Mars-kutatás, titkos marsraszállás, élet

3-as Alternatíva

Moderátorok: Gabe, dkj, aranylaci

no avatar
User

BronzIsten

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
43

2007.03.08. 23:09

3-as Alternatíva

Szerző: BronzIsten » 2007.08.24. 11:37

Kedves Aranylaci!

Ma olvastam el a weboldaladon, a Mars kutatás alatt, a 3-as alternatíváról szóló cikkeidet. Egy dolgot nem értek a Science Report című, 1977. június. 20-án sugárzott adásával kapcsolatban. Azt közölted az írásaidban, hogy a műsorban magas kvalitású tudósok és igencsak elismert, híres szakriporterek szerepeltek és biztosítják a műsor hitelességét. Ez még rendben van, de akkor a másik írásban - "Marincs Attila: Alternative-3 - kiegészítés" - miért van az "rábizonyítva" a műsorra, hogy ami benne van az mind kacsa és csak színészek szerepelnek benne? Talán a műsor valódi, és csak így akarják eltusolni? De akkor hogy lehet az, hogy a benne szereplők egy része filmekben is játszott? Nem értem, mi itt az igazság?

Tisztelettel, Bronz
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

2005.05.05. 10:44

Szentes

Szerző: aranylaci » 2007.08.24. 14:12

Kedves BronzIsten!

Ugyanazt a dolgot nem értem én sem, amit Te felvetettél. Viszont nem lennék korrekt, ha nem adtam volna helyet Atilla írásának, ami mindenképpen megalapozott. A dolog tehát úgy áll, hogy volt egy műsor, ebben szerepeltek felbérelt színészek, ismert és teljesen ismeretlen riporterek, és ismert tudósok. A színészek életrajzi adatait meghamisították, a riporterek mindegyike eltűnt, a tudósokra pedig rá sem lehetett találni a műsort követően, csak névről, de az adataik ott sem egységesek. Szóval, nagy a gubanc. Nem tudom, ki tisztázhatná az igazságot, de gondolom az nem fogja.

Ami tény: 1977-ben tökéletesen bemutatták a marsi zöld tájakat a kék tavakkal és a kupolavárosokkal, melyek létét csak manapság sikerül igazolni a hamisításoktól megszűrt képeken (Mars-enigmák). Valakik tehát már 30 évvel ezelőtt is tudták a pontos igazságot és egy műsorban elő is adták. Akárhogy is, a műsor önmagában hiteles volt. (Talán menet közben egy-két ember "eltűnt" és színészekkel kellett pótolni, mert a sztorit már nem akarták visszadobni, vagy éppenséggel az eredeti szereplők visszaléptek. Ez is lehet magyarázat.)
no avatar
User

BronzIsten

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
43

2007.03.08. 23:09

Szerző: BronzIsten » 2007.08.24. 16:39

Kedves Aranylaci!

Köszönöm gyors válaszod. Most már tisztábban látok a témában.
A műsorral kapcsolatban túl sok az összefüggés, ahoz hogy elhanygolható legyen, mint bizonyíték, de mégis sikerűlt az "illetékeseknek" félrevezetésként beállítani az egészet, sajnos. Remélem egyszer sikerűl lerántani a leplet és végre minden ember megtudhatja az igazságot.

U.i. : Nem régen a cool-ra kapcsoltam és éppen most boncolgatják az ufo téma élőben. Behívtak egy öregasszonyt és egy földműves parasztbácsit. Hát... a műsort elnézve, megint sikerűlt elég szépen lejáratniuk a témát. No comment...

Tisztelettl, BronzIsten.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2007.08.25. 09:57

Éppen az volt a cél.
User

Darkh

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
174

2007.11.14. 07:13

Béta kvadráns

Re: 3-as Alternatíva

Szerző: Darkh » 2008.01.11. 07:09

Most, hogy elnézegettem a hubble képeit az egyre kékebb atmoszféráról eszembe jutott valami.Olvastam régebben egy tanulmányt, hogyan képzelik el a Mars újraélesztését Oxigén termelő algák,zuzmók,növények segítségével.Furcsállottam is, hogy a 70-es években miért kapták fel ezt a témát ennyire hiszen a mars hivatalosan a ~2020-as dátummal kecsegtetett.
A bioszféra és a megfelelő légkör kialakulásához kb. 50-80 év kezdést jósoltak.Mint tudjuk kb. 50 éve dolgoznak a földiek a marson.MI van, ha ezek télleg felturbózták a 60-as években a rehabot és mára tisztított légkör, több víz , erdők, rétek, tavak találhatók stb.Mit gondoltok erről valóban meló folyik a marson 50 éve?
User

bhalaaz

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
75

2007.11.26. 14:05

Szerző: bhalaaz » 2008.01.11. 09:48

Kedves Darkh!

Valóban érdekes felvetés, lehet benne valami. De akkor ezt korábban is elkezdhették, ha már a 70-es évek közepén léteztek ilyen felvételek kék atmoszféráról, zöld marsi tájakról.

A marsi dóm, és egy "földi" :)

Kép

Üdv.
Balázs
User

beni

Rang

Scott Pilgrim

Scott Pilgrim
264

2010.09.19. 19:20

változó

Szerző: beni » 2011.06.27. 12:50

Üdv! Most néztem-futottam át az Alternative 3-at,s ugye ez volt a sorozat utolsó epizódja,vagyis beszüntették ezután.De azt rövid keresgélés után nem találtam hogy voltak-e ezen műsor elött is epizódjai ennek a Science Reports-nak.Mert ha nem akkor még érdekességnek hozzáfűzném hogy film végén amikor kiírják a műsor címét utoljára ottvan a dátum is ami Április 1. Szóval ez valamit csak számít nem :?: :|
the world is not a vicious place its just the way we've been raised discovering time and space by Dub FX
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2011.06.27. 16:13

A Wikipédia másként tudja: http://en.wikipedia.org/wiki/Alternative_3

Az "eredetileg április 1." dátummal ők is előjönnek, de ez már olyan, mint halottnak a csók... Próbálják az események hatását nevetségesé tenni. Szánalmas kísérlet.
User

beni

Rang

Scott Pilgrim

Scott Pilgrim
264

2010.09.19. 19:20

változó

Szerző: beni » 2011.06.27. 16:20

Értem,de a wikipédia írhatja,ha az eredeti felvételbe van beleégetve szemmel láthatóan a gyártótól a dátum.Csak érdekességként hoztam fel igazából,mert még csak most kezdtem rágcsálni :) Nem állt szándékomban nevetségessé tenni,valamint meghazudtolni.(tudom,hogy nem rám értetted)
the world is not a vicious place its just the way we've been raised discovering time and space by Dub FX
no avatar
User

Painkiller

Szerző: Painkiller » 2011.06.28. 00:55

Nem akarok szakérteni... de a Wikin szereplő információkat- ha jól tudom- bármikor bárki megváltoztathatja szóval nem a leghitelesebb forrás tudtommal,... de ha rosszul tudom hagyjatok figyelmen kívül:) (Aranylemezeeeek!!!) :) :)
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
3909

Szentes

Szerző: aranylaci » 2011.06.28. 07:28

"Bárki megváltoztathatja"... Próbáld meg héber-dicsőítő oldalak megváltoztatását...
Szóval, nem úgy megy az. Ha nem a valóság (legalább egy szerelete) lenne fent ez ügyben, akkor a "hivatalos szervek" már régen átírták volna. Hiszen az egész wikipédiát figyelik.
no avatar
User

Painkiller

Szerző: Painkiller » 2011.06.28. 07:40

Jogos.