aranylaci írta:Kinek adjam tovább?
Annak nagyon szívesen, aki hajlandó megcsinálni. Először saját magának. Aztán feltesszük szépen a honlapra és megyünk tovább. Rendben? Én maradok a biciklinél és nem is kívánok váltani.
aranylaci írta:Nem is vettem kötekedésnek.
Személyesen ismerek egy illetőt, aki megcsinálta. A teljes anyaga nálam van, és még másoké is.
Különben le sem mertem volna írni a fentieket.
De nem "varázslatos" dolgokról van szó, hiszen a tévében már jó 10 évvel ezelőtt is téma volt, és nemcsak a vízzel dúsított benzin hajtású autó, különleges porlasztási technika mellett, hanem tisztán vízzel hajtott is, ott ultrahanggal bontották a vizet, és égették el utána, s mivel az ultrahanggal való bontáshoz kevesebb energia kellett, mint az égéssel keletkező, így a "felesleges" hővel még az ultrahang-generátort is tudták működtetni. Abszolút profi megoldás volt, meg is vette a német hadsereg, azóta csönd.
Kisüzemben lehet és kell ezeket a dolgokat megcsinálni, az államnak sem a MOL-nak soha nem lesz érdeke, hogy a kocsid kevesebbet vagy semmit fogyasszon és ők elessenek százmilliárdoktól, ami a hatalmuk fenntartására kell...
Hát igen.A következtetés levonva.aranylaci írta:Igen?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég