Aranylaci vendégkönyve

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

Vendég

Re: Hozzászólások

Szerző: Vendég » 2010.05.23. 20:43

Valka írta:e helyett a süketelés helyett inkább igazoltad volna az elméletedet. ha már mindenáron az igazadat akarod bizonygatni.
ja, hogy nem tudod? akkor meg mire föl lázadozol itt? érzésem szerint hiányzik belőled az objektív látásmód, ami nélkül viszont tényleg fölösleges bárkinek is magyaráznod a gondolataidat. teljesen szubjektívan ítélsz meg dolgokat és állítasz fel szabályokat a világodban és elvárod, hogy mások megértsék. ez tipikus a magányos, bezárkózott emberek esetében. megpróbálnak másokat is belerángatni a saját világukba, egyrészt mert ott ők a szellemi "elit", másrészt meg mert rohadtul magányosak. ezért mondta laci, hogy nem kell ez a hittérítő baromság. néha át kéne értékelned a belső kis világodat objektív szempontok alapján is, mielőtt teljesen elszállsz.

A helyzet az, hogy olyan formában ahogy te elvárod úgy nem tudom neked bizonyítani!
De igazából azt sem tudom melyik gondolat menetre mondod azt, hogy bizonyítsam... ugyan is eddig egyről kiderült, hogy nem ér semmit, azt töröltem is a weblapomról és a videót is leszedtem...

Hmm... nos az tuti, hogy nem tartozom az átlaghoz, ezért látok sok mindent másképp, mint az átlag. És ha átlagosan, azaz objekítvan gondolkodnék állandóan, akkor az is biztos, hogy semmire sem jönnék rá magamtól, csak hagynám hogy félre vezessenek...

Azt hogy ki mit lát igaznak és mit lát hamisnak csak azon múlik, hogy el gondolkodott-e már valaha is rajta, hogy igaz lehet-e vagy sem, de ettől függetlenül igaz lehet és nem is...

Viszont szerintem te nem tudod mi az a magány, mivel a magányos emberek be zárkozottan élnek a négy fal közé és szinte soha nem mozdulnak ki, csak ha muszály...
Én tudom milyen, mivel voltam már magányos is, de a magány az csak a félelem félre értelmezése.

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy egyedül is képes vagyok élni és másokkal is. Sokan viszont félnek az egyedülléttől, ezért vonzza őket a tömeg. De félnek sokáig egyedül maradni...

Úgy tényleg könnyű az élet, ha egymás hátát veregetik az emberek, de ha baj van többnyire lelépnek...

Hmm...

Hogy mire föl lázadozok?

Hadd kérdezzek mást! Te mire fel állítod, hogy igazad van?

Tapasztalat! Inkább hiszel a tapasztalataidnak és eltemeted magadat, mint hogy ki merj állni magadért?

A szív mindíg tudja mikor van igaza... és mivel én mindíg a szivemre hallgatok ezért tudom, hogy most jogosan lázadok...

Hogy mire föl?

Az igazamért...

Kedves AranyiLaci úr, köszönöm, hogy el mondta az őszinte véleményét... Önt nem szándékozom terhelni a továbbiakban olyan dolgokkal, amik nem érdeklik önt...

Igazán kár, hogy mondhatni önt és sok más forumozot is ugyanaz érdekel, mint engem, csak mindannyian máshonnan közelítjük meg ugyanazt amit látunk.

Ön csak objektíven látja a világot, én viszont szubjektíven, objektíven, realistán, művészien, egyszerűen, bonyolultan, hülyén és értelmesen is.

Én nem itélem el az Ön és a többi forumozó objektivitását pusztán csak próbáltam rá mutatni arra, hogy több féleképpen is lehet ugyanazt a dolgot szemlélni, mivel mindíg az adott helyzet dönti el, melyik nézőpont felől érdemesebb szemlélni ugyanazt. De mondhatnám úgy is, hogy ha valami objektívan bonyolult, akkor egy másik szemszögből lehet, hogy sokkal egyszerűbb ugyanazt szemlélni.

Kár, hogy önt csak az objektív nézőpont érdekli és semmi más, mivel így nagyon fekete-fehér lehet a világ az ön számára...

bla... bla... bla...

Mindegy, ha itt nem tehetem meg, hogy el mondom mire jöttem rá a magam módján, akkor majd keresek egy olyan fórumot, ahol a fórumozókat érdekli az, hogy mit gondol a másik ember ugyan arról a dologról amit ő lát, még akkor is ha hülyeség...

Ahelyett, hogy a képembe vágja, hogy hülyeség, inkább elsőnek meg kellene indokolni, azaz el kellene picit gondolkodnia, hogy miért hülyeség ön szerint...

Kicsit azért kár, ilyen jó vita partnerekkel már nagyon rég találkoztam, akikkel el lehet értelmesen vitázni a dolgokról (azaz lehet a vitából új meglátásokat levonni, azaz tanulni)...
no avatar
User

humble

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
1

2010.08.08. 21:48

Szerző: humble » 2010.08.08. 21:53

Üdv!

Kedves Laci...

Régebben beszélgettünk e-mailben,és elmeséltem egy bizonyos történetet ami megtörtént velem a földönkívüliekkel kapcsolatban...elmondtad a véleményed is, és válaszoltál a kérdéseimre is,és szeretném elkérni az e-mail címed,mert törölte a rendszer azt a fiókom amiről írtam Neked,mert rég jelentkeztem be rá,így a leveleket is...lenne néhány kérdésem,első sorban szeretnék elmenni az egyik gyűlésre is amit még annó említettél hogy létezik...Szóval várom az e-mail címed, előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Balázs
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
2592

2005.05.05. 10:44

Szentes

Szerző: aranylaci » 2010.08.09. 08:32

Kedves Balázs!

Az e-mail címem kint van a honlapomon, nyilvános.
Szia!
Aranylaci
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
2592

Szentes

Szerző: aranylaci » 2010.09.11. 10:36

Kedves Lajos!

Köszönöm jókívánságaidat!
Aranylaci
User

beni

Rang

Scott Pilgrim

Scott Pilgrim
194

2010.09.19. 19:20

változó

Szerző: beni » 2010.11.24. 10:33

Szia Laci bocsánat hogy utólag kérdezem,mondom,de töltöttem fel egy videot egy tárhelyre (vimeo.com) és megemlítettem benne a fórumot!
Esetleg Problémát jelent mert akkor kiveszem?
the world is not a vicious place its just the way we've been raised discovering time and space by Dub FX
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
2592

Szentes

Szerző: aranylaci » 2010.11.25. 17:37

Kedves Beni!

A fórum nyilvános, tehát nyugodtan lehet ajánlgatni.
Köszönöm, hogy ezt tetted, magam is úgy ítélem meg, hogy rendkívül fontos ismeretek is megjelennek itt, illetve kőkemény szakértői elemzések, ami miatt pl. a NASA is jobbnak látta átértelmezni álláspontját. Lásd, legutóbbi cikkük a space.com oldalon, igaz, csak pár órát volt fent...., de mégis az időszakos felszíni folyékony vizű tavakról szólt. És ez csak a kezdet.

Aki pedig "hittérítőként" jelentkezik itt, vagy reklám célokból, fel- és kihasználván a látogatottságot, netán csak anyázni jön, azt megkérem, hogy távozzon, vagy meg sem kérem, hanem szó nélkül letörlöm. Ez a "hozzáállásom" ezután sem fog változni.

Aranylaci
no avatar
User

Tordos

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
2

2010.12.16. 22:50

Szerző: Tordos » 2010.12.16. 22:52

Sziasztok!

Lelkes amatőr vagyok, érdekelnek a történelmi, vallási, csillagászati témák.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
2592

Szentes

Szerző: aranylaci » 2010.12.17. 09:27

Isten hozott!
User

mjjbaba

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
32

2010.04.13. 14:09

Marosvásárhely

Szerző: mjjbaba » 2011.01.01. 07:02

BUÉK!

B orongós napok tűnjetek tova,
O kkal szomorú ne legyél soha!
L épteid kísérje töretlen szerencse,
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!
O szóljanak el az óévnek sötét árnyai,
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai!

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő,
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő!

É vek ha múltok, ha elszálltok napok,
V idámságot, örömet számolatlan adjatok!
E lfusson most az óévnek malaca,
T öbbé ne legyen senkinek panasza!

K erüljön betegség, bánat messzire,
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe!
V ágyaid sorra valóra váljanak,
Á lnok szavak többé ne bántsanak!
N övekedjen az igaz barátok tábora,
O kosan élj, ne legyél ostoba!
K ívánom neked,

legyen jövőre 365 szép ünneped!

Boldog új esztendőt kívánok! :D :Wink: :P
"Az Univerzumban az- az érthetetlen ,hogy megérthető" ...Einstein
no avatar
User

kata56

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
1

2011.01.27. 15:51

Szerző: kata56 » 2011.01.27. 18:04

Kedves Laci !
Csak ennyit tudok mondani, köszönöm.
Mikor rátaláltam erre az oldalra, elmondhatatlan öröm töltött el !
Köszönöm a munkátokat, további sok sikert kívánok !
Szeretettel,
Kata56
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
2592

Szentes

Szerző: aranylaci » 2011.01.28. 13:28

Kedves Kata!

Valamennyiünk nevében köszönöm az elismerő szavakat!
Örülünk, hogy örömet szerezhetünk és hasznos tudást nyújthatunk.
Aranylaci
no avatar
User

pmarci1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
127

2011.03.13. 00:24

Bp.

Szerző: pmarci1 » 2011.04.11. 20:56

Üdv! :D
2011.03.13. 00:24-kor csatlakoztam a fórumhoz, már 3-4 éve olvasgatom Laci írásait, csak az az egy bajom van velük, hogy sok az ellentét. Pl: Lacerta interjú vs Kereszténység (azon belül a tények pl: Mária jelenés, Őrző Angyal látása, síró, vérző Mária képek stb.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pmarci1 2011.04.11. 21:01-kor.
no avatar
User

pmarci1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
127

Bp.

Szerző: pmarci1 » 2011.04.11. 21:01

Majdnem elfelejtettem. Gratulálok eddigi munkádhoz és kutatásodhoz! Csak így tovább :) (de lehetne egy kiscsit több földönkívülis dolog :) )
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
2592

Szentes

Szerző: aranylaci » 2011.04.12. 09:06

Az ellentmondásokat majd a fiatalabb kutatók feloldják. Az ellentmondások elhallgatása, a dolgok "saját képemre való formálása" tudománytalan volna.

Köszönet az elismerő szavakért.
no avatar
User

pmarci1

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
127

Bp.

Szerző: pmarci1 » 2011.04.12. 15:59

aranylaci írta:A dolgok "saját képemre való formálása" tudománytalan volna.

Köszönet az elismerő szavakért.

Ezt, hogy érteden?
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
2592

Szentes

Szerző: aranylaci » 2011.04.13. 07:17

Úgy értem, hogy ha bármit kihagynék abból, ami az aktuális világszemléletemnek ellentmond, azaz a világot "saját képemre formálnám", akkor egyrészt önmagam csapnám be, másrészt mindenki mást. Nem teszek úgy, mint a régészek, akik lehazudják az "oda nem illő" leleteket, vagy az evolúcionisták, akik mindenféle leszármazási sort raknak össze, habár az időrend nem egyezik, vagy az einsteinisták, akik szemrebbenés nélkül hamisítják a csillagászati és fizikai méréseket, de ugyanez a standard-modellre is érvényes, és minden másra, ami "egyetemi" tudománynak számít. Akár a finnugrászat, amikor "ugor" törzs nem is létezett soha, stb. stb. Nem követem ezt a "tudományos" példát, követem a lelkiismeretet és a becsületességet, mert az visz előre. HA tévedek, nagy dolog. Legalább beismerem. Igen sok tévedés visz el a célhoz, lásd boldog házasság...
no avatar
User

Bőkény

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
181

2013.01.19. 21:59

Dévaványa

Szerző: Bőkény » 2013.01.27. 12:49

UFF-O mindenkinek!!!
Na ezzel is végeztünk! kiolvastam mindet.... :sad: :( :))) :ugeek:
Csak hantáztam.... lehetetlen ennyi idő alatt...
De azért jó végignézni az oldalon... :)))
Csak az a fránya Nikola Tesla akasztja meg a tervet.. no de majd késöbb... ha nagy leszek.. :lol: :oops:
E-mail címem: bokenyb@citromail.hu
Előző