A "kezdet és vég", a "miért" és a "van-e miért" kérdéskör

Kérdezd Istent

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

User

Valka

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
939

2008.04.29. 18:50

Re: Kérdezd Istent

Szerző: Valka » 2008.06.16. 20:33

meg fogom nézni!
a bűntudat nem helyettesíti a tudatosságot!
User

Valka

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
939

Szerző: Valka » 2008.06.16. 21:03

nos, én nem erre gondoltam, hanem a sumér és asszír táblákon olvasható istenek háborújára. valszeg jános olvasta ezeket s ezek alapján írta meg a jelenések könyvét. legalábbis szerintem.
no avatar
User

Zune

Re:

Szerző: Zune » 2009.02.27. 18:18

Odin írta:Ha mi kipusztulunk az a világ vég, hiszen amiről senki nem tud, az nincs is.

Tudom régi irás de nem hadjhattam ki...
Már megbocsáss de azt irtad amiről senki nem tud az nincs is.
Hát az ősember idejében senki nem tudta hogy vannak még más bolygok is mint pl:mars....pedig ott volt akkor is

Ha kipusztulunk attól még a főld az főld lesz,a mars az mars lesz,hiszem hogy simán túlél minket embereket a főld azért mert folyamatosan változik folyamatosan mozgásban vannak a kontinensek,éghajlatváltozások mennek végbe csak nagyon nagyon lassan.De egyszer elér minket a végzetünk és akkor nem leszünk többé,de a főld az itt lesz......
User

Valka

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
939

Szerző: Valka » 2009.02.28. 20:27

amiről senki nem tud, az valóban nem létezik. csak hát ilyen dolog nincs! ha valaki mégis tud ilyenről, az szóljon! :lol:
de most komolyan! az elektromosságról nem tudott az ősember? max nem iigy hiivta. pl. villám... de mi az az elektromosság? amiig ki nem találták ezt a fogalmat, addig tényleg nem létezett. a mars pedig szabad szemmel is látható...
egyébként a levegő elektromos töltését egy amőba is érzékeli, nem kell hozzá ember, de szerintem az univerzumban rengeteg olyan életforma van, ami képes érzékelni, sőt irányiitani az elektromosságot. a többinek csak a fantáziád szab határt.
no avatar
User

Xmes

Szerző: Xmes » 2009.03.21. 22:45

Faußtin írta:Ha lenne egy kérdésed, amit feltehetnél Istennek, mi lenne az?
A sajátomat csak később teszem föl. Kíváncsi vagyok a tieitekre. :)

Az attól függ melyik istentől lehet kérezni. Az emberek annyi istent kreáltak már, hogy a fene sem tudja már követni. :)

De hogyha a vén Jehova bát lehet, akkor a kérdéseim a következők:
1, Ha nem akart rosszat, gonoszt és bűnt a világba, miért úgy teremtette meg, hogy szükségszerűen bekövetkezzen?
2, Miért nem olyan lényeket teremtett, akik az ő normi szerint élnek, és gondolkodnak, ha már egyszer ezt akarja?
3, Miért nem vállalja a felelősséget a saját hibáiért, miért ken mindent másra? Mert az embert és az angyalokat úgy is megtudta volna teremteni, hogy a saját szabad akaratukból legzenek jók, és ne rosszak.
4, Miért ölte meg Egyiptomban az ártatlan gyerekeket? Mert ők aztán nem tehettek arról, hogy a fáraó nem fogadott szót neki.
5, Miért bűntet átatlanokat? Értem ezalatt a "megbüntetem a fiakat hetedizglen az apák vétkeiért" dolgot.

És még egy csomó ilyen kedves kérdést feltudnék tenni neki, kezdve azzal, hogy miért nem fagytak szét a növények, a Nap teremtése előtt. :D
De szerencsére ezekre a kérdésekre úgysem tud válaszolni az öreg muki, mert szerencsénkre nem létezik :!: :!: :!: :mrgreen: :))) :))) :)))
no avatar
User

Xmes

Re:

Szerző: Xmes » 2009.03.21. 22:53

ascsca írta:Nézd meg akármelyik állatot. Tökéletes. Nincs semmi baja, nincssemmi szügsége, a tökéletesség megtestesítői az állatok, fenn tudják tartani az egyensúlyt.

Nem szoktál természetfilmet nézni ugye? :D Szerintem nem... De szét szem szoktál nézni magad körül, különben nem írnál ilyen épületesen nagy badarságokat...
User

Valka

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
939

Szerző: Valka » 2009.08.27. 13:48

.
no avatar
User

Ezüst Vitéz

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
6

2009.08.23. 17:37

Szépmező Szárnya csatahajó,Turánia bolygó

Szerző: Ezüst Vitéz » 2009.10.16. 20:00

Én mondjuk nem is annyira Jahvét kérdezném, hanem a Sátánt.Pusztán ezt:
- Ugyan mit csináltál az Özönvíz idején?
Mert ugyebár, az Ósz meg a Judeokriszziánok, meg a mindenféle rendű és rangú biblia-kutatók szerint JHVH a Földet, meg az összes embert - egy kis csoport, az ún. "Kiválasztott Nép" - kivételével, neki ajándékozta.
Hát akkor illett volna élnie valami vétójoggal. Merthogy állítólag olyanja is van neki.
Na jó. Mondjuk, tudom, nem fog válaszolni. Merthogy mind a Sátán, mind a JHVH emberi kitaláció. :)
Hiába fogja vissza a nagyvilág az Igazság szavát.
Előző