Valka írta:e helyett a süketelés helyett inkább igazoltad volna az elméletedet. ha már mindenáron az igazadat akarod bizonygatni.
ja, hogy nem tudod? akkor meg mire föl lázadozol itt? érzésem szerint hiányzik belőled az objektív látásmód, ami nélkül viszont tényleg fölösleges bárkinek is magyaráznod a gondolataidat. teljesen szubjektívan ítélsz meg dolgokat és állítasz fel szabályokat a világodban és elvárod, hogy mások megértsék. ez tipikus a magányos, bezárkózott emberek esetében. megpróbálnak másokat is belerángatni a saját világukba, egyrészt mert ott ők a szellemi "elit", másrészt meg mert rohadtul magányosak. ezért mondta laci, hogy nem kell ez a hittérítő baromság. néha át kéne értékelned a belső kis világodat objektív szempontok alapján is, mielőtt teljesen elszállsz.
A helyzet az, hogy olyan formában ahogy te elvárod úgy nem tudom neked bizonyítani!
De igazából azt sem tudom melyik gondolat menetre mondod azt, hogy bizonyítsam... ugyan is eddig egyről kiderült, hogy nem ér semmit, azt töröltem is a weblapomról és a videót is leszedtem...
Hmm... nos az tuti, hogy nem tartozom az átlaghoz, ezért látok sok mindent másképp, mint az átlag. És ha átlagosan, azaz objekítvan gondolkodnék állandóan, akkor az is biztos, hogy semmire sem jönnék rá magamtól, csak hagynám hogy félre vezessenek...
Azt hogy ki mit lát igaznak és mit lát hamisnak csak azon múlik, hogy el gondolkodott-e már valaha is rajta, hogy igaz lehet-e vagy sem, de ettől függetlenül igaz lehet és nem is...
Viszont szerintem te nem tudod mi az a magány, mivel a magányos emberek be zárkozottan élnek a négy fal közé és szinte soha nem mozdulnak ki, csak ha muszály...
Én tudom milyen, mivel voltam már magányos is, de a magány az csak a félelem félre értelmezése.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy egyedül is képes vagyok élni és másokkal is. Sokan viszont félnek az egyedülléttől, ezért vonzza őket a tömeg. De félnek sokáig egyedül maradni...
Úgy tényleg könnyű az élet, ha egymás hátát veregetik az emberek, de ha baj van többnyire lelépnek...
Hmm...
Hogy mire föl lázadozok?
Hadd kérdezzek mást! Te mire fel állítod, hogy igazad van?
Tapasztalat! Inkább hiszel a tapasztalataidnak és eltemeted magadat, mint hogy ki merj állni magadért?
A szív mindíg tudja mikor van igaza... és mivel én mindíg a szivemre hallgatok ezért tudom, hogy most jogosan lázadok...
Hogy mire föl?
Az igazamért...
Kedves AranyiLaci úr, köszönöm, hogy el mondta az őszinte véleményét... Önt nem szándékozom terhelni a továbbiakban olyan dolgokkal, amik nem érdeklik önt...
Igazán kár, hogy mondhatni önt és sok más forumozot is ugyanaz érdekel, mint engem, csak mindannyian máshonnan közelítjük meg ugyanazt amit látunk.
Ön csak objektíven látja a világot, én viszont szubjektíven, objektíven, realistán, művészien, egyszerűen, bonyolultan, hülyén és értelmesen is.
Én nem itélem el az Ön és a többi forumozó objektivitását pusztán csak próbáltam rá mutatni arra, hogy több féleképpen is lehet ugyanazt a dolgot szemlélni, mivel mindíg az adott helyzet dönti el, melyik nézőpont felől érdemesebb szemlélni ugyanazt. De mondhatnám úgy is, hogy ha valami objektívan bonyolult, akkor egy másik szemszögből lehet, hogy sokkal egyszerűbb ugyanazt szemlélni.
Kár, hogy önt csak az objektív nézőpont érdekli és semmi más, mivel így nagyon fekete-fehér lehet a világ az ön számára...
bla... bla... bla...
Mindegy, ha itt nem tehetem meg, hogy el mondom mire jöttem rá a magam módján, akkor majd keresek egy olyan fórumot, ahol a fórumozókat érdekli az, hogy mit gondol a másik ember ugyan arról a dologról amit ő lát, még akkor is ha hülyeség...
Ahelyett, hogy a képembe vágja, hogy hülyeség, inkább elsőnek meg kellene indokolni, azaz el kellene picit gondolkodnia, hogy miért hülyeség ön szerint...
Kicsit azért kár, ilyen jó vita partnerekkel már nagyon rég találkoztam, akikkel el lehet értelmesen vitázni a dolgokról (azaz lehet a vitából új meglátásokat levonni, azaz tanulni)...