Arany László: Az élő Hold

Szokatlan jelenségek & struktúrák a Holdon

 

A következő felvételek pusztán kiindulási pontként szolgálnak a kutatók számára, néhány régi „híres” holdi jelenséget mutat be. A kutatás természetesen ezzel nem ér véget, hiszen ennek a beszámolónak az anyaga is továbbfejleszthető.

 

 

Az Ukert-kráter

 

     

 

Lick obszervatórium #002                    Lick obszervatórium #002                  Clementine mesterséges hold

 

 

 

Valódi közelkép

 

Az Ukert-kráter a Holdon. A háromszöget leginkább megközelítő, a Földet és a Marsot levéve az egész Naprendszerben a leginkább mesterségesnek tűnő objektum – az Ukert-kráter a Holdon. A beillesztett képrészlet a Lunar Orbiter felvételét mutatja, ezen jól látható a kráter egyértelműen háromszögletű formája. A fő fotó a Clementine űrszonda gyűjteményéből való, jól mutatja, hogy az oldalak nem teljesen egyenesek, a központi csúcs pedig nem kivehető. A nagyobb felbontású felvételeken talán mégis természetes eredetűnek tűnik.

 

Forrás: http://metaresearch.org:80/solar%20system/cydonia/asom/artifact_html/slide.asp?image=13

 

 

Az Interneten általában megtalálható fotó.

 


 

Frissebb információk az Ukert-kráterről

 

    

 

Megjegyzések:

A fenti fotó egy részletet mutat be az angol Mike Deegan Csillagászati Felvételeiből (http://www.freewebs.com:80/mikesastroimaging/index.htm). A felvétel jogvédett, engedéllyel került felhasználásra.

 

 

Megjegyzések:

A fenti felvétel az Ukert-kráterről a Clementine holdszonda 100 m/pixel felbontású, színes fotójából származik. Alul egy hasonló alakú krátert láthatunk. (Balra a Kopernikusz-krátertől).

 


 


 

A szilánk
Lunar Orbiter-3 – 84M

 

 

 

Lunar Orbiter-3 – 84M

 

 

 

    

 

 

    

 

Megjegyzések:

A „Szilánk” nyilvánvalóan valamiféle, a Hold felszíne fölé magasodó struktúra, másfél kilométeresnél is magasabb. Teljesen szabálytalan és hosszúkás alakja (hagyományos geometriai mintázatot követ), összeszűkülő teteje, nyakszerű betüremkedése; ha természetes eredetű, akkor a Világegyetem egyik csodája lehetne. Semmiféle természetes folyamatot nem ismerünk, mely ilyen formát állítana elő. Számítógépes elemzések, 60 méteres felbontáson, szabálytalan körvonalat mutat, erősebben és kevésbé hangsúlyos fényvisszaverési felületekkel rendelkezik. A Szilánk által visszavert  fény nagysága olyan összetételre utal, ami természetes összetevőkből nem jöhet létre. Csupán a kristályok és az üveg képes ilyen mértékű fény visszaverésre (polírozott fémfelület nem fordul elő a természetben). Egyszerű kristályok, akkora méretben, mint egy városrész, jelenleg ismeretlenek. Hoaglanddal megbeszélve a dolgot, azt mondta, talán erősen erodált, üvegszerű anyagból készült, valamiféle mesterséges struktúra lehet. A területen található további, jelentős fényvisszaverő képességgel rendelkező objektumok alátámasztják az elképzelését.

 


 

Lunar Orbiter – 3 – 84H

 

 

 

Lunar Orbiter – 3 – 84M-III

 

 

 


 

A Mega Kocka

 

 


 

A Vár

 

 

A „Vár” forrásfotója

 

 

A Vár

 

 

 

    

 

 

A vár hálózata

 

    

 

Megjegyzések:

A fenti fotó jelenti azt az alapfelvételt, melyen a szokatlan formák láthatók. Ez a fotó beleértve a „várat”, egészen elképesztő. A kráterek fényeloszlásából ítélve a bal alsó sarokban, a napfény a kép jobb felső sarka felöl érkezhet. Ha valaki alaposabban megnézi a felvétel sötétségben rejtőző jobb oldalát, felvetődik a kérdés, hová lett a napfény a felszínről. (Minimális láthatóság kedvéért a képet jelentősen világosabbra vettük – Aranyi) Logikus felvetés, hogy a felszín felett valami blokkolja a Nap fényét. Azon a területen lehet, ahol a „Vár” tornyát is találhatjuk. Közeli vizsgálat annak a következtetésnek levonására késztette a tudósokat, miszerint a „Vár” bő 15 km-rel a Hold felszíne fölött található.

Amikor először tudatára jutottam ennek a szokatlan alakzatnak valamikor 11 évvel ezelőtt, megkértem a NASA-tól az eredeti felvételt, hogy saját magam ellenőrizhessem, vajon valós-e, amit rajta látunk. És az. Azóta találkoztam (és együtt vacsoráztam) Mr. Richard Hoaglanddel számos alkalommal. Úgy hiszem, hogy ez az ember valamennyiünk keresztes lovagja, az igazságot nyújtja számunkra, csodálatos múltunkról.

A nemet-mondók tábora nem veszi komolyan a fáradtságot, hogy áttekintse a NASA által kínált bizonyítékokat, és belássák, a NASA bizony hazudik nekünk már hosszú évek óta és nem mondja meg az emberiség valós múltbeli történéseit. A legnagyobb kérdés, miért? Vajon mi történhet felsőbb társadalmi körökben, egy biztos, ők nagyon nem akarják, hogy mi erről tudjunk. Tudom a választ erre a kérdésre, és az nagyon ördögi, ördögi, ördögi. Ha elmondanám, senki sem hinné el. Tehát nem érdemes aggódni miatta. Ha valaki eltölt e témában néhány évet, mint jómagam 20-at, ugyanarra a gonosz következtetésre jut, mint én. Szerencsére jelen korunk az Internetről szól, és egyre több ember ébred fel mély álmából, döbben rá az igazságra, nekik már nem tart annyi ideig, mint jómagamnak.

Azért, egy hatalmas rejtélyt mégis leleplezek. G.W. Bush a (d)evil). [szójáték: ördögi-gonosz – a fordító megjegyzése] Sok szerencsét.

  

 

Vissza a nyitólapra