Köszönet a legújabb Hold információk öszszefoglalásához. Én is meg vagyok győződve arról hogy a Hold másik oldalaán vannak valakik és komoly bázis komplexumok vannak és valami ott folyik már régóta. Hogy kik lehetnek ott?
Úgy gondolom hogy vagy valóban már a nácik odajutottak, bázist alakitottak ki, melyhez később mások is csatlakozhattak, pl. amerikaiak, oroszok. De Lehet hogy abban az időben még nem sikerült annak ellelnére hogy a németek nagyon igyekeztek és csak később Werner von Braun idejében jutottak oda. A szemályes véleményem az hogy számos példa van rá hogy az egész ürtehnológia a náci tudósoktól származik, aki az ufo tehnológiával akár a marsig is eljuthattak nemhogy a Holdig, ráadásúl az amerikaiak és oroszok a német tudósok segitségével épitették fel az ürprogramokat.
Az utolsó lehetőség a földönkivüliek jelenléte a Holdon, akik vagy az emberekkel szövetkezve, vagy nélkülük ott lehetnek már régóta, figyelnek, bányásznak, vagy más tevékenységet is folytatnak.
Megdöbbenéssel olvastam, hogy az amerikaiak 2oo9-ben, Nasa, két atom vagy más tipusú bombát robbantott a Holdon. Ez komplikálja a helyzetet, hiszen ezt miért tehették? Ez az ottani munka része, esetleg ráijesztettek valakikra? De hogyan tehették meg pl földönkivüliakke, ha feltételezzük hogy ők fejlettebbek ha már ott vannak?
Nehéz kérdés, de valamelyik variáció igaz kell legyen, csak még nem lehet biztosan tudni hogy melyik.
Nagy érdeklődéssel figyeltem a kinai vállalkozást és bár érdekes fotókat közölt, mégis sajnálom hogy tönkrement a robot, bár szerintem nem véletlenül. Kizárt hogy ne ismerték volna a Holdon uralkodó körülményeket. Szerintem ez is az ürháborúnak egy fejezete. Ahogy látjuk hágy bolygónkon is elkeseredett harc folyik mindenért ugyanúgy történik ez oda fennt is, sajnos.
Találtam egy nagyon érdekes képet, videót, amelyet a Google Monn-on találtak. Tehát nem amatőr felvétel, hanem a Google készitette és szerintem jól kiegésziti az általad összegyöjtött és prezentált bizonyitékokat. Egy humanoid látszik rajta, ahogy megy a Hold felszinén, de hogy ember-e vagy humanoid földönkivüli az kérdés, bár ránézésre nagyon is emberszerú lény.

https://www.youtube.com/watch?v=7QdYvelStn8