Itt lehet beszélni bármiről!

Az áskálódás a sátán módszere

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

John Dorner

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

1

Csatlakozott

2021.04.21. 20:50

Az áskálódás a sátán módszere

Szerző: John Dorner » 2021.04.22. 12:36

Tisztelt Arany László Úr!
Úgy vélem, hogy Önnek fogalma sincs arról, hogy az elmúlt húsz évben dr. Opál Sándor személyében kit igyekezett karaktergyilkos módszerekkel lejáratni. Pedig Önnek is tudnia kell, hogy az áskálódás a sátán módszere. Ne tagadja, mert annak idején az ufológusok újpesti kongresszusain én is hallottam és a személyes levelezésükben én is olvastam. Nos, ő a találmányai és más tudományos felfedezései miatt több nagyhatalom, pl. az Egyesült Királyság, az USA és még több más ország tiszteletbeli állampolgára, valamint földbirtokosa. Sokoldalú képzettségét bizonyítja pl. a Who is Who Magyarországon című életrajzi enciklopédia. (Kiadója: Hübners Who is Who. Who is Who , Verlag für Personenenzyklopadien AG Alpenstrasse 16, CH-6304 Zug Schweiz. 8. kiadás 2010. 1539. oldal.
Mindemellett még több más dokumentum és diplomáciai külképviselet is bizonyíthatja mindezt. Javaslom, hogy legalább utólag kérjen tőle bocsánatot. Vegye figyelembe, hogy egy világszerte ismert és tisztelt tudósról van szó. Másrészt a törvények Önre is vonatkoznak. A becsületsértés pedig bűncselekmény. Ne becsülje alá őt és túl erősnek önmagát. Néhány évvel ezelőtt pl., amikor a Bors Magazin egy lejárató cikket közölt róla, akkor a brit konzulátus közbenjárására a Kúria 30 napon belül (!) nem csak a Bors Magazint büntette meg, hanem etikai kötelességszegés miatt azonnali hatállyal leváltotta a Magyar Újságírók Szövetségének (MÚOSZ) teljes vezetőségét. Ha nem hiszi, akkor kérdezze meg pl. Pusztay Sándort, aki akkor a MÚOSZ etikai bizottságának vezetője volt, s akit tudomásom szerint Ön jól ismer.
Ne tévessze meg, hogy az internet és más médiumok még ma is tele vannak az Opál urat lejáratni igyekvő közleményekkel. Azokat olyanok írják és közlik, akik a rendszerváltás előtt fő kommunisták voltak, most pedig a fő antikomunnisták közé tartoznak. Olyanok, akikről Opál úr túl sokat tud. A rendszerváltás előtt ugyanis diplomata volt.
Mindezt üzeni dr. Opál Sándor egyik barátja és tisztelője, John Dorner angol-magyar kettős állampolgár. :evil:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

Powered by phpBB ®
cron