Elképesztő, hogy bevannak sz*rva valakik ettől a gárdától, holott még csak éppen hogy megalakultak..Szerintem ez mindent elárul!
Magyar ember érdekes módon nem fél.. se én se a környezetemben élő normális emberek nem rettegnek és nem hőzöngenek,hogy tiltsák be,sőt!!! Eszükbe be se jut ,hogy bárkit is lelőnének vagy agyonvernének a pénzézért!
Rossz az ,aki rosszra gondol...és nem kell jönni itt a szegény zsidókkall.., mert szerintem nem ők a sajnálatra méltóak ebben az országban, hanem mi magyarok..és különben is , mit keresnek itt?!?
EL LEHET MENNI!!!
Szerintem éppen ideje volt már annak, hogy végre valaki(k) "ápolják" a magyar ember érdekeit a mi kis hazánkban...
Elvégre a cigányoknak is van képviselőjük , a zsidóknak is minden egyes kisebbségnek ,csak nekünk , magyaroknak nincs..
Magyarokat lehet verni büntetlenül szlovákiában? Schultz rendőr verheti a magyar tüntetőt ??? Gazsi lophat , csalhat , hazudhat??
Én abszolút nem vagyok semmilyen párt híve és elítélek minden erőszakot!
De szükség van egy a magyarok érdekeit is néző szervezetre!(ha már a drága kormányunk semmit nem tesz illetve tesz csak az nem jó snekinek)
Végezetül pedig Lacinak ajánlom a következő gondolatom:
Gyurcsány olyan,mint a sporszelet -ember, mindig csak segíteni akar!