Szerző: aranylaci » 2007.08.24. 14:12
Kedves BronzIsten!
Ugyanazt a dolgot nem értem én sem, amit Te felvetettél. Viszont nem lennék korrekt, ha nem adtam volna helyet Atilla írásának, ami mindenképpen megalapozott. A dolog tehát úgy áll, hogy volt egy műsor, ebben szerepeltek felbérelt színészek, ismert és teljesen ismeretlen riporterek, és ismert tudósok. A színészek életrajzi adatait meghamisították, a riporterek mindegyike eltűnt, a tudósokra pedig rá sem lehetett találni a műsort követően, csak névről, de az adataik ott sem egységesek. Szóval, nagy a gubanc. Nem tudom, ki tisztázhatná az igazságot, de gondolom az nem fogja.
Ami tény: 1977-ben tökéletesen bemutatták a marsi zöld tájakat a kék tavakkal és a kupolavárosokkal, melyek létét csak manapság sikerül igazolni a hamisításoktól megszűrt képeken (Mars-enigmák). Valakik tehát már 30 évvel ezelőtt is tudták a pontos igazságot és egy műsorban elő is adták. Akárhogy is, a műsor önmagában hiteles volt. (Talán menet közben egy-két ember "eltűnt" és színészekkel kellett pótolni, mert a sztorit már nem akarták visszadobni, vagy éppenséggel az eredeti szereplők visszaléptek. Ez is lehet magyarázat.)