A magyar nép- és a magyar nyelv eredete, Arvisurák, Móricz-levelek, stb.

Petőfi Sándor

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

Nusar

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Nusar » 2008.06.07. 17:51

Elsőkézből tudom az igazságot, a Barguzinban talált csontok Petőfi Sándoré voltak.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: Petőfi Sándor

Szerző: aranylaci » 2008.06.07. 19:27

Kedves Nasar!

Megtisztelnél, ha részleteket is adnál, mert ismereteink igencsak hiányosak.

Aranylaci
no avatar
User

Nusar

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Nusar » 2008.06.07. 22:51

Sajnálom, de nem tehetem, mert bajba sodornék valakit. Ma Magyarországon sajnos embereket követnek, lehallgatnak,és el akarnak lehetetleníteni ez miatt.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: Petőfi Sándor

Szerző: aranylaci » 2008.06.08. 09:39

Kedves Nusar!

Kit sodornál bajba? Név szerint? Hátha ismerem. (Akár magánban is megírhatod.)

Egyébként - sajnálattal -, de azt kell mondanom, nem hiszek ebben a "bajba sodorni" kifogásban, akkor szokott elhangzani, ha az adott illető lényegében semmit sem tud, de szeretné magára felhívni a figyelmet. Jelen esetben pedig azért nem, mert személyesen ismerek jó néhány embert, akik részt vettek a Petőfi-kutatásokban. Egyetlen konkrét eredményt nem adtak ki, de meg sem mutattak. Beígértek hangzatos nemzetközi sajtótájékoztatókat, aztán visszakoztak. Nem azt a benyomást tették előttem, hogy becsületes emberek lennének. Nem jó dolog ezt kimondani.

Számos dolog van birtokomban, fénymásolatok, egyebek. De. Senki soha nem tette le még az asztalra a hivatalos hadifogoly listákat, a külföldi egyetemek vizsgálati eredményét, nem állt ki Kiszely mostanában és jelentette ki, hogy már pedig Petőfi. Külföldön sunnyog, félrebeszél, visszatart állítólagos eredményeket, aminek létezésében is kételkedem. Ha BÁRKI pontot akarna tenni a Petőfi ügy végére, megkeresnék a ma is élő leszármazottakat, venne tőlük hajszálmintákat, a DNS-analízist ingyen elvégeznék örömmel, bármelyik laborban. Továbbá, a koponyáról másolatot kellene készíteni és rendőrségi módszerrel "húst rakni rá". És a dolog megoldott.

Sajnos, és ez vérláztó gyalázat, senki de senki nem akarja magyar földben eltemetni Petőfi Sándort, a lánglelkű költőt, csak hazudoznak, mellébeszélnek, sunnyognak. Ebben a témában pedig a legsúlyosabb felelősséget Kiszely hordozza. Amit elkövet az már súrolja a nemzetellenességet. Sőt, nem is csak súrolja. Magyarként és hazafiként becstelennek tartom hozzáállását, pontosabban hozzá nem állását.

Petőfit, azért tiszteljük mert nem volt sunyi ember. Kiállt. Betegen, véznán, de kiállt és "elrikácsolta" a Nemzeti dalt. Most, állítólagos követői, mindenféle kifogással, ürüggyel és hazugsággal bujdokolnak. Úgy gondolják, hogy az az ember, aki a magyar nép Szabadságáért áldozta életét, nem érdemli meg, hogy magyar földben nyugodhasson. Ezek, akiknek lehetőségükben állna és mégsem cselekednek, mégsem teszik meg a magyar történelem egyik legnagyobb alakjának végső vágyát, a magyar nép végső vágyát, bizony becstelen, gyáva emberek. És kétlem, hogy magyarok lennének szívükben.

A lengyelek el tudták temetni a Petőfivel egy temetőben talált szabadságharcosukat. A mi "kutatóink" meghazudoznak, mellébeszélnek, aljaskodnak. Gusztustalan népség. Megvetést érdemelnek, nem Magyar nevet!
no avatar
User

Nusar

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Nusar » 2008.06.08. 12:54

A genetikai vizsgálat apai ágon készült. Te nem tudod elhinni azt, hogy titkosszolgálati módszerekkel dolgoznak az idegenszívűek? Hogyan is gondolod azt, hogy kiadok egy nemzettársamat az interneten? Hiszen mi egy célért dolgozunk, egy vérből valók vagyunk! Semmiféle veszélynek nem szeretném kitenni, így is rá vannak állva. Majd akkor, ha engedélyt kapok rá. Hidd el amit mondok, mi nem vagyunk ellenségek, hisz ugyanazért küzdünk!
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: Petőfi Sándor

Szerző: aranylaci » 2008.06.08. 16:00

Természetesen elfogadom, hogy az idegenszívűek milyen módszerekkel dolgoznak. Párat ismerek, de szerintem nagy részéről fogalmam sincs. De ez lényegtelen. A magyar nép bizonyított mire képes. 1956-ban tizenéves srácok napokig védték a fővárost a világ leghatalmasabb hadserege ellen. Vannak elődeink, tessék követni példájukat. Vagy mindahányan hiába haltak meg?

A legnagyobb fegyver a kezünkben a nyilvánosság. Mit tud tenni bármilyen titkosszolgálat, ha az igazság kiderült? Utólag már semmit. Ha pedig akart volna tenni, már régen megtette volna. Ebben is biztos vagyok. Bárkit és bármivel be lehet sittelni. Lásd pl. Móri ügy... Se tanú nem kell, sem bizonyíték, semmi. Elég némi kapcsolat...

Miért kellene "nemzettársadat kiadni az Interneten"? Ő nem mer jelentkezni? Mit ér el vele, ha tud valamit és sunnyog? Egyet igen, "gyilkosok közt, cinkos aki néma".

Én is aláírom a nevemet, még akkor is, ha különböző hírportálokon hozzászólok a hírekhez. Ez alap. A sunnyogás, a kertek alatt járás, nem magyar ember tulajdonsága.

Szoktam is mondogatni, ha valaki fél valamilyen információ nyilvánosságra hozatalától, névvel együtt, akkor bízza rám, én megteszem.

Viszont egyre erősödik bennem a gondolat, hogy Kiszelyék azért ásták el Petőfit és süllyesztették el mindenféle hazugság közepette, hogy soha senki, de senki ne temethesse el. Kicsempészték az országból (őszerintük legalábbis...) , eldugták egy kolostorban (újabb állításuk...). Abban sem vagyok biztos, egyáltalán létezik még a Költőnk csontváza és nem semmisítették meg, vagy éppen dugták el valahol a Vatikánban...

Nem hiszek az olyan "közös célokban", ahol pár ember kiáll, a többi sunnyog. Az már elmúlt. Másfél évtizede küzdök Petőfi honi földben való eltemetéséért, és mit értem el vele, a nagy semmit! Megismertem egy csomó mellébeszélő, gyáva és becstelen embert, akiknek egy célja volt, minél több pénzt összeharácsolni, és mindezt arcátlanul. Ehhez felhasználták a magyarok Petőfi- és Szabadságszeretetét, a Burját Köztársaság, az Orosz föderáció hihetetlen jóindulatát, az orosz tudósok hasonlóan támogató hozzáállását, az eredmény pedig: sunnyogás magyar részről. Az egész országunkat, népünket járatják le.

A Magyar tudományos Akadémia jelentős tagjai, professzorai igenis támogatják Petőfi ügyét, hazai földben való eltemettetését. Személyesen beszéltem velük, személyesen mondták el, hogy a Petőfi Bizottság, Morvai, ("titkárnőjével" karöltve), Kiszely, és a többiek, ott tesznek keresztbe, ahol csak tudnak és félrebeszélnek, ködösítenek. Szó sincs arról, hogy bárki is "ellene" lenne a Petőfi ügynek. A résztvevők akarnak Petőfiből pénzt csinálni, rengeteg pénzt. Ez becstelenség. Ahogy akarják, az is.

Rendkívül felháborít a dolog!

Rá vannak állva? Na és? Kire nincsenek, aki "érdekes" témákkal foglalkozik. Ugyan már. Ne keverjük össze a paranoiát a személyes becsvággyal és gyávasággal.

A hitem elfogyott. Azt látom, hogy Petőfi ügyben szinte szálegyedül görcsölök, az MTA eltemetné magyar földben Lánglelkű költőnket, akik megtalálták, azok pedig mindent megtesznek, hogy ez ne történhessen meg. És ez igazi nemzeti tragédia!

Sajnos, egyetlen, a Petőfi-kutatásban részt vett embernek sem tudok hinni. Egy sem arról győzött meg közülük, hogy becsületes lenne, őszinte, ki merne állni az ügy mellett. Pedig lett volna lehetőség, ami rajtam állt mindent felajánlottam.

A DNS-tesz is elvégezhető, hiszen Szendrey Júlia örököseinél ott a Petőfi hajtincs, az örökösök felajánlottak néhány hajszálat a DNS tesz elvégzésére. Csak ugye akkor kiderülne, hogy Petőfi valóban Petőfi, és ezt pont a megtaláló nem akarják, akinek legfontosabb célja - most már - Petőfi eltemetésének megakadályozása. Ennek érdekében tesznek meg mindent és nem annak érdekében, amit állítottak, miszerint magyar földbe szeretnék Petőfit tenni. Dehogy akarják. Pénzt akarnak, még többet és még többet..... És ez fáj.

A kormányzót is eltemették. Mi történt? Semmi. Petőfit is el lehetne, ha nem a sunnyogás menne körülötte.

Veszély? Ugyan már. Nem tudom milyen "veszély" jöhet még nemzetünk teljes leggyalázása és kifosztása után. És aki tehetne a tényleges veszély ellen, akik tehetnének, sunnyognak. Szégyelljék magukat!

Mint szavaimból látható, ez a téma rendkívül mélyen érint. Mindenféle szempontból. Fel nem vagyok képes fogni, mi vezethet egyes embereket olyan végtelen gonoszságra, hogy egy teljes népet megfosszanak egyik legjelképesebb alakjától? Felfoghatatlan és megmagyarázhatatlan. Helyesebben mégis van magyarázat, fentebb említettem.
no avatar
User

Nusar

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Nusar » 2008.06.08. 17:13

Látom nem értettél meg. Én is azt szeretném, amit Te, és hidd el, el fog jönni az ideje. Most nem mondhatok mást, konkrétumokat meg nem tudok, és az illető figyelmeztetett, hogy ne beszéljünk a telefonon erről, inkább majd személyesen, mert lehallgatják. Nem tudhatod, mi van a háttárben. Az MTA nem képviseli a magyar érdekeket. Valószínűleg be akarnak csapni. Az MTA-val nem szabad foglalkozni, idegen érdekeket képvisel!
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: Petőfi Sándor

Szerző: aranylaci » 2008.06.08. 20:59

Sajnos - a téma fontosságára való tekintettel -, rendkívül fájó kimondani, nem hiszek neked.

Bárkit, bárhol, bármikor le lehet hallgatni. Aki ezzel jön, mint kifogással, az nagyon sajnálatra méltó ember. Ha le akarnak hallgatni, hát tegyék, legyenek vele boldogok. Legalább megdolgoznak a tőlünk elszedett adóforintokért...

Az MTA-val kapcsolatban nem nyitnék vitát, mert nem tudhatod, kiket ismerek ott, és azt sem, milyenek a háttérismereteim. Az MTA nyilvánosan teszi a dolgát, mert ezt várják el tőle. Nem nyilvánosan pedig mindenki a lelkiismerete szerint cselekszik. A két dolog nem feltétlen esik egybe. S mivel a lelkiismeret erősebb a becsületes emberek körében, márpedig ilyenek is vannak szép számmal az MTA-nal, a következmény egyértelmű.

Nem mindenki azért került az MTA-ba, mert jó elvtárs volt, vagy mert oda is kellett ügynök. Aki tudós akart lenni, annak nem volt más út. Nagyon becsületes és rendkívüli tudású emberek is ülnek ott. Vétek lenne egy kalap alá venni mindenkit. Aki viszont hallgat, habár beszélhetne, az nem állhat meg előttem.
Avatar
User

real.alien

Rang

UFO kutató

UFO kutató
Hozzászólások

487

Csatlakozott

2008.05.29. 13:20

Tartózkodási hely

Temesvar

Re: Petőfi Sándor

Szerző: real.alien » 2008.06.09. 14:44

Fogadjatok udvozletem !

Nusar, az eg aldjon meg , te milyen orszagban elsz ?! Tudataban vagy , hogy 2008 -ba vagyunk. ?!
Nem akarok izgaga lenni, Laci fonok elmondta neked ami logikus es ertelmes . En csak annyit adnak hozza . hogy a szomszedban , Temesvaron elem napjaim , szuletesem ota, a szuloi haz pedig nem messze van a Petofi parktol, amit mindig is , meg a komcsi idoben is igy hivtak . Amint tudod Temesvaron leptette elo Bem tabornok , Petofi-t hadnagyi rangra. Ott az emlekmu szazvalahany eve. Van Petofi Sandor utcank is (es nem ...Alexandru Petofi ...romanositott valtozata). Sot meg Ady Endre utca is es emlekmu , mert o is megjarta varosunkat , es ezt sorolhatnam. Az aradi 13-nak is emlekmuve van Aradon . Es ugyebar a magyar es a roman nemzet soha sem volt elragadtatva egymassal a regi idokben . Ez elmult, ebredni !!! Ha kenyes problemat akadnak SAJNOS a magyarorszagi magyarok azon akik sunnyognak, meg nalunk is . Remelem ennek is vege lesz egy nap. Nem tudom , hogy mi az a MTA, ugy tunik a ti KGB /CIA fiuk egyesulete. Hogy lehet ilyent mondani , hogy azok akadalyoznak a Petofi dolgot . Megall az eszem ! Mindezt azert (is) mondtam el mert tudtommal , Segesvar kozeleben van eltemetve. De ki a joeg akadalyozza a felkereseset . Az MTA ?! Vagy vannak olyan problemak amit mi kulfoldi magyarok nem szabad tudjunk?! ... Hat akkor hagyjatok ott ahol van ... az is magyar fold . Es ha "rovid a kardod , told meg egy lepessel" ....
De azt se feledjetek, hogy mi a magyarhonon kivul elo magyarok , nem vagyunk holmi magyarul beszelo csusszomaszok, hanem magyarok, csak egyszeruen , ahogy hangzik , ahogy irjak , es Petofi hagyjatok bekeben . Aldas es bekesseg
NE ROHANJ GYORSABBAN MINT AZ ANGYALKAD SZARNYAI ELBIRJAK
no avatar
User

Nusar

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Nusar » 2008.06.09. 19:17

Kedves MAGYAR TESTVÉREM!
Nem értettétek meg, amit írtam. Ennél az infónál én sem tudok többet, mert telefonon keresztül beszéltem az illetővel, és annyiban maradtunk, hogy majd meglátogat, és megbeszéljük, ugyanis lehallgatják a telefonját. Tehát ennél többet nem is mondott. Nekem is éppúgy szívügyem a Petőfi-temetés, mint nektek. Temesvári real.alien, tudod-e, hogy a környéketeken egy nagyon ősi kettős gyűrű van? (Nem tudom, milyen korból származik, talán két egymás mellett lévő földvár lehetett.) Mindenesetre árok vette körül. NEKEM FÁJ TRIANON!!!!!!!! Lehet, hogy ti ott nem érzékelitek, de itt nagyon sokunknak fáj. A minap a Trianon-megemlékezésen olyan megrázó élményben volt részünk, hogy a könnyeket kicsalta a szemünkből. Mi itt csak egy megalázott, megnyomorított, pusztulásra szánt csonka rész vagyunk, éppúgy, ahogy Ti is. Mi csak együtt lehetünk újra nagyok, együtt élhetjük túl ezt a nemzethalált, amit nekünk szántak. PETŐFI KÖZÖS ÜGYÜNK!
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: Petőfi Sándor

Szerző: aranylaci » 2008.06.09. 20:33

Petőfit az oroszok elhurcolták hadifogságba sok ezer magyarral (és lengyellel!) együtt, nem Segesvár mellett esett el, merthogy nem is esett el.

Sírját a Morvai vezetésével megtalálták a Barguzinban, a Burját Köztársaság területén. Jókai Mór és mások kutatásait felhasználva kiindulásként. Azonosítását a világ egyik legjobb antropológusa, Kiszely végezte. Sportszatyorban kicsempészték Moszkván keresztül és azóta rejtegetik, beszélnek mindenféle laboreredményről, meg hadifogolylistákról, DNS-elemzésről meg egyebekről. Lényegében elrabolták Petőfit a magyar néptől, nem hajlandók magyar földbe temetni, csak saját egyéni érdekeiket nézik akik a kutatásban részt vettek és pénzt akarnak. Sok-sok pénzt. Eközben pedig semmiféle becstelenségtől nem riadnak vissza, visszaélnek az orosz és a burját hatóságok bizalmával, jó szándékával, lejáratják az egész magyar népet. De nagyon szépen fogadkoznak és ígérgetnek. Csak már én sem veszem őket komolyan. Pedig engem elég nehéz volt meggyőzniük, hogy jellemtelen emberek. Másfél évtizedükbe tellett...

Az MTA, a Magyar tudományos Akadémia, bár "magyartalannak" sokkal inkább lehetne nevezni, habár értékes tagjai is vannak.
Avatar
User

Tyrael

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
Hozzászólások

621

Csatlakozott

2008.02.07. 11:46

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Tyrael » 2008.06.09. 21:32

Üdvözletem!

"Az MTA, a Magyar tudományos Akadémia, bár "magyartalannak" sokkal inkább lehetne nevezni, habár értékes tagjai is vannak."
Nagy ritkasággal kedves Laci! Sajnos az számomra nem értékes, aki azért hallgat, mert meg van kötve a keze, vagy mert seggbe rúgják majd... Nem tudom egyébként az Orosz hatóságok -legalábbis ahogyan kiveszem szavaidból- (lehet tévesen) hajlandóak lennének együttműködni és visszaadni nemzetünk nagy költőjét Magyar földbe?
Nem tudom miért kell nekik egy nemzeti nagyot, egy költőt ennyire rejtegetni? Hogy majd újra nemzeti hitet és reményt ad az embereknek itt csonkaországban? Ne haragudjatok meg, de ebben mi hiszünk, a nagytöbbség nem... Mindenkinek úgy el vagy gyepesedve az agya... Sajnos olyan ez már mint halottnak a szenteltvíz! Mit keresne egyébként Petőfi csontváza a Vatikánba? Miért ez a nagy dugdosás az anyagi javak melett? Netán valami "spirituális" beteljesedéstől félnek? Vagy mi?

Üdvözletem!
no avatar
User

Nusar

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Nusar » 2008.06.09. 21:48

Én csak egy embert ismerek személyesen, aki részt vett a Petőfi-kutatásban, de messze lakik tőlem. Becsületes embernek ismertem meg. Azért küzd, amiért mi. A többiekről nem vagyok képben, a Kiszelyt meg sunyinak tartom. Itt valami nagyon nincs rendben. Azt az embert majd húsz éve ismerem, a hatalom eltávolította a pozíciójából, ellehetetlenítették, őszel mégis azért küzdött, hogy legyen meg, ha jól emlékszem 1200000 ft, hogy végre meg tudják csinálni a genetikai vizsgálatot, mert ennyibe kerül. Ugyanis hazánk előljáróinak nem ért meg ennyit, úgy kellett összekuncsorogni.
no avatar
User

Geri

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
Hozzászólások

257

Csatlakozott

2007.01.17. 21:14

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Geri » 2008.06.17. 01:23

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Geri 2014.02.10. 03:35-kor.
hát tudjátok meg gyerekek
hogy a földön kívűliek
egy másik bolygón élnek
hozzánk csak elrepülnek
hozzánk csak elrepülnek
csészealljal ránkrepülnek
és nem hisznek a saját szemüknek
de szerencsére nincs náluk lézersugár!
-Szakadék
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Gabe » 2009.03.15. 14:48

Szia Laca!

Történt egy kis baleset!

Kétszer ment el a kommented, letöröltem az egyiket és valahogy törlődött a másik is! :shock: :? :oops: :cry:
Ne haragudj!
Nem cenzúra történt!


Gabe
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Laca » 2009.03.15. 14:59

A tiéd is 2x ment el! :mrgreen: Te ne haragudj majd felteszem megint.
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Laca » 2009.03.15. 15:01

Petőfi Sándor összes költeményei

http://mek.niif.hu/01000/01006/html/index.htm

1848


Ezernyolcszáznegyvennyolc, te csillag,
Te a népek hajnalcsillaga!...
Megviradt, fölébredett a föld, fut
A hajnaltól a nagy éjszaka.
Piros arccal
Jött e hajnal,
Piros arca vad sugára
Komor fényt vet a világra;
E pirúlás: vér, harag és szégyen
A fölébredt nemzetek szemében.

Szégyeneljük szolgaságunk éjét,
Zsarnokok, rátok száll haragunk,
S a reggeli imádság fejében
Istenünknek vérrel áldozunk.
Álmainkban
Alattomban
Megcsapolták szíveinket,
Hogy kioltsák életünket,
De maradt még a népeknek vére
Annyi, ami fölkiált az égre.

Áll a tenger nagy elbámultában,
Áll a tenger és a föld mozog,
Emelkednek a száraz hullámok,
Emelkednek rémes torlaszok.
Reng a gálya...
Vitorlája
Iszaposan összetépve
A kormányos szíve képe,
Aki eszét vesztve áll magában
Beburkolva rongyos bíborában.

Csatatér a nagyvilág. Ahány kéz,
Annyi fegyver, annyi katona.
Mik ezek itt lábaim alatt?... hah,
Eltépett lánc s eltört korona.
Tűzbe véle!...
No de mégse,
Régiségek közé zárjuk,
De nevöket írjuk rájuk,
Különben majd a későn-születtek
Nem tudnák, hogy ezek mik lehettek.

Nagy idők. Beteljesült az Írás
Jósolatja: egy nyáj, egy akol.
Egy vallás van a földön: szabadság!
Aki mást vall, rettentőn lakol.
Régi szentek
Mind elestek,
Földúlt szobraik kövébül
Uj dicső szentegyház épül,
A kék eget vesszük boltozatnak,
S oltárlámpa lészen benne a nap!

Debrecen, 1848. október vége - november 16.
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Gabe » 2009.03.15. 22:58

Mindenki kétszer ment el! :twisted:


Gabe
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Laca » 2009.03.16. 00:17

:roll: :mrgreen:
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
Avatar
User

real.alien

Rang

UFO kutató

UFO kutató
Hozzászólások

487

Csatlakozott

2008.05.29. 13:20

Tartózkodási hely

Temesvar

Re: Petőfi Sándor

Szerző: real.alien » 2009.03.16. 10:39

Udv. magyarveru testvereim :mrgreen:
LACA , elsosorban TE is :mrgreen: :mrgreen:

Tiszta szivbol udvozletem es jokivansagaim . Kar , hogy nem volt valodi kokardam , de majd jovore , szanjatok meg , es kuldjetek kerlek egy valodit. Meghalalom, megfizetem ...

Sajnos nem voltam "net " kozelben , mert kuldtem volna mar a tegnap .
Az 1848-49 -es Forradalom-nak , tobb nevezetessege van Temesvaron , es mivel a tegnap a Vilag Osszes Magyarjanak az unnepe volt , nem tudom , kihagyni az alabbi kepeket.

================
Hat nem lehet valami ennel hangulatrontobb !!!!!!!!!!!!!

[b]Mi az , hogy ???????????:[/b]


MEGTELT A FORUM CSATOLMANYAINAK FENNTARTOTT TERULET . pirossal irva !!!!!!!!!

GABE !!!!! Segits kerlek !!!!! A kepeket lecsokkentettem 100k -os felbontas ala ... es akkor ez a duma ...
Mit vetettem ???????...
Nem akarok masra gondolni ...
NE ROHANJ GYORSABBAN MINT AZ ANGYALKAD SZARNYAI ELBIRJAK
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Re: Petőfi Sándor

Szerző: Laca » 2009.03.16. 11:30

Szia Alien!

Köszi a jókívánságot!

Nem hinném hogy csak neked nem lehet csak képet feltenni, előfordul hogy egy tárhely kapacitása betelik.
Majd elképzeljük a képeket amit ide szántál!

Üdv!

Laca
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
Avatar
User

real.alien

Rang

UFO kutató

UFO kutató
Hozzászólások

487

Csatlakozott

2008.05.29. 13:20

Tartózkodási hely

Temesvar

Re: Petőfi Sándor

Szerző: real.alien » 2009.03.16. 13:55

Szia LACA bajtars !

A fenebe az egesszel , probaltam mas rovatban , is , de be van ragdava , pedig ugy orultem , hogy ... talan nektek is orometekre lett volna , de hat ami kesik ... nem mulik . Talan GABE csinal egy kis helyet , hiszen Petofi-rol van szo , es Klapka Gyorgy honvedtabornok emlekmuverol (Temesvaron szuletett. ) . Na meg lenne egy jo-par magyar emlek ...
Laca !!! Jovore akarnak , egy valodi kokardat ... ugy ultem ott a tomegbe , mint egy romulan kem ... Kuldjetek majd eggyet kerlek... megfizetem , meghalalom ...
Szia Laca , sziasztok ti is a tobbiek , legyen egy jo hetetek es ... :

G A B E E E E E E E !!!!!!!!!!!!!, ha magyar ver folyik benned , kerlek csinalj egy kis helyet , egyelore 6 darab 100 kB -alatti "jpg" -re ... Please !!!! .
NE ROHANJ GYORSABBAN MINT AZ ANGYALKAD SZARNYAI ELBIRJAK
Következő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®
cron