Szerző: Gabe » 2008.07.20. 12:53
Sziasztok!
Szóval!
Vannak céljai amit szeretnél megvalósítani. Kiválasztasz egy életet, amiben ha nem is sikerül beteljesíteni a végcélod de közel kerülhetsz hozzá.
Az életed során aztán segítenek bizonyos tényezők a helyes irányba terelni. Hogy angyalok, más szellemek, emberek, vagy magad teszed ezt, nem tudom.
Biztos ti is voltatok már úgy, hogy látszólag véletlen eseménysorozatok után kerültetek egy helyzetbe, vagy találkoztatok valakivel ami számotokra nagyon jól sült el.
Én már felleltem némi törvényszerűséget és igyekszem figyelni rájuk és kivárni a megfelelő alkalmat.
Pl. sok kis apró bosszantó dolog történik veled egy nap, hogy elkerülj egy nagy balszerencsét, aztán apró pozitív dolgokkal kárpótol az élet.
Ha egyszerre túl sok pozitív dolog ér akkor készülj valami komolyabb negatív dologra.
Ha túl sok negatív dolog ér, vagy egy nagy, akkor sok kis pozitív dolog fog jönni, hogy kárpótolva légy.
Személyes tapasztalatok:
Valamit nagyon meg akartam nézni a neten, fontos lett volna. Egy csomót jártam, meg minden, de a könyvtár zárva volt. Mérges lettem és csalódott, gyorsan haza akartam jutni. Amint beálltam a buszmegállóba már jött is a buszom, a zebráknál azonnal zöldet kaptam és már pillanatok alatt otthon is voltam.
Érettségire és technikusi vizsgáimra nem készültem különösen. Az évek során összeszedtem valamennyi tudást és tapasztalatot és nem idegeskedtem a vizsgákon. Lesz ami lesz, úgy is sikerülni fog. Az érettségin olyan tételeket húztam amit el tudtam mondani, technikusin olyan tételeket húztam amiket folyamatosan csináltam az évek során, szóval kapásból vágtam.
6 hónapig nem volt állásom a suli után. Szüleim habzó szájjal mondták, hogy csináljak már valamit, legyen már munkám. Ezzel idegeltek.
Természetesen fenn voltam egy csomó álláskereső oldalon, bejelentettem magam a munkanélkülinek néztem a hirdetéseket, de semmi.
De nem idegeskedem, mert tudtam, hogy lesz munkám, jön majd egy hely ami nekem van kitalálva.
Aztán nagynéném félfüllel hallotta, hogy rendszergazdát keresnek a Vasutas Művelődési Házban. Fel is vettek.
Tudom gyakorolni a szakmám, ráadásul emberek között vagyok, rendezvényeken veszek részt és olyanokat csinálok amiket eddig nem és jótékony hatással van személyiség fejlődésemre.
Egyből tudtam, hog ezért kerültem ide, mert itt meg van a lehetőségem a fejlődésre.
Észre kell venni az összefüggéseket, hogy mi miért történik, és észreveszitek majd, hogy semmi sem véletlenül történik, minden mindennel összefügg és mindennek célja van.
A másik, hogy egy mesternek nem azt kell megmutatnia, hogy hogyan működik a dolog, hanem hogy hogyan használd!
A többi meg jön magától.
Az autót sem azért tudod használni mert érted a működési elvét.
A bennszülött indián is motorozhat, ha érdekli. A mester sem azt csinálja, hogy oda megy a szkeptikushoz, hogy megpróbálja jedi-vé képezni, hanem azt az egyént keresi akit érdekel a dolog és van hozzá affinitása.
A mester megtanítja használni a képességeket, és amikor a tanítvány eljut a megértés bizonyos szintjére szép lassan rájön a működési elvre is.
Ha én telepátiát akarok tanulni, akkor nem azt kell elmagyarázni, hogy a telepátia azért lehetséges mert..., hanem azt hogy hogyan tudom használni.
Lehet egyedül, teljesen kezdőként próbálgatni a dolgokat és úgy halunk meg, hogy éppen csak kezdesz rájönni a dologra, és lehet úgy is, hogy egy mester rávezet a helyes útra és tanít, és rövid idő alatt megtanulsz egy csomó mindent.
Persze ahhoz is tenni kell, hogy a mester méltónak találjon, hogy a tanítványa légy.
Gabe
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"