Arany László: Az Apolló-csalás

Apolló-adatok - megtévesztő adatok a Hold-küldetésekről

   

Az alábbi adatok a következő helyekről származnak: „One small step”, szerző: Tim Furniss, valamint „McGraw Hill - Encyclopedia of Space & Technology”

 

Apolló-  8: a küldetés hossza: 147 óra, Holdkörüli keringések száma: 20, utazási idő: 127 óra

Apolló-  9: a küldetés hossza: 241 óra

Apolló-10: a küldetés hossza: 192 óra, Holdkörüli keringések száma: 64, utazási idő: 133 óra

Apolló-11: a küldetés hossza: 195 óra, Holdkörüli keringések száma: 62, utazási idő: 133 óra

Apolló-12: a küldetés hossza: 143 óra, Holdkörüli keringések száma: 90, utazási idő:   53 óra

Apolló-13: a küldetés hossza: 143 óra, Holdkörüli keringések száma:   1, utazási idő: 142 óra

Apolló-14: a küldetés hossza: 216 óra, Holdkörüli keringések száma: 68, utazási idő: 148 óra

Apolló-15: a küldetés hossza: 295 óra, Holdkörüli keringések száma:148, utazási idő:147 óra

Apolló-16: a küldetés hossza: 266 óra, Holdkörüli keringések száma:128, utazási idő:138 óra

Apolló-17: a küldetés hossza: 302 óra, Holdkörüli keringések száma:150, utazási idő:152 óra

 

Az Apolló-8 számára 20 órába telt 10 holdkörüli keringést befejezni, ami megfelel nagyjából egy keringésre két órával! Ha az adatokat összevetjük további küldetésekkel, jelentős eltérésekkel találkozhatunk az Holdhoz és vissza repülést illetően, aminek semmi értelme. Ezek szerint az Apolló-12 26,5 óra alatt ért volna a Holdhoz, miközben az Apolló-17-nek ugyanez már 76 óráig tartott volna? Hogyan? Az Apolló-17 talán egy „rázós” útszakaszára tévedt volna a Galaxisunknak? Mielőtt bolondnak kiáltanának ki, fontos tisztázni, az űrrepülőgépnek 66 órájába telik a Nemzetközi Űrállomás elérése, holott az csak 350 km-re van a föld felszíne felett. A NASA azt állítja, az Apolló-13-nak 55 órával a „kilövés” után jelentkeztek problémái, amikor a Földtől már 300.000 km-re jártak. Ugyan. A NASA azt is állítja, hogy az Apolló küldetések során a Holdra „transzlunáris pályán” haladtak. Ez teljességgel és abszolút lehetetlen, tökéletesen ellentmond a világűrben való mozgást leíró fizikai törvényeknek. Az egyetlen módja a világűrben való utazásnak a körül az égitest körüli keringés, amelyről az űreszközt felbocsátották. Minden egyes keringés során az űreszköz távolabbra jut az égitesthez képest, melyet elhagyott. Egyre táguló körökként képzelhető ez el, miként pl. a feltekeredő papírtekercs vastagszik a közepétől kifelé haladva, a középső rész a nagytömegű test (bolygó) ahonnan az űreszköz elindult. Más oka mi lenne annak, hogy az űrrepülőgépnek 66 óráig tart elérni a Nemzetközi Űrállomást mindösszesen 350 km-rel a Föld felszíne felett?

 

Az Apolló-küldetések az alábbi űrhajósok számára (vagy ahogy Ralph René nevezi őket: aszxtroNOták), az ELSŐ és EGYETLEN űrrepülés volt, kivéve Shepard 15 perces űrugrását, mely nyilvánvalóan csak korlátozott mértékű súlytalansági tapasztalattal szolgált. Anders, Bean, Haise, Swigert, Mitchell, Shepard, Irwin, Duke, Schmitt, Roosa, Worden, Mattingly és Evans. A három utolsó űrsétát is végrehajtott a mélyűrben, (200.000 km-re a Földtől), a visszatérés során. Képes lehet bárki is rá, hogy bármiféle világűri tapasztalat nélkül, végrehajtson egy ilyen hihetetlenül összetett és veszélyes feladatot a mélyűrben, és miközben a űrkapszula körül tevékenykedik, kiteszi önmagát a rendkívül veszélyes kozmikus sugárzás hatásainak, nem is említve, hogy bármi tönkremehet, s a Földre való visszatérés mindenek feletti prioritással bír? Nem kellett volna esetleg a felsoroltaknak némi űrhajózási tapasztalatot gyűjteniük földkörüli pályán, mielőtt ilyen kihívással és elképesztően komplex küldetésre bocsátják őket?

 

 

Az Apolló-küldetések valóságos tényei

 

Az Apolló-8 92 földkörüli keringést hajtott végre, az Apolló-10 121-et. Az Apolló-11 123 keringést. Az Apolló-12 154-et, az Apolló-13 90 keringést, az úgynevezett hirtelen jelentkező problémával, miközben a Föld körül keringtek. Az Apolló-14 136-szor repülte bolygónkat körbe, Alan Shepard nem volt a fedélzeten. Az Apolló-15 186-szor, az Apolló-16 168-szor és végül az Apolló-17 191-szer.

 

A NASA az Apolló űrhajókat használta a továbbiakban is földkörüli pályára induláshoz, hogy meghosszabítsa az űrhajósok által a világűrben tölthető időt, beleértve egy űrállomás építését is, miközben elhitették a világgal, hogy holdraszállásokat hajtottak végre. Mindezt megerősíti az alább felsorolt, az egyes repülésekre vonatkozó időtartam, valamint az Apolló-program folytatása. A legutolsó Gemini repülés során, közvetlenül az Apolló-programot megelőzően, 59 keringést végeztek, 94,5 óra alatt. A legutolsó Apolló-repülést (Apolló-17) követően a Skylab-2 legénysége 1973. májusában indult, 404-szer kerülték meg a Földet 672 óra alatt, mielőtt visszatértek bolygónkra. Az Apolló-repülések lényegében a Gemini 59 földkörüli keringése és a Skylab-2 404 keringése közötti űrt töltik ki.

 

 

Apolló fantázia

A NASA és a PAN egyet tehet: „tovább álmodik”.

 

1989-ben Tim Furniss kiadott egy fikció/fantasy könyvet, „One small step” – címmel, kiegészítve tökéletesen HAMIS holdfelvételekkel. Az alábbiakban néhány részt idézünk a könyvből, melyek teljességgel elképzelhetetlenek 21. századi ismereteink birtokában.

 

27. oldal, első bekezdés: - A magabiztosság légkörében, miszerint az Apolló-11 volt „A Kezdet”, előrejelzéseket tettek, miszerint 1972-ig tíz Apolló holdraszállást hajtanak végre, és 1985-ben az ember a Mars felé indulhat.

Megjegyzés: - az emberiség még a földkörüli pályát sem hagyta el, legfeljebb 400 km-es magasságba jutott a felszín fölé, ilyesféle előrejelzéseket teljességgel értelmetlen tenni.

 

59. oldal, első bekezdés: -  Vernher von Braun képesnek érezte magát arra, hogy határozottan előrevetítse, az első gyermek a Holdon a 2000. évben megszülethet.

Megjegyzés: - 2008-ban, soha egyetlen egy ember sem szállt le a Holdra, az a meglátás tehát, hogy egy nő gyermeknek ad életet a Holdon 2000-ben, tökéletességgel abszurd.

 

70. oldal, utolsó mondat: - „Amikor meglesz az új űrhajónk, az űrrepülőgép, lehetségessé válik, hogy a Holdhoz sokkal gazdaságosabban jussunk el.”

Megjegyzés: - Az űrrepülőgép már 30 éve használatban van, ez alatt az idő alatt, soha egyetlen űrrepülőgépes út sem vezetett a Holdhoz, és SOHA NEM IS FOG. Embert juttatni a Holdra még sok-sok év múlva lesz lehetséges csak.

 

 

Tegye fel kérdéseit a hivatalosa szerveknek

 

NASA FREEDOM OF INFORMATION: nasafoia@nasa.gov

NASA HQ: hq-foia@nasa.gov

NASA SCIENCE: Ronald.J.Koczor@nasa.gov

NASA FOIA OFFICIAL: krobins1@nasa.gov

AMES RESEARCH CENTER: foia@arc.nasa.gov

LANGLEY RESEARCH CENTER: foia@larc.nasa.gov

JOHNSON SPACE CENTER: foia@jsc.nasa.gov

KENNEDY SPACE CENTER: foia@ksc.nasa.gov

GODDARD SPACE CENTER: foia@gsfc.nasa.gov

MARSHALL SPACE CENTER: foia@msfc.nasa.gov

DRYDEN RESEARCH CENTER: foia@dfrc.nasa.gov

 

 

Valamennyiüknek egyszerre:

nasafoia@nasa.gov,hqfoia@nasa.gov, foia@arc.nasa.gov, foia@dfrc.nasa.gov, foia@grc.nasa.gov, foia@gsfc.nasa.gov, foia@jsc.nasa. gov,foia@ksc.nasa.gov, foia@larc.nasa.gov, foia@msfc.nasa.gov, krobins1@nasa.gov, Ronald.J.Koczor@nasa.gov

 

 

Az alábbiakban azoknak a nevét és címét  tüntetjük fel, akik benne voltak a Apolló holdküldetések MEGHAMISÍTÁSÁBAN

 

BUZZ ALDRIN: info@buzzaldrin.com 

FAROUK EL BAZ: farouk@bu.edu

ALAN BEAN: alanbean@aol.com

CHARLIE DUKE: Charlie.Duke@CharlieDuke.net

GENE CERNAN: shane@shanesaah.com

JACK SCHMITT: fti@engr.wisc.edu

AL WORDEN: albatron@aol.com

ARTHUR CLARKE: info@clarkefoundation.org

 

Valamennyiüknek egyszerre:

info@buzzaldrin.com, farouk@bu.edu, alanbean@aol.com, shane@shanesaah.com, fti@engr.wisc.edu, albatron@aol.com, info@clarkefoundation.org, Charlie.Duke@Charlie.Duke.net

 

Armstrong teljességgel elzárkózik a média elöl, lehetetlen vele felvenni a kapcsolatot. Íme helyi múzeumának e-mail címe: rmacwhinney@ohiohistory.org

 

 

Forrás:  http://apollodata.bravehost.com/

 

 

Vissza a nyitólapra