A hétköznapi problémák fóruma! Bármi ami a többi fórumba nem illik, azt ide írjátok!

Földsugárzás

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

2005.05.05. 10:44

Szentes

Re: Földsugárzás

Szerző: aranylaci » 2014.01.27. 20:16

És ez Valka még csak a kétségek töredéke, amit felvetettél...

A földsugárzásokat "okolni" bizonyos emberek rossz közérzetéért, egész egyszerűen: felelőtlenség, és félrevezetés. A rossz közérzet ugyanis: következmény. De hogy az ok egy kimérhetetlen és meghatározhatatlan valami lenne: bizonyíthatatlan.

Egyszerű kísérletet kérek. Elhelyezek egy fémgolyót (nem mágneses) három doboz egyikében. Ha majd egy radioesztéta 10-ből legalább 9-szer eltalálja melyikben van, nos, akkor felkelti az érdeklődésemet a képessége és a mondanivalójának hitelessége. Ha nem képes egy sem, addig bizony fenntartom álláspontomat. Kénytelen vagyok, mert nem marad más lehetőség! Sajnos, még egyetlen egy sem volt képes megközelítő eredményre sem. Még az 50%-ot sem érték el. A véletlen ugye 33% lenne...

Tehát foglalkozni sem érdemes vele. Persze, ha megéri?...
no avatar
User

Alkotó

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
44

2014.10.31. 23:04

Szerző: Alkotó » 2014.11.04. 12:59

Nincs valakinek egy jó minőségű ley vonalas térképe Borsod megyéről? Szeretném ellenőrizni egy feltevésem.
no avatar
User

Alkotó

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
44

2014.10.31. 23:04

Szerző: Alkotó » 2014.11.04. 18:31

Valamelyik tv csatornán volt egy sorozat, amiben egy csapat kísértet járta helyeken vizsgálta szellemek jelenlétét. Nem az a vásári cirkusz féle műsor volt. Nekem legalábbis nagyon hitelesnek tűnt. Infra kamerákat állítottak fel, nagy teljeítményű mikrofonokat. Megmérték az elektomágnesség mértékét, és még nem tudom miket. Végül összegezték az eredményeket. Néha hátborzongató dolgokat vettek fel. Na csak azért írtam ezt le mert ahol szellem tevékenységet állapítottak meg ott mindenhol erős elektromágnesességet mértek. Ahogy a ley vonalak közelében is magas az elektromágnesesség. Jutott már eszébe valakinek, hogy ley vonalak találkozásánál a kísértet vadászokhoz hasonló méréseket végezen?
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

2005.05.05. 10:44

Szentes

Szerző: aranylaci » 2014.11.06. 15:29

Nagyszerű helyzetelemzés. Köszönet!
El tudom küldeni a saját térképemet, e-mailes megkeresést kérek.
no avatar
User

Sandor

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
1

2018.04.07. 20:54

Szerző: Sandor » 2018.04.07. 20:59

Hogy saját tapasztalatot is megosszak, legendásan rosszul alvó vagyok, talán az esti kávétól is az voltam? A lényeg, hogy valahol hallottam, hogy olyan helyzetben legyen az ágyad, hogy a fejed déli irányban legyen, a talpad meg észak felé nézzen. Ezt több ágynál is kipróbáltam, 60-70%ban működött. És ne legyen konnektor a fejed mellett.
Előző