aranylaci írta:Kedves Látogató!
Több évtizedes kutatási munka áll mögöttem. Nagy segítségre voltak és vannak ebben barátaim, akikkel közösen dolgoztunk és dolgozunk, mind nagyobb és távolabbi célokat tűzünk magunk elé. A látogatottságból és a hozzászólásokból ítélve sok embert megérintenek eredményeink, gondolataink. Köszönjük támogató hozzászólásaikat, kritikai megnyilvánulásaikat, építő jellegű gondolataikat, köszönjük, hogy olvasnak bennünket!
A tudományos kutatás igazi és csodálatosan nagy kaland, ha az őszinte kíváncsiság és a tudás utáni vágy vezérli. A Világegyetem megismerésével párhuzamosan eleget teszünk az ősi parancs felhívásának is: "Ismerd meg Önmagad!".
Kedves László!
Nem régen találtam az oldalra, fórumra, mikor a hazai Ley-vonalakról kerestem információkat.
Örülök, hogy ilyen részletes írásra leltem, roppant kíváncsivá tett.

Nem csak engem, hanem a fiamat is, aki megszállott tudomány-kutató, aki 9 éves létére már kémiai alapokat tanul és a naprendszer iránt is érdeklődik. S most, hogy szó esett itthon a Ley-vonalakról, ez is érdekes számára.
Nézegettük a kis térkép részleteket, s az egyiken látható, hogy mifelénk is húzódik ilyen vonal.
Komárom-Esztergom megye, Tardos, Tata.
Izgalomba jöttünk, vajon, pontosan hol megy keresztül? Nekem van tippem, csak nem vagyok benne eléggé biztos.
Neten keresve sajnos nem találtunk másik, esetleg nagyobb felbontású térképet, amin látszódna, pontosan hol megy ez a vonal.
Van erről a megyéről konkrétabb ley térkép?
Megfigyeléseim szerint, errefelé az időjárás is más, mint kicsivel odébb. Azt nem tudom, hogy ezt egyszerűen csak a domborzati tényezők befolyásolják, vagy valami energetika is beleszól-e.. Vannak források, hasadékok, (kőbánya), zarándok hely, gyakoriak a villám tevékenységek.
Nagyon érdekel, hogy ezek összefüggnek-e.
Megköszönöm, ha kapunk egy kis segítséget ez ügyben, illetve szívesen rögzítem a megfigyeléseinket, ha ez számít a hazai kutatás szempontjából.
Köszönöm, kellemes napot kívánok!