A hétköznapi problémák fóruma! Bármi ami a többi fórumba nem illik, azt ide írjátok!

Válság

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

Blase Von B

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

84

Csatlakozott

2008.02.13. 21:41

Tartózkodási hely

Pécs

Re: Válság

Szerző: Blase Von B » 2012.03.22. 15:36

Nem olvastam előző pár hozzászólást, csak ez a hír felkavart, meg még töménytelen másik napjainkba de most csak alábbi a lényeg, valamint kapcsolódik válsághoz mivel egyik oka a válság h efféle kijelentéseket hallunk a médiából!

http://index.hu/belfold/2012/03/22/orba ... _kritikak/

Mér kell a németeket ilyen hülye félszavakban kritizálni? Az igazságszolgáltatásunk egy vicc , (nem diktatorikus, nem demokratikus és többi hülye "kocsma politizálós" duma, hanem szimplán vicc) elméletileg, trendek alapján EU=lassan német gazdaság (németek igenis egy nagyon okos nemzet ugy nézki túl tud lépni a holokauszton és 2vh-n nagyon okosan), viszonylag jóban vagyunk velük! - Miért kell ennyire irracionálisan gondolkodni, kokizzuk az usa-t, ők messzebb vannak, messze nincs annyi érdekeltségük az országban és történelmileg messze nem vagyunk annyira jóba velük (valamint ragennel halt az usa állom is ;)! Ami ebbe az országban történik az most lett totális magyar ellenesség, nem fogom megint kifejteni a jobbik és fidesz fikázásaim (anno mikor elindult még belépésen is elgondolkodtam a jobbiknál, hát nagyon örülök h nem tettem)

Egy valamiben bízom h legyen igaza a sok viktor fanatiknak és télleg egy valami élteti azt az embert: a magyarsága és a napoleon komplexusa és télleg tudja h mit akar. Ha eltávolodunk a németektől (már csak szimplán az eu ellenességgel ezt tesszük, de jó oké szar a helyzet és kell bünbak és jol hangzik Moszkva=Brüsszel duma de legalább a MÉLYMAGYAR vezetőségünknek kéne előrelátóan gondolkodnia) akkor tényleg egyedül maradunk a világban.

Ez a duma meg h szabadság harcolunk meg h egyedül akarunk megmaradni a lábunkon ez egy fatális baromság. Rokonságba is mindig hallgatom h vérszemük van nyugat europával szemben svájc, luxemburg ... magas minimál bér stb ... ezek mind mini országok és nem határaikon belüli nemzetpolitikából gazdagok ... nekünk igenis agresszívan, kétszínüen "rossz Schultz módra" kéne kihasználnunk a környező kisantantot, mert megérdemlik és így előnyt kovácsolni a nagyon jó geopolitikai helyzetünkből (ez szerintem nem annyira kivitelezhetetlen mint amennyire hallatszik, viszont egyre távolabb kerülünk ettől, és talán az egyetlen világhatalom ami ezen törekvésünket, ha nem is támogatja de szemet hunyna felette az a német érdekszféra), nem itt avval etetik a népet h lépjünk ki és akkor mennyire jól megélünk majd a magyar földből ... (jo itt belém lehet kötni h mi egy jószívű nemzet vagyunk - max egyéni szinten, de ezis inkább bizonyos rétegre mondható el - ... nem, mi naiv nemzet vagyunk, mert a vezetőink "rossz Schultz módra" sarcolnak ki minket, és mi hagyjuk sőtt még bátorítjuk is őket)
Ez az ország msot kezd igazán átmenni abszurdisztánba, jobbik ennek az egész abszurdisztánnak meg a groteszk szatírájává kezd vállni, vagy nem is tudom milyen hasonlatot írjak rá.
Megint a kedvenc római közmondásommal zárnék: "Panem et circenses" Kenyeret és cirkuszt (a népnek) - kieg: nálunk ez lassan kenyér nélkül is megy
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Válság

Szerző: Laca » 2012.05.08. 10:33

Nem találtam megfelelőbb topikot, ide írom! http://www.fogjunkossze.abbcenter.com/? ... 4f2dd1528#
"Az új Alaptörvényből, kivették az Alkotmányos jogok közül a Társadalombiztosítást, ami azt jelenti, hogy adó formájában fizetünk nyugdíjadót és egészségügyi adót és ezért cserében NEM JÁR semmi, sem nyugdíj, sem ingyenes egészségügyi ellátás, a kormány biztosít valamit, amennyit éppen kedve tartja és simán megvonhatja bármikor és hozzányúlhat az eddigi nyugdíjakhoz is. Nincs alkotmányos garancia semmire, teljesen védtelenek az állampolgárok. És nem követnek el alkotmánysértést ezzel a viselkedéssel, nem lesz hova panaszra menni. "
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
no avatar
User

Painkiller

Re: Válság

Szerző: Painkiller » 2012.05.08. 15:05

Ennek nem túl sok valóságtartalma van...alapból ott kezdődik, hogy ATV ami tele van kozmopolita, nemzetellenes egyéb érdekeket kiszolgáló zsidókkal...namind1.
http://www.kormany.hu/download/0/d9/300 ... 3%A9ny.pdf kb a 19. cikkejnél van a videóban elhangzott hülyeségre vonatkozó cáfolat. Tehát amit mihályi állít, az abban a formában egy hülyeség...az más kérdés, hogy elhiszünk az alaptörvényben leírtakat.

Szerintem sokkal komolyabb és aktuálisabb probléma a közel-keleti konfliktus. Ez miért nem izgat senkit?:)
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Válság

Szerző: Laca » 2012.05.08. 16:02

Nem az ATV a lényeg, kit érdekel az. hanem hogy pl. a TB- met én magam fizetem és minden évben kiküldik a csekkeket az apehtől, amibel úgy kezdik hogy felszólítom hogy fizesse be a TB- járulékot minden hónapban pontosan aza dóhivatalnak! Az egészben az a legszebb hogy én magam választottam annak idején ezt a "biztosítási" módot, mivel munkahelyem akkor sem volt állandó, de valami ellátás kell. Ennek ellenére kötelezővé tették a "TB"-t!!! A Magyar közlöny tavalyi...! Nem vitatkozi akarok hanem tájékoztatni, a nejem állandóan várólístára kerül.(daganatos beteg) Engem sehol nem vesznek fel, mert nem vagyok 20 éves és pi...a mutógató nő sem, tehát le vagyok írva mint a ruszki adósság...erről jut eszembe Magyarország miért nem követel jóvátételt a sok évtizedes fingatásért?!
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Válság

Szerző: Laca » 2012.05.16. 16:42

Így lettek bűnözők a szegények.
"Magyarországon 2011 decemberétől 150.000 forintba vagy elzárásba kerül az életvitelszerű tartózkodás közterületen. Az utcán alvást köztudottan azért választják az emberek, mert az kényelmes, meleg és biztonságos, és amúgy is lenne bőven lehetőségük máshova menni. Ahogy nyilván a 150 ezret is zsebből kipengetik azok a rohadt lázadók, akik viccből szegnek törvényt. Gratulálhatunk a kormányunknak, mely az ilyen esetekkel hétről hétre bebizonyítja, hogy nem csak teljesen alkalmatlan a nehéz ügyek kezelésére, de az embertelenségnek a legalja csőcselékre sem jellemző módján gondolkozik a társadalmi problémákról és az emberről..."


http://fenteslent.blog.hu/2012/05/16/ig ... nda_kilepo
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
no avatar
User

curro

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
Hozzászólások

332

Csatlakozott

2011.04.01. 13:48

Re: Válság

Szerző: curro » 2012.08.02. 16:45

Nem akárhol volt ez a sajtótájékoztató, az európa parlamentben (ezért is raktam be, a mondanivalóval úgyis tisztában vagytok már):

http://www.youtube.com/watch?v=5IOlIWjtVg0
no avatar
User

Yamada

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

4

Csatlakozott

2012.08.05. 20:13

Re: Válság

Szerző: Yamada » 2012.08.05. 20:21

izabella írta:Szaddam Husszein tömeggyilkos diktátor volt,aki megtámadta csapataival a szomszádos arab államot illetve patrobálta a robbantő-brigásokat. Ekkor lépett közbe az USA. Kétségtelenül füllentett a titkos szolgálat a tömegpusztitó fegyvert illetően...ettől azonban még megérthető egy iszlám terrorizmust pártfogoló diktátor és bandája leverése.Idáig rendben .A gond jelenleg az hogy Irak három tényezője a kurdok illetve a két iszlamista irányzat nem képes együtt élni,nem lehet őket egyetlen országba integrálni.Az egységes központi hatalom erőtlen,ha az amik kivonulnának rögvest polgárháboru törne ki. Valójában három országra kellene darabolni : Kurd,Siita és Szunita. :D Szó nincs arról hogy a nemzetközi erők halomra öldösik a szegény iraki ovodásokat. Sajnos éppen a kivonulás okozna tragédiát. Pedig menne onnan mindenki,az összes külföldi haderő lelépne boldog örömest MERT RENGETEG PÉNZBE KERÜL.


Szia.Terorista nem létezik.Amerika kreálta ezt a foglamat hogy az meberek féljenek valamitők.Legyen indok megszálni egy országot gazdaságilag,katonailag.Most ásvány kincsekért megy a harc.Az áldozatok 90% civil lakos.10%ellenáló .Ez egy gazdasági megszálás alapjait teszi le vagy már megtette.
no avatar
User

Yamada

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

4

Csatlakozott

2012.08.05. 20:13

Re: Válság

Szerző: Yamada » 2012.08.05. 20:29

Wikh írta:Ha a kidobja a demokráciát, akkor mi következik utána? Milyen társadalmi-politikai rendszer?
Még nem értük el azt a fokot (gazdasági, társadalmi, kulturális, mentális), ami a következő szinthez kell.
Zsákutcába került a fejlődés.

őőő..nekem ez tetszene:http://www.zeitgeisthungary.com/drupal/ (nem tudom lehet e linkelni más oldalt,ha nem akkor sorry:)
elég ha valaki elolvassa mi a cél van pár film is akinek kedve van hozzá.
no avatar
User

Yamada

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

4

Csatlakozott

2012.08.05. 20:13

Re: Válság

Szerző: Yamada » 2012.08.05. 20:36

izabella írta:Semmiféle ténye vagy logikája nincs a világkormánynak ! Ezzel még ijesztgetni sem lehet :D
Egyébként volt rá ENYHE kisérlet, ENSZ a neve. Eléggé alibi szervezet,sok pénzbe kerül de vajon mire jó ? Odáig rendben van hogy életünk egyre nemzetközibb,ettől azonban még nem kell tartani diktatórikus világkormányzástól ! Nevetséges !
Lám az Európai Unió is csak LAZA és demokratikus együttmüködése SZUVERÉN országoknak. Ne kergessünk nemlétező ellenséget. :D


őőő... már hogy ne akarnának egy központi kormányt létrehozni összes háborúnak ez volt a végső célja .Központi kormány alias világuralom:http://www.youtube.com/watch?v=Gs-77f4Sqh8&feature=player_embedded
no avatar
User

Yamada

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

4

Csatlakozott

2012.08.05. 20:13

Re: Válság

Szerző: Yamada » 2012.08.05. 20:52

*
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Válság

Szerző: Laca » 2012.11.13. 18:39

"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Válság

Szerző: Laca » 2012.11.23. 08:53

Elérkezett az új kitántorgás kora
"Minden hetedik magyar fiatal arra készül, hogy elhagyja az országot, London már ma a világ ötödik legnagyobb magyar városa, az országból regisztráltan elvándorlók aránya néhány év alatt megkétszereződött – minden adat egy jelentős, több százezer embert érintő kivándorlási hullámról árulkodik. Nem ez lesz a történelemben az első magyar exodus: nagyjából száz éve ugyanez volt a helyzet, akkor harminc év alatt a lakosok mintegy tíz százaléka hagyta el az országot. A célországok most mások, de a körülmények és az okok alig változtak."
Forrás: http://index.hu/gazdasag/2012/11/23/kivandorlas/
Elérték amit akartak!
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
Előző

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®
cron