Mars-kutatás, titkos marsraszállás, élet

A Mars

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

2005.05.05. 10:44

Szentes

Re: A Mars

Szerző: aranylaci » 2016.05.23. 07:45

Igen, ez történik jelenleg.
no avatar
User

obelixx

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
89

2015.08.08. 21:55

Szerző: obelixx » 2016.07.12. 13:43

Marsi nasca vonalakat találtak, vagy ismét csak a nasa játszik a természettel?

http://index.hu/tudomany/2016/07/11/mor ... _a_marson/
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2016.07.13. 18:30

Asszonygyák, a folyamatosan egyirányba fújó szél hozta létre ezeket a formákat és "morse" jeleket, és azért ilyen hosszúak, mert a Marson kevesebb a homok... Normális???
no avatar
User

obelixx

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
89

Szerző: obelixx » 2016.07.14. 22:14

Nem normális, de már nem tudnak, nem akarnak normális magyarázatot adni. A laikusokkal elvannak, a hozzáértőkkel meg nem tudnak mit kezdeni.
no avatar
User

obelixx

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
89

Szerző: obelixx » 2016.10.06. 13:17

hmmm...erről már tudtunk, de vajon elkezdődött az igazi bizonyitékok kiszivárogtatása? A mit a katona mond az nagyon is hihető. és reális. Sokan sokkot fognak kapni ha megtudják hogy mig a Nasa a baktériumokat hajkorássza a Marson addig a katonaság, velük együtt már ott járőrözik és bázisokon élnek. Elképesztő egy kontraszt.

http://ufomania.org/former-marine-corps ... r-on-mars/
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2016.10.06. 14:28

Szerintem ez nem más, mint egyfajta "kitalált" dokumentumfilm Így képzelik el, mit csinálhatnak ott valójában.
Aki a Marson hosszabb időt tölt, soha többé nem térhet már vissza a Földre. Meghalna a dupla gravitáció miatt percek-órák alatt.
no avatar
User

obelixx

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
89

Szerző: obelixx » 2016.10.13. 20:05

kedves aranylaci.
A tegnap néztem meg a Marsi videójidat és amellet hogy nagyon jó összefoglalók és jó pár új információval is szolgáltak, felmerült bennem a kérdés, hogy ha a nagyhatalmak az UFO storyt csak felhasználják a maguk érdekében a világürben való utazgatásaik leplezésére akkor tulajdonképpen mennyi szerinted az arány az ember készitette repülő, UFO jármüvek és a valódiföldönkivüli repülő eszközök között amit az emberek látnak, és amelek bolygónk légkörében illetve akörül repülnek? Nyilván vannak már jó ideje a szem számára láthatatlan repülők, csészealjak, és ezt bizonaosan a földönkivüliek is használják. És az is érdekelne hogy a földönkivüliek miért hagyják oly könnyen, szabadon jönni-menni az embereket a Marsra, Holdra és ott kolóniákat épiteni? Vagy ezt ők maguk engedélyezik?
Az X-FILEShoz hasonló filmek mennyiben kiszivárogtatások és mennyiben manipulációk, ennek a helyzetnek a fényében?
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2016.10.14. 09:20

A Marson semmiféle sugárveszély nincs, ez csak a süket duma A NASA részéről, hogy elriassza onnan - is - az embereket, s nyomhassák tovább a saját hazugságaikat. Nyilván, ha valaki elju a Marsra, akkor rájön, hogy az amerikaiak már régen ott vannak, miként arra is, hogy minden NASA állítás a Marssal kapcsolatban szemebszedett hazugság.

A UFO-nak érzékelt ténylegesen "azonosítatlan" repülő tárgyak között a katonai eszközök aránya - szerintem - 90% körül lehet.

A Marson az 1960-as években már emberek éldegéltek, aztán ezek a bázisok valahogy a háttérbe szorultak, nem váltották be a reményeket, gondolom azért, mert más a sugárzási tér, a bolygó mágneses tere lényegesen különbözik a földiétől, ehhez hozzá kell szokni. Ahogy a gravitáció is fele. Tehát, eki odamegy, az ott is marad. Nincs visszaút. Vagyis, lehet tenni rövid kirándulást, szétnézni, de tartósa ott élni csak úgy, hogy ott is marad valaki. Nem gondolnám, hogy erre tömegesen vállalkoznának. Ha a marsi-, holdi kolóniák lakosai betartják a kozmikus törvényeket, nem bántja őket senki.
User

chuck norris

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
207

2009.08.06. 14:23

Szerző: chuck norris » 2016.10.21. 06:50

Ti biztos tobbet olvastok a temaban, igy nem tudjatok, hogy mi van ezzel az europai leszallasi kiserlettel? Mar 2 napja csak azt latom, hogy nem tudjak, mi a helyzet.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2016.10.21. 11:33

Megy a fakítás, ahogy az szokott...
Szerintem szépen leszállt, csak miután meglátták a fotóin a vízzel teli pocsolyákat, a kék eget, a rovarokat meg az egyéb állatkákat, úgy döntöttek "elveszett"... Hát persze. Az ESA űrszonda csodálatosan leszállt a Titánon bő 10 évvel ezelőtt, másfél milliárd km-re a Naptól, szélsőséges körülmények között, a Marsra meg képtelenek letenni egy szerkentyűt. Duma. Komolytalanok. Meg is írtam nekik, hogy jobb hazugságot találjanak ki, mert ez már túl primitív. Még nem válaszoltak.
no avatar
User

obelixx

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
89

Szerző: obelixx » 2016.10.21. 20:44

köszönöm a választ.
Akkor ezért nem váltott retour jegyet Elon Musk sem. Biztos nem lesz könnyü megszokni az ottani körülményeket biológiailag, de psichésen sem, hiszen rajtuk kivül főleg katonák, a hadsereg képviselői, tudósok lesznek ott. A Mars pedig egy jó nagy bolygó, kevés emberrel elég magányosan érezhetik majd magukat ott egy idő után, sőt a bezártság komoly konfliktusokat is hozhat ki majd az odatelepülőkből, ez amúgy is az emberi természet egyik alapja, az agresszióval együtt.

Egyettértek abban hogy nem volt ott nehéz leszállás, sem más probléma. Már nagyon régóta ezzel hülyitik az embereket hogy bármi leszáll a Marson, Holdon az sepercalatt elromlik. Lásd a kinai hold robotot, alig ment fel már azt mondták hogy vége. Ez nem lehet igaz állitás, hanem túl sok minden van ott amit mi nem láthatunk, amiről nem tudhatunk. Hazug, aljas világban élünk sajnos.

A Marson lévőkkel kapcsolatban az a kérdésem hogy az amerikaiak mellett az oroszok, kinaiak is ott vannak mint a leszállási videón, vagy az amcsik azt is megpróbálják kisajátitani maguknak?
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2016.10.22. 12:09

Igazából aki egyszer odamegy, és megszokja az ottani körülményeket, annak a számára nincs visszaút egy kétszer erősebb gravitációs bolygóra. Meg értelme sincs visszajönni. Meghalni? A szíve többé már nem bírná a dolgot, meg a csaontrendszere sem. Pszichésen a mágneses tér az, ami bekavar. Hiányzik ugye a Schumann-rezonancia, a 7.8 Hz-es jel, ami az agy és a szív egyik alapfrekvenciája. Ott kialakul valami helyette. Vissza már nemigen menne ez sem. Nem lenne nagy a bezártság, hiszen a Mars lakható és élhető égitest. Semmivel nem lenne nagyobb, mint pl. a Góbi-sivatagban, vagy Tibetben.

A Holdból azért nem látunk semmit, mert azonnal kiderülne, ha ott valami megmozdulna, az Apolló-holdcsalás. A Marson meg ugye az élet, a virágzó élet. Az uraink még hazudni szeretnének pár évtizedet, és élvezni a hatalmat. Meg is teszik, ha hagyjuk nekik.

Szerintem több nemzet is ott van. De azért fulladt kudarcba a 3-as alternatíva, mert rájöttek, nincs visszaút.
User

chuck norris

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
207

2009.08.06. 14:23

Szerző: chuck norris » 2016.10.24. 08:52

Koszonom a valaszt, Laci! Ha irnak valamit, majd legyszives tedd kozze, ha lehet. :) Azt is koszonjuk elore is.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2016.10.25. 14:55

Még nem méltattak válaszra, szerintem nem is fognak. :)
no avatar
User

obelixx

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
89

Szerző: obelixx » 2016.10.26. 23:50

no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2016.10.27. 16:19

Igen, lehetséges. A Facen a legnagyobb mars-csoportban naponta kb. tíz hasonlót osztanak meg és még sokkal keményebb bizonyítékokat is.
no avatar
User

obelixx

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
89

Szerző: obelixx » 2017.01.22. 21:23

Szia.
Találtam egy nagyon jó képösszeállitást a Marsról. Az ott talált szarkofág számomra a legérdekesebb, ez egy újabb bizonyiték az egyiptomiakkal való kapcsolatra. az egyiptolgia amúgy is az egyik nagy szenvedélyem.

http://www.ufosightingsdaily.com/2017/0 ... nd-on.html
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2017.01.23. 13:14

Nagyon jó. Köszönöm!
no avatar
User

Akárki

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
2

2017.02.20. 16:23

Szerző: Akárki » 2017.02.20. 16:30

Üdv.
(Régi tag vagyok csak nem bírok rájönni,hogy mi az accountom.)
Rég léptem be.
Mindegy így is jó és nem is ez a lényeg.

Laci.
A kérdésem az lenne,hogy ez: https://www.youtube.com/watch?v=mUP3HIgjcA0 a videó legjobb tudomásod szerint mennyi idős?
Mikor került ki a köztudatba?

Lehet rossz úton járok de most nézelődök épp a témában és a szememet kiverte majdnem amikor megláttam a videóban a spirális alakzatokat a jégsapkán.
Azért döbbentem le mert nem olyan régen volt ez hír.
Mármint a spirálok.

http://index.hu/tudomany/2017/02/03/a_m ... at_az_esa/
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2017.02.21. 11:37

Az idézett videó - szerintem - legalább 3-5 éves, de sajna összefolyik az idő, annyi hamisítványt adnak ki, hogy nem emlékszem melyiket és ki kezdte. A youtube-on 6 év van megadva, akkor nem sokat tévedtem.

A Marsi jégsapkák spirális alakja a Vikingek korától már ismert, azaz 1977-től.
Keresőbe beírod: viking mars pole - máris kapsz egy párat. Betördelni sajnos nem tudom a címet, mert a főoldalakra küld.
Talán egy sikerült:
https://commons.wikimedia.org/wiki/File ... NPOLAR.jpg
no avatar
User

Akárki

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
2

2017.02.20. 16:23

Szerző: Akárki » 2017.02.21. 16:55

Értem.
Köszönöm!:-)

Nem is hagytam magam túlzottan elkapni a "hévnek" (Felénk nem is jár olyan :-) )

És ezek szerint jól tettem.

Na majd egyszer talán rábukkanok valamire... :-)
no avatar
User

obelixx

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
89

Szerző: obelixx » 2017.02.22. 20:11

ElőzőKövetkező