Arany László: Az Apolló-csalás

Az Apolló-megsülés

  

Miként teheti a halálos kozmikus sugárzás lehetetlenné a holdutazást

 

Ez most nem az az eset, hogy „Houston, van egy kis problémánk”, sokkal inkább: „PAN, nagyon súlyos problémátok van”, nevezetesen „”érzéki csalódás”. Semmi újdonság nincs benne, hiszen már évek óta ugyanezt állítom. Nos, ezúttal nem én vagyok az, ellenkezőleg, nem más mint a NASA, igen, pontosan így van, a NASA. Emlékezünk vissza Dan Goldin rögtönözve odavetett megjegyzésére Sheena McDonald újságírónak, 1994-ben. Idézzük: „Az emberiség nem kalandozhat távolabbra a Föld körüli pályánál, mielőtt nem sikerül megoldást találnunk a haláloz kozmikus sugárzásra.” Nos, 14 évvel ezen omniózus kijelentését követően úgy tűnik, a kozmikus sugárzás még mindig igen jelentős akadályt gördít a Föld közvetlen térségének elhagyása elé. Miért? Mert 2006-ban a NASA kiadott egy 30 perces videót, ezen a NASA űrszakértői kommentálják a Dan Goldin által a 30 perces műsorban újra és újra elhangzó kijelentését, szó szerint: „Nem kereshetjük fel a Holdat vagy a Marsot a magnetoszférán túli (750 km-re a felszíntől) halálos sugárzás miatt. Megoldást kell találnunk, s ez a PAN feladata. …Senki sem kalandozhat el a Holdra és vissza, feltéve, hogy nem akarja hogy megsüljön az agya.” Úgy gondolom a PAN agya már meg is sült, nem hajlandók megismerkedni a valósággal.

Tegyél nekem és mindenki másnak PAN egy szívességet. Amikor esténként lefeküsztök aludni, ismételjétek magatokban újra és újra, „A sugárzás halálos a Földtől 750 km-re, a Hold 400.000 km-re van a Földtől.” Vagy, miként a hölgy a NASA videóján mondogatja „450.000 km-re a Földtől”. Ebből az következik, hogy még a NASA-nal sem tudják, milyen messze van a Hold, habár, a lézertükröket állítólag ott hagyták a Hold felszínén az asztroNOták.

Eközben, a NASA azt állítja, hogy az 1960-as években embereket küldött a Holdra, aztán negyven évvel később előjönnek egy filmmel, ebben elmagyarázzák, hogy az űrhajósok nem hagyhatják el a föld közvetlen környezetét a halálos kozmikus sugárzás miatt, nem fogják fel, fel sem tűnik számukra, mennyire nevetséges ez a helyzet, mekkora hülyét csinálnak magukból és mindezt a világ szeme láttára és füle hallatára?

 Recept: sült asztroNOták.

Helyezzünk asztroNOtákat egy sütőtálra a Holdkomp belsejében (niincs szükség előmelegítésre). Lőjük ki a Holdkompot messze az űrbe. Állítsuk be az időzítőt 302 órára és a mikrohullámot teljes energiára (ebben az esetben 100 millió Wattra), amíg aranybarnára nem sülnek és ropogósra.

A NASA videója, talán valaha az egyetlen, amelyik a valóságot tükrözi, a NASA által készítve, innen letölthető:

http://video.csupomona.edu/streaming/NASA/nasa_index.html#twentythree

 

 

Forrás: http://apollofryup.bravehost.com/  

 

Vissza a nyitólapra