Mars-kutatás, titkos marsraszállás, élet

1962es marsa szállás?

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

EPA

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
114

2011.08.02. 12:55

Re: 1962es marsa szállás?

Szerző: EPA » 2013.02.20. 14:01

Bőkény írta:Huh, kössz yupiter, majdnem felfedtem kilétem... :lol:

Egyébként hosszú ő -vel írom!
Valami szakmai véleményt is írhatnál... Ezt a többiekre is értem!....

Már késő, az előbbi verzióban ott volt.
Már megy a TEK, csak azt mondták a titkáromnak, hogy több helyen is elkeveredtek Dévaványa felé:-)
csao
no avatar
User

Bőkény

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
218

2013.01.19. 21:59

Dévaványa

Szerző: Bőkény » 2013.02.20. 17:10

Kedves Elv-társak!

Tényleg volt ványán a TEK-es mikrobusz, 4 fószer szált ki belőle... anyu ismerőse látta, ő jelenthette az infót! :O :D
Itthon voltam, zenét hallgattam, biztos azért nem hallottam, hogy kopognak... :( Elég hangosan hallgattam a zenét, ők meg hiába kiabálták, hogy: "Itt a SÜN!! Felemelt kézzel... " :P

Tisztelettel: B ügynök :ugeek:
no avatar
User

obelix1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
109

2014.02.07. 22:12

Szerző: obelix1 » 2014.02.07. 23:16

Sziasztok.
Amikor először értesültem a 62-es MARSRA SZÁLLÁSRÓL nagyon megdöbbentem, és fúrcsa volt az egész. De ahogy telt az idő, egyre több információhoz jutottam, egyre többet kezdtem el csillagászattal foglalkozni, magam is beléptem azok táborába akik valósnak tartják a korai marsra szállást. Áttekintettem Werner von Broun életét, munkásságát és egyszerüen nem hiszem el hogy 1962-re ne tette volna lehetővé, az általa ismert korábbi náci technológián alapuló ismeretei által, hogy részt vegyen egy ilyen nagyszabású projekt kifejlesztésében, megvalósitásában. Az ilyen jellegü álmairól, vágyairól hogy az emberiség minél messzebb jusson a naprendszerben, ő maga beszélt korábban. Fiatalkori álmai voltak ezek, amelyeket szépen sorban segitett megvalósitani.
Sajnos a titkolozás az első marsi expediciórol is nagyon nagy és a NASA nem öli magát hogy elősegitse az igazság napfényre kerülését. Pont arra épitik az egészet hogy nagyon fúrcsa, hihetetlen az egész és az emberek inkább hisznek egy NASA-nak, amely az évtizedes manipulációkon keresztül mint mindenható, hyper, szuper intézet csakis az igazat mondja, és semmit nem titkol el az emberiség elől. De az igazság teljesen más. Ők is tudják amit Aranyosi Laci és a hozzá hasonló kutatók tudnak, ráadásul nagyon sok igazi fotóval és videóval rendelkeznek mint bizonyitékok. De ki is hisz már az amerikai állami intézményeknek, akik annyi mindent eltitkoltak már, sőt az általunk a TVben látott háborús, vagy más eseményeket simán lehazutták, ráadásul sok régebben konspirációs elméletnek kikiáltott igazságok derültek már ki hivatalosan, titkositások feloldása után.
Az tény hogy egy ilyen léptékü információ megrengetné a világot, de megfelelő, ennél gyorsabb, infó adagolással, tálalással meg lehetett volna már oldani ezt a problémát, nem beszélve a kevesebb hazudozásról, ezáltal magukat is sarokba szoritották.

Az én nagy kérdésem az a marsi expediciókkal kapcsolatban, hogy a marson élő több idegen faj mellett -Aranyosi Laci idézet az Enigma cimü müsorból- földiek is ott vannak már?
Ha igen együtt müködhetnek az ott élő fajokkal, úgy amint az lehetséges a titkos földalatti bázisokon, számos beszámoló szerint?
Bizoyára oka lehet annak hogy a fejesek eltitkolják ezt az egészet az emberiség elől, talán a kutatások mibenléte miatt, talán a földönkivüli marsi civilizációk elrejtése végett, talán a bolygó földiesitési céljai miatt. Talán egyszer kiderülnek majd az okok is.

Tisztelettel,
obelix1
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

2005.05.05. 10:44

Szentes

Szerző: aranylaci » 2014.02.08. 20:54

Szeretném még megélni, hogy ezekre a kérdésekre választ kapjak. Olyan választ, mely a többség által is elfogadható, és nem szükséges hozzá a téma avatott szakértőjének lenni.
User

Laca

Rang

veterán

veterán
4193

2007.08.11. 02:03

Szerző: Laca » 2014.02.09. 05:18

Én is meg akarom érni....lehet száz évig fogok élni, de nem adom fel! :)
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
no avatar
User

obelix1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
109

2014.02.07. 22:12

Szerző: obelix1 » 2014.02.09. 22:03

Valóban jó lenne válaszokat kapni nem túl sokára, hiszen akkor megtudnánk az igazságot arról hogy az emberi faj külön utakon jár a Marsra vagy pedig már valóban képes együtt müködni más idegen, vagy talán rokon fajokkal. Én minden esetre hiszek a földönkivüli életben, amely különböző az egyszerübb élőlényektől a nálunk fejlettebbekik.
De az is nagy kérdés hogy az emberiség mikor fog velük találkozni is szemtől szemben, ahogy az valószinüleg az ókorban már megtörtént.
Mikor lesz ez az egész emberiség információja és nem csak egy szük csoporté?
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2014.02.10. 21:13

Kérdés, ha találkozik is az ember(iség) idegenekkel személyesen, vajon képes-e azokat minden körülmények között felismerni?
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2015.03.11. 20:01

Kedves Mindannyian!

Elkezdtem nagyszabású dokumentumregényemet az 1962-ben Marsra-szállást végrehajtó első telepesek életéről. Alább található az első fejezet. Kérek visszajelzéseket.

http://aranylaci.hu/marstelepesek%20-%2 ... 201962.pdf
no avatar
User

mhvaek

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
1

2015.03.11. 20:36

Szerző: mhvaek » 2015.03.11. 20:37

Személy szerint várom a folytatást...
User

WIM

Rang

UFO kutató

UFO kutató
524

2006.12.08. 14:46

Szerző: WIM » 2015.03.12. 20:11

no avatar
User

iteo

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
13

2015.03.03. 09:04

Szerző: iteo » 2015.03.13. 00:29

A jó öreg doktor Upál. Röviden DrUpál
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2015.03.13. 21:24

Nem kabarét írok... :)
User

ARHUN

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
61

2013.10.05. 01:41

Budapest

Szerző: ARHUN » 2015.07.05. 17:55

Sziasztok!

Pár szót a fentebbiekhez.
Örömmel néztem meg a fentebb, WIM által belinkelt Mokka adását, amiben Dr. Opál Sándor is nyilatkozik, ez új volt számomra.
Ami feltűnő volt, hogy Opál Úr visszafogottan nyilatkozott, többször eltért a tárgytól. Nem tartom kizártnak, hogy előtte kapott felkészítést magasabb körökből, hogy miről beszélhet. A műsorvezetőt még így is sikerült felpaprikázniuk Patakyval.
A másik, hogy egy-két évvel ezelőtt Dr. Opál Sándort meghívták UFO Konferenciára is, megvolt óra, percre az előadásának témája, de minő véletlen, előtte való nap éjjel betörtek a lakásába, így az előadás napján lemondta a fellépését. Ez lehetett üzenet a számára. Nem életszerű, hogy csak kitalálta a betörést, hogy ne kelljen elmennie, mert akkor eleve nem egyeztette volna le, hogy előadó lesz a konferencián. Ha én kamuzok arról, hogy a Marson jártam, akkor minden nyilvános fellépéstől óvakodok, mint a tűztől. Munkássága alapján hitelesnek tartom.
Ha 69-70-ben járt a Marson, ami az 1962-es, első marsraszállást figyelembe véve már egyáltalán nem irreális, akkor máris cáfolja azt az amerikai tudományos projectet, amiben arra készítik fel az első, hétköznapi emberekből verbuvált marsi telepeseket, hogy csak odaút van, vissza nem lehet jönni. Ő is visszajött.
Nem gondolom, hogy csak néhány marsi telepes van egyszerre a Marson, ez nem ISS, hogy vannak négyen és kifújt. Ha terraformálás a cél, akkor kizárt, hogy egy ilyen volumenű munkát néhány űrhajós állandó váltogatásával meg tudjanak oldani. Foglalkozni kell az élelmiszertermeléssel, a növényeket gondozgatni kell, közben építkezni kell, kísérletezni a laborokban, stb., mind külön szakma. Annyi síkon mozog egy ilyen folyamat, hogy akkor sem tévedhetek nagyot ha azt állítom, hogy talán több száz ember közreműködése szükséges.

Kedves Laci!

Néhány kérdésem van a dokumentumregénnyel kapcsolatban.
Jól értelmezem, hogy ez egy sci-fi-be ágyazott valóság, mert akkor nagyon ügyes húzás?
Mikor jön a folytatás?
Lényegében akkor csak Valerij Surin szerepel a saját nevén, a többiek álnevesek?
Kitalálom a folytatást, csatlakoznak az amerikaiak az oroszokhoz, és máris összeállt a Marsra induló csapat, akik hangját a videóban is hallottuk.
A technológiai része is mind színigaz? /űrhajók, rakéták, stb/

Szép napot!
"Aki tudásra tesz szert, jó és kegyes; máris isteni" Hermész Triszmegisztosz
Előző