Szerző: csillag41813 » 2009.11.11. 13:46
Üdv, Mindenkinek!!
Úgy érzem eljött az idő arra, hogy újra beregizzek, mert fontos és most már halaszthatatlan kötelességemet szeretném teljesíteni.
Nem véletlenül ebben a topikban írok, hiszen nyomós okom van rá.
Itt balhéztam veletek azért, mert igazi Magyarok voltatok és vagytok, -akkoriban- még velem ellentétben.
Műmagyarnak neveztelek titeket, de nem volt igazam, 1általán nem tudtam, nem értettem, miről beszéltek és miért.
Legfőképpen nem értettem, nem tudtam, nem ismertem az okaitokat arra, hogy a Magyarságot miért emelitek az összes többi nép közül, miért van az, hogy a bolygó legkülönb, legkülönlegesebb népeként kezelitek..
Azóta MEGVÁLTOZTAM.
Amióta ez a változás nálam bekövetkezett, azóta értettelek és értelek meg benneteket.
NEKTEK VOLT IGAZATOK, AMIKOR A MAGYARSÁGOT, A MAGYAROKAT AZ ELSŐ HELYRE TETTÉTEK, MINDEN MÁS NÉPET ÉS NEMZETET MEGELŐZENDŐ!!
Szóval akkor még nem tudtam, nem értettem miért gondolkodtok így.
Azóta viszont tisztán értem már a gondolataitokat, érzem az érzéseiteket.
Ezért elnézést és akkori "bűneim bocsánatát" kérem elsősorban Aranyi Lászlótól és Sabrag főmágustól az akkor elkövetett hibás viselkedéseimért, bántó soraimért, elnézését kérem minden akkori fórumozótársamnak, akit akkor és ott tudatlanságom miatt megbántottam.
Igazad volt Aranylaci, hogy törölted akkor az egész topikot, legalább már nincs lehetőségem visszaolvasni az akkori beírásaimat, amikért most bizony így utólag nagyon-nagyon szégyellném magam:))
Üdvözöllek Titeket igaz szeretettel,
csillag41813
Gyerünk Magyarok??
Mire várunk??:))