Faußtin írta:Ha lenne egy kérdésed, amit feltehetnél Istennek, mi lenne az?
A sajátomat csak később teszem föl. Kíváncsi vagyok a tieitekre.

Az attól függ melyik istentől lehet kérezni. Az emberek annyi istent kreáltak már, hogy a fene sem tudja már követni.

De hogyha a vén Jehova bát lehet, akkor a kérdéseim a következők:
1, Ha nem akart rosszat, gonoszt és bűnt a világba, miért úgy teremtette meg, hogy szükségszerűen bekövetkezzen?
2, Miért nem olyan lényeket teremtett, akik az ő normi szerint élnek, és gondolkodnak, ha már egyszer ezt akarja?
3, Miért nem vállalja a felelősséget a saját hibáiért, miért ken mindent másra? Mert az embert és az angyalokat úgy is megtudta volna teremteni, hogy a saját szabad akaratukból legzenek jók, és ne rosszak.
4, Miért ölte meg Egyiptomban az ártatlan gyerekeket? Mert ők aztán nem tehettek arról, hogy a fáraó nem fogadott szót neki.
5, Miért bűntet átatlanokat? Értem ezalatt a "megbüntetem a fiakat hetedizglen az apák vétkeiért" dolgot.
És még egy csomó ilyen kedves kérdést feltudnék tenni neki, kezdve azzal, hogy miért nem fagytak szét a növények, a Nap teremtése előtt.

De szerencsére ezekre a kérdésekre úgysem tud válaszolni az öreg muki, mert szerencsénkre nem létezik