Írásaidat itt közzéteheted!
Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci
Fórum szabályok
1. A megjelentetett írások szerzői jogi védelem alá esnek, akár külön fel van tüntetve, akár nem.
2. A leadott alkotások után semmilyen formában nem lehet anyagi követeléssel élni, a közzététellel a szerző belegyezik szerzeménye további szabad felhasználásába, amennyiben nevét, vagy nickjét feltüntetik a közzététellel együtt. A megjelentetett mű nem módosítható, szabadon másolható, terjeszthető, előadható, de csak nem kereskedelmi célokra.
3. Ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint az összes többi hozzászólásra, ami a szerkesztést, ill. a törlést illeti. Mindazonáltal ha az írás már megjelent az oldalon, a fórum üzemeltetője kifejezett kérésre köteles azt eltávolítani, ugyanakkor az általa törölt, vagy bármilyen más módon elveszett írásokért, továbbá a mások által elkövetett szerzői jogsértésekért felelősséget nem vállal.
Nagy vonalakban ennyi, de azt meg kell jegyeznem, hogy az ide vonatkozó jogszabályok meglehetősen kiismerhetetlenek, egy esetleges incidens kapcsán eléggé nehézkes lehet érvényesíteni ezeket a jogokat. Szóval aki biztosra akar menni, az előbb jelentesse meg a művét egy olyan médiumon, ami kiemelt módon garantálja számára a szerzői jogokat, esetleg saját weboldalán tegye közzé, mielőtt további terjesztésre bocsájtja. Az sem hátrányos ebből a szempontból, ha saját nevét is odabiggyeszti a nick mellé.
Irányelvek:
Csak saját kútfőből származó írásokat tegyetek itt közzé, a többit az ajánló és kibeszélő megfelelő rovatában kéretik elhelyezni!
Kritizálni lehet, de kérem, hogy ezt mindenki kultúremberhez méltóan tegye. A sértő, vagy akárcsak bántó, lehúzó jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
Ez egy irodalmi jellegű topic, a hozzászólások tartalmilag azért lehetőség szerint ehhez alkalmazkodjanak. Kérek mindenkit, hogy mellőzze a hosszantartó csevegéseket!
Amennyiben a mű hossza túlmegy egy hozzászólásban megjelentethető ésszerű határon, inkább egy nagyobb tárhellyel rendelkező oldalra töltsétek fel és aztán linkeljétek be ide.
Saját zeneszerzemények, festmények, egyéb alkotások is jöhetnek ide.
Minden alkotás legyen egy külön téma, így bárki hozzászólhat és nem fog a sok alkotás és hozzászólásaik összekeveredni!
Jó szórakozást mindenkinek!
-
- User
Gabe
- Rang
Site Admin

Szerző: Gabe » 2012.02.11. 16:32
Üdv!
A Fórum megtisztításra került!
Sajnos a Netes Viccek téma eltűnt, remélhetőleg más nem veszett oda!
Ha mégis, kérlek jelezzétek!
Gabe
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
-
- User
Gabe
- Rang
Site Admin

Szerző: Gabe » 2012.02.11. 16:50
Üdv!
Azon felhasználók akik 2011.02.10-óta nem léptek be a fórumra és 0 hozzászólással rendelkeztek, törlésre kerültek!
Gabe
-
- User
Gabe
- Rang
Site Admin

Szerző: Gabe » 2012.02.11. 23:43
Figyelem!
Megvontam a felhasználóktól az új témanyitási lehetőséget!
Ez addig így marad míg Laci meg nem ver ezért és utolsó leheletemmel vissza nem állítom! 
Sajnos akármit tettem, folyamatosan jönnek be a SPAM robotok!
Főleg Oroszországból és Ukrajnából.
Így legalább ha be is jönnek, nem tudnak szemetelni.
Aki szeretne új témát nyitni, küldje el a téma nevét és bevezetőjét privátba nekem és Lacinak is és valamelyikünk létrehozza!
Gabe
-

- User
Painkiller
Szerző: Painkiller » 2012.02.12. 10:40
Ezt már meg kellett volna lépni! Nagyon jó ötlet!!:)
-
- User
Gabe
- Rang
Site Admin

Szerző: Gabe » 2012.02.12. 15:00
Beszereztem a netről egy csomó IP címet amiről botok rohangálnak és feketelistára tettem őket.
Kíváncsi vagyok ezek után mi lesz!
Gabe
-

- User
farkas77
- Rang
Kezdő kutató

-
Szerző: farkas77 » 2012.02.13. 07:58
Szerintem a regisztrációt adminisztrátori engedélyezéssel kellene megcsinálni. Mondjuk a szabályzatban le kell írni, hogy amely e-mail címről regisztrál valaki, arról küldjön egy rövid bemutatkozó szöveget, kivagyok honnan vagyok tartalommal, majd ezek után az adminisztrátor aktiválja a regisztrációját.
-
- User
Pezo
- Rang
Lelkes kutató

Szerző: Pezo » 2012.02.13. 13:23
Mivel a szabályzat megengedi,jó lenne ha minél többen felvállalnák magukat,vagyis a megfelelő helyre beirnák valódi nevüket,lakciműket.
Ez a fórum ''hitelességét'' nagy mértékben növelné az idelátogató olvasók szemében.
Lehet,hogy naivság tőlem ez a javaslat,de én már csak ilyen vagyok. Bárhol is ''nyilvánulok meg'' a neten, mindig felfedem valódi identitásomat is.

Török Zsolt
-

- User
aranylaci
- Rang
Site Admin

-
Szerző: aranylaci » 2012.02.13. 15:46
Mindig is ezen veszekedtem...
-
- User
Gabe
- Rang
Site Admin

Szerző: Gabe » 2012.02.26. 18:48
Sziasztok!
A fórum átköltözött a Freewebre!
Ha bármi gond lenne, vagy hiányzik valami, kérlek szóljatok!
Gabe
-
- User
Gabe
- Rang
Site Admin

Szerző: Gabe » 2012.02.26. 20:49
Azon személyek, akik 2012.01.01. óta nem léptek be a fórumra és 0 hozzászólással rendelkeztek, törlésre kerültek.
Gabe
-
- User
Gabe
- Rang
Site Admin

Szerző: Gabe » 2012.02.26. 21:29
Újítások:
- Új SPAM megelőzőrendszer a regisztrációnál!
Meg kell keresni azt a szöveget ami kétszer szerepel a bal oldali oszlopban, majd meg kell fogni és át kell húzni a jobboldali oszlopba és utána mehet tovább a regisztráció!
Remélhetőleg a robotok ezt nem tudják megcsinálni!

- A Taglistában látszanak a felhasználók avatárjaik a nevük előtt. Ha rámutatunk az avatárra, akkor kinagyítja.
- Rang képek
Gabe
-

- User
aranylaci
- Rang
Site Admin

-
Szerző: aranylaci » 2012.02.28. 21:24
Tisztelt Fórumozók!
Reméljük sok gondnak az elejét tudtuk venni ezzel a lépéssel.
A jelenlegi szerver, ahol a fórum is van, fizetős. Ha valaki úgy érzi, szeretné támogatni és erre lehetősége is van, megteheti az itt ismertetettek szerint és módon:
http://aranylaci.fw.hu/magam/tamogatas.htmHálás köszönet.
Aranylaci
-

- User
farkas77
- Rang
Kezdő kutató

-
Szerző: farkas77 » 2012.02.29. 18:54
Én felajánlok egy domain regisztrációt folyamatos fenntartással és egy korlátlan tárhelyet a szerveremen!
-

- User
aranylaci
- Rang
Site Admin

-
Szerző: aranylaci » 2012.03.01. 12:33
Nagyon szépen köszönjük, megbeszéljük.
-
- User
Gabe
- Rang
Site Admin

Szerző: Gabe » 2012.06.15. 20:48
Sziasztok!
Az Ajánló és Kibeszélő fórum topikjait megnyitottam, hogy mindenki tudjon új témákat nyitni!
Gabe
-

- User
Painkiller
Szerző: Painkiller » 2012.09.10. 15:22
Baromi rosszul van kitalálva, hogy bizonyos idő múltán kidob az oldalról a fórum annak ellenére hogy foylamatosan be vagyok jelentkezve és éppen írok egy topicba és miután megírom és elküldöm akkor kell szembesülnöm vele h kidobott a fórum és miután visszalépek a hosszú munkámból egy betű sem maradt meg!! Ezen sürgősen változtatni kellene, kedves GABE - mint rendszergazda - mer rohadtul felháborító... idő és energia. Lehet neked ebből végtelen van??! Régebben ilyen nem volt... hihetetlen.... Bocs de most nagyon ideges vagyok... jogosan... Egy csomó munkám kárbavészett ilyen hülye szabályozások végett. A robotokat meg egyéb kamufelhasználókat nem így kell szűrni, hogy a tagokat kiléptetjük 20 percenként...
Lehet jobban kéne a fórumot kezelni és ellenőrizni, updeatelni ahelyett, hogy értelmetlen szabályokkal megnehetítjük mások munkáját.. Nagy szerencse hogy nincsen "dühöngő" topik...
-

- User
aranylaci
- Rang
Site Admin

-
Szerző: aranylaci » 2012.09.10. 17:20
Szia!
Köszönöm, hogy szóltál. Régebben én is tapasztaltam hasonlót, manapság soha.
Akkor, a "visszalép" gomb segítségével újra el tudtam érni a beírt szövegemet, ctrl-c-vel le tudtam másolni és vissza tudtam tenni.
Más is tapasztal ilyent?
Nincs felhasználói időkorlát beállítva.
-

- User
Painkiller
Szerző: Painkiller » 2012.09.10. 18:10
Emlékszem, hogy régebben is volt már ilyen, én is a Ctrl-c/Ctrl-v megoldást használtam, de azóta már kiment a fejemből és amikor most megint megtörtént már nem működött a "Vissza, Másolás, Beillesztés" trükk. Bocsi a hangnemért de nagyon dühös voltam h ez megtörtént. Pont neked akartam válaszolni... ahogyan nincs két ugyanolyan jó előadás, úgy nincs két ugyanolyan jó megfogalmazás sem.. Remélem sikerül orvosolni a problémát. Engem alapból kiléptet 20-30 percenként.
-

- User
aranylaci
- Rang
Site Admin

-
Szerző: aranylaci » 2012.09.11. 13:36
Igen, sajnos velem is előfordult már, hogy nagyon hosszú levelem elszállt egy töredék másodpercnyi áramszünet miatt.
Olyan beállítást sem találtam, mely a felhasználók fórumozási idejét korlátozná bármilyen módon.
-

- User
Painkiller
Szerző: Painkiller » 2012.09.11. 16:27
Ma már létezik több olyan program ami rögzít minden egyes leütést a klaviatúrán. Lehet érdemes lenne használni. Utána nézek.
-

- User
Bőkény
- Rang
Lelkes kutató

Szerző: Bőkény » 2013.01.27. 12:52
Elnézést mindenkitől, hogyha bántásnak véli, csak szúrta a szemem a sok 2011-es bejegyzés...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Bőkény 2013.04.04. 11:02-kor.
-
- User
Pezo
- Rang
Lelkes kutató

Szerző: Pezo » 2013.03.28. 17:55
Pedig könnyű megoldani, hogy a hozzászólás ne vesszen kárba.
Mikor kész a szöveg, én a következő műveletet csinálom:
1. Összes másolása.
Ezután, ha nem sikerűl a kűldés , megntyitom az "új hozzászólást", aztán a művelet:
2. Beillesztés.
Kész, semmi gond.

Török Zsolt
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég