A "kezdet és vég", a "miért" és a "van-e miért" kérdéskör

Angyalok/Őrangyalok

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
1102

2005.07.09. 00:53

Pécs

Re: Angyalok/Őrangyalok

Szerző: Gabe » 2008.12.05. 22:10

Hát igen, vagy nem..

Ez mind csak teória, képzelgés.

Ha megmurdálunk, akkor megtudjuk... vagy nem! :?

Gabe
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
User

Darkh

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
174

2007.11.14. 07:13

Béta kvadráns

Szerző: Darkh » 2008.12.14. 08:04

Kíváncsi vagyok mi a véleményetek a következő futtatásról:
Elméletben istent is "megszülték" méghozzá egy atya-és-anya "szexuális" kapcsolatából ered.A szexualitás szót azért használom,mert az élet alapja.Tehát a két intelligens energia vagy nem is tudom minek nevezzem "lény" úgy döntött létrehoznak egy gyermeket a fiút aki mindenhatóként egyfajta szuperintelligenciát örökölve létrehozta a mindenséget,hogy megismerje önnön valóságát és saját magát.Egy végtelen "kozmikus" erővel rendelkező "lény" szépen megformálta világát minél változatosabb módon,hogy alkalma legyen minden aspektusból megfigyelni a létrehozott világában az élet isteni rendszerét.Ezt úgy kell elképzelnünk,hogy a lélek amely isten egy pici darabkája lehetőséget kap egy jó nagy utazásra telis tele eseményekkel,érzésekkel, önmegvalósítással a benne rejlő intelligencia segítségével.Jelenleg a kiválasztott "életbolygókon" szigorú rendszer uralkodik.A növények és állatok is isteni lélekkel vannak megáldva csak ők amolyan lebutított algoritmusokat kapnak amely az élővilág fenntartásához elegendő.Ha megvannak a megfelelő adottságok a természetben létrehozható immáron isteni programozással a szuperintelligens isteni élőlény is pl. az ember.Az anyagi testnek megfelelőnek kell lennie a lélek befogadásához.Olyan integrációt használnak amely állatoknál és növényeknél nem működik.Az emberi lélek nem tud kapcsolódni pl. egy állat vagy egy növény struktúrájához,mert annál kifinomultabb szerveződés kell.Erre jó az úgynevezett arkhon test pl. az emberi test.Maga a lélek roppant piciny méretű időhullámokkal munkálkodó,emlékező "részecske" lehet, amelyben több ezer reinkarnációs ciklus befogadására képes.Így összegyüjtve az élettapasztalatot, roppantul hatalmas információt hordozván a lelket folyamatosan lecsapolják, kimásolják az eseményeket,hogy a mindenható képes legyen minél jobban megismerni önmagát.Természetesen léteznek az emberi léleknél magasabb "erő"-vel rendelkező lények is ők a démonok,angyalok stb. akik a rendszer fenntartásában játszanak szerepet.Pl. fénylények akik a reinkarnációs ciklusban a halál után fogadnak minket és átsegítenek minket a következő fázisba.A sátáni, démoni lények ugyanúgy isteni lények mint mi, csak ők a reinkarnációs ciklus befejeztével választhatnak,hogy visszaolvadnak istenbe ezáltal megszűnnek létezni vagy lelépnek és élik világukat netalán építenek maguknak egyet,hiszen roppant nagy tudás halmozódott fel bennük az idők során.Általában ez történik mivel a lélek alapjában véve nem "öngyilkos" hajlamú.Amikor arról hallunk,hogy a gonosz démonok lelkeket rabolnak, ez azért történik,mert ők így próbálják begyűjteni a tudást amely még hatalmasabb erővel ruházza fel őket,sajnos elég agresszív és csúnya dolog ez,de ez is benne van a pakliban mint annyi minden. Így lesz tökéletes a rendszer, ha minden benne van a jó és rossz is egyaránt.A pokol és a menny fogalma nem az élet után jelentkezik,hanem itt a földön.A lélek itt tapasztalja meg a poklot és mennyet egyaránt.Minden rossz és jó itt kerül feldolgozásra így tapasztaljuk meg az életet.
Egyelőre ennyit akartam, késöbb majd folyt.köv.
no avatar
User

izabella

Szerző: izabella » 2009.01.12. 19:20

Meg tudná mondani valaki hogy mit jelent a TEREMBURA szó illetve fogalom ?
User

Laca

Rang

veterán

veterán
4193

2007.08.11. 02:03

Szerző: Laca » 2009.01.12. 20:16

A terem búrája.. :))) Nem, valszeg az ég és a föld köti választóvonal, de hallottam már "azt a teremburáját", mintegy vicces káromkodást is.
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
User

Laca

Rang

veterán

veterán
4193

Szerző: Laca » 2009.01.12. 20:37

Terembura

Naprendszerünk körül van a csillagászok által Oort-felhőnek nevezett képződmény, mely valójában dimenzió-határ: belül helyezkedik el a háromdimenziós naprendszerünk, kívül pedig a négydimenziós többi rendszer. Úgy tudom, hogy a tejútrendszerünkben több a négydimenziós rendszer, a háromdimenziósból lényegesen kevesebb van. Az Oort-felhő régi neve: TEREMBURA. Ezen a dimenzióhatáron az anyag nem tud áthatolni, ezért azok az űrszondák amik „kijutottak” a naprendszerből, azok itt vannak. Ugyanez a sors vár a rakétával hajtott űrhajóinkra is. A Terembura a fény nagy részét sem engedi át, csak a csillagok pislognak halványan. (Olbers paradoxon) Nagy bolygó (pl. Marduk) képes átszakítani, akkor keletkezik az „égszakadás”

Forrás: http://tttweb.hu/iras.php?id=11
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

2005.05.05. 10:44

Szentes

Szerző: aranylaci » 2009.01.12. 21:57

Kedves Laca!

Mondd, hogy csak idézted, mert ettől szoktam kiakadni!
User

Laca

Rang

veterán

veterán
4193

Szerző: Laca » 2009.01.12. 22:00

:))) Ne akadj ki csak idéztem, oda is írtam hogy forrás, magam sem tudom hogy mi a terembura. :roll:
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2009.01.12. 22:03

Kisfaludy agyréme.
User

Laca

Rang

veterán

veterán
4193

Szerző: Laca » 2009.01.12. 22:05

Így már világos, köszi! :mrgreen:
no avatar
User

izabella

Szerző: izabella » 2009.01.13. 09:40

Kisfaludy ugyan hencegő alkat,de lehetnek részeredményei.
Én a fogalmat egy HARKAI ISTVÁN általi kéziratban láttam több évtizede.
Szerepel az ARVISURÁ-ban is ha jól tudom.
no avatar
User

izabella

Szerző: izabella » 2009.01.13. 09:48

Most találtam :
„A Naprendszert egy rugalmas felületű, áthatolhatatlan védõpajzs, dimenzióbuborék övezi, mely a Plútó pályavonalán túl húzódik. Terembúrájának is hívjuk, mivel elválasztja a benti három dimenziós téridõt a kinti négy dimenzióstól. Ezt a Solariát fenntartó istenségek működtetik hosszú évmilliók óta, s feladata igen sokrétű. Visszatartja a test nélkül bolyongó (bilokációt végző vagy halott) lelkeket, mint valami kerítés, s egyben megakadályozza, hogy idegen lelkek hatolhassanak be ide. Megfogja a nekirepülő kisebb porszemeket, aszteroidákat, üstökösöket, létrehozva ezzel az Oort-felhőt a dimenzióhatárnál. Jelentős mértékben tompítja a kintről érkező fényt, s emiatt sötétnek látjuk a kozmoszt magunk körül. Mindkét irányban szűri a gravitációs hullámok információs hatását, részleges árnyékolóként akadályozva a telepatikus kommunikációt a kinti civilizációkkal és rontva a csillagközi távolbalátás hatékonyságát. Ennek fő célja az, hogy az emberiség primitív, kollektív telepatikus zsibongása ne zavarja a környező fejlettebb világokat és õk se tudjanak ránk hatni. A pajzs sem képes azonban bármekkora nyomásnak ellenállni. Egy bolygó vagy csillag átszakíthatja a felületét, ami komoly következményekkel jár. Többször történt már ilyen az elmúlt évtízezredek során, főként a Marduk bolygó ciklikus betörései 3600 évenként, amit a sumér krónikák részletesen feljegyeztek. Égszakadásnak nevezzük a pajzs sérülését, amikor a résen át betör a kinti 4D-s univerzum fénye, komoly téranomáliák kíséretében. Az égszakadás a Földről nézve felér egy közeli szupernóva robbanással.”
----------------------------------------------------
Nos ezt sem bizonyitani nem lehet sem megcáfolni.Ugyanakkor kezdeni sem vele praktikusan,mert a mindennapos életben ugyan mire jó ! Mégis talán jó lesz valamire ? :))))
User

Laca

Rang

veterán

veterán
4193

Szerző: Laca » 2009.01.13. 11:50

Na ezt Laci meglátja! :mrgreen: Neked annyi Izabella! :shock: :D
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2009.01.13. 12:28

Meglátta....

Az senkit ne zavarjon, hogy a Nibiru, az Ort-féle felhő határvonalának 1/1000-ed részéig sem jut el...
A nemezis esetleg elér odáig - vagy nem.
Mivel "felhőről" van szó, szó sincs felületről. Valahol 1 és 3 fényévnyi távolságra a Naptól a Naprendszer keletkezésekor kivált ősanyag egyfajta - elképzelhetetlenül ritka - gömbhéj-felületre koncentrálódik. Több milliárd parányi égitest, két fényévnyi "vastag", kb 5 fényévnyi átmérőjű gömbhéjra. Az, hogy 10 millió km-enként elszalad egy hógolyó, vajon mitől véd meg, mit árnyékol le és mit nem enged át???

Az egész Világegyetem lakott. A nyílt világúr is. Akitől védeni kell magunkat, azok mi magunk vagyunk. Lásd Gáza...

Ennyi sületlenséget még választási naggyűlésen sem mernek elmondani.
User

Laca

Rang

veterán

veterán
4193

Szerző: Laca » 2009.01.13. 12:41

:)))
User

Tyrael

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
621

2008.02.07. 11:46

Szerző: Tyrael » 2009.01.13. 22:30

Üdv!

Elolvasva ezt az Izabella által idézett kis szöveget, nagyon érdekes... Én nem tudom mennyi varázssütit kell megenni egy-egy ilyen információ meglátásához.
De nem félek, mert Laci mindig jön és megmondja! :)))

Üdvözletem!
no avatar
User

xlr8r

Szerző: xlr8r » 2009.02.15. 22:45

izabella írta:„A Naprendszert egy rugalmas felületű, áthatolhatatlan védõpajzs, dimenzióbuborék övezi, mely a Plútó pályavonalán túl húzódik. Terembúrájának is hívjuk, mivel elválasztja a benti három dimenziós téridõt a kinti négy dimenzióstól...

Azt hiszem kár volt bekapcsolni a gépet...

"...Magyar nyelv történeti-etimológiai szótára szerint a „teremburáját” a b**** a teremtő urát káromkodás szépítő célzatú elcsavarásából keletkezett. Az ártalmatlan, sőt ma már finomkodónak ható teremburázás tehát valójában igen durva, akár istenkáromlásnak is beillő káromkodást takar."

Nem is kell elhagyni ezt a bolygót olyan messzire kedves Izabella, van itt is elég hülyeség.
Az életben nem használtam ezt a szót, a keresztények sem tettek még el láb alól úgyhogy szerintem maradjon ennyiben...

Üdv
xlr8r
User

mjjbaba

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
37

2010.04.13. 14:09

Marosvásárhely

Szerző: mjjbaba » 2010.08.30. 13:45

Nagyon érdekes és meglepő dolog történt velem egy jó hete....vendégeim voltak Jenőről(Magyarország) készítettünk nagyon sok képeket,én is meg a Marika is. Amikor másnap letöltöttem a képeket és nézegettem valami nagyon érdekeset vettem észre ,először megborzadtam, aztán kezdtem elemezni a képet, Arany Lacinak elküldtem.... várom azóta is a véleményét de semmi...ezért ide is felteszem, hátha valaki kibogozza.
Arról van szó,hogy egy fényképen megjelenik egy alak, szerintem egy lány, aki fehér blúzban és fekete szoknyában van és a jobb kezében egy rózsaszín barnás orchidea féleséget tart....senki nem volt nálam ,senki nem ment el az ajtóm előtt és ami a legfurább, hogy SOHA! nem süt oda a nap és mégis nagyon nagy fény van mintha besütne a nap és az alaknak NINCS !!! árnyéka,nézzétek ti is meg,aztán arra emlékszem, hogy a két kiskutyám ugatott az ajtó felé,mintha jött volna valaki, de nem volt senki,aztán a következő képen már nem látszik az alak, viszont nagyon nagy fény van, ami az árnyékban nem ugyan akkora. Ti mit szóltok hozzá? Van aki ért az ilyen dolgokhoz ? A kislány, aki a képen van, egy rokkant kislány, de nem ez a lényege a képnek.....
Csatolmányok
Marosvásárhely 2010.08.20-2010.08.22 324.jpg
Marosvásárhely 2010.08.20-2010.08.22 324.jpg (282.88 KiB) Megtekintve 11237 alkalommal.
Marosvásárhely 2010.08.20-2010.08.22 336.jpg
Marosvásárhely 2010.08.20-2010.08.22 336.jpg (290.01 KiB) Megtekintve 11238 alkalommal.
"Az Univerzumban az- az érthetetlen ,hogy megérthető" ...Einstein
User

chuck norris

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
207

2009.08.06. 14:23

Szerző: chuck norris » 2010.08.31. 11:06

Nem vagyok nagy fenykepszakerto, de kattingattam mar parat. A felvetel a szobaban vaku nelkul keszult, ez latszik. A gep valoszinuleg automata beallitason van. Ilyenkor tapasztalataim szerint a gep a kep kozepere fokuszal (ha nincs pl. arcfelismeres beallitva, vagy fokuszalas es fenykepezes kozott nem mozog el nagyon a gep). A kep kozepe sotet, ezert a zarido hosszabb, a blende nyitottabb, mint mondjuk vakuval. Ez azt eredmenyezi, hogy a kep sarkaibol barmilyen kis feny is nagyon erosnek hat. Tehat ha csak egy nagyon pici feny szurodik at a szomszedos szobabol, akkor az is olyan, mintha reflektorral vilagitananak.
A forditottja is igaz. Ha szobaban az ablakra iranyitod a gepet, es oda fokuszalsz, akkor a zarido rovidebb lesz, a blende kevesbe nyilik ki, a kep tobbi resze teljesen sotet lesz.
Az eros feny tukrozodhet, megtorhet az optikan, erdekes alakzatokat letrehozva. Hogy itt azt latjuk-e vagy sem, nem tudom. De az eros fenyt valoszinuleg magyarazza az elobbi leiras.
no avatar
User

pmarci1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
191

2011.03.13. 00:24

Bp.

Szerző: pmarci1 » 2011.03.15. 18:58

Gabe írta:Nos amit mondani akartam talán így jobban érthető lesz:
A világ, az azt alkotó energia egy tenger, ebbe a tengerbe bedobunk egy szivacsot, ami az emberi test.
Ez a szivacs a vizet (az életenergiát, egy darabot a mindenségből, a lelket) magába szívja.
A szivacsba belekerült a viz, de a szivacs még mindig a tengerben van, tehát a szivacsban lévő víz nem szakadt el a tengertől.
Amikor a szivacsot kiveszed a tengerből (a test meghal), a víz kifolyik belőle, vissza a tengerbe.
Vagyis a lélek a mennybe megy.
Isten maga a tenger.
A tengerből sok vizet (lelket) felszív rengeteg szivacs (test), ezáltal rengeteg dolgot átélnek a szivacsokban.
Mivel a szivacs benne van a tengerben, része annak, folyamatos kapcsolatban van a tengerrel ezáltal elérhet minden információt belőle, illetve a tenger is elérheti az infokat a szivacsban lévő vízzel.
Ezáltal lehetnek emlékeink amire azt hisszük, hogy a mi előző életünk, de igazából nem azok, hanem a tengerből nyertük ki őket.
Vagyis isten emlékei.
De mi mind istenből származunk, vagyis mi mind isten vagyunk.
Mivel szivacsokra vagyunk osztva azt képzeljük, hogy külön személyek vagyunk, de nem mi mind egy vagyunk, maga isten.

Gabe

Bölcs gondolatok!
Előző