Aranylaci vendégkönyve

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

2005.05.05. 10:44

Szentes

Szerző: aranylaci » 2007.12.17. 11:58

Vendégkönyv - hozzászólások
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
1102

2005.07.09. 00:53

Pécs

Re: Hozzászólások

Szerző: Gabe » 2007.12.17. 16:45

Szia Laci!

2005. júl. 9., szomb. 0:53-kor csatlakoztam a fórumhoz, nem sokkal ez előtt találtam az oldaladra.
Az oldaladon elolvastam pár cikket és azonnal csatlakoztam a fórumhoz.
Ez volt életem legnagyobb fordulópontja. Azóta sokat tanúltam, fejlődtem. Nem is tudom mi lenne velem, ha nem találtam volna rád.

Örülök, hogy rádtaláltam és köszönöm, hogy vagy!

Gabe
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2007.12.17. 17:12

Kedves Gabe!

Köszönöm az elismerő szavakat, de mint biztosan tudod, nagyon sok ember dolgozik azon, hogy ez a fórum így nézzen ki és ilyen minőségű legyen. Áldozatos és megfizethetetlen munkát végeznek. Ez mindannyiunk, együttes eredménye. A köszönet tehát mindenkinek jár és mindenkit megillet!

Szeretettel:
Aranylaci
no avatar
User

Mester

Szerző: Mester » 2008.05.01. 23:21

Kedves László!

Örülök, hogy kitartasz és kutatsz!
Örülök, hogy ezt a fórumot fenntartod!

Értékes munkát végzel, összehozod az embereket, hogy gondolkodjanak, kilépjenek a világotok által teremtett sötétségből, hogy a fény felé haladhassanak!

Ne feledd, hogy te sem vagy tévedhetetlen!

Természetesen köszönet illet mindenkit, aki segít az oldal fenntartásában és a kutatásokban!

A fény legyen veled!
no avatar
User

Nerka

Szerző: Nerka » 2008.11.22. 06:54

Üdv mindenkinek!
Tulajdonképpen egyéni problémáim megoldása céljából indultam már megint útnak a világháló sztrádáin
hasonló eseteket keresve visszaélésekre, nehéz magánéleti helyzetekre meg segítségért,stb...
és már megint mibe botlottam?!(Pedig nem nagyon érek rá)
Nem semmi!Határozottan nem semmi!Ha ez számít.És eddig ez a legjobb!
Erre most nincs is kritikám.Hasonlóan vélekedem.
Inkább szomorú vagyok.Meg durcás.Mert tessék mondani,akkor itt most lehet élni vagy nem?
Nem igazán így képzeltem el.Én úgy látom,hogy ezen sűrgősen változtatni kell.
És még meg sem néztem azt a 2 órás filmet,pedig már az oldalon bolyongok úgy éjfél óta és már hajnal 6 van.De még ezt idebiggyesztem,aztán megyek "mozizni",ha még megvan az bizonyos film.
De hogy mi lesz a gondjaimmal,azt így most nem tudom.
Az biztos,hogy csinálok egy oldalt linkekkel,mert szerintem fontos.
Hozzáfűzni még nem is érek rá semmit,pedig eszembe jutott néhány gondolat.
Hááát,jártam már a "Piszchovadászok"-nál és jártam "Echnic"-nél is meg egyéb helyeken,
de eddig ez a csúcs és lesúlytó,de elhiszem.
De fől!Én élni akarok!
Mindenesetre gratulálok.Komolyan.Nem loptátok az időt.
Jó ez az oldal.
Még jövök.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2008.11.22. 17:52

Kedves Nerka!

Köszönet!
no avatar
User

Eszter

Szerző: Eszter » 2009.01.02. 21:52

Hm, nehéz belekezdeni. Igazából csak azért szerettem volna ide írni, hogy életjelek adjak magamról, és megköszönjem az információkat amiket az oldalon olvastam. A magam 16 évével, átmosott agyával (köszönhető a médiának..amúgy az iskolában is ez van?) és naivan próbálok rájönni, hogy mi igaz a világban, és hogy működik. Amikor egyik felnőtt ismerősöm beszél így nekem, hogy mik is vannak a világban, kik az "irányítók", meg mik történnek, és hogy sok minden csak látszat, mindig bámulok bambán és meglepődök. és igenis próbálom, ill. szeretném, hogy kialakuljon valamiféle helyes, vagy nem is tudom milyen nézetem a világgal kapcsolatban és felismerjem, hogy mi igaz és mi nem. Amiket itt olvastam sokat segítettek, és valahogy végre valami iránt az érdeklődésem is megindult..:) jaj, egyébként még majd nézelődök ám itt az oldalon, de felteszem azt a kérdést, arról, hogy kik uralják a világot VALÓJÁBAN, arról van valami? mármint, hogy a politikusok csak bábok, és kik döntenek? vagy majd ezt máshova..
Nahhát, ennyit szerettem leírni.
Minden jót!
User

martin21

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
332

2005.10.28. 18:27

Miskolc

Szerző: martin21 » 2009.01.03. 10:04

Kedves Eszter!

Üdv. a köreinkben.

Hogy kik "uralják" a Világot? Sok elmélet van. Egyesek szerint a szabadkőművesek. Vannak akik szerint a cionisták. Vannak akik szerint a kettő egy és uaz. De lehet akár több háttérhatalom is, akik kontinenseket irányítanak és úgy dolgoznak össze. Egy valami biztos. A pénz a mozgatórúgója az egész dolognak. Ördögi egy találmány.

martin
" Minden művészet hasztalan, kivéve a zenét! "
-Platon-
no avatar
User

Lucy

Szerző: Lucy » 2009.02.24. 11:23

Szerintem is a Szabadkőművesek!!!

Üdv.: lucy@juggernaut.hu
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2009.02.24. 15:05

Kedves Lucy!

Tudsz mondani róluk valami, ami esetleg nem annyira ismert?
no avatar
User

hegylakó

Rang

UFO kutató

UFO kutató
491

2008.08.20. 15:43

Szerző: hegylakó » 2009.02.24. 22:30

Eszter! Ne haggyd hogy csak negatívan nézzd a dolgokat..ez a honlap ha jól körülnézel, soksok + dolgot is leír, hogy mivé, és hogyan válhatunk!!Ez is a történet része.. hogy most kik uralnak egy dolog, de az is mellette van, hogy mennyités mit tehetsz azért, hogy téged ne tudjanak uralni... = a képességeket ne tudják elfolytani, ami mindenkinek megvan valahol...
no avatar
User

Skagen

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
60

2006.07.01. 13:20

Budapest

Szerző: Skagen » 2009.02.26. 17:01

Erre van mostanság a HAARP.(tudatbefolyásolás)
Az IGAZSÁG napfényre kerüléséhez ÖSSZEFOGÁSRA van szükség!
no avatar
User

bfreshfishb

Szerző: bfreshfishb » 2009.03.11. 19:02

üdv Laci!!!

olyan észrevételem lenne, vagy nem is tudommim, hogy ugye vannak itt cikkek, arról, hogy a németek már a marson voltak '69 előtt....
ésakkor az apollós 1-10 cikkbe meg levan írva, hogy képtelenség 750km-nél távolabb jutni a föltől... thát akkor most ezzel mi a helyzet??

üdv
Balázs
no avatar
User

xlr8r

Szerző: xlr8r » 2009.03.11. 20:37

Szia, én válaszolok amig nem jön meg, remélem nem baj.
Az is ki van irva, hogy nem kötelező hogy elhidd, csupán különböző vélemények cikkekbe öntve.
Szerintem neked kell eldönteni, hogy melyikben bizol jobban, melyiket tartod hitelesnek stb.

Ha azt, hogy sohasem jártak a Holdon (vagy akár a Marson), és többször is egymás után többszáz millió embert
átvertek a médián keresztül, annak ellenerére hogy az első Holdra szállás is élő adásban ment (sajnos itthon nem)
és a több órás élő kimaradást pedig az űrhajósok "hát elfáradtak"-kal magyarázták, vagy hihetsz a rengeteg
a neten keringő kisfelbonású Mars fotókon is, amikkel gyakorlatilag semmit sem lehet bizonyitani, vagy pedig
1000féle dolgot látsz bennük, és 1000 féle magyarázatot adnak is rá...

Sajnos eléggé limitált ez a terület, de pusztán ismeretszerzés céljából a cikkek nagyon jók, ezt meg kell hagyni.
Azt pedig Laci is rád bizná, hogy melyiket választod a sok közül, amelyik közül lassan (de nagyon lassan...)
ki fog majd idővel derülni hogy melyik is az igaz, feltéve ha a felkináltak között ott van.
no avatar
User

rySe

Boszniai mágus piramisok

Szerző: rySe » 2009.06.01. 16:01

Szia Laci!

Tetszik a boszniai piramisokról a cikked, kérdeznék valamit tőled:
Szakács Gábor magyar rovásírásjeleket fedezett a piramisban, amit ugye 31-34ezer évesnek datáltak. Azt magyarázzák nekünk hogy az egyiptomi hieroglif írásnak a modern változata a rovásírás. Akkor hogy is van ez Laci? A pár ezer éves hieroglifák, képírások az elődei a 31ezer éves rovásnak? Valamit itt megint nem látunk tisztán. Nekem a következő a véleményem:
Kialakult az idők során egy népcsoport itt a Kárpát medencében, akik szavakat alkottak, majd jelekkel leírták, gondolom ez nem 100 év hanem évezredek munkája lehetett. Innentől megindult a fejlődés, tudományok, írás, költészet, stb. Grandpierre Attila a mágusokról írt cikkében elmondja, hogy innen a Kárpát medencéből rajzottak ki a 4 égtáj felé. Ez az idő már gondolom a szellemi magaslat lehetett, amikor ekkora tudás birtokában elindultak tanítani, és nem leigázni a másfajta népeket. Na szóval, a mágusok eljutottak már maximum 31ezer évvel ezelőtt a rovásíráshoz itt Magyarországon is, szencáziós tudományos élet lehetett itt akkoriban, magasabb mint ma. E mágusok lehettek az emberiség kultúrhéroszai, akik magas fejlettségük révén, minden népnek olyan nyelvet és főképpen olyan írástipust tanítottak, amit ők megértettek, ettől a rovásírás gondolom az őshazában, azaz itt megmaradt, hisz Magyarországon nem tudok ékjelekről, csomóírásról, vagy hieroglifákról. Tehát visszafelé gondolkodva nem a magyar rokon a sumérral, egyiptomival, szanszkrittal, indiánnyelvekkel, hanem fordítva, a sumér vagy egyiptomi alakult ki a magyarból, majd amikor már az alapszókészlet adva lett minden népcsoport alkotott új szavakat vagy eltanult a másiktól. Ma is megfigyelhető a magyar nyelvbe beözönlő idegen szavak tömege (pl. már nem vásárolunk hanem shoppingolunk). Ha a boszniai piramis tehát a mágustudomány remeke, akkor itt Magyarországon is kell lenni egy Istenháromasságot szimbolizáló piramisegyüttesnek, van is, gondolom Te Laci tudod mire gondolok, kérdés mikor tárjuk fel, mikor kápráztatjuk el a világot a több 100 méter magas őspiramisainkkal?

Üdv rySe
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2009.06.02. 08:20

Kedves rySe!

Szó sincs róla, hogy Szakács Gábor fedezte volna fel a bosnyák piramisokban a feliratos köveket! Ezt állítja?

Kérdésedre a válasz Varga Csaba: Jel, jel, jel című könyvében van. Lényege. Az írás a Kárpát-medencében alakult ki. Varga Csaba bemutatja a Kárpát-medencei ős-ábécét, ennek kora 30.000 év fölött van.

Az írás találmány, nem pedig "kialakult". Idővel változott, ez tény. de hogy ez "fejlődés" lenne?

(nagy)Magyarországon vannak ékjelek: pl. tatárlakai amulett. A kivándorlás során vitték magukkal Mezopotámiába.

Jól gondolod. A "magyar" volt az ősnyelv és az ős-írás.

Igen, nálunk is megvan a piramis-együttes, szerintem ugyanarra a helyre gondolhatunk. Mikor tárjuk fel? Ilyen politikai rendszer mellett? Attól félek, "unokáink sem"....
no avatar
User

rySe

Mégvalami

Szerző: rySe » 2009.06.02. 22:02

Köszi Laci a választ, igazad van a tatárlakai csillagvizsgáló amulett tényleg ékjeles.

Szerinted Magyarországon csak a Pilisben vannak piramisok, vagy máshol is? Pl Erdély, Mátra, Mecsek, Bükk, Börzsöny stb?

Észrevételem, nem tudom én vagyok -e az egyedüli ebben:

Nekem Eger városa is valamit sejtet, az Arvisurában ugye írva vagyon hogy kiépítették az alsó világát, ami ugye a barlangrendszert jelenti.

"Már Gárdonyi Gáza is megemlítette regényében a Kiseged alatt lévő barlangokat, és az igen gazdag állat-, és növényvilág, valamint a földtani értékek miatt Eger Város helyi jelentőségű természetvédelmi területté nyilvánította a Kisegedet."

"A Kis-Eged flóráját tekintve nem marad el a „nagy testvér”, a Nagy-Eged flórájától. Az igen jelentős szubmediterrán hatás miatt, számos déli, melegkedvelő növényfaj tenyészik a déli verőkön..."

Nekem ez a kép, és egy kis Google Earthos böngészés felkeltette az érdeklődésemet:
Kép

Talán a Kis-Eged sem természetes hegy? Szerinted Laci?
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2009.06.03. 07:22

Szia!

Érdekes felvetés. Oda kellene menni és megvizsgálni. És a többi helyszínt is.
Laci
User

Tyrael

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
621

2008.02.07. 11:46

Szerző: Tyrael » 2009.06.05. 22:00

Üdv! Érdekes felvetés!

Hasonlót én is láttam a Zemplén hegységben!
Cikkcakkos fűrészfog alakú hegyek egymás mellett. Nagyon szabályos alakúak. Lapított gúlára emlékeztetnek.
Mint ahogy Laci is mondja, közelebb kell menni és megvizsgálni őket!

Szép estét!
no avatar
User

szeretetimádó

Szerző: szeretetimádó » 2009.06.28. 09:26

Régen olvasom honlapodat, nagyon sok hasznos és fontos információt találva,
ami eddig valahogy elkerülte figyelmemet.
Sok-sok forum létezik már manapság külömböző téma-körökkel,
de sztem még mindig kevés a releváns, igazi,szeretetre és nem indulatokra
nevelő, oktató jellegű, őstörténettel foglalkozó "forrás".
Itt ez szerintem fellehető, bőséges kínálatban.
Hát legfőképpen ezért vagyok itt, gratulálva mindazoknak, akik
hasonlóan hozzám idetaláltak és örömükre szolgál az itt található
"kincsestár".

Csak egy szeretetimádó ! :) :idea:
User

Laca

Rang

veterán

veterán
4193

2007.08.11. 02:03

Szerző: Laca » 2009.07.25. 13:46

O.K. Ennyi? Hozzá is szólhatnál a dolgokhoz!
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
no avatar
User

Imperátor

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
171

2006.07.12. 15:35

Eger

Szerző: Imperátor » 2010.01.22. 00:07

Én Egerben lakom, csak halvány lila gőzöm sincs mit kéne rajta vizsgálni?
Következő