Általában azt vallom, hogy békepárti vagyok. Semmilyen agresszív dolgot nem tudok elfogadni, hisz az emberi békességet tartom én, az egyik fejlettebb dimenziónak, amiről a fórumon ilyen vagy olyan formában szó esik.
A Grúziában kialakult helyzet elég sokarcú. Rengeteg cikket elolvastam, mindkét fél oldaláról, és elég keményen az látszik, hogy az USA és cionista haverja, rendesen provokátorok.
Az is lehet, hogy az oroszok cukkolták az elszakadni vágyókat, hogy saját érdekeit is megoldottnak tudják.
Ami most megy, körülbelül, egy "óvodás" szintű nyelvöltögetés, és "az én apukám isten tudja mi", jelenség.
Minden esetre mint békepárti, szívesen behunyom a szemem, ha az oroszoknak lenne annyi vér a "nemesebb szervükben", hogy "móresre" tanítsák SAM bácsit. Ők nem tudják, mi az a légiriadó, nem tudják, milyen nyarakat óvóhelyeken eltölteni (igaz én sem), de az idősebb generáció ezeket mind megélte.
Aztán jött az újjáépítés. SAM bácsi, mindenből csak profitált.
A fegyverkezésre fordított összeg, ugyancsak az óvodás, "ki a nagyobb pöcsű", játéknak a lényege.
Ha SAM bácsi, tényleg annyit költene fegyverekre, amennyiről beszélnek, akkor a gazdaság, nem lenne recesszív.
De recesszió van!
Most választások előtt állnak, olyanok mint a partra vetett bálna. Ilyenkor a kis embereknek is egyszerűbb megszigonyozni!
De ez csak az én ki primitív "három dimenziós" lényem mondja.