Mars-kutatás, titkos marsraszállás, élet

A marsi élet

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

obelixx

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

89

Csatlakozott

2015.08.08. 21:55

Re: A marsi élet

Szerző: obelixx » 2015.08.20. 21:50

no avatar
User

obelixx

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

89

Csatlakozott

2015.08.08. 21:55

Re: A marsi élet

Szerző: obelixx » 2017.02.23. 18:48

no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Re: A marsi élet

Szerző: aranylaci » 2017.03.03. 14:07

A boldognapot nem a tartozik a hiteles hírforrásaim közé... :)
A ufosighting az jobb, és ez a "nyuszifül" valóban érdekes megfigyelés!
no avatar
User

protricity

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

1

Csatlakozott

2021.01.22. 00:09

Re: A marsi élet

Szerző: protricity » 2021.01.22. 00:16

Martial Law. Marshalling. Marching. Mergers. Martyrdom. Murder. Marring. Ezeket a megszokott hódítási kifejezéseket a hódító bolygóról nevezik el: a Marsról . Ezeknek a szavaknak az eredete azt sugallja, hogy olyan irányítási rendszereket vetnek ránk, amelyeket a Mars bolygóval társító emberek vetnek ránk. A mély állam központja a Föld titkos helyein található, valamint olyan helyeken, amelyekről azt mondták, hogy az emberek nem élhetnek, mint a Mars bolygó belsejében .

A mély állam egy titkos „királyi vérvonal”, amely a befolyásuk alatt álló városokban, városokban, államokban és országokban ellenőrzési rendszereket ír elő más emberek felett. 1961. április 27-én a New York-i Waldorf-Astoria Hotelben John F. Kennedy elnök azt mondta:
For we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy that relies primarily on covert means for expanding its sphere of influence. On infiltration instead of invasion, on subversion instead of elections, on intimidation instead of free choice, on guerrillas by night instead of armies by day. It is a system which has conscripted vast human and material resources into the building of a tightly knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific and political operations

Kinek a haszonélvezői tehát a globális összeesküvés? Gyakran ellenőrzött ellenzéki környezetben talál amatőr összeesküvés-elméleti szakembereket egy bizonyos faj, vallás vagy hitvallás ellen. Látni fogja az összeesküvői vádakat, amelyeket a „britek”, a „Schultzok”, a nem emberi ET-ek, a dimenziós démonok vagy akár maga az „Ördög” felé vetnek. Fontos megérteni, hogy a mély állam hű semmiféle fajhoz, valláshoz vagy hitvalláshoz, inkább csak a családjához . Ha olyan vállalati shilleket lát, mint David Icke, hogy egy egész fajt vagy idegen fajokat összeesküvéssel vádol , emlékezzen csak arra, hogy ők csak rasszisták .

K: Miért lenne a mély állapot a Marson?
Az ókori bizonyság elmondja nekünk a Föld, a Mars, a Vénusz, a Szaturnusz, a Jupiter és a Nap „igazi” eredetét! (ja és a többi bolygó is sorta volt benne). Naprendszerünk valódi története a közelmúlt, nem millió vagy milliárd éves. A Föld egy inkubált biztonságos térben osztozik a Merkúrral, a Vénuszral és a Marssal, amely lehetővé teszi periodikus kvantális összefonódást interferencia nélkül. Esetenként Birkeland áramlatok fognak áramlani e bolygók között. A Vénusz kómás farka megakadályozza a kvantum összefonódását és a biztonságos utazást, akárcsak az aszteroida öv. A higany életképes lehet a kvantum-alagút utazási helye. A legtermészetesebb és legbiztonságosabb periodikus kvantumkapuk léteznek a Föld és a Mars között. Ezek a kapuk a bolygók közötti áramkibocsátások során jöttek létre, ugyanolyan villámfélelmek, amelyek a Grand Canyonokat faragták.

A piramisok csillagkapuk
Ez a kvantum-rögzítés technológia lehetővé tette technokrata Mély állam létrehozása piramis Birodalom a Föld és a Mars, amely elterjedt az egész bolygó átalakítása vagy gyilkos minden őshonos civilizáció akkor találkozott. Ez a szárazföldi birodalom ma is uralja a belső naprendszer ügyeit.

StarGate film prediktív programozása
K: Mi az a „kvantum összefonódás”?
Minden piramis a természetben előforduló csillagkapuk köré épült, amelyek ma már nem működnek. A piramisszerkezetet a kapu köré építik, hogy stabil és biztonságos legyen az áthaladáshoz. Piramisszerkezetek vannak a Földön, nemcsak Egyiptomban és Dél-Amerikában. Nem egyiptomi fáraók sírjai. Nem Ősidegenek alkották őket . A piramisok tartós rejtélye évtizedes vitákat és összeesküvés-elméleteket váltott ki , konszenzus nélkül.

A piramisok a Csillagkapuk 2
K: Mi a „Piramis Birodalom”?
Az a kérdés, hogy ki építette és miért építette a földi piramisokat, a történelem legnagyobb megoldatlan rejtélyét jelenti az emberi építkezésekben. Annak idején kataklizma , az emberek minden bolygón lenne feltárni természetes elektromágneses erővonalak és épített piramisok és Ziggurats fel ezeken a helyeken. A Föld Egyenlítője mentén száz, Giza méretű vagy annál nagyobb méretű piramis épült, köztük több százezer kisebb piramisszerkezet. Kevesebb, mint 200 év alatt az emberek megépítették az összes piramisot Egyiptomban, Szudánban , Mezopotámiában, Angliában, Kínában és Dél-Amerikában Andokban.

Ez a piramishálózat lehetővé tette a mély állam számára, hogy az egyes helyek közötti valós idejű kommunikáció alkalmazásával uralkodjon a földön. Ez lehetővé tette az istenek és más látomások szimulálásának kritikus funkcióját az egyes helyeken. A templomban megjelenő szimulált istenség fogalmát az Óz varázslója című gyerekmesében fogalmazták meg . Mindazonáltal a szimulált istentisztelet a mély állam ellenőrzésének elsődleges eszköze lett, és lehetővé tette számukra, hogy megalapítsák az Egyiptomi Birodalmat, amely 30 évszázadon át tartott. A kommunikáció mellett az egyes piramisok lehetővé tették a kvantumteleportálást a helyek között a bolygó beállásának időszakában.

A Piramis Birodalom összeomlott az ie 1492-es Exodus eseményt követően, amikor a Naprendszeren belüli változások megakadályozták a piramisok újbóli működését. A Mély Állam tovább beágyazódna a világ titkos helyeibe. A Mars emberei elszakadnának a Földtől, életük végéig nem tudnának visszatérni.

K: Hogyan tudnak életben maradni a Marson?
Belül. Minden bolygó üreges . Nem Lapos . Üreges . Belülről szebb, azonban az erőforrások korlátozottak, ami egy természetes szükségletet, egy kontextus szerinti rosszat hoz létre , amely kimosódik a Föld erőforrásaiból a túlélés érdekében. Ha a bolygók üregesek (és vannak), itt az ideje egy második pillantást vetni a Mars életének lehetőségére.

https://paradigmthreat.net/mars
Előző

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®
cron