Mars-kutatás, titkos marsraszállás, élet

A Marsraszállás videó

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

A Marsraszállás videó

Szerző: Gabe » 2005.07.09. 02:02

Megnéztem ezt az érdekes kis videót és nem tudom mit gondoljak.
Olyan mintha egy szimulátorban let volna felvéve: a marsi táj olyan volt mintha csak grafika lenne (igaz nem csúcsminőség a videó).
Az élőlény(ek): a homok alól mászik elő mint a rémfilmekben amikor az emberevő kukac kúszik a föld alatt.
Lehet, hogy az valami féreg ami a felszínen próbál "elszaladni" (nehéz eldönteni).

A videó letölthető Aranyi László Honlapjáról!
Nézzétek meg és írjátok meg a véleményetek. :shock:
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2005.07.12. 11:32

Kedves Gabe!
Nos, az a kis dög amelyik kukukucskál a járata tetején amikor elindul furkálni - egy pillanatra látható csak - pontosan azonos azzal a kis "ürgével" amit a Sojourner lefényképezett. A dolog pedig itt válik érdekesség. Vajon honnan tudhatták az esetleges hamisítók, hogy 1977-ben pontosan ugyanazt "hamisítsák", amit aztán a Sojourner majd 30 évvel később lefényképez...
Nekem persze megvan a teljes, 36 megás avi változata is a filmnek. AZ már persze messze jobb.
Minő "véletlen" még egy fél órával ezelőtt fent volt a neten a Gary McKinnon-nal készült riport első fele, most kénytelenek vagytok rákeresni, a fizkó ugyanis feltörte a NASA azon számítógépeit, melyeken a titkos emberes-katonai űrprogram van.... A második részt július 27-re igérték, ha addig nem jön valami közbe... Első rész: Guardian július 9.
Szóval, ismét beletrafáltam.
Szeretettel:
Aranylaci
no avatar
User

payne

Rang

UFO kutató

UFO kutató
Hozzászólások

542

Csatlakozott

2005.06.23. 09:35

Szerző: payne » 2005.08.02. 12:45

AZ EGÉSZ VIDEO A MARSRASZÁLLÁSRÓL VAGYIS A SCIENCE REPORT:ALTERNATIVE 3 ITT TALÁLHATÓ: http://www.anomalies.net/ufo/alt3/

LETÖLTENI NEM LEHET CSAK MEGNÉZNI.ENGEM SZEMÉLY SZERINT NEM GYŐZÖTT MEG.LEHET EZ PÉLDÁUL EGY FÉLREVEZETÉS IS.ÉN AZ ILYEN MŰSOROKRA MONDANÁM AZT HOGY CSAK PÉNZSZERZÉS CÉLJÁBÓL KÉSZÜLTEK.PERSZE KI TUDJA.
:mrgreen:
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2005.08.03. 08:46

Kedves Payne!

Köszönet a linkért. Nekem szerencsére megvan a műsor letöltött állapotban is.

Természetesen igazad van, rendkívül sok műsor születik pusztán abból a célból, hogy az embereket félrevezesse. talán ilyen a műsorok 90%-a. És erről a számról nem gondolom, hogy különösebben túlzás lenne - ami a természettudományokat illeti. Persze, láthatunk látványos sorozatokat tudományos csatornákon is, mint pl. a Hórusz szeme volt, csak éppen annak sem volt igaz töredéke sem, hiszen alapvető hibákkal zsúfolták tele. Akkor mit várjon az ember pl. az RTLKlubtól?....

Hogy mégis miről lehet eldönteni, hogy egy műsor hazugság vagy sem? Erre nagyon nehéz válaszolni. Rendkívül sok és alapos háttérismeret mindenesetre szükséges, s a média belső működése, a készítők és szerkesztők olykor személyes ismerete sem hátrány. Persze ez az utóbbi pont külföldi műsorok esetén nemigen megy. De ha mindent összeraksz a Marsról, kezdve a fotók színének hamisítását, a "hirtelen elnémuló" űrszondákat, az űrszondák képein látható városokat, tavakat (folyékony víz a megadott adatok alapján nem is létezhetne!...), gazdag növényzetet, és egyéb "anomáliákat", akkor bizony arra a következtetésre lehet jutni, hogy minket bizony nagyon átvertek. Legalábbis igyekeztek. Akkor pedig marad a másik út, az igazság keresésének útja. Az sem mellékes, hogy a teljes 36 megás avi film, megszerezhetetlen. Most már talán igen, mert nekem másfél év után sikerült hozzájutnom, elég "kacskaringós" módon, és terjesztem - barátoknak. Persze mindezek kiegészítéseként az sem árt, ha az ember ismer néhány űrhajóst, illetve űrmérnököt.

A fentiek alapján, s a témában végzett húszévnyi kutatás alapján megalapozottan jelentem ki, hogy bizony VOLT emberekkel végrehajtott marsraszállás. Sőt. Az első sikeres leszállást több sikertelen is megelőzte... Jó néhány oldalnyi kiegészítő anyagot kaptam a honlapom olvasói közül, akik segítenek tovább lehántani a leplet. Majd kiegészítem írásaim, ahol szükséges.

A fentiekre utal az USA ténykedése, miszerint minden eszközzel akadályozza az űrhajózás fejlődését. Lásd Discovery (több tízezer ember két és fél év alatt 10 milliárd dollárból nem tudta azokat a tetves csempéket rendesen odaragasztani!.... Mondanám, ez vicc, de sajnos nem az: véresen komoly!)

Szeretettel:
Aranylaci
no avatar
User

payne

Rang

UFO kutató

UFO kutató
Hozzászólások

542

Csatlakozott

2005.06.23. 09:35

Szerző: payne » 2005.08.03. 10:23

a teljes 36 megás filmnek mi a címe?megpróbálom megkeresni.és beszúrom a linket ha megvan.sajna nekem csak 12 mega körüli ami megvan.
vagy ha esetleg egy tárhelyre fel tudja rakni és megosztja a címet akkor az emberek le tudnák szedni.36 mega ugysem olyan sok.szerintem ez ugysem ütközik a szerzői joggal mivel nem műsorról van szó.
:wink:
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

mars-video

Szerző: aranylaci » 2005.08.03. 21:25

A teljes, 36 megás film címe:
1.UFO - Alternative3 - [DivX] [may 26 1962 Landing on Mars].avi
Ismerősöknek, barátoknak el szoktam küldeni CD-n, illetőleg előadásokra viszem el. Elég "nehezen" jutottam hozzá, legalább ennyi "sikerélményem" legyen.
Mégha ütközne is, ez olyan anyag, amit közzé kell tenni. Mivel a "kis" verzió mmindenki számára elérhető. Tehát a dologról bárki tudomást szerezhet. Aki belemrül a témába, ahhoz előbb-utóbb ugyis eljut a teljes.
no avatar
User

Zlatan

Szerző: Zlatan » 2005.08.20. 23:04

Nos én leszedtem a teljes, 36 megás videót. A minősége is elég jó, tehát ki lehet venni mindent. A filmen jól kivehető, hogy valami mozog a föld alatt. De a szerkezet, ami a felvételt készítette elég gyorsan mozog a levegőben és nagyon szépen veszi a kanyarokat. Nem tudom, hogy akkoriban lehetett e egyáltalán ilyen szondát építeni.
no avatar
User

Milán

A Marsraszállás videó

Szerző: Milán » 2005.08.31. 09:22

Aminap megnéztem ezt a bizonyos videót, ami igazán gyenge minőségbe van meg nekem, és szeretném megkérdezni hogy mennyire jó állapotú a legtisztább felvétel róla?
Egyébként sztem nem lenne hülyeség egy olyan tesztet elvégezni amit az alább leírok: Az lenne a teszt lényege, hogy megfigyeljük a felvételen hogy milyen szögben, és kb milyen sebességgel fordul el, meg merre, és ha ún. "hitelesek" ezek a pályák, útvonalok, fordulatok, akkor ismét egy bizonyíték a felvétel hitelességére. Mellesleg az is hitelesíti számomra, hogy a marsot eredeti "színében" mutatja, ugyanis nemrég tudtam meg, aranyi laci honlapján olvastam, hogy a mars felszíne nem mindig vörös.
Ha hamisítvány lenne akkor, sztem hiteles hamisítványt akartak volna, és vörös talajt használtak volna a felvételen.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2005.08.31. 16:14

Kedves Milán és Mindazok, akiket érdekel a dolog!

Az eredeti. 36 megás viedot - elméletileg - meg lehet keresni file-cserélőkkel, ezen a néven:

1.UFO - Alternative3 - [DivX] [may 26 1962 Landing on Mars].avi

A minősége ternmészetesen sokkal jobb.

A felvetésed a repülés milyenségéről, érdekes és jogos. Azonban igen nehéz lenne szimulálni azt a repülést, ahol - a hiteles adatokat használva - a földéhez képest 70%-os levegősűrűségben, és a földéhez képest fél gravitációban hogyan működne egy általunk tökéletesen ismeretlen szerkezetű és meghajtású űrhajó. Természetesen azt is lehet mondani a felvételre, hogy helikopterről készült. Mindent lehet rá mondani.

Felmerült bennem egy gondolat. A kutatóktól mindig "bizonyítékokat" követelnek. Ilyenkor vissza szoktam kérdezni, mégis milyen "bizonyítékra" gondol az illető. Aztán addig-addig, hogy végül nem tudja megmondani. Vagyis, egyszerűen csak tagadni akar és nem "bizonyítékot." Hiszen vannak filmek, vannak űrhajósok, akik állítják, személyesen találkoztak kinn az űrben idegen szerkezetekkel, vannak katonatisztek, akik beismerik az idegenek létét, vannak kormányok (francia, chílei, mexikói, stb. ) akik szintén beismerik ezt, vannak NASA, CIA, FBI, KGB, dokumentumfilmek idegenekről, teljesen széles a paletta. Vannak még gabonakörök, szemtanúk, minden van. Az emberek egyr része egyszerűen azért nem hiszi el ezeket a dolgokat, mert nem ebben nőtt felé és mert nem akarja elhinni, mert akkor saját magát nem tudná hovátenni, illetve szembesülnie kellene azzal, hogy évtizedeken át hitt a hazugságoknak, miszerint "ufók márpedig nincsenek..." Kevés ember MERI felvállani, hogy bizony becsapták őt. És ha már be is ismeri, hogy becsapták, onnan még nehezebb az igazságot is elfogadni. De mi, kutatók pontosan az igazság nyilvánosságra-hozatalán fáradozunk. Nem könnyű.

Szeretettel:
Aranylaci
no avatar
User

Zlatan

Szerző: Zlatan » 2005.09.03. 08:53

Milán én ezt a videót az Emule nevű fájlcserélő progival találtam meg.
no avatar
User

Milán

Szerző: Milán » 2005.09.03. 16:10

Köszi majd megpróbálom leszedni. A rosszabb minőségű videót is nézegettem azért azóta...próbáltam felfigyelni apróbb részletekre. Vizuálisan is minden részletre figyelvén, de nem találtam olyant amin el lehetne gondolkodnom, már aranylaci mindent elmondott róla :) Lehet hogy nekem ilyen a felvételem de amikor az a valami furakszik a földben akkor a felvételen valami zúgó hang megy mint amikor a föld alatt megy valami. Persze lehet hogy csak a felvételem hibás vagy valami...majd kiderül ha letöltöttem a jobb verziót.
no avatar
User

cortez

Szerző: cortez » 2005.09.06. 14:46

sziasztok

azért ez nem semmi.....

egy dologra lennék kíváncsi, de nagyon. Egy ilyen projectet több ezer ember részvételével tudnak csak végrehajtani. Hol vannak a beszámolók és a leleplezők? Tucatjával kéne hogy előbukkanjanak. Előrebocsájtom, hogy nem elképzelhetetlen a dolog, de még mindig nem tudom elhinni ezt az egészet.

Mondjuk az nagyon feltűnő nekem, hogy szinte hírzárlat van ebben a témában.... alig találni erről valamit a neten.....

Arról tud valaki valamit, hogy ki kezdte ezt el boncolgatni először? És hogyan jutottak ilyen felvételekhez?
no avatar
User

cortez

Szerző: cortez » 2005.09.06. 16:35

érdekes.... tegnap letöltöttem a marsraszállás video-t erre már nem tudom megnézni.... megszünt az oldal... :? :(
no avatar
User

g101

Ez a videó nekem is kéne!

Szerző: g101 » 2005.11.26. 23:18

Hello!
Nem tudná nekem valaki elküldeni ezt a video-t? Esetleg feltölteni ftp-re?
Kiváncsi lennék rá nagyon. Ha valaki tud segíteni, én adok neki ftp elérést ha kell. Vagy MSN-en is szívesen fogadnám.
g101@freemail.hu
Előre is köszi!
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2005.11.27. 11:09

Kedves G101!

Sajna MSN-en még egyszersem tudtam elküldeni. Az ftp-vel megpróbálhatjuk. 36 mega durván.

Add meg magánban a címet.

Szeretettel:
Aranylaci
no avatar
User

Gagxy

Szerző: Gagxy » 2005.11.27. 15:28

én egy gyengébb minöségü verziót láttam, még az is nagyon érdekes... és a szép sima hanyarok elég hihetőnek künnek egy alacsony sürüsgü légkötrben, földi erőséggüre csinált leszálóegységtől.
no avatar
User

angelique

Szerző: angelique » 2005.12.03. 07:54

Ami érdekes a teljes videoban az egy ugrás.
Végig egy vékony csőszerű tárgy és egy ferde fekete sáv takarja a látványt. Nos emögött a takarás mögött perdül meg picit a kép egy darabon, mint amikor elmegy a függőleges szinkron, ami arra enged következtetni hogy a kép kivetített volt és utólag lett felvéve, lebutítva.
Most analízisnek lesz alávetve a film a kameramozgások tekintetében, aki kíváncsi ennek mikéntjére, próbálja ki a boujou bullet nevű programot, kísérletezzünk együtt!

http://www.2d3.com/jsp/products/product ... product=10

:wink:
no avatar
User

Gagxy

Szerző: Gagxy » 2005.12.03. 10:48

no, várj nem azt mondtam hogy elhiszem hogy igazi a film, hanem azt hogy repüléstechnikailag nem hülyesg az a sima kanyar.
no avatar
User

oceangirl

a video

Szerző: oceangirl » 2006.04.03. 17:17

Hello! én itt új vagyok. nem egyszer néztem végig azt a videót...és hát enyhén megdöbbentett, hogy ilyen is van. És hogy nem most volt, a 60-as évektől elég messze járunk.
Nem tudok érveket felsorakoztatni amellett, h a videó hamisítvány, vagy igazi lenne, bár ami érdekes, az a kék ég...egyetlen mars fotón sem láttam kék eget, viszont olvastam azt a cikket, mikor kicsit átállítják a színkontrasztokat, leveszik a pirost, és máris sokkal élethűbb úgy a kép...szóval egy hamisító ekkora hibát nem követne el, ha máe egyszer a köztudatban mars ege nem kék...
Bár azt furcsának tartom, hogy épp egy olyna helyen szálltak le, ahol állat is volt...
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2006.04.03. 18:31

Kedves Oceangirl!

Isten hozott! :lol:

A NASA és a JPL archivuma telis-tele van olyan marsfotókkal, amelyeken az ég kék. Főleg a Viking fotóit javaslom metgtekintésre, de a marsroverek képei között is található szép számmal. Nem érkeznek minden egyes fotót "megdolgozni" vagy csak a retusáló szoftver olykor hibás. Javaslom megkeresni pl. a 11H016 jelű képet, vagy a 12B069-est.

A Mars ege gyönyörű kék, nyíltvizű tavak vannak, növények, talán még madarak is énekelnek. A bolygótestvérünk képe "kissé más", mint amit szeretnének velünk elhitetni.

Szeretettel:
Aranylaci
no avatar
User

Kree

Szerző: Kree » 2006.04.04. 17:40

ezekkel a képszámokkal az a bajom, hogy akkor most hol keresemm? nasa.com ?
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2006.04.04. 19:51

google.com
Következő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

Powered by phpBB ®
cron