Könyvajánló és kibeszélő

Kérd és megadatik!

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

Avatar
User

Tyrael

Rang

Elhivatott kutató

Elhivatott kutató
Hozzászólások

367

Csatlakozott

2008.02.07. 11:46

Re: Kérd és megadatik!

Szerző: Tyrael » 2008.05.25. 11:59

Szerintem valami olyasmi lehet, mikor nagyon elmélyülsz álmodban és akár egy technikai információ, egy találmány, egy zeneszám, egy irodalmi mű stb. Ezeket lekérheted az Akashából, ha megfelelően teszed. Kun Ákos Az Ezoterika kiteljesedése című művében ír róla, hogy hogyan lehet olvasni illetve lekérni esetlegesen adatokat az Akashából. Többet én sem tudok. Egyszer gondoltam egy kütyüre, mikor megjelent rengeteg fogaskereket tartalmaző rendszer illetve különféle mechanikai kapcsolatokat tartalmazó 3d-s ábra az agyamban... néha elég bonyololúlt.. De meg lehet csinálni! :)
Természetesen aki mérnöknek tanul nem árt 3dben gondolkodni. Nekem per pill ha nem értek valamit kigondolom és 3d-ben az agyamban megjelenik. Viszont jelentek már meg olyna formák is álmomban -teszem én azt egy autó formaterve-, hogy mikor felkeltem nem tudtam visszarajzolni! Annyira bonyolúlt összetett forma volt. De volt már, hogy sokmindennek a mechanikai megoldására magam jöttem rá, vagy ahogy manapság mondanák az elszigetelt tudósok körében "újrafeltaláltam". :)

Üdvözletem!
no avatar
User

Akasha

Re: Kérd és megadatik!

Szerző: Akasha » 2008.05.25. 19:37

Nem kötözködni akarok,de az Akasha használatához nem kell alvás.Azt meg kell tanulni "olvasni".
Az akasha az univerzum történetét rögzítõ, tároló könyvtár, amelyben minden esemény, információ megtalálható a kezdetektõl fogva. Ezt a rendszert a misztikusok "A Beszélõ Fény Krónikájának" is hívják és akasha lemezként is említik.
Az akasháról a mai napig csak nagyon kevés embernek van bármiféle tudomása a Földön. Még kevesebben vannak, akik képesek olvasni .
Tárol mindent,olyan mint egy Isteni könyvtár.
Én magam még nem próbáltam olvasni,de ismerek azaz találkoztam olyannal aki első találkozáskor mindent elmondott rólam az akasha használatával,lebilincselő volt.
Avatar
User

Tyrael

Rang

Elhivatott kutató

Elhivatott kutató
Hozzászólások

367

Csatlakozott

2008.02.07. 11:46

Re: Kérd és megadatik!

Szerző: Tyrael » 2008.05.25. 20:47

Természetesen rosszul fogalmaztam! Elnézést. Olyan tudatállapotban kell lenni, hogy olvasni tudj benne!Én olyat is olvastam, hogy ha megjelenik egy találmány az agyadban vagy egy elgondolás bármivel kapcsolatban gyakorlatilag ráhangolódsz az Akashára. Én nem nagyon merném feltáratni a múltamat... Ki tudja esetleg milyen szörnyűséget éltem átt vagy ne adj Isten okoztam... Nos ha meséltek neked erről, akkor légyszíves oszt meg amit tudsz! :)

Üdvözletem!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tyrael 2008.05.26. 11:37-kor.
no avatar
User

Akasha

Re: Kérd és megadatik!

Szerző: Akasha » 2008.05.26. 06:29

Nem mesélte, hanem egy számomra idegen ember az akashát használva elmondott rólam mindent.
Utána próbáltam vele erről beszélgetni és annyit mondott el,hogy az akasha,nem betűkkel mondja el a dolgokat,hanem képekkel,egy filmhez hasonlatosan,miközben még szimbólumok is vannak "benne".
Azt mondta,hogy 10 napon keresztül napi fél óra ráfordítással elsajátítható.Sajnos azóta én nem találkoztam vele és így ennyi zanzásítva az információ.
Avatar
User

Tyrael

Rang

Elhivatott kutató

Elhivatott kutató
Hozzászólások

367

Csatlakozott

2008.02.07. 11:46

Re: Kérd és megadatik!

Szerző: Tyrael » 2008.05.26. 11:43

Szerintem érdeklődési körülnk (legalábbis mai) elmondhatja, hogy mik lehettünk anno. Pl aki megvan őrülve a lovagokért az lehetőleg harcos lehetett, aki a mérnöki csodákért az valamiféle feltaláló. Természetesen ilyenkor magamat nem tudom mihez mérni, mert rengetegminden érdekel... Ugyanakkor akik nyitottak a spirituális fejlődésre illetve nem intenek le korszakalkotó találmányokat annak "fantasys" beütése miatt, azok esetleg régi, sokat megélt lelkek lehetnek. Nem utolsó sorban a bölcs gondolkodók az erkölcs veleszületett lekek, stb. De ez lehet nem így van, ez csak az én agymenésem. Véleményem szerint az Akashában való olvasást erőss koncentrációval el lehet érni. Én arról olvastam, hogy koncentrálj erőssen arra, amire kíváncsi vagy. Tégy fel egy kérdést magadnak belül és arra nagyon koncentrálj tiszta fejjel.
Persze ilyenkor kicsit dúrva lehet, ha megjelenik egy nagy késes emberke és különféle fantázia torzszülöttek meg hasonlók.. Meg értelmetlen zagyvaságok. Ezért kell kiszűrni a "háttérzajokat" és zavaró tényezőket. :)
no avatar
User

Akasha

Re: Kérd és megadatik!

Szerző: Akasha » 2008.05.26. 13:39

Ja,igen a háttérzajokat kifelejtettem... :D
Avatar
User

ARHUN

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

36

Csatlakozott

2013.10.05. 01:41

Tartózkodási hely

Budapest

Re: Kérd és megadatik!

Szerző: ARHUN » 2015.11.27. 23:34

Pontosan jól mondod, Tyrael! Érdeklődési körünk meghatározza, hogy mik voltunk régebbi életünkben.
Volt egy haverom régen, aki már tizenévesen háborús fan volt. Egy csomó világháborús könyve volt, háborús PC-s játékokkal játszott, ránézésből megmondta egy adott fegyver típusát, stb., egy fanatikus volt. Most 40 éves lehet és tudom, hogy most is rendszeresen airsoftozik csapatban. 1000 %, hogy valamelyik előző életében katona volt, kétségtelen.
Viszont fordított helyzetek is előfordulnak. Ha most mondjuk valaki alapít egy természetvédő egyesületet a vízi állatok védelmében, nem biztos, hogy valaha nagy állatbarát volt, és most megint ezt folytatja. Hanem éppenhogy mondjuk bálnavadász, aki jelenleg így törleszti egy régebbi "elfuserált", az állatvilágnak sorozatosan kárt okozó életét. Ezzel is számolni kell.
Mindenesetre érdemes körülnézni az ismerőseink között, ki, milyen hivatást űz most. Főleg az olyanok között, akik nem csak úgy ímmel-ámmal, hanem megszállottan, kivételes tehetséggel foglalkoznak valamivel, mert az már több mint gyanús.

Szép napot!
"Aki tudásra tesz szert, jó és kegyes; máris isteni" Hermész Triszmegisztosz

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®
cron