Jézus Krisztus, családja, tanítványai, Mária-jelenések, a kereszténység eredete

Jézus feltámadása

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
1102

2005.07.09. 00:53

Pécs

Jézus feltámadása

Szerző: Gabe » 2005.08.29. 13:54

Elolvastam a torinoi lepellel foglalkozó írást Aranyi László honlapján és érdekesnek találtam azt,hogy Jézus 3D-s képmása valamilyen sugárzás által égett a lepelbe.
Akik látták Jézus feltámadását úgy írták le,hogy fénnyé változott és visszatért az égbe.
Ha elfogadjuk miszerint Jézust idegenek teremtették azzal a céllal,hogy
a szereteten,egyenlőségen és tudáson alapuló társadalmukat megvalósíta
a Földön,akkor "feltámadása" is földönlívüliek cselekedete volt.
Így lehet,hogy a lepelbe csavart testét a nevezetes pillanatban egy UFO-ra
transzportálták.Ez megmagyarázza a fényjelenséget,a sugárzást és azt,hogy a test eltünt.
Aki már látott Star Trek-et vagy Csillagkapu sorozatot az eltudja képzelni,hogy mit is láthattak abban a pillanatban a jelenlévők. :shock:
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

2005.05.05. 10:44

Szentes

Szerző: aranylaci » 2005.09.26. 13:15

Kedves Gabe!

Mért kellett volna Jézust az "idegeneknek teremtenie"? Az Istennek is megvannak az eszközei ehhez....

Jézus képes volt arra, hogy bármikor levegye és felvegye testi alakját. Ezért van a sírja Indiába, mert a "feltámadás" után oda ment feleségével, Mária Magdolnával.

Jézus nem az első volt a Földön, aki a szeretetvallást hirdette. Isten kb. 2000 évenként elküldi követét. Jézus előtt 2000 évvel Gudea tette ezt meg. Most pedig?..... - majd megtudjuk.

Szeretettel:
Aranylaci
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
1102

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.09.27. 08:11

Természetesen Jézus képes lehetett energialénnyé alakulni,de ha mégsem,akkor a transzporter lehet az egyik megoldás.Ez csak techinkai jellegű megjegyzés.
Nem tudom,hogy Jézus mennyire volt birtokában az "erőnek",mert én csak a gyógyításról,telepátiáról,levitálásról hallottam.Az energiává alakulás pedig jóval nagyobb szint.

"Mért kellett volna Jézust az "idegeneknek teremtenie"? Az Istennek is megvannak az eszközei ehhez...."

A megteremtés szót a genetikai manipulációra és mesterséges megtermékenyítésre értettem.
Nem értem,hogy Isten hogy jön ide,ezek szerint te úgyhiszed Jézust Isten
(aki ismeretlen,megfoghatatlan kitudja micsod,kicsoda) alkotta meg? :shock:
no avatar
User

Gagxy

Szerző: Gagxy » 2005.11.12. 22:42

Jézusról nme sokat lehet tudni, túl sok a pletyka, ferdíts és hazugság. Mindenesetre jézus bisztosan különleges személy volt. Mellesleg abból az időből nme sokat tudunk hogy az isteni csodák mögött mivan... UFO, isten vagy csak egy fejlett technikájú földi birodalom az igazából nme is fontos szerintem.

Szerény véleményem szerint nem azt kell firtatni hogy volt-e felesége, nme azt hogy tudott-e alakot váltani, hanem azt amit mondott s amit tanítani akart.
no avatar
User

Mixi

Szerző: Mixi » 2005.11.15. 06:48

Na ezért papolok, hogy olvassátok el Wass Alberttől a Hagytékot!
no avatar
User

V_BCST

Szerző: V_BCST » 2006.01.17. 23:59

És mi van akkor ha Jézus tényleg részben UFO lény volt . Pl mikor Szűz Máriát mesterségesen megtermékenyítették és ugyanúgy megszülte mint egy embert amikor az a bizonyos csillag az égen lehullot akkor jöhettek le és tették ezt . Nem kellett hozzá most kivételesen transponder . Ez az eljárás ma is működik emberek körében igaz sokkal később . És ettől még szűz maradhat valaki . :?
És szerintem mikor keresztre feszítették nem véletlen könyörgött az ég felé nehogy az idegenek ottan egyszóval leháborúztak volna egy csomó embert . Az ég ugye beborult stb , aztán miután Jézus lelke elszállt utána távoztak Földrengéssel övezve hogy örökre megmutassák az embereknek "hány méter " . Az időszámítás is ekkor kezdődött érdekes módon . Aztán Jézus testét elvitték az emberek elöl nehogy rossz kezekbe kerüljön .
no avatar
User

Mixi

Szerző: Mixi » 2006.01.18. 06:59

Néha azért illene olvasni is.

Zajti Ferenc: Schultz volt-e Jézus?
Badiny összes.
Barabási: Hol vagytok székelyek?
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
1102

Pécs

Szerző: Gabe » 2006.04.05. 14:39

Talán mikor Jézust fényként látták távozni,akkor dematerializálódott és a
Paradicsomból teremtett kapcsolatot tanítványaival.

Gabe
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2006.04.06. 13:12

Jézus szabadon tudta felvenni és lettenni fizikai testét.
no avatar
User

Angel

Szerző: Angel » 2006.04.06. 19:55

Igazad van, szerintem is. Ha jobban belegondolok azonos azon spirituális dolgokkal, amiket tanulok, csak ő már kicsit mesteribb volt a témában. :D :D :D :lol:
no avatar
User

Marcus

Szerző: Marcus » 2006.08.13. 20:54

Hogy ti mennyire nem vagytok tisztában Jézussal..!
no avatar
User

Angel

Szerző: Angel » 2006.08.13. 21:55

Kicsit bővebben kifejtenéd ha lehetne?

Előre is köszönjük. Szeretnénk tanúlni. Az mindig jó. :lol: :wink:
no avatar
User

oceangirl

..

Szerző: oceangirl » 2006.08.14. 08:15

jaja, halljuk, halljuk:)
no avatar
User

ascsca

Szerző: ascsca » 2006.08.14. 11:42

szerintem arra gondol, hogy ilyen baromságokat írtok h Jézus idegen űrlény volt, meg h ufók teremtették, stb... :lol:
no avatar
User

oceangirl

jézus

Szerző: oceangirl » 2006.08.29. 16:55

Nekem az nem esik le, h jézus hogy váltotta meg a világot azzal, h kersztre feszítette magát.
Amúgy ha abból az elgondolásból indulunk ki h jézus ufó szárm volt, és az volt a dolga, h hirdesse a szeretetet, akkor nem voltak e még más ilyen ufó származású lények is, Pl a mai világra is ráférne már egy ilyen jézusféleség:D
no avatar
User

cartman88

Re: Jézus feltámadása

Szerző: cartman88 » 2007.12.31. 11:21

a jósláshoz visszatérve. van tudományos alapja: valamelyik tv adón van 1 telefonos műsor ha betelfonálsz 220ft+áfáért +mondják a jövőd.
Cáfolhatatlanul bebizonyosodott h van értelmetlenebb a műsor annál a bizonyos valóságshownál ami az rtl-n megy. :D
Az asztrológia, + eféle komoly dolgokhoz: sokan eljövendölték már h 2000-ban v akármikor eljön a világvége, feltámad jézus, felfedik magukat at idegenek stb.
De melyik időszámítás szerint? az idegenek és a csillagok melyik időszámítás követik? :wink:
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2007.12.31. 13:57

Az RTL Klub időszámítása szerint.... Bocs. :oops:
no avatar
User

cartman88

Szerző: cartman88 » 2008.01.12. 19:49

jézus feltámadása? a biblián kívül nincs más forrás róla (tudttommal), ami ugye bővelkedik hülyeségekben és hazugságokban.
akkor ez a mese miért lenne igaz?! :|
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2008.01.12. 21:09

A Torinói halotti lepel éppenséggel bizonyíték. A gond azzal van, hogy a Jézus sírja meg Indiában van. A japánok szerint meg náluk. A dolog tehát eléggé hit kérdése - kellő információ híján -, azt meg VAtikánban őrzik. Hét pecsét alatt. De egyszer úgyis kiderül, tehát nyugodtak lehetünk. Legfeljebb kicsit várni kell rá.

Biblia - értem itt az Ószövetséget alatta -, nem "hülyeség", hanem "Politikai célzattal megírt, irodalmi alkotás, mely sem ott, sem akkor, sem úgy, soha sem történt meg" - álíltja Izrael Finkelsten, régészprofesszor, a Tel Aviv-i egyetem tudósa. Elég határozott vélemény, igen komoly tárgyi tudásara alapozva. Szerintem messzemenőleg elfogadható.
no avatar
User

bandita

Szerző: bandita » 2008.01.12. 21:10

Azért, mert minden ember feltámad halála után (vagy ha úgy tetszik, a lélek nem hal meg a testtel együtt, hanem tovább él), miért pont Jézus lenne ez alól kivétel? Aki ráadásul nem az a hétköznapi ember volt, akár elfogadjuk, hogy Isten fia, akár nem. Egyébként a feltámadására utal az is, hogy a halotti leplén kozmikus sugárzás nyomait mutatták ki :shock:
Fent van a torinói lepelről szóló írás a honlapon is, olvasd el.
ui: Laci megelőzött :)
no avatar
User

horpad

Szerző: horpad » 2008.01.13. 15:33

Hatalmas siker Iránban a Jézus életéről szóló film
http://www.hirszerzo.hu/cikk.hatalmas_s ... 53993.html
no avatar
User

cartman88

Szerző: cartman88 » 2008.01.13. 19:40

Úgy tudtam a Torinoi lepel 1 "fénykép" v. festmény amit Da Vinci készített, volt róla 1 műsor a National G.-on. Ember "lenyomata" nem lehet, mert az eleje és a hátulja nem egyforma magas, ráadásul ha 1 3d-s arcról lenyomatot veszünk az torzul a sík lepelen.
,,sem ott, sem akkor, sem úgy, soha sem történt meg"= hazugság
Következő