TV műsorok és sorozatok ajánlása és megbeszélése, melyek kapcsolódnak a Fórum témáihoz!

Supernatural

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

Avatar
User

Izzi22

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

2

Csatlakozott

2011.09.20. 00:50

Tartózkodási hely

Békéscsaba

Supernatural

Szerző: Izzi22 » 2011.09.21. 17:29

Ciao a tutti!!! :D
Igazából csak kíváncsiságból csinálom eme témát,mert érdekelne a Ti véleményetek ill. hozzáfűznivalótok :D :mrgreen:

A sorozat két fivért követ nyomon, Dean és Sam Winchestert, akik az Amerikai Egyesült Államok különböző pontjaira utaznak egy fekete 1967-es Chevy Impalával, hogy a végére járjanak paranormális történéseknek és más megmagyarázhatatlan eseteknek, amelyek természetfeletti lényekhez kapcsolhatók. A testvérek„vadászoknak” nevezik magukat, és a sorozat folyamán kiderül, hogy mások is követik és követték előttük is ezt az életformát. Köztük apjuk, aki a feleségével történt tragédia után gyermekkoruktól a vadászatra nevelte fiai.
1983. november 2-án (a katolicizmusban a halottak napja) a Winchester család borzalmas eseményt él át: a két kistestvér, Dean és Sam anyját brutálisan meggyilkolja egy démon, házukat pedig porig égeti. 22 évvel a tragédia után a fiúk mesterien kitanulták apjuktól a természetfelettire való vadászatot, ám a család széthullott, mindenki más úton indult tovább Egy váratlan esemény azonban ismét összehozza Deant és Samet; apjuk elűntik, és anyjuk gyilkosa is ismét felbukkan. Így a fivérek hát útra kelnek, hogy megkeressék apjukat, és Chevy Impalájukka keresztülszelve Amerika vidékeit, anny természetfeletti lénnyel végezzenek, ahánnyal csak tudnak, majd pedig bosszút állhassanak az életüket megkeserítő démonon..
no avatar
User

Bőkény

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

181

Csatlakozott

2013.01.19. 21:59

Tartózkodási hely

Dévaványa

Re: Supernatural

Szerző: Bőkény » 2013.01.27. 12:38

Szerintem az a film egy csajoknak káészült maszlag, csak úgy feszít benne a két díszmacsó.... :D :D :))) :))) :))) :ugeek:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®