A magyar nép- és a magyar nyelv eredete, Arvisurák, Móricz-levelek, stb.
no avatar
User

7neo77

Szerző: 7neo77 » 2007.10.07. 19:12

Köszi a választ! Utánaolvastam a neten délután, a poén részét még értem / azért használták rájuk ezt a nevet egyrészt mert annyira okosnak tartották őket az átlag amerikaihoz viszonyítva, másrészt a magyar nyelv jellegzetes hangzása miatt is /. De engem az a része is érdekelne amire azt írtad h tényleg ráhibáztak erre h onnan jöttek a magyarok. -erre írtam én egyiptomot, nyilt titok h miért épültek a piramisok bár kevesen tudják, és elképzelhető h van rokonság az egyiptomiakkal, akikre pedig elképzelhető h nem a nílus menti zöld szemes ostorosból fejlődtek oda ahova, hanem esetleg máshonnan jöttek. Szoval csak annyit szeretnék kérdezni h hasonlók alapján mondtad h ráhibáztak vagy mást okból?
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2007.10.08. 07:46

Az ősi egyiptomi nyelv mai magyarsággal olvasható. Lásd Baráth Tibor és Borbola MIhály(?) könyveit.

Igen, néha "poénból" hibáznak rá.

Viszont, mivel a felsorolt emberkék tömeggyilkosok, ezért nem igazán vállalnék velük közösséget, se mint magyar, sem mint ember... Gondolom a marslakók is tiltakoznának.
no avatar
User

7neo77

Szerző: 7neo77 » 2007.10.08. 14:26

Minden találmány 2 féleképpen lehet használni, jó és rosz célra.
Nézd szerintem sem Szilárd leo, sem Wigner jenő sem Teller Ede nem adott ki olyan parancsot h dobjanak le bármiféle bombát más emberekre. Attól h kitalálnak valamit amit más ember addig nem tudott létrehozni attól még nem gyilkosok. Az a gyilkos aki ledobatja / ledobja a bombát. Ha akkor nem mondja ki vmelyik elmebeteg h törüljék el a föld színéről azt a bizonyos 2 várost, viszont mondjuk 1970ben 1 föld felé száguldó aszteroidát a hidrogénbomba segítségével térítenek el attól h a földbe csapódjon és kipusztítsa az életet akkor talán nemzeti hősnek neveznéd azt akit elötte tömeggyilkosnak? A feljődés 1 lépcsőfoka az atom és hidrogénbomba. Nézd meg mire használják a Tesla által kitalált skalárfegyvereket. Attól még nem Tesla a tömeggyilkos, hanem aki arra használja h öljön vele.
no avatar
User

Imperátor

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

171

Csatlakozott

2006.07.12. 15:35

Tartózkodási hely

Eger

Szerző: Imperátor » 2007.10.08. 22:33

Csak az a külömbség Teller és Tesla között hogy tesla nem akarta fegyverként alkalmazni legföljebb védekezére és ezért csak a halála után tudták megépíteni a skalár fegyvereket ,ez azért nagy külömbség!!
Avatar
User

Gabe

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

1102

Csatlakozott

2005.07.09. 00:53

Tartózkodási hely

Pécs

Szerző: Gabe » 2007.10.09. 00:14

Arról nem is beszlve,hogy tudták hogy mire lesz használva az atombomba,hiszen direkt fegyvert készítettek és nem mást!
AZ lett volna a tiszteséges és emberséges ha azt mondják,hogy ők nem vállalnak részt tömegpusztító fegyver megalkotásában.

Tesla nem fegyvereket állított elő. Még ő is megdöbbent,hogy egyes találmányai mire képesek,ezért tett is rőla,hogy életében ne tudják roszra használni.
"Nektek embereknek szemeitek vannak, hogy lássatok, és mégsem láttok semmit"
Avatar
User

Laca

Rang

veterán

veterán
Hozzászólások

4193

Csatlakozott

2007.08.11. 02:03

Szerző: Laca » 2007.10.09. 08:05

Jó nagy pénzért, meg a hírnévért mindent ami belefér! :evil:
"Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz."
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének"
"Óvakodj a türelmes ember haragjától"
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2007.10.09. 11:16

Kedves 7neo77!

Sajnos korunk egyik súlyos hibája, hogy nem nevezi nevén a dolgokat, körülír, sejtet, mellébeszél, félrevezet, és lehetne folytatni a sort, egészen a hazugságig.

Szerintem: ha valaki bármilyen technikai eszközt abból a célból fejleszt, hogy azzal más emberek kioltását célozza, az kérem tömeggyilkos. Mert a lelkületétől függ az adott illetőnek, tudásával és tehetségével miként él. Ha pedig ezt mások tömeges legyilkolására használja, akkor tömeggyilkos. Egyszer egy.

Utána már írhattak einsteinék proklamációt az elnökhöz, rögtön nevetségessé is váltak... Hatalmas fizetésekért megalkottak egy tömegpusztító fegyvert, politikai megrendelésree, átadták a megrendelőnek, aztán megkérték, ne próbálja ki. Vicc. És hogy milyen súlyos és megbocsáthatatlan tömeggyilkosság volt atomfegyver bevetése a japánok (majd később a szerbek és az irakiak ellen...), azt jól példázza, japán hadköteles férfiak otthon sem voltak, mert a frontokon harcoltak. A Japánra ledobott atomfegyverek tehát direktben és szándékosan nők, gyerekek és idősek lemészárlását célozták... Érdekes, ebben az esetben nem törekszenek sem a Hágai Bíróságon, sem máshol megadni a bűnösöknek, amit megérdemelnek. Még jelképesen sem.... A bombát ledobó pilóta meg a saját anyjáról nevezte el a repülőgépet... Igen, az is tehet róla, hogy nem inkább Hamburgert csinált helyette...

A parancsot végrehajtó katona, a bomba kioldója pedig bérgyilkos. Pénzért öl. Ennek ez a neve: bérgyilkos. Még akkor is ez a neve, ha "rendfenntartó"... Mert hogyan lehet "rendet fenntartani", ha az ember nem visz magával negyven kiló fegyvert. Arról ugye senki sem szól, hogy éppen azért kell "rendet fenntartani", mert agyig felfegyverzett bérgyilkosok grasszálnak a Föld sok országában, Afganisztántól kezdve ... Magyarországig...
no avatar
User

7neo77

Szerző: 7neo77 » 2007.10.09. 11:56

A fegyvereket lehet védekezésre és támadásra is fordítani.
Nem lehetett azt tudni h be fogják vetni, főleg nem azt h ilyen formában h városokra dobják le. A beteg állat Truman adta ki a parancsot. Én nem azt tartom szomorúnak h léteznek ilyen fegyverek, hanem azt h idiótákra vannak bízva. A technikai fejlődés kikényszeríti az ilyen fegyverek létezését. Ha nem az a néhány magyar tudós találja ki akkor elöbb utóbb más kitalálta volna. Lehet h nem amerikának, és nem akkor hanem 20évvel később de megalkották volna, ez biztos. Csak éppen arról feledkeznek meg h talán nem kellene rábízni 1 egy emberre a jogot h kilövethesse őket. Láttam a tvben h a mai amerikában vannak földalatti támaszpontok /sok tucat/, mindegyikben van 1 nukleáris töltet +2db kb 25-30 éves ember napi 24 órába készenlét van. Van mellettük 1 ha jól emlékszem piros kis telefon és azt várják h megszólaljon. Még meg is kérték őket h mondják el a véleményüket erről az egészről : gondolkodás nélkül megnyomnák a gombot. Ha csak 1szer az 1iknek elszáll az agya, begőzöl, akkor mindannyian repülünk a fenébe?
Hány nukleáris töltet van szerte a világon , + mennyire könnyű 1 terroristacsoportnak plutóniumot szerezni a volt szovjetunio területéről....
Technikailag érettek vagyunk de szellemileg nem. Azt szabályozzák minden országban h ha én ellopok 2 kg kenyeret akkor engem meg kell bűntetni. Az atombombával meg államfők játszhatnak? hogy is van ez?
Ha megnéznénk h ebben a percben hány olyan ember van a földön aki atomtöltetet tudna kilőni 1 célpontra akkor elég elszomorító szám jönne ki. Utána ha megnéznénk h milyen emberek ők, akkor lennénk csak igazán szomorúak.
Személy szerint a háborút a legértelmetlenebb dolognak tartom, azokat a poitikusokat küldeném ki a fronvonalra akik elindítanak 1-1 háburút. Persze ők maguk sohasem harcolnak a valóságban, majd harcoljon helyettük a nép / az a nép aki őket megválasztotta/. Figyeled - megválasztanak valakit azért az emberek h utána kiküldje őket meghalni a csatatérre. Tényleg nagyon furcsán gondolkoznak az emberek. Nem látják a fától az erdőt . Szerintem nincs szükség államra / amíg olyan létezni fog h xy állam addigminden egyes másodpercben háburú lesz a földön valamely országok között/. Sajnos így volt ez az írott történelem során eddig is...
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2007.10.09. 17:31

Szia!

Abszolút nem értek egyet. Az ember azért fegyverkezik, mert a "másik" fegyverkezik. Álszent és hazug állítás, ami sehova sem vezet. Helyesebben vezet: a totális és végleges kipusztításához az emberiségnek a Földről.

Amelyik fegyvert egyszer kifejlesztenek, azt be is vetik. Ez így működik már sokezer éve, mióta ember ember ellen fordította a fegyvert. A fegyverkezésnek semmi köze a "védelemhez". Egyetlen dologhoz van köze: üzlet. Az üzlet, azaz a pénz, pedig hatalom. teljesen mindegy milyen áron.

Akik ebben a beteges hatalmi "játékban" részt vesznek, akár mint kutatók, akár mint végrehajtók, akár mint megrendelők, azok valamennyien gyilkosok. Lehet a szavakkal árnyalni, lehet "érveket" felsorolni, de az csak mellébeszélés. A dolog ennél egyszerűbb és nyilvánvalóbb. A magyarázatok pedig nem állnak meg.

A technikai fejlődés semmit sem "kényszerít" ki. Sőt, már az is kétséges, hogy a technika valóban fejlődik-e. "Fejlettebb"-e az atombomba a kovás puskánál? Csak azért, mert milliószor annyi ember képes legyilkolni.

Ez az "előbb-utóbb" kitalálta volna, ismét csak álérv, mert mindig a mögöttes szándékot kell nézni. Ne felejtsük el - sokan nagyon szeretnék ezt nem is tudni! -, hogy Hitlernek és a japánoknak egyaránt volt atomfegyverük. Eszük ágában sem volt bevetni sem Anglia, sem Moszkva, sem Kína ellen. Soha nem fordult meg a fejükben. Igen, ők más népből valók voltak, mint einsteinék....

A dolog még annál is súlyosabb, amit leírtál a tengeralattjáról esetében. Aztán ott van úgy 150 db bőrönd méretű atombomba. Aztán ott van, csak az USA-ban néhány millió tonna harci gáz, aminek úgy mikorgram/köbméter dózisnál is 100%-os a gyilkolási képessége. A tárolóedények fala tönkremegy, a gázok megsemmisítése szinte lehetetlen, illetve lassabban megy, mint ahogy a tartályaik szétrohadnak az időjárás viszontagságai miatt.

Vagy. A nápolyi-öböl tele van elsüllyedt orosz atombombákkal. Ez csak egy tétel.

A plutónuim-szerzés túl kockázatos. Egy himlő-bírus sokkal könnyebben megszerezhető, és sokkal ártalmasabb. Végzetes.

Igen. Igazad van. ENNYI az emberek átlagos értelmi szintje. És nem több. És ez is romlik...

Igaz. Jól tudták ezt a székelyek Ezért éltek tízesekben. Szétverték ezt a rendszert erőszakkal. Itt az eredmény.

Ideje változtatni, hogy ne legyen több háború a Földön.
no avatar
User

Imperátor

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

171

Csatlakozott

2006.07.12. 15:35

Tartózkodási hely

Eger

Szerző: Imperátor » 2007.10.09. 19:14

Ez az "előbb-utóbb" kitalálta volna, ismét csak álérv, mert mindig a mögöttes szándékot kell nézni. Ne felejtsük el - sokan nagyon szeretnék ezt nem is tudni! -, hogy Hitlernek és a japánoknak egyaránt volt atomfegyverük. Eszük ágában sem volt bevetni sem Anglia, sem Moszkva, sem Kína ellen. Soha nem fordult meg a fejükben. Igen, ők más népből valók voltak, mint einsteinék....


TÉNYLEG VOLT ATOMFEGYVERÜK????
Erről eszembe jutott HOFI GÉZA egyik mondata:
"ez a Hitler ehez a Sztalinhoz képest egyszerű polgárjogi aktivista mert ő csak az ellenségeit irtotta"
no avatar
User

7neo77

Szerző: 7neo77 » 2007.10.09. 20:38

Érdekes amit írsz. Azt hittem nehezen lehet engem megyőzni de kiderült h mégsem. Ha valami tényleg érdekel az életben akkor az az h elgondolkozzak és másokat elgondolkoztassak. Abban hiszek h minden egyes apró pillanatot és legapróbb történést végtelen nézőpontból lehet megismerni/ megvizsgálni , az egyén saját nézőpontja túlságosan szűk, talán ha sikerül minnél több véleményt megismerni akkor közelebb kerülünk a megértéshez. Valahol legbelül mindenkiben munkálkodik az erő amely késztet a megértésre, talán ez az ami az egész "szerkezetet" mozgatja- tökéletlenségben lenne a tökéletesség?
Nem tartozik szorosan ide : a világon megtalálható azon emberek szűk csoportja akik annyira intelligensek és olvasottak, hogy amikor megkérdezik őket 1 adott témában alkotott véleményükről, akkor azt nem csak saját szavaikkal képesek kifejezni hanem helyette fejből elmondanak 3 idézetet különböző könyvekből, és megmondják h kitől, és honnan idéztek. Van 1 magyar ember is aki képes erre bár szerintem kevesen ismerik ezt az oldalát . Ismert ember de nem túl kedvelt, a nevét nem írnám le.
Mellesleg filmmániás vagyok, elég sok filmet nézek, de erősen megválogatom h milyeneket. Tv-t szinte egyáltalán nem nézek. Nagyon sok mindent ki lehet fejezni 1 filmben,egy jó film olyan mint egy ember élete lekicsinítve.
Végiggondolva amit írtál arra jöttem rá h már hányszor ki kellett volna pusztulnia az emberiségnek, mennyi alkalom lett volna rá, de mégsem történt, mégis itt vagyunk. Ez hihetetlen. Nehéz elhinni h nem létezik valaki/ valakik aki nem terelgeti(k) az utunkat.
Számtalan film foglalkozik azzal h az életben mennyi minden múlik az apró dolgokon, néha a legapróbb mozzanat is képes teljes egészében megváltoztatni az ember életét. Máskor a legnagyobb erőfeszítés is kevés egy látszólag apró dologhoz.
no avatar
User

aranylaci

Rang

Site Admin

Site Admin
Hozzászólások

3909

Csatlakozott

2005.05.05. 10:44

Tartózkodási hely

Szentes

Szerző: aranylaci » 2007.10.10. 12:00

Kedves 7neo77

Bölcs dolgokat fogalmaztál meg. Köszönet érte.

Minek köszönhetjük fennmaradásunkat? Jó kérdés. Ahogy mai világunkat elnézem, azért olyanok is vannak e bolygón szép számmal, akik féltik a közös jövőt, féltik a családjukat, nemzetüket stb. A gondolta pedig - teremt. Jót is, nemcsak rosszat. Ezért nem váltak be a számítások, melyeket jósoltak. Olyan tényező jelentkezett - az emberi tényező, a szeretet -, mely felforgatta a matematikát. Ennek pedig üzenete van: A legrosszabb, a legsúlyosabb helyzetből is van kiút. Legalább egy: a szeretet.
Avatar
User

Tyrael

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
Hozzászólások

621

Csatlakozott

2008.02.07. 11:46

Re: Ez most nem tréfa! Magyarok-UFO

Szerző: Tyrael » 2008.02.08. 09:21

Érdekesek az itt hozzászoltak!
Üdvözletem!

Csatlakozok Lacihoz!

Gondoljunk csak bele, ott volt Leonardo Da Vinci aki állítólag direkt rosszul méretezte és félretervezte bizonyos eszközeit, hogy ne tudják felhasználni. Most attól az atomtudósok megmondhatták volna, -hogy bocsánat de ekkora kockázatot nem vállalunk-
és nem fejlesztjük ki ezt a szörnyű fegyvert. De mégsem tették. Szóval egy oda. Tesla pedig azt akarta elérni, hogy mindenki számára ingyen elérehtő legyen az energia. Álmában sem merte volna gondolni, hogy a sugárfegyvereivel ki lehet lyukasztani az ózonréteget, és az időjárást befolyásolni! Jézusnak is mekkora hatalma volt. Mikor keresztrefeszítették megtehett volna, hogy egy tapsal lesüllyed körülötte mindenki ki pokolra való, de mégsem tette. Egy szavába került volna, hogy Róma tüzeseső áldozatává váljon, de mégsem tette. Ő szupererkölccsel rendelkezett, ha szabad így fogalmaznom. Az értékek mindenek felett. Különben is mindenki tudja, hogy az atom használható energiatermelésre. No de minek? Milliárdokba kerülnek az elhasznált fűtőcellák tárolására alkalmas betonsilók építése. És a bomblás hosszantartó folyamatársól ne is beszéljünk. Ez egy zsákutca!
Volt ezer meg egy lehetőség arra, hogy jobb eszközöket "vessenek be". De ők inkább legyílkolták ezeket a tudósokat!
Mi egy vendégszertő nemzet vagyunk. Gondoljatok bele az évszázadok során soha nem akartunk eggyetlen nemzetet leigázni, gyarmatosítani. Tehát ezért volt honvisszafoglalás nem pedig honfoglalás. Gondoljunk bele, ha kalandoztunk annyit és ez a vérünkben volt akkor meghódítottuk volna egéssz Európát. De mégsem tettük. És valahogy történelemórákon mást tanítottak. No de mind1. Egyébként tudósok terén én is halottam egy két szörnyű megfogalmazást. Sokan mondják, hogy a magyar tudósok azért olyan nagyszerűek mert.... Ez kéremszépen felháborító! Nem ilyesmikhez kell mérni a tudást. A vérmagyarok csak olyan eszközöket találtak fel amelyik gyógyít vagy a hétköznapi életet megkönnyíti, megszépíti!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tyrael 2008.05.24. 11:27-kor.
Avatar
User

Valka

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
Hozzászólások

939

Csatlakozott

2008.04.29. 18:50

Re: Ez most nem tréfa! Magyarok-UFO

Szerző: Valka » 2008.05.23. 00:40

"Jézusnak is mekkora hatalma volt. Mikor keresztrefeszítették megtehett volna, hogy egy tapsal lesüllyed körülötte mindenki ki pokolra való" :))) :))) :))) :))) :))) :))) ezt azért gondold át újra! :))) :)))

az atombombán nem kellett semmit mérlegelni. jellegéből adódott a tömegpusztítás. ugyanis nem volt a világon olyan kvalitású katonai célpont, ami ellen érdemes lett volna bevetni. egyetlen hatékony módja volt a felhasználásának - és az ott dolgozó tudósok sem voltak olyan hülyék, hogy ne lássák be - nagyvárosok ellen, direkt módon a civil lakosság kiírtása, ez által egy terroruralom létrehozása. egyébiránt ma már mindenki - a témában kompetens szereplő - elismeri, hogy japán legyőzéséhez szükségtelen volt az atombomba bevetése, a politikusok és a tábornokok csináltak a használatából preztizskérdést. az atombomba nem a hadászat, hanem a terror fegyvere volt. (ma már léteznek azért kisebb hatásfokú taktikai atomfegyverek is, (meg kellő méretű hadászati komplexumok, egyebek...) melyeket hadászati célra is lehet alkalmazni. de fő szerepe ma is a rettenetkeltés, a népírtással való fenyegetés.
sőt ami azt illet, mindenki tudja, hogy az atomnagyhatalmak mindegyikének van egy világvége tervezete, mely szerint a "birodalom" bukásakor az egész földet nukleáris támadás alá veszik.
a bűntudat nem helyettesíti a tudatosságot!
Avatar
User

Tyrael

Rang

Fanatikus UFO hívő

Fanatikus UFO hívő
Hozzászólások

621

Csatlakozott

2008.02.07. 11:46

Re: Ez most nem tréfa! Magyarok-UFO

Szerző: Tyrael » 2008.05.24. 11:21

"Jézusnak is mekkora hatalma volt. Mikor keresztrefeszítették megtehett volna, hogy egy tapsal lesüllyed körülötte mindenki ki pokolra való" :))) :))) :))) :))) :))) :))) ezt azért gondold át újra! :))) :))) " -Szimbolikusan értettem különben i, ha nem jött volna le. Majd korrigálom fogalmazási készségem!

A Bibliában is le van írva miféle csodatetteket, gyógyításokat vitt véghez és mikor Pilátus elé vitték a zászlótartók, -akaratuktól függetlenül- megrogyott térddel hajolttak meg előtte. Lehet sokszor nevetséges amiket ide leír az ember, de azért nem úgy írok mint egy harmadrangú akciófilmeken felnevelkedett egyed. Akinek ilyen hatalma volt szimbólikusan el is tudta volna kerülni, hogy elkapják és ítélőszék elé álítsák. De nem tette! Minden bizonnyal nem véletlenül!
"és az ott dolgozó tudósok sem voltak olyan hülyék, hogy ne lássák be - nagyvárosok ellen, direkt módon a civil lakosság kiírtása, ez által egy terroruralom létrehozása" <-- Pontosan ezért írta Laci is már nem egyszer, hogy az ezeket kitaláló "tudósok" nem azok valójában. Tisztában voltak mit alkotnak. Ápropó atombomba. Nem árt azzal is tisztában lenni, hogy a Hirosimára ledobott bomba, az a németektől zsákmányolt távírányítással működésbe hozott (és nem légnyomás vezérlővel ellátott gyújtószerkezetű) bomba volt eredetileg. Csak tudod mikor a 3. birodalmat ócsárolják ilyesmivel, ők legalább nem vetették be. Nem beszélve a felhalmozott harcigáz készleteikről, melyek nem is tudom hánymillió ember élet kioltására lettek volna elegendőek. Mégsem vetették be. Drzeda terrorbombázása, több 10-millió ember gulágra hurcolása, Hirosima, Nagaszaki... Ezeke a nemzetek mind nem felejtenek! Ezek után érdemes lenne elgondolkozni, hogy a 2. világháborúban kik is voltak az igazán nagy terroristák!
no avatar
User

UKHNUM

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

3

Csatlakozott

2011.09.22. 15:21

Re: Ez most nem tréfa! Magyarok-UFO

Szerző: UKHNUM » 2011.09.22. 15:34

Szerintem a finnugor elmélet egy kamu ugyanis a finnekel valo rokonság olyan elenyésző hogy igazábol semmi! A magyarok igazábol egy TURÁNI nép azaz a himalájátol nyugatra találhatő mai pakisztán kazahsztán területén éltünk. Innen indultunk neki mi Turáni népek azaz Magyarok északra majd késöbb nyugatra, Mongolok észak keletre, japánok keletre és kazahkok most is ott élnek. Szóval a mi igazi rokonaink a Kazahk-ok a Mongolok, és a japánok. amiknek a rokonsága ma már elenyésző az idő és a keveredés miatt. de valaha mi is ferdeszemüek votunk de nem kinai mértékben hanem enyhébben asztán szinte az öszzes nomád nép eredetileg a magyarokhoz köthetö csak idő közben több szakaszra oszlottunk szét és keveredtek
no avatar
User

UKHNUM

Rang

Kezdő kutató

Kezdő kutató
Hozzászólások

3

Csatlakozott

2011.09.22. 15:21

Re: Ez most nem tréfa! Magyarok-UFO

Szerző: UKHNUM » 2011.09.22. 15:45

Istenem minek lennénk mi földönkivüliek??? ha aszt állítják hogy azok vagyunk akkor ezek szerint mondjuk az amcsik nem azok igaz?? de ha felvágom magamat akorr is minden porcikánk megyegyezik nekem is anyi végtagom van mint nekik nekem is ott vanak a szerveim ujjaim szemem mindenem mint nekeki anatomialiag megegyezzünk szoval vagy az van hogy ők is földönkivüliek és akor az emberiség idegeneredetü! vagy szerintetek két egymástol független egyméstol fényévekre lévő bolygon az evolucio pont ugy alakitott volna ki minket magyarokat mint mondjuk az amcsikat minden sejtünk hogy szénalapuak vagyunk hogy ilyen az alakunk hogy minden külső adottságunk megegyezünk méretileg is egyekk vagyunk minden szervünk pont ott van???? nagyobb az esélye annak hogy holnap rózsaszin indiánok fognak esni az égböl és mindegyik nanoszekundomod pontosságal elénekli a levegöben minden ország himnuszát és utána rögtön megsemisülnek egy villanásban!!!
no avatar
User

Bőkény

Rang

Lelkes kutató

Lelkes kutató
Hozzászólások

218

Csatlakozott

2013.01.19. 21:59

Tartózkodási hely

Dévaványa

Re: Ez most nem tréfa! Magyarok-UFO

Szerző: Bőkény » 2013.04.16. 20:16

Kedves Honfitársaim!

Nagyon valószínű, hogy az első csapatokkal jöttünk a Mars-ról. Többek közt az IRÓ-KÉZ "indiánokkal" , Sum-mér irakiakkal. Mi pedig a Ma- Gyar Gyarmatosító mérnökök...
Várom a véleményeket.
Üdv. B. 8)
ElőzőKövetkező

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

Powered by phpBB ®
cron