Szia real.alien.
Érdekes a hozzászólásod. Erről az Erdélyi helyről, ami állitólag olyan különleges, eddig nem is hallottam, de a Sfinxhez hasonló képet már láttam régebben.
Ha csak turisztikai csalogatónak szánták a sztoryt, az komoly félrevezetés az ottaniak részéről. Lehet hogy a régi román szekuritate talált ott valamit, vagy saját dolgaikat leplezik azzal a történettel, meg az is köztudott hogy a régi időkben sokat összehazudtak a román történészek-felső parancsra-igaz ez most is igy van, de az is igaz hogy a föld számos helyén találtak már órias maradványokat, fúrcsa barlangokat, de hogy ez a történet hogy jött létre azt nem tudom, csak másod kézből hallottam. Viszont az tény hogyha egy nagyobb hatolom talál valami különlegeset valahol arra ráteszik a kezüket és kisajátitják.
De bevallom az nagyon érdek hogy miért nem igaz semmi abból amit ott terjesztenek. Ird meg, hogy tudjuk mi is.
A sziklaformák nekem is ősi megalitikus szobroknak tünnek. A régiek a föld minden pontján alkottak hatalmas, üzenettel biró dolgokat.....az nálam is rendben van.
A "Fekete lovag " esetében a 13000 év az egy visszaverődött hullámokból kiszámitott időtartam. Az ilyesmiket inkább spekulációnak, vagy számitási kisérletnek tartom, de ha csak 100 éves is ,már az is nagy dolog lenne, hátha még több. Amúgy a közeli képek,amelyből néhány kimondottan jól sikerült azt bizonyitja hogy a Nasa ott járt, ők készitették a közeli képeket is, tehát érdekelte őket a dolog, csak itt is az agond hogy nem csak hogy nem közölnek többet,hanem látványosan is ferditanek, szokás szerint. Szerintem kizárt hogy az egy ember alkotta ürhajó legyen, ilyen tipust nem is láttam még, ráadásúl már az 50-es években javában ott volt, és ahhoz az időszakhoz képest túl fejlett az a hajó. Meg a körülötte való kapkodás, titkolózás is fúrcsa. Ha valóba a Discovery lett volna-amihez szintén nem is hasonlit-akkor miért nem publikus több információ róla. Azt nem hiszem el nekik, hogy egy általuk felküldött és elvesztett müholdat nem tudnának azonnal azonositani. Több központban is van megfigyelő állomásuk, ahhol csak az ürszeméttel és kiöregedett muholdakkal,ürhajókkal foglalkoznak. Hát több fúrcsaság is van körülötte, de én nem zárom ki azt hogy az egy valamikorról ideküldött, vagy idekerült meghibásodott ürhajó. de hogy ki vagy mi tartja pályán, vagy hogy belülről is megvizsgálta-e a Nasa, arról nincs információ.
üdv