Szerző: Laca » 2007.08.16. 22:10
Sziasztok!
Ahogy nézegetem a Mars-Enigmákat, eszembe jut egy régi álmom.
Üldöznek furcsa repülő járművel, én is egy ilyen járművet vezetek, de nem kell kormányozni
elég arra gondolni, hogy merre akarok menni. Mellettem elsuhannak magas lekerekitett,
épületek.Semilyen földi épületre nem hasonlitanak. És most ugrik be a Mars-enigmákban-1.
látott furcsa korall szerü épitmény.A MGS szonda MOC E03-1293 felvételén látható
épitmények felé közeledem. még csodálkozok is álmomban, hogy ezek olyanok mint
a tengeri korralok. Ahogy egyre lejjebb érek, látom hogy milyen óriási nagy, szinte egybe
függő épitmények felé közeledem. Megálapitom hogy ezt jól megcsinálták. De ahogy sülyedek
be az óriási redök közé, látom hogy üregek vannak az oldal falakban. Hasonlók mint a barlang
lakások, vagy oduk, amik bele vannak vájva a kőzetbe.Mindenhol nyüzsgő élet zajlik. Amint
észre vesznek, elkezdenek valami füstszerü anyagot felém "lőni".Erre én rájövök hogy rossz
helyre jöttem, és az épitmények belsejében száguldva, néha neki ütödük egy egy falszakasznak,
ami lemálik. Most már azt "gondolom" hogy nem is olyan erős épitmények ezek, persze álmomban.
A jármű olyan mint egy korong, amin körbe "korlát" szerüség van, amibe kapaszkodok.
Probálom a gondolatom fegyelmezni, hogy többet ne menjek neki semminek.
A következő állomkép, odatalálok célomhoz, a jármüvel lassitva berepülök egy nagy üregbe.
ahol erős fény van, de csak az üreg mélyén. Megnyugodva elindulok a fény felé.
Aztán felébredtem. ez az álom kb. 10-12 éve volt. De élénken él bennem, mert olyan valoságos
az egész. Késöbb ugyanezekkel az előző álmomban látott, magas épitményekkel álmodok.
De akkor az egyiknek a tetejére menekültem, nem tudom hogy, de közeledik felém egy
repülő jármű, én arra gondolok hogy inkább leugrok. Mintsem hogy elfogjanak. Amikor
levetem magam a mélybe, csodálkozom, hogy nem zuhanok, hanem elkezdek repülni,
és így elmenekültem. de csodálatos örömérzés, ahogy repülök. ebben az az érdekes
hogy a két álom között, évek teltek el, de a környezet ugyanaz volt.Mind nagyon
éles valóságszerű élmény, amire szivesen gondolok vissza.
És most amikor tanulmányozom az Enigmákat, megint látom az élményekeket.
Tisztelettel: Laca!
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"