Szerző: Tyrael » 2008.02.11. 14:35
Üdvözletem!
Szerintem a Magyarság érdekeiért kiállni nem pártpolitizálás. Most hogy mondjam. Azt senki sem tagadhatja, hogy vannak bizonyos politikai pártok, melyek több értket vonultatnak fel mint mások a nemzet melett. Nekem borsódzik a hátam, mikor valaki az Árpádsávos zászlót és a Turult fasiszta jelképnek tituálja. Megáll az eszem. Szerintem ezek a nemzeti Moszkoita-marxista egyetemen szereztek műdiplomát. Talán egyszer-kétszer lebalzsamozták Lenin elvtársat. Ilyen alapin az amerikai hadigépezet jelképe a sas meg náci jelkép mert Hitler is hazsnálta. Lemennek a halál... Témára visszatérve. Nem az áll jobboldalról beszélek. Baloldalnak is vannak értékei (kb 2%). Ha megnézitek a népmeséket a Jobb-hoz mindíg jó fűződik. Jóság, jóban, jobb kor, Szent Jobb ha márt itt tartunk stb. Balhoz pedog balsors, baleset, balfék, balul sül el stb. Szerintem nem véletlenek ezek a kifejezések. Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni. Ezek tények. Csak azért, hogy két bázis alakuljon Mo-n és megsoztott legyen a társadlom tökéletesen megfelel a bábuknak, akiket a schultzok tolgatnak a sakktáblán. Laci oldalán eggyértelmű bizonyítékok vannak felvonultatva a Magyarság melett. Nem véletlen tehát az ellenünk való uszítás. Csak jönne már fel a Pilisből valami Imoteph féle Magyar Sámán azt zavarná már el innen ezt a sok csőcseléket, hogy kicsit fantáziáljak már. A lényeg, az itt kialakuló, főként magyar igazság ellen irányuló elmékre fog fókuszálódni a közeljövőben. Akik nem képesek tisztánlátni, azok tűzzel vassal írtani akarják a hamvaiból éppen feléledő főnixet. Van egy nemzet a Kárpát-Medence anyahméhre, de ugyanakkor koponyára emlékezetető földrajzi csodájában, mely nemzetet igyekeznek kitakarítani. Túl sok a bizonyíték mára. Nem véletlen a hazánkba behozott élelmiszerek silány minősége sem. Ha már háborúkkal nem tehetik, megpróbálnak vegyszerekkel kiktatni bennünket. De nem számoltak a genetika elnyűhetetlenségével.
Az immunválasz még várat magára fizikailag, de szellemileg már kicsírázott ez ellen a terror ellen. Hála Lacinak és áldozatra kész munkatársainak!Izraelre a közeljövőben hatalmas erejű földrengést jósolnak. Talán Isten "ostora" lenne ez? Netán az anyatermészet elégelte meg a hátán ezt a sáska nemzetet?
Nem tudom, egy biztos. Nem szeretem, ha olyasvalki olyasvalamit állít, mely homlokegyenest ellentmond a bizonyítékoknak. Mindenféle ideológiákkal (főként magyarellenes ideológiákkal) fertőzött személyiségek akik rombolják a hagyományainkat. Ne adja az Isten soha, hogy ilyen ember velem élőben szemtől szembe álljon!
Lacinak és barátainak pedig további kitartó munkát és egészséget kívánok!
Üdv!