Hold-kutatás, titkos Hold-programok, élet

hold.. újra és újra

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

obelix1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
109

2014.02.07. 22:12

Re: hold.. újra és újra

Szerző: obelix1 » 2014.08.07. 16:06

Tisztelt aranylaci.

Köszönet a legújabb Hold információk öszszefoglalásához. Én is meg vagyok győződve arról hogy a Hold másik oldalaán vannak valakik és komoly bázis komplexumok vannak és valami ott folyik már régóta. Hogy kik lehetnek ott?
Úgy gondolom hogy vagy valóban már a nácik odajutottak, bázist alakitottak ki, melyhez később mások is csatlakozhattak, pl. amerikaiak, oroszok. De Lehet hogy abban az időben még nem sikerült annak ellelnére hogy a németek nagyon igyekeztek és csak később Werner von Braun idejében jutottak oda. A szemályes véleményem az hogy számos példa van rá hogy az egész ürtehnológia a náci tudósoktól származik, aki az ufo tehnológiával akár a marsig is eljuthattak nemhogy a Holdig, ráadásúl az amerikaiak és oroszok a német tudósok segitségével épitették fel az ürprogramokat.
Az utolsó lehetőség a földönkivüliek jelenléte a Holdon, akik vagy az emberekkel szövetkezve, vagy nélkülük ott lehetnek már régóta, figyelnek, bányásznak, vagy más tevékenységet is folytatnak.
Megdöbbenéssel olvastam, hogy az amerikaiak 2oo9-ben, Nasa, két atom vagy más tipusú bombát robbantott a Holdon. Ez komplikálja a helyzetet, hiszen ezt miért tehették? Ez az ottani munka része, esetleg ráijesztettek valakikra? De hogyan tehették meg pl földönkivüliakke, ha feltételezzük hogy ők fejlettebbek ha már ott vannak?
Nehéz kérdés, de valamelyik variáció igaz kell legyen, csak még nem lehet biztosan tudni hogy melyik.

Nagy érdeklődéssel figyeltem a kinai vállalkozást és bár érdekes fotókat közölt, mégis sajnálom hogy tönkrement a robot, bár szerintem nem véletlenül. Kizárt hogy ne ismerték volna a Holdon uralkodó körülményeket. Szerintem ez is az ürháborúnak egy fejezete. Ahogy látjuk hágy bolygónkon is elkeseredett harc folyik mindenért ugyanúgy történik ez oda fennt is, sajnos.

Találtam egy nagyon érdekes képet, videót, amelyet a Google Monn-on találtak. Tehát nem amatőr felvétel, hanem a Google készitette és szerintem jól kiegésziti az általad összegyöjtött és prezentált bizonyitékokat. Egy humanoid látszik rajta, ahogy megy a Hold felszinén, de hogy ember-e vagy humanoid földönkivüli az kérdés, bár ránézésre nagyon is emberszerú lény. :O
https://www.youtube.com/watch?v=7QdYvelStn8
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

2005.05.05. 10:44

Szentes

Szerző: aranylaci » 2014.08.07. 20:02

Köszönet!
no avatar
User

yupiter

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
997

2005.11.03. 14:23

Szerző: yupiter » 2014.08.08. 13:48

Ne marháskodj, obelix1!
Több száz méter magas humanoid?? :D
Nézd meg, mekkora a lépték...
no avatar
User

Bőkény

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
218

2013.01.19. 21:59

Dévaványa

Szerző: Bőkény » 2014.08.08. 16:54

Lehet hogy egy szobor...
no avatar
User

obelix1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
109

Szerző: obelix1 » 2014.08.09. 12:25

Szia yupiter.
Én nem hülyéskedek, csak érdekesnek találtam ezt a Google Moon-os képet és feltettem. Szerintem minden fúrcsa képet érdemes megvizsgálni, hogy a dolgokat a helyére tegyük. Mindenesetre érdekes, tudván hogy még bázi is van a Holdon. Kiváncsi vagyok asrnylaci véleményére és mindenki véleményére ezzel a képpel kapcsolatban.
no avatar
User

obelix1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
109

Szerző: obelix1 » 2014.08.09. 12:43

Sziasztok.
Ime egy újabb Holdon talált fúrcsa hely.
http://www.ufosightingsdaily.com/
no avatar
User

obelix1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
109

Szerző: obelix1 » 2014.08.09. 12:47

...a kutató aki rátalált a Hold anomáliára, felhivja a figyelmet egy korábban általa a Merkúron talált több olyan struktúrára, amelyek hasonlitanak egymásra. Ez még érdekesebbé teszi a dolgot.
http://www.ufosightingsdaily.com/2014/0 ... hotos.html
no avatar
User

Kikapós Max

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
7

2013.01.22. 15:58

Szerző: Kikapós Max » 2014.08.21. 11:26

Mik a gömbök a kráterekben? https://www.youtube.com/watch?v=FCLXz350OO4 John Lenard Walson által házilag összerakott kamrájával készített homevideo..
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2014.08.21. 15:22

Ez már úgy 50 éve megválaszolatlan kérdés...
no avatar
User

obelix1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
109

Szerző: obelix1 » 2014.09.06. 21:38

www.ufosightingsdaily.com/2011/06/nasa- ... lo-20.html

Video gyüjtemény néhány nagyon érdekes Hold anomáliáról.
Többen állitják hogy ezek igazi felvételek.
Mit szóltok hozzájuk? Szerintetek lehet valami abban a Hold városban amit bemutatnak? :O
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2014.09.07. 20:00

A hengeres tárgy fotója bizonnyal eredeti. A többi azonban - számomra - kétséges.
User

Laca

Rang

veterán

veterán
4193

2007.08.11. 02:03

Szerző: Laca » 2014.09.08. 13:15

A Youtube video megosztó portálon egyes információk szerint 2007. április elsején, vagyis bolondok napján került fel az első videó a férfitől, aki a „retiredafb” nicknéven vált ott ismertté. A hoaxer személyazonosságát nehéz volt beazonosítani, mert ezzel egy időben több fiókból is feltöltötték a szóban forgó felvételt, így az eredeti forrást idővel csaknem lehetetlen volt megtalálni. Ugyanígy kétségbe vonható már ezek alapján a női idegen űrhajósról készült filmfelvétel is, mely feltehetően egy előre megkreált bábu rituálé-szerű vizsgálatát mutatta be. A felvételen a háttérben megfigyelt panelek, műszerfalak tipikusan emlékeztettek egy holdkomp belsejére, azonban ahhoz túl sok volt odabenn a hely, arról nem is beszélve, hogy állítólag a Földön került sor a lény anatómiai, és egyéb vizsgálatára. Érdekes végigfutni az alábbi képet, mely arra próbál kilyukadni, hogy a hoaxer hogyan próbált egyszerre több személy bőrébe bújni az interneten keresztül, megalapozva ezzel az Apollo-20 legendát.

Forrás: http://legendavadasz.hu/ufo/apollo_20_2_resz

Egyéni véleményem csupán annyi: ezektől függetlenül vannak dolgok a holdon amik egyszer majd kiverik a biztosítékot...
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
User

Laca

Rang

veterán

veterán
4193

Szerző: Laca » 2014.09.08. 20:00

no avatar
User

obelix1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
109

Szerző: obelix1 » 2014.09.10. 17:40

Szia Laca.
Köszönöm a jó kis cikket amit feltettél. Jó részt egyett értek az ott elmondottakkal, de nyilván mindenre teljes, biztos választ nem tudnak ők sem adni, viszont nagyon alaposan elemzik a videókat. A Monaliza videot már az elején sem hittem hittem el, fúrcsa az egész ahogy van, a Holdon biztos van bázis-más felvételeken is szépen látszik, főleg a torony, de szerintem is egy nagy hamisitás az egész, nekem túl si-fisnek tünik a dolog.
És hát itt már elő is jön a hoaxok, hamisitások kérdése amelyekkel tele szemetelik az internetet. Nagyon tetszik az a leleplezés arról az illetőről aki ilyesmivel foglalkozik és felismerhetőek a hamisitásai a témával kapcsolatban. sajnos vannak bőven akik ezzel foglalkoznak, hobbyból, vagy ezért fizetik hogy jól megzavarják a kutatókat. Nem könnyü ráadásúl kiszürni ezeket, ezért is jó ha több kézen átmennek a képek, videok, információk, mert úgy jobban kiszürhetők.
Ettől függetlenül hiszem hogy vannak dolgok amiket valóban elhalgat a Nasa és valóban vannak a Holdon is különleges dolgok amelyeket kutatni kell. És hallottam már olyanok véleményét is aki egy az egybe elfogadják pl. Monalisa létezését és más hoaxokat is valóságnak vélnek. Szerintem a legjobb középről elemezni az információkat és úgy eldönteni hogy miről is van szó.
User

Laca

Rang

veterán

veterán
4193

Szerző: Laca » 2014.09.10. 18:57

Nincs mit szívesen!

Az a gond hogy hivatásos hoaxerek kavarják a dolgokat hogy lejárassák a valódi tényeket, azért hogy ne higgyen el már senki semmit.
Ember használja józan eszét és vegye a fáradtságot járjon utána dolgoknak amennyire csak lehet.
Sokkal régebben itt vannak mint ember él a földön, és nem csak itt a földön és holdon hanem az összes naprendszerünkben lévő égitesteken amin meg lehet maradni, tehát szilárd égitest, és a többi rendszerekben is, mert az élet folytonos.
Viszont vannak szabályok amit be kellene tartani egy fejlett kultúrának, itt erről szó sem lehet, nem vagyunk fejlettek.....
no avatar
User

obelix1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
109

Szerző: obelix1 » 2014.10.09. 17:32

woooooooooooowwwwwww
Ez mind a holdnál történt. Azt mondják hogy dimenzió robbanást látunk, de szerintem egy féregjárat is kinyilhat ekkora energiával.
http://www.youtube.com/watch?v=c54UT8VCCBQ#t=17
no avatar
User

obelix1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
109

Szerző: obelix1 » 2014.10.09. 17:37

http://www.youtube.com/watch?v=YVaHKlTfaKQ
..egy másik perspektivából.
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
1102

2005.07.09. 00:53

Pécs

Szerző: Gabe » 2014.11.09. 20:41

Szia obelix1!

A linkelt Holdas videók csak gyenge animációk!
Átverés mindkét videó.

Gabe
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

obelix1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
109

Szerző: obelix1 » 2014.11.10. 20:01

Szia Gabe.
Sajnos túl sok a szemét a neten nem könnyü mindig kiválasztani a nem hoax infokat, videókat. Jó lenne egy progi amivel ki lehet szürni a fake dolgokat.
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
1102

2005.07.09. 00:53

Pécs

Szerző: Gabe » 2014.11.10. 22:21

Ezen csak a gyakorlott szem és a kritikus hozzáállás segíthet.

De még azok sem mindig:
http://www.youtube.com/watch?v=c9cDUpLYkkA
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2015.01.14. 10:22

Nocsak, mégis látszanak az égen a csillagok a Hold felszínéről?....

http://www.space.com/28180-china-moon-l ... photo.html
no avatar
User

obelix1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
109

Szerző: obelix1 » 2015.02.11. 13:26

ElőzőKövetkező