Szerző: Tyrael » 2008.05.21. 11:57
Szerintem nem kéne félnetek attól, hogy az amcsik meg a kanadaiak a kis forgólapátos fazékfedőjükkel fognak itt bukfencezgetni! Meghogy majd jön az omega ügynökség stb és szépen ráteszik mindenki fejére a vezetékes bilit! Ne feledjétek, hogy a legtöbb csészealjkutatásban résztvevő tudóst a németek vagy főbe lőtték (ami szerintem badarság, mi értelme van egy szupertechnológia megalkotóit fejbe lőni?) vagy kimenekítették az Antarktiszra! Az oroszok sőt az amerikaiak is leginkább repülőgép és a rakétakonstruktőröket fogtak el. Nem véletlen pumpálták ebbe a legtöbb pénzt. Az meg mese, hogy csak álca, hiszen elég érdekes álca az, ami évente töbszáz milliárd dollárt vitt el... Ahhoz elég lett volna pár v-2-essel bohóckodni és a jónépet etetni! Amerika most is fél! Nemhiába! Valaki vagy valami igencsak csúnyán elbánt a jenki bácsikkal a legutóbbi holdraszállás alkalmával! Ezt maguk a legénység tagjai is beismerték. Csészealjakat láttak a holdon. lánctalpas járműveket, asztronautákat! Vajon Hitler tényleg eljutott a Holdra? Minden bizonnyal! A v-2-es már a háború alatt képes volt űrugrás végrehajtására (mint ahogyan Laci is leírja oldalán). És még meg sem említettem a folyékony fémmel (higannyal) végzett antigravitációs kísérleteket Dr. Hans Kammler vezetésével! Nem beszélve a Vril, Thule elképesztő technológiájáról! Na és persze Schauberger és még sorolhatnám! Ezen felül, hogy miért nem folytatták antigravos kísrleteiket a szövetséges nagyhatalmak a háború után? Egyszerű! Nem volt megfelelő tudós hozzá. Hiába zsákmányoltak egy antigravitációs hajtóművet (amit azért kétlek) ha pl az oroszok azt sem tudták mi az! Tudod ez olyan, mint mikor az orosz katona meglátta a TV-t és üvöltve kiszaladt a házból, vagy a kakukkos órát lőtte szét pps-el mert azt hitte megtámadja... Ráadásul hírből sem ismerték a rádiót! Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az oroszoknál ne lettek volna jó tudósok, csak tudjátok mikor az ak-47-est is dícsérik borsódzik a hátam! Mindíg Kalasnyikovot emlegetik mint a legnagyszerűbb gépkarabélykonstruktőrt a világon! Az már természetesen mellékes, hogy a gázdugattyús technológiát a németek alkalmazták először és az AK-47-es is egyenesági koppintása az STG-44-esnek! Rendben oké, hogy vannak kísérletek régóta a Tesla kutatásaira épülő szabadenergiával (Tesla ágyú, Moray és Tesla generátor, ingyenenergia stb), ami esetleg el is vezetett a csészealjak megépítéséhez, de a 211-es báziosn akár már fényévekkel előbbre járhatnak ezekben a kutatásokban. Szóval hiába is akarja a pénzvilág ezt a fajta személetet megvalósítani (emberi bőrbe rejtett chip, hangyatársadalom, stb) úgysem fog menni! Vagy mert jön majd a másik fél is kivenni a részét (remélhetőleg az emberi értékek meletett), vagy egymást lövik halomra. Azt azért meg kell említeni, hogy a szabadenergiával foglalkozó német tudósok időben felismerték, hogy az építés egy Isteni birodalom alapja, sosem a rombolás! A Hihetetlen legutóbbi számában volt egy jó cikk a Szabadkőművesekről! Olvassátok el ha teheteitek érdemes! Leírják, hogy hogyan játszották ki a bankárok a sakkbábukat európa térképén egésszen a sakk-mattig! Hogyan csikarták ki Hitlerből a többfrontos háborút (sokszor akarata ellenére). Hogyan pénzelték az NSDAP-t és a Kommunista pártot. Illyetve milyen hozama van egy háborúnak üzleti szempontból nemcsak fegyverkezés terén, de mivel a romos eut újjá is kelett építeni megincsak súlyos suskáért! Illetve, hogy hogyan kerültek szemben a Német titkos társaságok az illuminátéval! Tehát a háttérhatalom is gyakorlatilag ketté szakadt! Már csak reménykedni lehet, hogy a az illuminate ellentéte (esetleg Vril, Thule hagyatéka) nem azonos célú e!
Üdvözletem!