ki kardot ránt kard által vész el" ez nagyon igaz! Ezért vannak tele ma is a börtönök olyanokkal, akik nem egy embert öltek meg a drágalátos EU emberi jogokra való hivatkozásával is! Nekik kijár az emberi jog? Az élethez való jog? Azoknak nem akiket megölnek? Sokszor ártatlanul? Mind1 nem papolok, teljesen fölösleges. Még a sokszor "hüylébb" Amerikában is normálisabbak, mikor az ilyeneket villamosszékbe rakják! Mi meg etetjeük és hízlaljuk a gyílkosokat az adófizetők pénzén!
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2008.05.20. 17:41

Nos. "nem Isten választott magának népet, hanem egy nép választott magának Istent" - akinek "nevében" aztán mindent meg is enged magának. Erről, a nép által választott "istenről" mondja Jézus, János 8:44 "...Embergyilkos volt az kezdettől fogva.." Jézus egyértelműen és félreérthetetlenül Jehováról beszél. Ezzel is kihangsúlyozza, hogy az ő - Jézus - tanításának semmi de semmi köze a héber tanításokhoz. Ezt a jézusi igazságot és kinyilatkoztatást tiporja két lábbal a páli (nem péteri!!! - Péter soha életében nem járt Rómában, tehát nem is lehetett Róma első püspöke.... Pál volt az.) Római "keresztény" egyház, judeo-segédlettel és irányítással. A Római Keresztény Egyháznak - mai formájában - semmi de semmi köze Jézus tanításához és szellemiségéhez. Annál több, az "embergyilkos" istenhez. De mindezt látjuk napról-napra megvalósulni Irakban, Afganisztánban, Palesztinában, stb. - és Magyarországon.
no avatar
User

fecske

Szerző: fecske » 2008.08.14. 11:30

De jó lenne ismerni az eredeti bibliát!
Jézusnak nem csak ez a pár db. apostola volt, ami a bibliában szerepel. Hol vannak ezeknek a könyvei? Miért csak ez a pár db. került bele a bibliába?
Jézus nem csak azt a kevés dolgot csinálta a világban míg itt élt. Ezeknek a gyógyításoknak, tanításoknak, csodatevéseinek a dokumentációi elvesztek?
Én is hiszek az Istenben. Nem csak azért járok a templomba, hogy a papot hallgassam, vagy, hogy a hívek mit szólnak hozzá. Én valóban beszélgetek az Istennel érzelmi szinten, godnolatban.
Szerintem már kinőlte az emberiség a gyerekkori ijesztgetéseket. Ideje lenne már az igazi bibliát ismerni, és az igazat Jézusról, tanításairól, tanítványairól.
no avatar
User

Zsombi

Szerző: Zsombi » 2008.08.25. 19:56

Kedves Fecske!

Szerintem, az ami az "újtestamentum" maszlagban található, az mind kitaláció, köze nincs az igazi Jézushoz.
Már eleve a szövegek keletkezése is, messze később keletkezett, jóval Jézus halála után.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2008.08.25. 20:57

Az Újtestamentumot azért szét kell választani. vannak hitelesebb és teljesen hiteltelen részei.

A hitelesebbek közé a négy "kanonizált" evangélium tartozik, ezek szövegét csak "kisebb" mértékben írták át. Úgy a felét?...
Míg a teljesen hiteltelen részek soha nem történtek meg, illetve össze-ollózottak. vagyis a többi.
Fogalmunk sincs, kik a kanonizált evangéliumok szerzői. Szentnek és apostolnak nevezett Pálnak sm sok köze volt a nevét viselő írásokhoz. Miként János apostolnak sm a Jelenések könyvéhez, stb.

A Nag Hammadi kódexek kora Jézus korával esik egybe, apostoli neveket viselő írásai sokkal nagyobb valószínűséggel köthetők a VALÓDI apostolokhoz, mint a kanonizált verziók bármelyike. Most fordítom Fülöp Evangéliumát. Húzós, de érdekes. Aztán Tamás következik. Ezek a munkák erősen Jézus korára vallanak. Azért kellett üldözni őket, miként a magyar Pálos rendet is, mert gnosztikus jellegűek. Azt pedig a páli banda nem tűre. Most sem tűri a ratzingeri...
no avatar
User

Zsombi

Szerző: Zsombi » 2008.08.25. 22:13

Ha gondolod Laci, segítek... (latin, ógörög esetleg olyan dolog ami koptul van írva)

Újtestamentum...
Kérdéses... a kanonizált "igaz" részek is innen - onnan ollózva vannak.

Komolyan mondva, ha valaki úgy olvassa el, a szöveget, hogy sosem kapott vallási nevelést, és racionális gondolkodása van, akkor nagyon azt hiszem, hogy egyszerűen Jézus, mint egy félőrült személyesedik meg számára.
Holott Jézus egy beavatott mágus volt.
Talán az igaz részek szerintem, az Olajfák hegyére történő "kijárásai" és a Gecsemáni kert "kijárásai". De abban az időben, mindkét rész, mármint az Olafák hegye és a Gecsemáni kert, nem volt a bibsik által látogatott terület. Erre utalnak az olyan írások, ahol megemlítik a "pogány, vagy a gojok" templomát.
Találó volt ez a ratzingeri kiemelésed :) Egy az egybe olyan feje van :)
Nem tudom, hogy másnak is olyan ellenszenves-e ez a muki, mint nekem... de amikor megláttam, nekem egy nagyon negatív személyiség fényében tündökölt.
Eleve, nem volt szimpatikus :)
II. János Pál egy "szelíd bárány" volt hozzá képest. :)
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2008.08.25. 22:19

Ratzinger az inkvizíció "átkeresztelt" hivatalának, a Szent Hittani Kongregációnak volt az elnöke. Emellett ifjúkorában Hitler-jugendes. Mindkét keze benne volt I. János Pál meggyilkolásában és II. János Pál passzív eutanáziájában. Szép "karrier"...

Nyilvánvaló, hegyen csak hunok templomai voltak, A héberek mindent meg is tettek, hogy a "magaslatokon lévő szent helyeket lerombolják", miként arra Mózes könyvében is találunk hivatkozásokat.

A Nag hamadi kódexek kapcsán a szuper-szuper angol fordításokat használom. De sokszor egyszerűen "megérzem" mi a helyes magyar átirat. Szeretem csinálni, mert 2000 év szól hozzám. De rektorálni lehet. Persze, nem lenne hátrány az eredeti kopt nyelvű szövegek kötete sem...
User

Laca

Rang

veterán

veterán
4193

2007.08.11. 02:03

Szerző: Laca » 2008.08.25. 22:57

Kezd herótóm lenni a vallásoktól már....
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
no avatar
User

Xmes

Szerző: Xmes » 2009.03.19. 21:04

Jézus egzéltalán nem létezett. Csak mese, kitaláció. Semmi több. Létezett egy vagy több emberke, aki(k) alapján megformálták az alakját, de maga a bibliai Jézus biztos, hogy nem létezett. Ezt bizonyítja az a sok képtelen sületlenség is, amit összehortak róla az újszövetségben.
Következő