Hold-kutatás, titkos Hold-programok, élet

HOLD ELMÉLETEK

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

HOLD ELMÉLETEK

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 09:45

payne
Csatlakozott: 2005.06.23., 9:35
Hozzászólások: 56


Elküldve: 2005 Aug. 03, 15:07 Hozzászólás témája: HOLD ELMÉLETEK


sajnos ez nem az én írásom. :oops:
gondoltam érdekel mást is.
:roll:

Az elképesztő elmélet az üreges Holdról és az idegen hajóról ma is él
2003-03-08 10:00:52

Kér orosz kutató még a '70-es években dolgozott ki egy fantasztikus, extravagáns elméletet, mely szerint Holdunk üreges, és egyáltalán nem égitest, hanem egy hatalmas, kozmikus Noé-bárkája. Azaz, egy idegen űrhajó. Az elméletben máig nem akadtak tudományos hibára.

[A meteoroktól mesterséges köpeny védi a Hold-hajót?]A tibeti krónikák leírása szerint a vízözön idején még nem volt Hold az égen. Ezt a gondolatot aztán bizonyos szláv legendák is átvették. A Jelenések könyve pedig azt meséli, hogy a Holdat a Föld kapta el mintegy 13 ezer évvel azelőtt. Még 1970-ben történt, hogy két orosz kutató kidolgozott egy lenyűgöző elméletet, mely első látásra teljes egészében megmagyarázza a Hold-jelenséget - olvasható a Para-normal oldalán.

Mihail Vaszin és Alexander Cserbakov szerint a Hold teljesen üres! Nincs benne semmi. Ám a két kutató azt is hozzátette, hogy "a Hold nem a Föld természetes kísérője, hanem egy hatalmas, üreges planetoid, melyet egy technikailag fejlett civilizáció épített - belülről eleve üregesnek tervezve -, majd föld körüli pályára állította, mintegy 1 milliárd évvel ezelőtt". Ráadásul a "Hold belső ürege tartalmazza az utazáshoz szükséges üzemanyagot, eszközöket, navigációs műszereket és megfigyelő-eszközöket is".

Más szavakkal a belső űrhajó, melyet maga a Hold takar mindent tartalmazhat ahhoz, hogy megjelenítse egy idegen faj "Noé bárkájának" szerepét. A hold-hajót intelligens lények vezették, egy olyan űrbeli utazásra, mely akár több száz millió évig is eltarthatott. Az is elképzelhető, hogy a mi holdunk volt egy, a bolygóját elvesztő faj lakhelye....

Mára a Hold egy halott várossá vált, melynek közepében egy halott civilizáció alussza végső álmát, így elmondható, hogy az égitest nem más, mint egy kagylóhéj, telis-teli speciális műszerekkel, melyek hosszú ideje automatikusan vezérlik a járművet. A hajó pedig valamikor magára maradt a föld körüli pályán. A kutatók egyelőre nem tudják miért. Így a Hold egy gömb, melyet körbevesz egy finom fal. Talán ez a külső réteg is további két rétegből áll, a külső durván megmunkált, és elnyeli a becsapódó meteorok keltette lökéshullámokat, és vastagsága akár a 32 kilométert is elérheti.

A belső borítékban pedig ott vannak a mesterséges atmoszférát fenntartó gázok, melyek az élőlényeken kívül különböző technológiai megoldásokkal a növényeket is táplálják. Még mélyebben az életterek terülnek el - pontosan a Hold magjában - az üzemanyag-tartalékokkal, a gépekkel és minden szükséges felszereléssel, melyekkel mesterséges fényt, légkondicionálást lehet fenntartani. A Hold ilyen üreges, belső szerkezete megmagyarázhatja, hogy az égitest tömörsége miért háromszor kisebb, mint a Földé.

[A rendkívül vastag külső réteg létét már bebizonyította a NASA]Vaszin és Cserbakov leszögezte, hogy első látásra bizony elméletük tökéletes őrültségnek tűnhet, ám hozzátették, minél többet tudunk meg a holdon járt emberek és szondák által gyűjtött adatokból, egyre inkább kitűnik, hogy nincsen mivel megcáfolni az elméletet. Eddig még egyetlen kutató sem tanulmányozta a mi Holdunk eredetét. Nem is gondolkodtak rajta.

Az elmélettel elvileg rengeteg holdi rejtélyt meg lehet magyarázni. Például azt, hogy a legnagyobb lunáris kráterek, a 150 kilométer széles átmérővel rendelkezők is csak 3 kilométer mélyre hatoltak az égitestbe. Miért? Egészen egyszerűen azért, mert a nagy meteorokat egy felfegyverzett réteg megállította. Emellett a holdi kráterek mélye nem konkáv - homorú - hanem konvex - domború. Mindez azon ténynek köszönhető, hogy a holdi héj gömbölyű.

[Az űrhajósok köztudottan tapasztaltak valamit, ami miatt nem merünk felmenni az égitestre]Azon területek, ahol a külső védőburok eltört a legénység feltöltötte egyfajta cementtel, mely miután kiszáradt finom porrá lett - a jól ismert holdi porrá. Ezek a területek vajon miért rendelkeznek nagyobb gravitációs kapacitással, mint a többiek? Mert a legénység több anyaggal töltötte fel őket, itt voltak a legnagyobb javítások.

Emellett bizonyos, hazahozott holdkőzetek nagy arányban tartalmaznak rendkívül ritka fémeket, ráadásul elképesztően ellenállnak a hőnek és a korróziónak. A kutatók elmélete szerint ezen kőzetek a becsapódások ellen felszerelt kéreg egyes darabjai. A Holdon látható és láthatatlan ábrák különbözőségei pedig szintén az aszteroidák egyenetlen kiállítása lehet, melyek akkor találták el őket, mikor ezt a hatalmas Szputnyikot beirányították a földi területre. Az orosz kutatók emellett okot találtak a holdi mágnesességre, a vég nélküli vibrációkra, a véletlenszerű gázkisugárzásokra - melyek a belső atmoszféra kiáramlásai lehetnek. Valamint a Hold tökéletes kör alakú pályáját is a manőverező űrhajónak tudják be.

[Elég nagy, szép és tökéletes ahhoz, hogy egy idegen faj otthonát rejtse, vagy mégsem?]Ezen extravagáns elmélet halmozott következtetései nem hatottak meg mindenkit, voltak és vannak olyan kutatók, akik szerint ez volt az évszázad "orosz űrvicce". Ám a Hold-Szputnyik elméletet lefordították angolra és máris követőket talált. Még egy NASA kutató, Dr. G.E. Mueller is áldozatul esett, aki egy sidney-i konferencián kijelentette, hogy az orosz elmélet ad csak elfogadható magyarázatot az Apollo 12 holdmodul és az Apollo 13-at szállító Saturn rakéta harmadik fokozatának, fényvisszaverődések miatt bekövetkezett katasztrofálisnak ható landolására.

Egy 1977-es cikkben már arról tudósítanak, hogy rengeteg fizikus és csillagász olvasta a Hold-hajóról készült könyvet, és senki nem talált benne alapvető tudományos hibát. Később egy, a Hold mozgását megfigyelő NASA-kísérletsorozat azt a végeredményt produkálta, hogy az égitest sokkal tömörebb a felszínén, mint a mélyben! Ebből mi az igazság, azonban csak akkor derül ki, ha megint hajlandóak leszünk felmenni a Holdra, és leásni a mélyére, hogy fény derüljön a nagy, idegen-űrhajó titkára.

Forrás:RTL Klub Online
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 12:48

Juzo
Csatlakozott: 2005.08.31., 10:42
Hozzászólások: 95


Elküldve: 2005 Aug. 31, 11:04 Hozzászólás témája:

Álítólag a holfelszín vizsgálata közben csupa olyan anyagokat (és olyan arányban) találtak, amiket a foldi tudósok is megneveztek, mint az űrhajóburkolat szükséges anyagi összetevői.
Az is kérdéses, hogy valójában miért fejezték be, a holdexpedíciókat, de a nasa állítása, azaz, hogy nem éri meg pénzügyileg teljesen logikus.

Először is azt kéne megtudni, hogy van-e még élet a belselyében. ugyanis lehet nem nézik jó szemmel a betolakodókat. Ha viszont sikerül bejutnunk, esetleg birtokba vennünk, óriási technikai fejlődést jelentene.

Egyébként első gondolatom az eredetéről az volt, hogy a miénk. Új bolygót kerestünk az emberiségnek, és ezt találtuk. Aztán leköltöztünk a földre, és újrakezdtük.
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 12:49

Gabe
Csatlakozott: 2005.07.09., 0:53
Hozzászólások: 93
Tartózkodási hely: Pécs


Elküldve: 2005 Szept. 03, 1:10 Hozzászólás témája:

Én is hallottam eről és elgondolkoztam azon,hogyha a videók nem hamissak a holdraszállásról,akkor hogy lehet az,hogy az űrhajósok úgy ugrálnak,mintha a Marson lennének.Ugyanis a Mars gravitációja fele a Földének és szerintem körülbelül ilyesmi lehet ott a mászkálás.
De a Hold ami igen pici mégis van akkora gravitációs ereje,hogy ár-apáj
hatást gyakorol és az űrhajósok nem repülnek el a fenébe miután jól elrugaszkodnak a talajtól.
Persze lehet,hogy az én ismereteim túl szegényesek és ezért tévedek. :?:
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 12:53

aranylaci
Site Admin
Csatlakozott: 2005.05.05., 10:44
Hozzászólások: 76
Tartózkodási hely: Szentes


Elküldve: 2005 Szept. 05, 16:29 Hozzászólás témája:

Kedves Juzo!

Nem hiszem, hogy "erőltettett" lenne. Az általad is ismert kijelentéseket olyan fényképész szakemberek, filmesek, díszlettervezők, stb. tették, akiknek ez a szakmája, és kapásból meg tudnak különböztetni egy stúdiófelvételt egy külsőtől, mert hajszálpőontosan tudják- iskolába tanulták - hogyan kell a világítótesteket elhelyezni, hogyan kell az operatőrnek elhelyezkedni, stb. És azt is tudják, hogy a Holdon fent, nem szokták a köveket megszámozni gonosz kicsiny űrmanók... :D )))

A csillagok láthatóság vagy nem láthatósága pedig döntő érv! Ezen bukott meg az egész NASA hírdömping, miszerint tényleg jártak ott.

Egyénként ténylegjártak ott, csakhogy nemcsak ők, namcsak azok, akik mondják, nem pontosan ott, és nem azzal, ahogy mondják... Különben minden stimmel.

Az emberek azt látták, hogy VALAMI felemelkedik kb 40 km-es magasságig, mert aztán már nem látták... Azt is csak 5 km-ről, illetvea tv-képernyőről.

Az oroszok persze, hogy nem cáfolták meg. Együtt mentek. Lehet, nem minden alkalommal, de együtt csinálták az egészet.

Hát akkor jó "röhögést" kívánok. Feltételezem Te mindazzal a szakmai (fotózási, díszletbeállítási, filmezési, operatőri, csillagászati, fizikai, stb.) ismerettel rendelkezel, hogy ezt megtehesd. De jó neked! Én nagyon sok embert meghallgattam, többek közt személyesen beszéltem "Holdon járt" űrhajósokkal, százával elemeztem a fotókat, beszéltem különböző szakemberekkel, és ezek után merem kijelenteni, hogy amit nekünk beadnak "holdraszállásokat", azok stúdiófelvételek. Járhattak a Holdon, minthogy jártak is, a marson is jártak, és járnak is, de mi NEM azokat a képeket, felvételeket, embereket láttuk, akik ezt végrehajtották.

Ennyi.

Szeretettel:
Aranylaci
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 12:54

Milán
Csatlakozott: 2005.08.31., 9:08
Hozzászólások: 9
Tartózkodási hely: Karcag


Elküldve: 2005 Szept. 05, 21:13 Hozzászólás témája:

Én olyanról hallottam, hogy állítólag, még mielőtt Neil Armstrong-ék kiszálltak volna a hold porába, hosszas párbeszéddel, beszéltek meg valamit, amiről nemtud senki, semmit, meghogy a NASA megtiltotta, hoyg kiszálljanak az űrhajóból, mert "rossz helyen" landoltak(valamit láttak amit nem kellett volna), és ezért kellet a holdra szállás stúdiófelvételt elkészíteni. Nemtom hogy ebből mennyi igaz, és hogy jol tudom-e.
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 12:55

aranylaci
Site Admin
Csatlakozott: 2005.05.05., 10:44
Hozzászólások: 76
Tartózkodási hely: Szentes


Elküldve: 2005 Szept. 06, 13:48 Hozzászólás témája:

Kedves Milán!

Ebből az igaz, hogy Armstrongék, már ha ők voltak azok, 65 km-rel túlrepülték a tervezett leszállási helyet, s éppen egy közös orosz-USa bázis mellett parkoltak le. Azon filóztak 4.5 óráig, hogy most mi legyen. Mégiscsak blama lett volna, ha megy az élő adás, megy a "kis lépés egy embernek..." szöveg, aztán a háttérben ott egy épület, rajta a felirat: CCCP..... Azzal ment el a 4.5 óra, hogy különböző engedélyeket kellett megszerezni, s végül az 1969-es holdraszálláshoz bevágták az 1957-es képanyagot - azért volt olyan hihetetlen rossz minőségű! - és Armstrongék hangját. Így ő is elszólta magát, amikor azt mondta: "Úristen, ezek itt vannak!" - próbálták is szavait az ufókra kenni.... Az összes többi "hivatalos" holdraszállás már stúdiófelvétel volt, az 1969-es esetében pedig a tévén az 1957-est láthattuk.

Nagyjából ennyi történt.

Szeretettel:
Aranylaci
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 12:56

payne
Csatlakozott: 2005.06.23., 9:35
Hozzászólások: 56


Elküldve: 2005 Szept. 06, 21:51 Hozzászólás témája:

én inkább tartom hihetőbbnek a földönkívüli tevékenységet a holdon mivel már a legelső csillagászok is megfigyeltek furcsa fényjelenségeket ott.és akkor még sehol se volt a mi technikánk.azt meg nem tartom valószínünek hogy csak ugy átadják az emberek számára a bázisaikat.
egyébként az se valószínü hogy mi jöttünk ide a holdal.ennél egy kicsit bonyolultabb a helyzet.inkább azok jöttek akik felügyelik az életet a földön beépülve a társadalmunkba.ezt a beépülést már megtehették a legelején vérvonal formályában hogy minden terv szerint történjen.

van egy 2004-es műsor ahol volt űrhajósokat faggatnak kényes kérdésekről.nem igazán válaszolnak. mindegyik elmegy a kamera elöl amint megtudják hogy miről szól a kérdés.még én se néztem végig csak belenézegettem konkrétumot ezért még nem mondanék róla.
több ezer éve vagy még jóval több ideje idejárnak. gondoljátok nem volt már foglalt a hold és a mars?és a föld?!
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 12:57

Zlatan
Csatlakozott: 2005.08.19., 0:35
Hozzászólások: 22


Elküldve: 2005 Szept. 07, 15:22 Hozzászólás témája:

Az egész holdraszállás videóval 2 bajom van. Aranylaci már mind2-t említette előbb. Az egyik az, hogy meg vannak számozva a díszletek, úgy mint egy filmben (micsoda véletlen :D ). A másik bajom pedig a csillagokkal, vagyis azok hiányával van. Ez elkerülhetetlen volt, mivel ha ott hagyják a felvételen a csillagokat, akkor a csillagászok hamar kételkedővé váltak volna (csillagképek miatt). Az árnyékokba azért nem kötök bele, mert ilyen jelenség a Földön is megfigyelhető.
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 12:58

payne
Csatlakozott: 2005.06.23., 9:35
Hozzászólások: 56Elküldve: 2005 Szept. 07, 16:13 Hozzászólás témája:

ITT VAN KÉT LINK AMIN ELEMZIK A HOLDRASZÁLLÁST:

http://www.fast-geheim.de/html/kapitel_1.html

a képekre kattintva tudtok bemenni az adott témába


http://www.erichufschmid.net/Science_Challenge_24H.html
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 12:59

cortez
Csatlakozott: 2005.09.06., 14:35
Hozzászólások: 9


Elküldve: 2005 Szept. 07, 17:08 Hozzászólás témája:

Én nemtudom, de ezeket a csillagos dolgokat millióegyszer megmagyarázták már.... Miért kéne látni a csillagokat feltétlenül?

A másik: írtátok, hogy hogyan lehet 40 évvel ezelőtt holdraszállni egyáltalán...

62-ben akkor hogyan lehetett a marsra? Ugyanúgy....

egyébként az indexen van egy ilyen topic, bizonyára láttátok..nálam ezerszer hozzáértőbbek centiről centire leírják ezeket a moon hoaxokat. A "c" betű meg ezek már rég nem bizonyítékok...

ezek azoknak írodnak akik egyáltalán nem értenek hozzá....

hozzáteszem, hogy ettől lehet közöttük stúdiófelvétel....
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 13:00

payne
Csatlakozott: 2005.06.23., 9:35
Hozzászólások: 56


Elküldve: 2005 Szept. 07, 19:23 Hozzászólás témája:

sikerült megnéznem a filmet amit említettem.címe:ASTRONAUTS GONE WILD.megszólalnak benne:
edwin buzz aldrin jr.
neil armstrong
ed mitchell
alan bean
william anders
eugene cernan
alfred worden
michael collins

hát mit mondjak szörnyű amilyen zavarba tudják hozni ezeket az állítólagos űrhajósokat.szinte mindegyik menekül és nem nagyon esküdnek meg a bibliára hogy jártak e a holdon.egyik űrhajós ellentmond a másiknak.ugy néz ki mindegyik hazudik.
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 13:02

Zlatan
Csatlakozott: 2005.08.19., 0:35
Hozzászólások: 22


Elküldve: 2005 Szept. 08, 13:47 Hozzászólás témája:

Aranylaci megtaláltam a filmet torrenten
http://www.mininova.org/tor/30160

Én is leszedem mert elég kiváncsi vagyok már :D
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 13:07

aranylaci
Site Admin
Csatlakozott: 2005.05.05., 10:44
Hozzászólások: 76
Tartózkodási hely: Szentes


Elküldve: 2005 Szept. 11, 9:15 Hozzászólás témája:


Kedves Juzo!

Az elmélet szép, csak nem helyes. Mármint a rövid záridő használata.

tegyük fel, így van. Tegyük fel. Akkor a Holdon járt űrhajósok nem mondták volna, hogy nem látták a csillagokat szabad szemmel. Oké, lehúzták a rostélyt. De amikor árnyékban voltak felnyitották...

De roppant prktikus bizonyítás:

1. Az űrállomásról látják acsillagokat, pedig ott is ott van a Nap, sőt a Föld is, ami meglehetősen fényes....

2. A holdon árnyékban (félárnyékban( is fényképeztek, ráadásul közelre. Ezeken a képeken látszania kellene a csillagoknak, márcsak azért is, mert a Holdról nézve korántsem olyan halványak, mint a Földről. Ha nem számolok túl rosszul fejben - ki tudja? - a Holdról a csillagok kb. 50-szer látszanak fényesebbnek, mint a Földről. Pech.

Zászlólengés: A vákuumban a csillapítás mértéke szinte nulla. Igen. Csakhogy éppen ezért, MEREV TESTKÉNT kellett volna azászlónak mozognia, és nem lengeni. (Igen tudom, most az a következő, hogy a zászló anyagában feszültségek léptek fel és ez látszott úgy, mintha lengene.... - nem nyert. Kipróbálták.)

Szeretettel:
Aranylaci
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 13:08

Juzo
Csatlakozott: 2005.08.31., 10:42
Hozzászólások: 95


Elküldve: 2005 Szept. 11, 12:12 Hozzászólás témája:

1. Látni a holdon is látták, csak nem tudták lefényképezni. Lefényképezni az űrállomásokon sem tudják, kivéve amikor direkt azt fényképezik.

2. Azért az árnyékban is épp elég fény van, hogy ne látszódjanak. CSillagokat inkább percben mérhető záridőkkel szoktak fényképezni, tök sötétben is. 60-as évekbeli technikával meg végképp.
Az 50 az hogy jött ki? Egy cseppet sztem sok lett.

3. DE a szászló nem merev test, így úgy leng, ahogy a kezdőlökst kapta. Azt pedig nem felület kapta, hanem egyes pontjai is.
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 13:10

Juzo
Csatlakozott: 2005.08.31., 10:42
Hozzászólások: 95


Elküldve: 2005 Szept. 11, 20:37 Hozzászólás témája:

Ezzel a csillag nem látszik dologgal a leglogikusabb dologba kötöttek bele, a ferde árnyékok mellett.

Egébként hol voltak az oroszok amikor cáfolni kellett?
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 13:11

payne
Csatlakozott: 2005.06.23., 9:35
Hozzászólások: 56


Elküldve: 2005 Szept. 11, 21:47 Hozzászólás témája:

én adtam két filmcímet.ha akarod megnézed és döntsd el hogy mi az igazság.ruszkiktól te nem fogsz hallani semmit.egyébként azt se hallottam még tőlük hogy alátámasztanák a NASA kijelentéseit.

itt található egy két dolog.holdról,marsról,stb.:
http://lunaranomalies.com/

itt meg megnézheted hogy miről szól a film.találsz bemutatót:
http://ufonasa.terra-ent.com/
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 13:12

Juzo
Csatlakozott: 2005.08.31., 10:42
Hozzászólások: 95


Elküldve: 2005 Szept. 11, 23:02 Hozzászólás témája:

Majd hülyék lesznek alátámasztani, hisz amerika volt az ellenségük. Viszont ők lettek volna a legboldogabbak, ha kiderül, hogy az amerikaikak hazudnak.
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 13:13

payne
Csatlakozott: 2005.06.23., 9:35
Hozzászólások: 56


Elküldve: 2005 Szept. 12, 7:47 Hozzászólás témája:

oroszország ugyanugy hazudik mint amerika.tudják ők hogy mi a helyzet.ha foglalkozol egy kicsit az illuminátusokkal vagy a szabadkőművesekkel akkor rájössz hogy mi is az igazság a háborúk körül.
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 13:13

aranylaci
Site Admin
Csatlakozott: 2005.05.05., 10:44
Hozzászólások: 76
Tartózkodási hely: Szentes


Elküldve: 2005 Szept. 12, 16:57 Hozzászólás témája:

Kedves Juzo!

Hogy hol voltak az oroszok? Hát ott a Holdon...

Szeretettel:
Aranylaci
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 13:15

Gabe
Csatlakozott: 2005.07.09., 0:53
Hozzászólások: 93
Tartózkodási hely: Pécs


Elküldve: 2005 Szept. 23, 22:51 Hozzászólás témája:

A Földön eddig talált legrégebbi kőzet (legalábbis amit utóljára hallottam)
4.5 milliárd éves.A Holdközetek vizsgálata során 5-6 milliárd éves mintákat is találtak. :shock:
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.14. 13:17

normális
Csatlakozott: 2005.09.25., 13:03
Hozzászólások: 14


Elküldve: 2005 Szept. 25, 13:52 Hozzászólás témája:

1. A zászló nem egyszerű zászló volt! Valami szálakkal keményítették meg hogy úgy látsszon hogy lobog merthát mien lehangoló lett volna a holdon egy lekonyult amcsi zászló. Javaslom hasonlítsátok ossze a zászlót külömböző képeken, és a dolog rögtön tisztázódik.

2.A csillagok azér nem látszanak mert nem elég fényesek. Csak minimul 10 mp-es expozícióval látszanának. a légkör nem nagyon számít.

3.Nem emlékszem hol de van egy honlap(magyar, ahol mindenre megvan a megoldás megkeresem és ideírom a címét.
_________________
normális a nemnormálisságban
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2005.10.20. 07:45

http://ataisz.tvn.hu/ataisz/ata08.html

"Tudásunk szerint a csillagoknak és a bolygóknak is van egy intelligens, a csillag és a bolygó életét valóságosan is befolyásoló speciális térkvantumja. Ezt nevezik az ősi iratokban Tóremnek. Ezek a tóremek egyfajta hierarchikus rendszerben működnek, és információs kapcsolatban vannak egymással is. A Föld szellemének a neve Joli-Tórem. A Napé Ráten. A Hold 3,65 ször kisebb a Földnél."

"Vannak női és férfi típusú szeránok, vagyis térkvantumok, így a bolygóknak "neme" van. Persze itt nem biológiai nemről van szó, hanem esetünkben jobbos, vagy balos (speciális) fénykvantumokról beszélhetünk. A Hold szintén női jellegű égitest."

"A tízezer évvel előttünk járó Kaltes asszony bolygójáról érkezettek sokkal nagyobb tudás birtokában is ezt tanították nekünk."

"Az Ida-hegy alatti Eturban a fejedelmi ifjak az Urukból kapott szekérnyi agyaglapos kőtáblákról elsajátították az ataiszi tudományokat és azokat már gyermekkorukban összehasonlították a garaúz és aháj nép rege- és mondavilágával. Így Aháj fejedelmi ifjú, mint ordoszvidéki, Hangun-folyói halász esténként Sikila, Baratony és Erek tanulását a hazai tudással is segítette.
Ezek a kőtáblák a Napnál is világosabban hirdették, hogy a rokon Szabírok 3808. nyárünnepi és a garaúzok tudása szerinti 1856. tűzszerzési évben Hárpia-Tórem az Istenek viaskodásában a Holdat a Földünk felé irányította, de Kaltes-asszony és a Földanya azt kitérítette. Így a Hold Atlantic napnyugati sarkánál Földünket csak súrolta. Azóta Atlantic fokozatosan süllyed. Borzalmas mennyiségű por került a levegőbe, eljegesedtek a Föld sarkai, a jég elborította még a tengereket is és Atlantic mágneses sarkán meghaltak az emberek."


"Az is érdekes, hogy a Holdat egyfajta fegyverként vetették be a Föld ellen az égi hatalmasságok."
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Olvassátok el a teljes szöveget a fenti címen!
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
Következő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®
cron